[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-03-2013, 06:46 PM   #15781
windfucker
Senior Member

windfucker's Avatar

windfucker is on a distinguished road

N.K.JUŽNJAK-VARBONJ x
N.K.VATRA-N.K.VRISNIK x
N.K.HVAR-N.K.SOŠK x
N.K.JELSA-N.K.LEVANDA x
N.K.MLADOST-N.K.JADRAN x
windfucker is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2013, 07:42 PM   #15782
gustavo
Senior Member

gustavo is on a distinguished road

Južnjak-Varbonj-1
Vatra-Vrisnik-2
Jelsa-Levanda-x
Mladost-Jadran-1
Hvar-Sošk-2
gustavo is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2013, 08:00 PM   #15783
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

cunga lunga is on a distinguished road

parva stvor je to ca su non vazeli glasove.mislin da svaki klub mora imat svoj glos ako uredn ploco sve ca savez isce od nos...nojprin se to ni smilo dopustit, neznon je ko imo ikakovega utjecaja na to. ko je covik koji broni nase interese u HNS-u? U jednoj tako velikoj organizaciji di smo mi zodnji u lancu, di bi mozzda hns treba stimulirat na niki nocin da se igro balun oni nos sa svojima zahtjevima poticedu klubove da se ugosidu, niko kruto zvelto, niko za 5 god, niko za 10 ali sve vodi temu...
ca bi se dogodilo kad bi klubovi odlucili ne uplotit hns ono ca on pito od nos...ca bi hns onda ucini?nebi poslo suce na otok i to je to...iako mislin da i u temu oni imodu vece koristi nego mi,u ovemu nasemu balunu svi imodu bar niku korist jedino klubovi i igroci NE.
ili se moremo izborit za status kojega miritom ili se moremo zafolit hns-u za sva ova godisca lipe suradnje u kojima smo mi njima svima puno doli a oni nami nista...
ca se tice udruge to je vec druga prica, izvedivo je i nojboje za balun na otoku...somo kad propenson kakovi smo mi tesko je to moguce... nami je lakse da nos drugi gazi nego se dogovorit međusobno...
Ca bi se moglo ucinit po mojemu misljenju?
1. Osnivanje udruge-moguce
2. Tecaj za suce, i suradnja sa sucima koji nisu iz nekog razloga vec u temu a imodu polozeno za suca
3.Dvo zaposlena covika koji vodidu ligu( svaku sezonu 2 iz 2 kluba tako da u 5 godisc svi sudjelujedu)

Sigurno da bi se moglo noc i sponzore i svak bi sa svojin doprinosom bar malo pomogo i skupilo bi se...klubovima bi sigurno bilo lakse...

Sad... to su sve teorije koje je puno lakse napisat nego provest,,, ali moglo bi se,,,,

Nojboje kad bi se niko ko moze potrudi da Forska liga imo posten tretman u HNS-u, i pari mi se da se ne cini nista da bi se to popravilo

Ne zelim da se blamiram...
cunga lunga is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2013, 06:32 PM   #15784
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

današnji rezultati forske lige ( neprovjereno!!):

Vatra - Vrisnik 3-0
Hvar-SOŠK 6-1
monkul is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2013, 06:45 PM   #15785
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

plamus1 is on a distinguished road

vatra-vrisnik 3:0
1 polu, vatra daje gol iz penala( cisti penal), to je bi i jedini ozbilniji prelazak centra u parvemu polu. vrisnik svoje sanse ne iskoristava, a imo je i jednu stativu.
2 polu, klasika nabijonja baluna u cemu je vatra bila spretnija-sretnija i uz klasnega kakija doje jos dvo gola.......zasluzeno
plamus1 is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2013, 06:55 PM   #15786
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

na igralištu pored skule u Jelsi danas i sutra odigrava se malonogometni U-16 turnir. Danas se razigravalo po grupama, sutra su polufinalne i finalne utakmice.
Old 17-03-2013, 03:09 PM   #15787
vruca cokolada
Member

vruca cokolada is on a distinguished road
Wink

Quote:
Originally Posted by gustavo View Post
ti me se okan. ne pensoj ti o mojemu klubu. danasnji rezultat je splet okolnosti i ne dil mi lekcije cin cu se bavit. pisat cu po forumu kad me god bude voja a ne kad mi ti reces. zivi.
nis se ništa popravi u radu oko svog kluba, baren malo doved u red ponošonje na klupi tijekom utakmice
vruca cokolada is offline   Reply With Quote
Old 17-03-2013, 05:45 PM   #15788
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Thumbs up

Pobjedom Young Boys-a protiv Nevoje rezultatom 5-2 okončan je treći po redu U-16 malonogometni turnir, odigran na terenu pored škole u Jelsi. U finalnoj utakmici momci iz Yong Boys-a bili su bolji od Nevoje, dok su u utakmici za treće mjesto između Čarobnjaka i Razglasa, nakon boljih izvođenja penala pobijedili momci iz ekipe Razglas.
Nakon svega viđenog poslije tri odigrana malonogometna turnira nema straha za otočki nogomet. Hoće li se njihovi talenti razviti i hoće li oni na ovako kavlitetan način "nositi" naš otočki balun, ovisi naravno i onjima, ali prije svega o nama starijima.
Za pobjednike nastupili su:
( sorry šta ne navodim točna imena i prezimena jer ih ne poznajem imenom i prezimenom sve!!!)
Nikola Gurdulić - halter
Toni Mišković - miško
Marin Matković - cuki
Kristijan Matković - kiki
Marin Grgičević - ludi
Goić Kristijan - goić
Prošper Grgičević - ovemu ne tribo nadimak, igro dobro i bez njega
Josip Kordić - parijare

zajednička slika finalista:
Attached Images

Last edited by monkul; 17-03-2013 at 06:53 PM.
Old 17-03-2013, 05:49 PM   #15789
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

NK Mladost- HNK Jadran 2:5
Old 17-03-2013, 05:52 PM   #15790
Guillermo Ochoa
Senior Member

Guillermo Ochoa is on a distinguished road

N.k.juŽnjak-varbonj 2-0
jelsa-levanda 1-1
Guillermo Ochoa is offline   Reply With Quote
Old 17-03-2013, 06:48 PM   #15791
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

forska nogometna liga

ovo je neslužbeno.
Old 17-03-2013, 09:46 PM   #15792
riquelme
Senior Member

riquelme is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
forska nogometna liga

ovo je neslužbeno.
Južnjak je dobija 2-0 a upisano je 2-1...
riquelme is offline   Reply With Quote
Old 17-03-2013, 10:05 PM   #15793
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Thumbs up

Quote:
Originally Posted by riquelme View Post
Južnjak je dobija 2-0 a upisano je 2-1...
hvala, isprika - biti će popravljeno odmah.
Old 18-03-2013, 10:54 AM   #15794
Pokislo govno
Senior Member

Pokislo govno's Avatar

Pokislo govno is on a distinguished road

Nakon 8 godisci ni sluzbeno ali vec sod mogu rec da je moj For osvoji parvenstvo nakon dugo vrimena. Juzjnok ka ni Jodron ili zeleni nisu mogli protit mog Fora koji je bi favorit za parvo misto ove sezone jos nimo poraza a i virujem da ce tako bit. Sicom se sezone 96/97 kad sam parvi put prisutva osvojanu FNL cili For je bi sritan ali tad su bila druga vrimena i dica jer cila fameja je bila dole kad se festalo nodom se lipoj proslavi i ove godisca. Posto nimomo kunkurenciju u FNL kako som cu razmisljo se o ponovnu ulosku u zupanijsku ligu di som nodom da cemo opet bit parvi te ponovno proslovit te da necemo odustat.

Last edited by Pokislo govno; 18-03-2013 at 12:54 PM.
Pokislo govno is offline   Reply With Quote
Old 18-03-2013, 12:40 PM   #15795
joker s klupe
Senior Member

joker s klupe's Avatar

joker s klupe is on a distinguished road
Send a message via MSN to joker s klupe

Quote:
Originally Posted by Pokislo govno View Post
Nakon 8 godisci ni sluzbeno ali vec sod mogu rec da je moj For osvoji parvenstvo nakon dugo vrimena. Juznok ka ni Jodron ili zeleni nisu mogli protit mog Fora koji je bi favorit za parvo misto ove sezone jos nimo poraza a i virujem da ce tako bit. Sicom se sezone 96/97 kad sam parvi put prisutva osvojanu FNL cili For je bi sritan ali tad su bila druga vrimena i dica jer cila fameja je bila dole kad se festalo nodom se lipoj proslavi i ove godisca. Posto nimomo kunkurenciju u FNL kako som cu razmisljo se o ponovnu ulosku u zupanijsku ligu di som nodom da cemo opet bit parvi te ponovno proslovit te da necemo odustat.
osim ca povremeno pises gluposti, uz to si i nepismen

http://www.hnkjadran.bloger.hr/
joker s klupe is offline   Reply With Quote
Old 18-03-2013, 01:20 PM   #15796
amauri
Member

amauri's Avatar

amauri is on a distinguished road

Quote:
Nakon 8 godisci ni sluzbeno ali vec sod mogu rec da je moj For osvoji parvenstvo nakon dugo vrimena. Juzjnok ka ni Jodron ili zeleni nisu mogli protit mog Fora koji je bi favorit za parvo misto ove sezone jos nimo poraza a i virujem da ce tako bit. Sicom se sezone 96/97 kad sam parvi put prisutva osvojanu FNL cili For je bi sritan ali tad su bila druga vrimena i dica jer cila fameja je bila dole kad se festalo nodom se lipoj proslavi i ove godisca. Posto nimomo kunkurenciju u FNL kako som cu razmisljo se o ponovnu ulosku u zupanijsku ligu di som nodom da cemo opet bit parvi te ponovno proslovit te da necemo odustat.
Juzjnok, Jodron, protit, kunkurencija, proslovit????
Old 18-03-2013, 01:36 PM   #15797
riquelme
Senior Member

riquelme is on a distinguished road

Quote:

Hahahahhaha ma pogledaj ti ovega luđoka...

POKISLO GOVNO čestitamo...
riquelme is offline   Reply With Quote
Old 18-03-2013, 03:12 PM   #15798
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Talking

ako kuog zno kujo je kunkurencija neka unapiše.
Old 18-03-2013, 03:32 PM   #15799
pelinje1
Senior Member

pelinje1 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by riquelme View Post
Hahahahhaha ma pogledaj ti ovega luđoka...

POKISLO GOVNO čestitamo...
ko sta je cunga lunga reko ,lik ima svoj stil i ruga se svima svojim postovima,zabavlja sve koji nisu clanovi foruma barem
pelinje1 is offline   Reply With Quote
Old 18-03-2013, 03:41 PM   #15800
zoc uvik jo???
Senior Member

zoc uvik jo???'s Avatar

zoc uvik jo??? is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by pelinje1 View Post
ko sta je cunga lunga reko ,lik ima svoj stil i ruga se svima svojim postovima,zabavlja sve koji nisu clanovi foruma barem
Tome "liku" nisu sve na mistu...vec se par puta pokazao kao pravi provokator te je cak i vrijeđao klubove...
Sta se prvenstva tice,vidljivo je da Hvar ove godine osvaja prvenstvo,ali nam zato ostaje bitka za 2. misto

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules