[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-03-2013, 07:43 PM   #15761
gustavo
Senior Member

gustavo is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
i rec mi, bil ti iti da bude reda????
Hvoliš se sa neredom..
jo ti ne mogu pomoć.
Ne stavij me u poziciju da bronin ni gordana ni savez ni ikoga. Jer to nimon namjeru.
Al imon namjeru bronit sve druge koji imaju to o čemu ti govoriš da tvoj klub nimo i da nimo voju ni napravit.
I u amaterizmu imo pravila ponašanje. Amaterizam ne znači anarhiju.
Neću te banirat..... - doj povoda pa hoću, a ni ti potriba od tega.
I to.." ti prinosiš ća ti niko reče" već son na to odgovori plamusu....ne prinosin jo ća mi ko reće, i tin niko je gordan ako na to ciljaš, a ciljaš između redaka mi spočitavajući ća to činin. Ako si predstavnik kluba onda si i ti dobi istu poruku odnosno e-mail od povjernika di piše ono ća son napiso. Ako ti škodi povjerenik ili osoba koja je povjerenik to riješavaj s njim, ne priko mene odnosno priko tega ća ovod stavijen ono ća on napiše.

Ovo ne štije somo povjernik, znon siguro bar za jednega iz saveza da pogledo kad i kad - i sad ti meni rec, ćo kad i ako nekome pode napamet poć kontrolirat ća se čini u ligi i dođu na utakmicu tvojega kluba, pa tamo nitko nema nikakvu iskaznicu i npr. Odlučidu vos kaznit radi tega. Ti češ opet govorit kako je ovo amaterizam i kako nimo ćo ko non govorit ća ćemo i kako ćemo činit. Onda ću ti jo bit kriv???...somo da spomenem..bilo je davno ( i ne baš tako davno) kad je iz soŠk-a pokrenuta inicijativa da se oformi udruga otočke lige, zvolo se predstavnike klubova da dojdu na sastanak u svirće da se pokušamo vidit, sest, dogovorit i pokrenit čogoda po tom pitanju a upravo iz razloga ća je u neku ruku bilo prevladalo mišljenje da moremo i somi bez saveza... E pa ako se ufoš raspitoj se kod one osobe iz soŠk-a koja je bila potrudila se oko papirologije oko te udruge ko je bi doša na tin sastanak tu večer..osto malo tuote po svirčima i zaboravi već sutra na tu inicijativu jer sve mi je bilo jasno kad skoro niko ni ni doša...
I ne proji mi o temu da kako ti moreš znat ko će ti doć na utakmicu a ko neće, jer ako si službena osoba u klubu onda to ili triboš znat ili organizirat. Ili čin sve som. Utakmicu moraš prijovit, službene osobe moraš imat, redare moraš imat bar kad prijaviješ utakmicu - to bi ti sve isto bilo i pod i da nisi pod savezon. I to ća tvoj klub nimo te iskaznice, ća je to nego nered???? Svaki je klub dobi od saveza te iskaznice i ako ih je dobi dobi ih je radi nikega vraga odnosno da ih koristi..svaki je klub prijovi službene osobe i ne radi se somo o jednoj ili dvi osobe nego o veće njih, ako ne dohodidu ća onda činidu u klubu, ni vraga da nikad niko ne more doć?? Al ne virujen da nimote, baš bi bilo dobro raspitat se je savez svima poslo te iskaznice ili ne, ako se ustanovi da je onda brate drogi, skužoj - ali ne govoriš istinu. Ako se ustanovi suprotno, onda skužoj ća ti sad pišen da ne govoriš istinu.

I prije kraja upisa somo još dvi tri riči.. - forska liga? Ma meni je forska liga ludilo tj. Ludilo ( lipo ludilo) mi je bilo u skoro destak godišć aktivnog učešća u njoj kroz slogu i ne sromin se ničega iz svega tega vrimena...danas gušton ća mogu sest na tribine i birat utakmicu koju ću gledot iz gušta i za gušt...a zadovoljstvo mi je neizrecivo lavurat, gledot i družit se sa dicon, bila ona iz paiza, hvora, jelse ili bilo kojega drugega mista jer kod njih još uvik nimo masu onega ća vidin kod starijih a ne komodo me.... Ižol mi je ća nitko ništa ne poduzimo aktivnije da se dica ormodu, bilo to kroz ogranizaciju nekakve dičje lige ili utakmica... Jo son kuntenat ća svojin molin, skromnin dilon učestvujen i pomožen bar jednemu dilu dice oko ovih njihovih turniri makor sa tin ća ih vozin auton. Puno je lipše sa dicon nego sa starijima i stroh me kad vidin ća sve ćeko tu dicu kad narijestu.
Eto
dovoljno son reka za večeras.
Pozdrav
igor - bubli
ca ti sve ode nabrojos pa koje kriv za tin nered nego savez oni su ko ova drzava kad saje judima inspektore je ko drugi pomore targot nikome a nece da isplotidu solde judima. Pa caje tin savez napravi za balun na otoku. Jo mislin nista a sad gredu uvest nikin red u skroz jednu nebitnu stvor.temu savezu je cilj somo must i dobro must dokli god se bude moglo i nista vec, a njima ni cilj uvest nikakov red. Incijativa tih knjizicih je da se skupi jos soldih od siromasih nisu dosta somo igroske knjizice nego sad jos tribujedu knjizice od svita na klupi.,
gustavo is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2013, 07:46 PM   #15762
gustavo
Senior Member

Quote:
Originally Posted by topek View Post
i sad se ljutite kad kažem da je gustavo totalni kreton.
I još se hvali da je predstavnik kluba,jadan takav klub.
za razliku od svih vos jo san prestavnik kluba koji to cini sa jubavi prema svojemu klubu a ne ko vi ca dohodite igrat na otok radi dvo dinara.
Old 12-03-2013, 07:59 PM   #15763
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Wink

statistika - forska liga

u zonja tri kola gosti su po postignutim golovima uspješniji od domaćina....

www.igraci.com
monkul is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2013, 09:50 AM   #15764
daniel
Member

daniel is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by gustavo View Post
za razliku od svih vos jo san prestavnik kluba koji to cini sa jubavi prema svojemu klubu a ne ko vi ca dohodite igrat na otok radi dvo dinara.
GUSTAVO NE PARDI !!!

sam sebi upadaš u usta i govoriš da mi dolazimo/dohodimo na otok radi dva dinara a u svom klubu imaš igrače iz Splita.

Da li oni po tebi dolaze radi ta dva dinara ili možda zbog zadovoljstva igranja baluna i prijateljstva s Josipom.
Ja sam siguran da se ti ne bi niti zbog kako se kaže na Foru "mijor kun" u nedilju ujutro diga u 7 sati, ostavija ženu i dite ( većina igrača Južnjaka ima obitelj ) i otiša u Split i vratija se u 8 navečer.

I još vidim ljuti te što Monkul stavlja svakakve obavijesti na Forum, stvarno je on u kurcu to mu nije tribalo.
daniel is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2013, 10:15 AM   #15765
gustavo
Senior Member

Quote:
Originally Posted by daniel View Post
GUSTAVO NE PARDI !!!

sam sebi upadaš u usta i govoriš da mi dolazimo/dohodimo na otok radi dva dinara a u svom klubu imaš igrače iz Splita.

Da li oni po tebi dolaze radi ta dva dinara ili možda zbog zadovoljstva igranja baluna i prijateljstva s Josipom.
Ja sam siguran da se ti ne bi niti zbog kako se kaže na Foru "mijor kun" u nedilju ujutro diga u 7 sati, ostavija ženu i dite ( većina igrača Južnjaka ima obitelj ) i otiša u Split i vratija se u 8 navečer.

I još vidim ljuti te što Monkul stavlja svakakve obavijesti na Forum, stvarno je on u kurcu to mu nije tribalo.
bravo bas mi je drogo znat da dohodis iz jubavi prema Sv.nediji na otok i onda cak ni obid nemores izist sa famejon,. svaka cast
Old 13-03-2013, 12:01 PM   #15766
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

plamus1 is on a distinguished road

ovega gustavo treba banirat....
plamus1 is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2013, 12:23 PM   #15767
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

cunga lunga is on a distinguished road

danas na jesu gremo desetkovani, nismo uspili izvuc odgodu, nemamo igrocih jesa sto postotni favorit, jos se tornoje grabic kako san cu , smanjena mu je kazna

Ne zelim da se blamiram...
cunga lunga is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2013, 01:09 PM   #15768
gustavo
Senior Member

Quote:
Originally Posted by plamus1 View Post
ovega gustavo treba banirat....
banirat cu se som ionako nimos ni kome puno pisat.
Old 13-03-2013, 02:47 PM   #15769
dinanipedro
Member

dinanipedro's Avatar

dinanipedro is on a distinguished road
Talking

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
nista zlonamjerno, al nison moga odolit...

mirito citat
dinanipedro is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2013, 03:07 PM   #15770
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Quote:
e bubli zoc dopustos ovako vriđonje na forumu jesu ti to isto rekli u savezu.
ca zelis da ti odgovorin na te tvoje gluposti......
kakov savez?
obrisat cu to vrijedanje i mogu mislit koliko ce se razina komunikacije isat posli tega.....
moj drogi sarčeni..ukoliko si ti Gustavo, Topek, Monkul, ma bilo koji..... neću se obazirot na neke stvori koje spominješ, al ako si stvarno predstavnik kluba, bilo kojega onda hoću - ne u ničije ime, niti za ikoga, nego jednostavno jer milin ća i kako mislin - ne osporavam tvoje mišljenje jer imaš apsolutno pravo ali isto tako, dozvoli da i jo imon svoje mišljenje, a to je da ovo ni nikakova bezvezna liga, da se neka pravila moraju poštivat ako se takmičino po nekakvim Propozicijama i da, naravno svi mi ovod smo zbog jubavi i gušta prema svojemu mistu, selu, klubu, zbog kumpanije....
o nikakvim iskaznicama se ne radi nego o akreditacijama koje svaki klub imo, o nikakvim šarenim bez rukovi majicima se ne radi nego o markirkama koje su rezervni igroči dužni nosit na klupama za rezervne igrače..... - o tome ća savez doje odnosno ne doje našoj ligi svi mi imomo priliku pitat i reć i kritizirat ili hvolit putem Povjerenika odnosno putem sastanaka predstavnika klubova otočke lige. Ormojmo se i leterojmo se saveza i homo se somi organizirat.... bit će i u tad gustavotih, topekih, monkulih.... jer nikad se ni rodi tin koji je ugodi svima i nikad se ni moglo ugodit svakome.

Last edited by monkul; 13-03-2013 at 07:14 PM.
Old 13-03-2013, 04:51 PM   #15771
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

mr.BIG is on a distinguished road

NK JELSA-NK VRISNIK 7-0
Vrisnik nazalost danas nastupao sa 9 igrača i dozivio tezak potop u Pelinju
Old 13-03-2013, 07:36 PM   #15772
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Thumbs up

Danas je u maloj dvorani na Gripama u Splitu odigran završni turnir županijskog školskog malonogometnog takmičenja.
Učestvovale su ekipe O.Š iz Klisa, Krila Jesenica, sa Mertojaka iz Splita te učenici iz O.Š Petra Hektorovića u Starom Gradu.
Starograđani su se u prvoj polufinalnoj utakmici susreli sa ekipom OŠ Mertojak i u odličnoj utakmici, nakon što su gubili 1-0, uspijeli izjednačiti i doći do kraja utakmice održavajući neriješen rezultat. Prilika za gol bilo je i s jedne i s druge strane ali rezultat se nije mijenjao, nakon utakmice prišlo se izvođenjima penala, u seriji po tri uspješni su bili i jedni i drugi dok je u raspucavanju po jedan više sreće i spretnosti imala ekipa iz Mertojaka i zasluženo se plasirala u finale, gdje su ih čekali momci iz ekipe Krila Jesenice, koji su u drugoj polufinalnoj utakmici pobijedili ekipu Klisa.
U utakmici za treće mjesto sastale su se momčadi iz Starog Grada i Klisa, starograđani su, unatoč činjenici da im je to bila druga utakmica za redom ušli puno bolje u utakmicu od protivnika i u zadnjih desetak minuta utakmice ušli sa prednošću od 2-0.... tada polako do izražaja dolaze i psihički i fizički umor, protivnik koristi svoje prilike i na kraju utakmica završava rezultatom 2-2. Ponovna lutrija penala, ovaj puta scenario iz prve utakmice očigledno je ostavio traga na igrače iz OŠ Petar Hektorović i treće mjesto osvajaju učenici OŠ iz Klisa.
- U finalnoj utakmici učenici iz škole u Krila Jesenicama pobijeđuju umorne i demoralizirane ( demoralizirane zbog ozlijede jednog od najboljih igraća koji je stradao u duelu na prvoj utakmici, i ovom prilikom želim istaknuti da svi igraći OŠ Petar Hektorović žele brz oporavak igraču s brojem 10 iz momčadi OŠ Mertojak!!) igrače OŠ Mertojak rezultatom 6-2.....
Čestitke generaciji izuzetno talentiranih nogometaša O.Š Petar Hektorović koji su unatoč porazima ostavili više nego dobar dojam, a da ne bude i odličan pobrinuo se rulet penala, - i pokazali da na otoku imamo itekako veliki broj talenata, jer gdje su još i mladi nogometaši iz svih drugih otočkih mjesta...?!

...
Slijedi novi malonogometni turnir U-16 u Jelsi ovaj vikend, odigrat će se na igralištu pored škole u Jelsi ove subote i nedjelje, prijavljeno je osam momčadi koje su podijeljene u dvije grupe, i ukoliko vrijeme posluži već unaprijed se veselim još jednom kvalitetnom malonogometnom turniru kojeg djeca organiziraju.

Prije tog turnira u Starom Gradu u petak, sportska udruga Gardelin organizira dječju Olimpijadu za školski i predškolski uzrast, početak je u 15,00 sati - navratite i pružite podršku djeci!!
Attached Images

Last edited by monkul; 13-03-2013 at 08:56 PM.
Old 13-03-2013, 08:05 PM   #15773
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

evo mislin ocu pisat ne, pa ca bi piso jer me toliko stvori nerviro oko ove lige ......ali ipak cu napisat jednu stvor....

je ko na ovemu otoku prati rukometase jese, je ko sritan ca imamo predstavnika u 3 lizi, ca je to jedon sportski kolektiv kojin okupja dosta domocih igrocih i dice!!!????
meni je drogo ali cinimi se da vecini voditelja ekipih ove forske lige ni.
zoc to mislin??? zato jer da in je drogo, nebi in bi vrhunac cekot kad igra jesa rukomet i onda tin don stavijot utakmice velega baluna protiv jese, vrisnika i sl.
je normalno da se diai , mulci od 16 godisc moradu dovodit u stuaciju birat izmedu rukometa i baluna, moradu se svadot sa sviton iz kluba......je to normalno.
pa u cemu je problem ako se igro rukomet a zno se kojega kluba igroci igrodu rukomet, stavit tu utakmicu za drugi don???
neznon to mi ni jasno nikako.........
iako mi u ekipi vrisnika imamo somo jednega ali bitnega igroca, toliko mi je jos vece ekipe jese( a pogotovo molega zareta) ili molega đokota kojima je gust i jedno i drugo...

razmislite malo jer toliko bitna ta jebena pobjeda i 3 boda ili da se omoguci jedon provi sportski kolektiv kojin nas vec dugo uspjesno predstavije po zupaniji i vonka nje....
Old 13-03-2013, 08:40 PM   #15774
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Default malonogometni U-16 turnir, Jelsa - igralište kod škole.

Skupina B:

14:00 MNK Nevoja:Čarobnjaci
14:35 ALLFA Q-Raspašoj
15:10 MNK Nevoja-Raspašoj
15:45 ALLFA Q-Čarobnjaci
16:20 MNK Nevoja-ALLFA Q
16:55 Raspašoj-Čarobnjaci

Skupina A :

9:00-Razglas-Young Boysi
9:35-MNK Uskok-MNK Štrumfovi
10:10-Young Boysi-MNK Uskok
10:45-Razglas-MNK Štrumfovi
11:20-Young Boysi-MNK Štrumfovi
11:55-Razglas-MNK Uskok

subota, 16.03.2013.

Last edited by monkul; 13-03-2013 at 09:33 PM.
Old 13-03-2013, 11:48 PM   #15775
vruca cokolada
Member

vruca cokolada is on a distinguished road

Quote:
banirat cu se som ionako nimos ni kome puno pisat.
nakon današnjeg rezultata u pelinju bilo bi ti se boje bavit radom oko tvog kluba nego pisonjen po ovemu forumu
vruca cokolada is offline   Reply With Quote
Old 14-03-2013, 12:41 AM   #15776
gustavo
Senior Member

Quote:
Originally Posted by vruca cokolada View Post
nakon današnjeg rezultata u pelinju bilo bi ti se boje bavit radom oko tvog kluba nego pisonjen po ovemu forumu
ti me se okan. ne pensoj ti o mojemu klubu. danasnji rezultat je splet okolnosti i ne dil mi lekcije cin cu se bavit. pisat cu po forumu kad me god bude voja a ne kad mi ti reces. zivi.
Old 14-03-2013, 11:18 AM   #15777
super koščenjak
Junior Member

super koščenjak's Avatar

super koščenjak is on a distinguished road
Default 4:2

Nk Levanda - Nk Mladost 4:2 (4:1)

Prvo poluvrijeme su nam uvalili 4 gola pa se ti koprcaj, na početku drugog dajemo gol al se ne otvaramo previše jer momčad kakvu trenutno imamo ne dopušta to. Treba naglasit 2 gola našeg trenera koji je bljesnuo i tako pokaza da još ima dalamite u njemu Ozljedija se i Miš zadnjih 15ak minuta stoga nismo ni imali neke prevelike šanse! Hvala levandezima na prijemu ali i na odjavi Nedija Jadran doma,a valjda ćemo štagod napravit.
super koščenjak is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2013, 12:13 PM   #15778
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

mr.BIG is on a distinguished road

evo mene opeta ali ovin put sa malo ozbiljnijim upison

ponukan cijelokupnom situacijom u FNL-u malo san si do truda i raspito se da li postoji ikakva mogucnost napustanja HNS-a i pokrenuti samostalnu ligu FNL-a,neovisnu o ikakvom HNS-u.Pogledavsi zadnjih nekoliko godina forska liga gubi sve vise i vise prava u hns-u.Moran u tome napomenit da smo sa 11 glasova u izbornoj skupstini splitsko dalmatinskog hns-a izgubili njih 8 i ostali na samo 3,sto je velika sramota i nazalost pokrece nasu ligu ka ponoru.Mislim da osoba koja vodi forsku ligu da je to "mozda" mogla sprijeciti te da ostanemo sa jednakim pravom glasova u hns-u.Mozda se i varam ali te sam misli.
A sad da krenem o samostalnoj lizi.Naravno ne bi bilo lako,kao sto ni niti jedan pocetak nije lak.Za pocetak mene je najvece bilo strah radi sudaca,takvi kakvi su ali su nam nazalost krajnje neophodni.Raspitavsi se u krugovima udruge sudaca,dobio sam informacije da je udruga sudaca neovisna o hns-u te da ona sa buducom nasom udrugom(nazovimo je udruga fnl-a) moze potpisati ugovor u kojem bi nam omogucila sudce.Naravno moramo biti svjesni da u tome slucaju sudci nece biti nista bolji,nego ce ostati isti,pocetnici ili pripravnici ili kako vec hocemo.Njih ce delegirat njihovi kontrolori jednako kao i dosada.Mi moramo znati da kotizacije za igrace u ovakvom sustavu u hns-u i nisu bas male i da bi se u tom slucaju znatno srezale,sto bi odma u pocetku bio jedan plus.Takoder pogledavsi mnoge malonogometne udruge na podrucje dalmacije i sire koje imaju potpisene ugovore sa prodavacima sportske obuce,odjece i opreme takoder se moze sklopit ugovor u kojem bi npr.svi klubovi igrali sa istim balunima(znatizeljnost me dovela vec do nekih kontakata).Takoder uvijek postoji mogucnost pronalazak nekog generalnog sponzora(iako realno gledajuci u danasnjem recesijskom dobu to bas i nije lako ali nikad se nezna).
ovo bi bila neka od mojih razloga u kojim vidi pozitvnost odvajanja o hns-a.
ali sada slijedi pitanja kao ko bisve to vodi,kako ce to bit,kako cemo dogovorat raspored,ocel bit namisconja....o tome bi se lako dalo govorit.....covije koji bi vodi ligu bi bi plocen ko i sadasnji povjerenik kojin je zaduzen za regularnost lige....sad to su moje ideje i prijedlozi,nekakvi kontakti su vec ostvareni i mislim da u ovome postoji mogucnosti za pomak iz ovega di smo sad,naravno nison sve ode nave jer bi malo bila cila strana foruma ali molin vas da malo o ovemu razmislite.

dovoljan podatak van govori da nas hns ne bi sigurno lako pusti iz svoga saveza,jer mnogi od nos se varaju kad mislidu da ca cemo mi hns-u,JUDI BUD TE SIGURI DA HNS-A SIGURO IMA PUNO VECU KORIST OD NOS NEGO MI OD NJIH JER MI OD NJIH KORISTI NEMAMO!!!
Old 15-03-2013, 01:04 PM   #15779
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

trebadu se izjasnit predstavnic klubova......dosta klubova vec ima predstavnike na forumu.....ako je vecina za ni se nego za sastat i dat prijedloge, raspitat se i vidit jel to sve moguce...
u danasnje vrime svaka kuna je bitna i usteda od 2-3 mijora kun bi bila velika, a da ne govorin da bi se sa jednin generalnim sponzorom lige i par molih moglo te izdatke svest na jos vecu ustedu......ovu ligu ipak igra ili su dil nje vece od 250 svita ca ni moli broj.....tode postoje brojne osiguravajuce kuce sa kojima bi se dolo noc, a da ne govorimo proizvodaci sportske opreme....11 klubovih= 11 garniturih dresovih= 150-200 kopackih a da ne spominjemo na sve to i moli balun.......ima tote materijola kojin bi se do iskoistit za boje ove lige......
razmislite , pitajte u klubovima ca mislidu o ovemu ...........i zapocmimo napokon ode jednu normalnu raspravu za boje ove lige...
Old 15-03-2013, 04:50 PM   #15780
Diego Milito
Member

Diego Milito is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by plamus1 View Post
trebadu se izjasnit predstavnic klubova......dosta klubova vec ima predstavnike na forumu.....ako je vecina za ni se nego za sastat i dat prijedloge, raspitat se i vidit jel to sve moguce...
u danasnje vrime svaka kuna je bitna i usteda od 2-3 mijora kun bi bila velika, a da ne govorin da bi se sa jednin generalnim sponzorom lige i par molih moglo te izdatke svest na jos vecu ustedu......ovu ligu ipak igra ili su dil nje vece od 250 svita ca ni moli broj.....tode postoje brojne osiguravajuce kuce sa kojima bi se dolo noc, a da ne govorimo proizvodaci sportske opreme....11 klubovih= 11 garniturih dresovih= 150-200 kopackih a da ne spominjemo na sve to i moli balun.......ima tote materijola kojin bi se do iskoistit za boje ove lige......
razmislite , pitajte u klubovima ca mislidu o ovemu ...........i zapocmimo napokon ode jednu normalnu raspravu za boje ove lige...
složen se, jo ne kapin kako svi imadu nike lipe ideje, a kad tuko konačno konkretno počet to provodit, onda ostajedu dvo, tri (ti, mr. Big i možda još jedon). homo uključte se i ostoli, ala predstavnici klubovih bar se izjasnite jeste za ili ne...
Diego Milito is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules