[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-03-2013, 05:04 PM   #15741
dinanipedro
Member

dinanipedro's Avatar

dinanipedro is on a distinguished road
Thumbs up

bravo Bronx-ima s Bukainke

cestitan i drugin ekipama, lipa buducnost baluna
dinanipedro is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2013, 07:38 PM   #15742
Guillermo Ochoa
Senior Member

Guillermo Ochoa is on a distinguished road

N.k.varbonj-n.k.vatra 1-0
levanda- mladost 4-2
Guillermo Ochoa is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2013, 08:47 PM   #15743
na_booor
Senior Member

na_booor's Avatar

na_booor is on a distinguished road

sošk - jelsa?
sloga - južnjak?
na_booor is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2013, 09:35 PM   #15744
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Quote:
Originally Posted by na_booor View Post
sošk - jelsa?
sloga - južnjak?
sloga-južnjak 1-4
sošk-jelsa 1-1

forska nogometna liga, rezultati i tablica

Last edited by monkul; 10-03-2013 at 10:54 PM.
monkul is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2013, 03:18 AM   #15745
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

cunga lunga is on a distinguished road

sloga -juznjak 1-4

sloga odigrala puno losije nego ca su u nikima momentima pokozali da mozedu.juznjak jaci pojedinacno, nista vece od tega,fabijan igracina,

Ne zelim da se blamiram...
cunga lunga is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2013, 01:00 PM   #15746
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Quote:
Originally Posted by cunga lunga View Post
sloga -juznjak 1-4

sloga odigrala puno losije nego ca su u nikima momentima pokozali da mozedu.juznjak jaci pojedinacno, nista vece od tega,fabijan igracina,
moram dodati....a sudac junačina!!!
ne vidja se svaki dan niti na televiziji onakva greška sudaca, tj. greška glavnog suca.
Old 11-03-2013, 01:08 PM   #15747
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Exclamation

Molimo klubove da na utakmicama predstavnici
klubova,treneri ,pomoćni treneri,fizioterapeuti i voditelji osiguranja nose
iskaznice koje su klubovi dobili, u protivnom osobe bez iskaznica neće moći obavljati svoje dužnosti tj. neće im biti dozvoljeno da se zadržavaju u terenu ,pa Vas stoga molimo da se istog i pridržavate.
Old 11-03-2013, 01:10 PM   #15748
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

RASPORED UTAKMICA XVII KOLA 16 i 17 OŽUJKA

N.K.JUŽNJAK-VARBONJ nedjelja 17.03.2013 igrališteHvar u14.30h
N.K.VATRA-N.K.VRISNIK subota 16.03.2013 igralištePelinje u14.30h
N.K.HVAR-N.K.SOŠK subota 16.03.2013 igrališteHvar u14.30h
N.K.JELSA-N.K.LEVANDA nedjelja 17.03.2013 igralištePelinje u14.00h
N.K.MLADOST-N.K.JADRAN nedjelja 17.03.2013 igrališteEmilLenkoSlavić u14.30h

RASPORED ZAOSTALE UTAKMICE XV KOLA 13 OŽUJKA 2013

N.K.JELSA-N.K.VRISNIK srijeda 13.03.2013 igralištePelinje u15.00h

Last edited by monkul; 11-03-2013 at 11:35 PM.
Old 11-03-2013, 03:13 PM   #15749
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

plamus1 is on a distinguished road

monkule, ni mi jasno da prinosis konstantno necihove privatne poruke....zbog cega??'
pa ako se pojedine osobe nisu sposobne registrirat, a sposobne su citat postove neznan kojin problem imadu!!!
plamus1 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2013, 05:51 PM   #15750
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
moram dodati....a sudac junačina!!!
ne vidja se svaki dan niti na televiziji onakva greška sudaca, tj. greška glavnog suca.

jo znon za 2 greske. kad je leco capo balun u ruke a to mu jee bi drugi zuti, i cisti "neofsajd" koji je pomocni sudac oznaci za ofsajd. bi san tocno u liniji . to se nemore puno prigovorit sucu jer on to nojboje vidi, ali bilo je preocito....jbg greska.inace sloga je tad mogla poc na 2-2 ....

Old 11-03-2013, 06:00 PM   #15751
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

N.K.JUŽNJAK-VARBONJ 1
N.K.VATRA-N.K.VRISNIK 2
N.K.HVAR-N.K.SOŠK 2
N.K.JELSA-N.K.LEVANDA x
N.K.MLADOST-N.K.JADRAN 2
N.K.JELSA-N.K.VRISNIK 2

Old 11-03-2013, 06:59 PM   #15752
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
Originally Posted by plamus1 View Post
monkule, ni mi jasno da prinosis konstantno necihove privatne poruke....zbog cega??'
pa ako se pojedine osobe nisu sposobne registrirat, a sposobne su citat postove neznan kojin problem imadu!!!
prinosin, ne prinosin... nemam pojma. ne bi reka da konstantno prenosin necihove priivatne poruke, već jednostavno......:
dobijem na mail obavijest o rasporedu kao i svi drugi, kopiram je i stavim je na Forum. Ukoliko u mailu kojeg dobijem od Povjerenika nađem nešto za ća penson da bi moglo bit važno ili interesantno ( a nije sami raspored, tablica i rezultati..), na svoju ruku kopiram i stavijen na Forum.... tako i ovu posljednju obavijest, odnosno molbu. Povjerenik me kad i kad zamoli da napišen ovo ili ono i to je sve. Zašto se Povjerenik ne logira pa se sam upušta u rasprave na Forumu, neznam - njegova stvar. Meni je osobno forska liga iznad i mene i Povjerenika tako da ne misliš da ovo ili ono bilo kome činin. Sve ća činin, činin u interesu promocije, obaviještavanja odnosno informiranja svih koji čitaju Forum o forskoj otočkoj ligi, činin to ovod, čini son dok son se javijo na free for radio ( dok je bi živ) i činin u svakoj drugoj prilici.

Last edited by monkul; 11-03-2013 at 08:24 PM.
Old 11-03-2013, 09:29 PM   #15753
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

"BALUN" glasilo NSŽSD
Old 11-03-2013, 11:00 PM   #15754
gustavo
Senior Member

gustavo is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
prinosin, ne prinosin... nemam pojma. ne bi reka da konstantno prenosin necihove priivatne poruke, već jednostavno......:
dobijem na mail obavijest o rasporedu kao i svi drugi, kopiram je i stavim je na Forum. Ukoliko u mailu kojeg dobijem od Povjerenika nađem nešto za ća penson da bi moglo bit važno ili interesantno ( a nije sami raspored, tablica i rezultati..), na svoju ruku kopiram i stavijen na Forum.... tako i ovu posljednju obavijest, odnosno molbu. Povjerenik me kad i kad zamoli da napišen ovo ili ono i to je sve. Zašto se Povjerenik ne logira pa se sam upušta u rasprave na Forumu, neznam - njegova stvar. Meni je osobno forska liga iznad i mene i Povjerenika tako da ne misliš da ovo ili ono bilo kome činin. Sve ća činin, činin u interesu promocije, obaviještavanja odnosno informiranja svih koji čitaju Forum o forskoj otočkoj ligi, činin to ovod, čini son dok son se javijo na free for radio ( dok je bi živ) i činin u svakoj drugoj prilici.
ma ti prinosis ca ti niko rece. jo san isto prestavnik kluba i moj klub nema te iskaznice i niti ih imomo voju cinit i co sad neka non nedodu igrat radi tega pa covice ovo je totalni amaterizam kako jo mogu znat ko ce doc na koju utakmicu i koga cu prijovit za bit na klupi svak imo svoga posla i ko dojde tega se prijovi., i sad me opet izbris i baniroj.,
gustavo is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2013, 11:11 PM   #15755
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Default lancun...:

Quote:
Originally Posted by gustavo View Post
ma ti prinosis ca ti niko rece. jo san isto prestavnik kluba i moj klub nema te iskaznice i niti ih imomo voju cinit i co sad neka non nedodu igrat radi tega pa covice ovo je totalni amaterizam kako jo mogu znat ko ce doc na koju utakmicu i koga cu prijovit za bit na klupi svak imo svoga posla i ko dojde tega se prijovi., i sad me opet izbris i baniroj.,

i rec mi, bil ti iti da bude reda????
hvoliš se sa neredom..
jo ti ne mogu pomoć.
ne stavij me u poziciju da bronin ni gordana ni savez ni ikoga. jer to nimon namjeru.
al imon namjeru bronit sve druge koji imaju to o čemu ti govoriš da tvoj klub nimo i da nimo voju ni napravit.
i u amaterizmu imo pravila ponašanje. amaterizam ne znači anarhiju.
neću te banirat..... - doj povoda pa hoću, a ni ti potriba od tega.
i to.." ti prinosiš ća ti niko reče" već son na to odgovori plamusu....ne prinosin jo ća mi ko reće, i tin niko je gordan ako na to ciljaš, a ciljaš između redaka mi spočitavajući ća to činin. Ako si predstavnik kluba onda si i ti dobi istu poruku odnosno e-mail od povjernika di piše ono ća son napiso. Ako ti škodi povjerenik ili osoba koja je povjerenik to riješavaj s njim, ne priko mene odnosno priko tega ća ovod stavijen ono ća on napiše.

ovo ne štije somo povjernik, znon siguro bar za jednega iz Saveza da pogledo kad i kad - i sad ti meni rec, ćo kad i ako nekome pode napamet poć kontrolirat ća se čini u ligi i dođu na utakmicu tvojega kluba, pa tamo nitko nema nikakvu iskaznicu i npr. odlučidu vos kaznit radi tega. ti češ opet govorit kako je ovo amaterizam i kako nimo ćo ko non govorit ća ćemo i kako ćemo činit. onda ću ti jo bit kriv???...somo da spomenem..bilo je davno ( i ne baš tako davno) kad je iz SOŠK-a pokrenuta inicijativa da se oformi Udruga otočke lige, zvolo se predstavnike klubova da dojdu na sastanak u Svirće da se pokušamo vidit, sest, dogovorit i pokrenit čogoda po tom pitanju a upravo iz razloga ća je u neku ruku bilo prevladalo mišljenje da moremo i somi bez saveza... e pa ako se ufoš raspitoj se kod one osobe iz SOŠK-a koja je bila potrudila se oko papirologije oko te udruge ko je bi doša na tin sastanak tu večer..osto malo tuote po svirčima i zaboravi već sutra na tu inicijativu jer sve mi je bilo jasno kad skoro niko ni ni doša...
i ne proji mi o temu da kako ti moreš znat ko će ti doć na utakmicu a ko neće, jer ako si službena osoba u klubu onda to ili triboš znat ili organizirat. ili čin sve som. utakmicu moraš prijovit, službene osobe moraš imat, redare moraš imat bar kad prijaviješ utakmicu - to bi ti sve isto bilo i pod i da nisi pod savezon. i to ća tvoj klub nimo te iskaznice, ća je to nego nered???? svaki je klub dobi od saveza te iskaznice i ako ih je dobi dobi ih je radi nikega vraga odnosno da ih koristi..svaki je klub prijovi službene osobe i ne radi se somo o jednoj ili dvi osobe nego o veće njih, ako ne dohodidu ća onda činidu u klubu, ni vraga da nikad niko ne more doć?? al ne virujen da nimote, baš bi bilo dobro raspitat se je savez svima poslo te iskaznice ili ne, ako se ustanovi da je onda brate drogi, skužoj - ali ne govoriš istinu. ako se ustanovi suprotno, onda skužoj ća ti sad pišen da ne govoriš istinu.

i prije kraja upisa somo još dvi tri riči.. - forska liga? ma meni je forska liga ludilo tj. ludilo ( lipo ludilo) mi je bilo u skoro destak godišć aktivnog učešća u njoj kroz Slogu i ne sromin se ničega iz svega tega vrimena...danas gušton ća mogu sest na tribine i birat utakmicu koju ću gledot iz gušta i za gušt...a zadovoljstvo mi je neizrecivo lavurat, gledot i družit se sa dicon, bila ona iz paiza, hvora, jelse ili bilo kojega drugega mista jer kod njih još uvik nimo masu onega ća vidin kod starijih a ne komodo me.... ižol mi je ća nitko ništa ne poduzimo aktivnije da se dica ormodu, bilo to kroz ogranizaciju nekakve dičje lige ili utakmica... Jo son kuntenat ća svojin molin, skromnin dilon učestvujen i pomožen bar jednemu dilu dice oko ovih njihovih turniri makor sa tin ća ih vozin auton. puno je lipše sa dicon nego sa starijima i stroh me kad vidin ća sve ćeko tu dicu kad narijestu.
eto
dovoljno son reka za večeras.
pozdrav
igor - bubli

Last edited by monkul; 12-03-2013 at 12:05 AM.
Old 12-03-2013, 12:28 PM   #15756
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

Quote:
Originally Posted by TOPEK View Post
I sad se ljutite kad kažem da je gustavo totalni kreton.
I još se hvali da je predstavnik kluba,jadan takav klub.
sad ste se capali gustava a topeci... tako ste se bili prin capali jednega drugega nasega pa ste zamukli kad von se obrati uzivo, znote vi koje to, ni bilo tako davno.... jo znon da je ovo vami zajbancija i gust i za ubit popodne al nemojte pretjeravat dragi topeci.. mogli ste i vi dogod cagod napisat normalnega, imo vos vece, ne se somo rugat. vami ca to pisete forska liga je pruzila osjecaj da ste iigracine i nojboji u ligi i jos puno tega, niste to dozivili dok niste dosli igrat na otok,,, znon da u vasoj ekipi imo provih igrocih, igracinih koji su prin igrali za dobre klubove, al nevirujen da su oni medju vama topecima...
i nas klub ni jadan, bar jos ni poce pokazivot znakove da je jadan... mozda i hoce nikad se nezno, vrime ce pokozat ko ce vece podurat... doj boze da odigrote jos puno sezonih i forskoj ligi, a ne da postanete jadni...

Lijep pozdrav topecima

Old 12-03-2013, 12:33 PM   #15757
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

Ca se tice tega da monkul prinosi tuje obavijesti na forum mislin da je to ok.zoc bi se prijovi predstavnik lige na forum .on je sluzbena osoba koja vodi racuna o forskoj ligi. a forum je nesluzben, i svak u svacihovo ime more pisat to smo se vec uvirili par putih....tako da smatran da bi bilo neozbiljno prema nami svima da se povjerenik prijovi na forum i pise, nesluzbeno moze, mozda i pise to neznon. al ne slozen se sa tin da se povjerenik mora sluzit sluzbeno forumom kako bi sad slo nike obavijesti...a i monkul to sasvim ozbiljno i dobro cini...

Old 12-03-2013, 01:47 PM   #15758
riquelme
Senior Member

riquelme is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by cunga lunga View Post
sad ste se capali gustava a topeci... tako ste se bili prin capali jednega drugega nasega pa ste zamukli kad von se obrati uzivo, znote vi koje to, ni bilo tako davno.... jo znon da je ovo vami zajbancija i gust i za ubit popodne al nemojte pretjeravat dragi topeci.. mogli ste i vi dogod cagod napisat normalnega, imo vos vece, ne se somo rugat. vami ca to pisete forska liga je pruzila osjecaj da ste iigracine i nojboji u ligi i jos puno tega, niste to dozivili dok niste dosli igrat na otok,,, znon da u vasoj ekipi imo provih igrocih, igracinih koji su prin igrali za dobre klubove, al nevirujen da su oni medju vama topecima...
i nas klub ni jadan, bar jos ni poce pokazivot znakove da je jadan... mozda i hoce nikad se nezno, vrime ce pokozat ko ce vece podurat... doj boze da odigrote jos puno sezonih i forskoj ligi, a ne da postanete jadni...

Lijep pozdrav topecima
Imamo Topeka broj 1,2,3,4 i 5.

Ovin Topek ča je ovo pisa ti je Topek broj 2 i on ti je jako zločest i stvarno nije dobar.
Najbolji je Topek broj 4.

Pozdrav Cunga Lungi !!!
riquelme is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2013, 02:35 PM   #15759
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

nista zlonamjerno, al nison moga odolit...
Attached Images

Old 12-03-2013, 06:50 PM   #15760
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

Quote:
Originally Posted by riquelme View Post
Imamo Topeka broj 1,2,3,4 i 5.

Ovin Topek ča je ovo pisa ti je Topek broj 2 i on ti je jako zločest i stvarno nije dobar.
Najbolji je Topek broj 4.

Pozdrav Cunga Lungi !!!

imote ih mozda i vece. ma neka njih, meni je drogo

živili

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules