![]() |
![]() |
#15761 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15762 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15763 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
statistika - forska liga
u zonja tri kola gosti su po postignutim golovima uspješniji od domaćina.... www.igraci.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#15764 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
sam sebi upadaš u usta i govoriš da mi dolazimo/dohodimo na otok radi dva dinara a u svom klubu imaš igrače iz Splita. Da li oni po tebi dolaze radi ta dva dinara ili možda zbog zadovoljstva igranja baluna i prijateljstva s Josipom. Ja sam siguran da se ti ne bi niti zbog kako se kaže na Foru "mijor kun" u nedilju ujutro diga u 7 sati, ostavija ženu i dite ( većina igrača Južnjaka ima obitelj ) i otiša u Split i vratija se u 8 navečer. I još vidim ljuti te što Monkul stavlja svakakve obavijesti na Forum, stvarno je on u kurcu to mu nije tribalo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15765 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15766 |
Senior Member
![]() |
![]()
ovega gustavo treba banirat....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15767 |
Senior Member
![]() |
![]()
danas na jesu gremo desetkovani, nismo uspili izvuc odgodu, nemamo igrocih jesa sto postotni favorit, jos se tornoje grabic kako san cu , smanjena mu je kazna
![]() |
#15768 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15769 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15770 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
kakov savez? obrisat cu to vrijedanje i mogu mislit koliko ce se razina komunikacije isat posli tega..... moj drogi sarčeni..ukoliko si ti Gustavo, Topek, Monkul, ma bilo koji..... neću se obazirot na neke stvori koje spominješ, al ako si stvarno predstavnik kluba, bilo kojega onda hoću - ne u ničije ime, niti za ikoga, nego jednostavno jer milin ća i kako mislin - ne osporavam tvoje mišljenje jer imaš apsolutno pravo ali isto tako, dozvoli da i jo imon svoje mišljenje, a to je da ovo ni nikakova bezvezna liga, da se neka pravila moraju poštivat ako se takmičino po nekakvim Propozicijama i da, naravno svi mi ovod smo zbog jubavi i gušta prema svojemu mistu, selu, klubu, zbog kumpanije.... o nikakvim iskaznicama se ne radi nego o akreditacijama koje svaki klub imo, o nikakvim šarenim bez rukovi majicima se ne radi nego o markirkama koje su rezervni igroči dužni nosit na klupama za rezervne igrače..... - o tome ća savez doje odnosno ne doje našoj ligi svi mi imomo priliku pitat i reć i kritizirat ili hvolit putem Povjerenika odnosno putem sastanaka predstavnika klubova otočke lige. Ormojmo se i leterojmo se saveza i homo se somi organizirat.... bit će i u tad gustavotih, topekih, monkulih.... jer nikad se ni rodi tin koji je ugodi svima i nikad se ni moglo ugodit svakome. Last edited by monkul; 13-03-2013 at 07:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15771 |
Senior Member
![]() |
![]()
NK JELSA-NK VRISNIK 7-0
Vrisnik nazalost danas nastupao sa 9 igrača i dozivio tezak potop u Pelinju
![]() |
#15772 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Danas je u maloj dvorani na Gripama u Splitu odigran završni turnir županijskog školskog malonogometnog takmičenja.
Učestvovale su ekipe O.Š iz Klisa, Krila Jesenica, sa Mertojaka iz Splita te učenici iz O.Š Petra Hektorovića u Starom Gradu. Starograđani su se u prvoj polufinalnoj utakmici susreli sa ekipom OŠ Mertojak i u odličnoj utakmici, nakon što su gubili 1-0, uspijeli izjednačiti i doći do kraja utakmice održavajući neriješen rezultat. Prilika za gol bilo je i s jedne i s druge strane ali rezultat se nije mijenjao, nakon utakmice prišlo se izvođenjima penala, u seriji po tri uspješni su bili i jedni i drugi dok je u raspucavanju po jedan više sreće i spretnosti imala ekipa iz Mertojaka i zasluženo se plasirala u finale, gdje su ih čekali momci iz ekipe Krila Jesenice, koji su u drugoj polufinalnoj utakmici pobijedili ekipu Klisa. U utakmici za treće mjesto sastale su se momčadi iz Starog Grada i Klisa, starograđani su, unatoč činjenici da im je to bila druga utakmica za redom ušli puno bolje u utakmicu od protivnika i u zadnjih desetak minuta utakmice ušli sa prednošću od 2-0.... tada polako do izražaja dolaze i psihički i fizički umor, protivnik koristi svoje prilike i na kraju utakmica završava rezultatom 2-2. Ponovna lutrija penala, ovaj puta scenario iz prve utakmice očigledno je ostavio traga na igrače iz OŠ Petar Hektorović i treće mjesto osvajaju učenici OŠ iz Klisa. - U finalnoj utakmici učenici iz škole u Krila Jesenicama pobijeđuju umorne i demoralizirane ( demoralizirane zbog ozlijede jednog od najboljih igraća koji je stradao u duelu na prvoj utakmici, i ovom prilikom želim istaknuti da svi igraći OŠ Petar Hektorović žele brz oporavak igraču s brojem 10 iz momčadi OŠ Mertojak!!) igrače OŠ Mertojak rezultatom 6-2..... Čestitke generaciji izuzetno talentiranih nogometaša O.Š Petar Hektorović koji su unatoč porazima ostavili više nego dobar dojam, a da ne bude i odličan pobrinuo se rulet penala, - i pokazali da na otoku imamo itekako veliki broj talenata, jer gdje su još i mladi nogometaši iz svih drugih otočkih mjesta...?! ... Slijedi novi malonogometni turnir U-16 u Jelsi ovaj vikend, odigrat će se na igralištu pored škole u Jelsi ove subote i nedjelje, prijavljeno je osam momčadi koje su podijeljene u dvije grupe, i ukoliko vrijeme posluži već unaprijed se veselim još jednom kvalitetnom malonogometnom turniru kojeg djeca organiziraju. Prije tog turnira u Starom Gradu u petak, sportska udruga Gardelin organizira dječju Olimpijadu za školski i predškolski uzrast, početak je u 15,00 sati - navratite i pružite podršku djeci!! Last edited by monkul; 13-03-2013 at 08:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15773 |
Senior Member
![]() |
![]()
evo mislin ocu pisat ne, pa ca bi piso jer me toliko stvori nerviro oko ove lige ......ali ipak cu napisat jednu stvor....
je ko na ovemu otoku prati rukometase jese, je ko sritan ca imamo predstavnika u 3 lizi, ca je to jedon sportski kolektiv kojin okupja dosta domocih igrocih i dice!!!???? meni je drogo ali cinimi se da vecini voditelja ekipih ove forske lige ni. zoc to mislin??? zato jer da in je drogo, nebi in bi vrhunac cekot kad igra jesa rukomet i onda tin don stavijot utakmice velega baluna protiv jese, vrisnika i sl. je normalno da se diai , mulci od 16 godisc moradu dovodit u stuaciju birat izmedu rukometa i baluna, moradu se svadot sa sviton iz kluba......je to normalno. pa u cemu je problem ako se igro rukomet a zno se kojega kluba igroci igrodu rukomet, stavit tu utakmicu za drugi don??? neznon to mi ni jasno nikako......... iako mi u ekipi vrisnika imamo somo jednega ali bitnega igroca, toliko mi je jos vece ekipe jese( a pogotovo molega zareta) ili molega đokota kojima je gust i jedno i drugo... razmislite malo jer toliko bitna ta jebena pobjeda i 3 boda ili da se omoguci jedon provi sportski kolektiv kojin nas vec dugo uspjesno predstavije po zupaniji i vonka nje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15774 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Skupina B:
14:00 MNK Nevoja:Čarobnjaci 14:35 ALLFA Q-Raspašoj 15:10 MNK Nevoja-Raspašoj 15:45 ALLFA Q-Čarobnjaci 16:20 MNK Nevoja-ALLFA Q 16:55 Raspašoj-Čarobnjaci Skupina A : 9:00-Razglas-Young Boysi 9:35-MNK Uskok-MNK Štrumfovi 10:10-Young Boysi-MNK Uskok 10:45-Razglas-MNK Štrumfovi 11:20-Young Boysi-MNK Štrumfovi 11:55-Razglas-MNK Uskok subota, 16.03.2013. Last edited by monkul; 13-03-2013 at 09:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15775 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15776 |
Senior Member
![]() |
![]()
ti me se okan. ne pensoj ti o mojemu klubu. danasnji rezultat je splet okolnosti i ne dil mi lekcije cin cu se bavit. pisat cu po forumu kad me god bude voja a ne kad mi ti reces. zivi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15777 |
Junior Member
![]() |
![]()
Nk Levanda - Nk Mladost 4:2 (4:1)
Prvo poluvrijeme su nam uvalili 4 gola pa se ti koprcaj, na početku drugog dajemo gol al se ne otvaramo previše jer momčad kakvu trenutno imamo ne dopušta to. Treba naglasit 2 gola našeg trenera koji je bljesnuo i tako pokaza da još ima dalamite u njemu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15778 |
Senior Member
![]() |
![]()
evo mene opeta ali ovin put sa malo ozbiljnijim upison
ponukan cijelokupnom situacijom u FNL-u malo san si do truda i raspito se da li postoji ikakva mogucnost napustanja HNS-a i pokrenuti samostalnu ligu FNL-a,neovisnu o ikakvom HNS-u.Pogledavsi zadnjih nekoliko godina forska liga gubi sve vise i vise prava u hns-u.Moran u tome napomenit da smo sa 11 glasova u izbornoj skupstini splitsko dalmatinskog hns-a izgubili njih 8 i ostali na samo 3,sto je velika sramota i nazalost pokrece nasu ligu ka ponoru.Mislim da osoba koja vodi forsku ligu da je to "mozda" mogla sprijeciti te da ostanemo sa jednakim pravom glasova u hns-u.Mozda se i varam ali te sam misli. A sad da krenem o samostalnoj lizi.Naravno ne bi bilo lako,kao sto ni niti jedan pocetak nije lak.Za pocetak mene je najvece bilo strah radi sudaca,takvi kakvi su ali su nam nazalost krajnje neophodni.Raspitavsi se u krugovima udruge sudaca,dobio sam informacije da je udruga sudaca neovisna o hns-u te da ona sa buducom nasom udrugom(nazovimo je udruga fnl-a) moze potpisati ugovor u kojem bi nam omogucila sudce.Naravno moramo biti svjesni da u tome slucaju sudci nece biti nista bolji,nego ce ostati isti,pocetnici ili pripravnici ili kako vec hocemo.Njih ce delegirat njihovi kontrolori jednako kao i dosada.Mi moramo znati da kotizacije za igrace u ovakvom sustavu u hns-u i nisu bas male i da bi se u tom slucaju znatno srezale,sto bi odma u pocetku bio jedan plus.Takoder pogledavsi mnoge malonogometne udruge na podrucje dalmacije i sire koje imaju potpisene ugovore sa prodavacima sportske obuce,odjece i opreme takoder se moze sklopit ugovor u kojem bi npr.svi klubovi igrali sa istim balunima(znatizeljnost me dovela vec do nekih kontakata).Takoder uvijek postoji mogucnost pronalazak nekog generalnog sponzora(iako realno gledajuci u danasnjem recesijskom dobu to bas i nije lako ali nikad se nezna). ovo bi bila neka od mojih razloga u kojim vidi pozitvnost odvajanja o hns-a. ali sada slijedi pitanja kao ko bisve to vodi,kako ce to bit,kako cemo dogovorat raspored,ocel bit namisconja....o tome bi se lako dalo govorit.....covije koji bi vodi ligu bi bi plocen ko i sadasnji povjerenik kojin je zaduzen za regularnost lige....sad to su moje ideje i prijedlozi,nekakvi kontakti su vec ostvareni i mislim da u ovome postoji mogucnosti za pomak iz ovega di smo sad,naravno nison sve ode nave jer bi malo bila cila strana foruma ali molin vas da malo o ovemu razmislite. dovoljan podatak van govori da nas hns ne bi sigurno lako pusti iz svoga saveza,jer mnogi od nos se varaju kad mislidu da ca cemo mi hns-u,JUDI BUD TE SIGURI DA HNS-A SIGURO IMA PUNO VECU KORIST OD NOS NEGO MI OD NJIH JER MI OD NJIH KORISTI NEMAMO!!!
![]() |
#15779 |
Senior Member
![]() |
![]()
trebadu se izjasnit predstavnic klubova......dosta klubova vec ima predstavnike na forumu.....ako je vecina za ni se nego za sastat i dat prijedloge, raspitat se i vidit jel to sve moguce...
u danasnje vrime svaka kuna je bitna i usteda od 2-3 mijora kun bi bila velika, a da ne govorin da bi se sa jednin generalnim sponzorom lige i par molih moglo te izdatke svest na jos vecu ustedu......ovu ligu ipak igra ili su dil nje vece od 250 svita ca ni moli broj.....tode postoje brojne osiguravajuce kuce sa kojima bi se dolo noc, a da ne govorimo proizvodaci sportske opreme....11 klubovih= 11 garniturih dresovih= 150-200 kopackih a da ne spominjemo na sve to i moli balun.......ima tote materijola kojin bi se do iskoistit za boje ove lige...... razmislite , pitajte u klubovima ca mislidu o ovemu ...........i zapocmimo napokon ode jednu normalnu raspravu za boje ove lige... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15780 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |