![]() |
![]() |
#15801 |
Senior Member
![]() |
![]()
jel stvarno moguce da niko od klubova ni zainteresiran za osnivanje udruge fnl i odvajanje od hns-a???'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15802 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
evo dogodine je moguće da će bit dva kluba manje...mladih nema jer su na fejsu i neda im se trčat, publike je sve manje i manje i sl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15803 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
Moram navesti primjer njihovih samoorganiziranja turnira i želje da igraju balun. Oni to rade vrlo dobro. Talenti su tu. i svi u biti dolaze iz nekog od naših "velikih" klubova..... http://www.facebook.com/pages/Mnk-Br...7021097?ref=hl http://www.facebook.com/ante.tandara.14?ref=ts&fref=ts http://www.facebook.com/pages/Mnk-yo...ref=ts&fref=ts eto ih i na fejsu naravno, sve to štima , ukoliko se naravno vrijeme provedeno na fejsu i dozira i kontrolira.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15804 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Mislin sve ok al su stvari otišle u drugom pravcu hns ili ne? Mislin samo da to nije pravo pitanje, pravo pitanje je ca će bit sa ligom za par godina |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15805 |
Senior Member
![]() |
![]()
ca hoces rec da su uvik otocnu ligu cinili mlodi igroci????
levanda je bila dosta godisc u banani pa je docekala generaciju koja ce igrat.... jesa isto tako..... sosk ima 6-7 igrocih u parvoj mlajih od 25 godisc??? pogledoj tek jadran, sve mladici... vrisnik nojstariji igroc 27 godisc... neznan koju ti ligu pratis???? sa odvajanjem lige cemo dobit manje troskove i bolju organizaciju koja nece bit dirigirana od hns-a. a kad vec spominjes da su mlodi na fejsu......kako bis tek nazva " gust" stavit utakmicu na don kad protivnicki igroc tin don igra drugi sport....fer play ili mozda potaknit mlode da igrodu balun??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15806 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() RASPORED UTAKMICA XVIII KOLA 23 i 24 OŽUJKA N.K.JADRAN-JELSA subota 23.03.2013 igrališteDolci u14.00h N.K.LEVANDA-N.K.HVAR subota 23.03.2013 igrališteHvar u14.30h N.K.SOŠK-N.K.VATRA nedjelja 24.03.2013 igralištePelinje u15.00h N.K.VRISNIK-N.K.JUŽNJAK nedjelja 24.03.2013 igralištePelinje u13.00h N.K.VARBONJ-N.K.SLOGA nedjelja, 23.03.2013 igrališteGorica u15.00h Last edited by monkul; 19-03-2013 at 08:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15807 |
Senior Member
![]() |
![]()
hvar je ove sezone promovirao 3,4 mlada igraca koja su se dokazala a i trener je dosta sansi davao mladim igracima,unatoc tome kup je osvojen a i prvenstvo je blizu,jako blizu....a jos mladih igraca stize...o ostalim klubovima mi se cini da vrisnik ima mladu ekipu,vatra daje sansu mladima svaka im cast na tome iako nisu bas neki potencijal....
![]() |
#15808 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15809 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
dobra je ta zamisao o samostalnoj lizi, ali kao sto sam ti reka u subotu.....ko bi priuzeo sastavljanje rasporeda?? Konkretno samisli ovo kako je bilo prosli vikend medju nasim ekipama i ovako vecina tvojih suigraca misli da smo mi trazili promjenu termina (jer se jedan nas sa tim hvali, cisto da provocira), sta nije istina jer i nama jedan igra rukomet (doduse nije jos u prvom sastavu, ali se vec pokaza kao sigurni igrac u zamjeni)........i sad kao sto napisah neki tvoji suigraci, a i djelovi tvoje obitelji, su uvjereni da smo mi trazili subotu. E da je sad samostalna liga i da je se to desilo, jadan onaj koji bi mora donit odluko kad ko igra......cini mi se da je vec tesko (upitaj Gordana). Da zavrsim citatom jednog prijatelja: "....nemogu ja bit presjednik iz razloga sto moja majka nije kurva. A ako se primin tog posla dnevno ce mi hebat neko mater....." p.s: monkule hebat se smije pisat samo je jebat ![]()
![]() |
![]() |
#15810 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15811 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
hebi sine hebi..i monkul bi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15812 |
Senior Member
![]() |
![]()
sve je stvar dogovora, i tin rukomet se moze namistit da pase svima.....mogla se utakmica vatra - vrisnik igrat u ned ( ko ca ce bit sljedeci vikend)....
a vatra je( tj jedon vas clan trazio od jelse zamjenu domacinstva zato jer protivniku taj dan nece bit igraca) viruj mi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15813 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() Sto se tice pomlađivanja ekipe mislim da Mladost i Levanda najmanje rade na tome jer ni jedni ni drugi nemaju neke lade igrace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15814 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() da Jelsani su jedva cekali igrati u subotu i nogomet i rukomet ![]() ![]() odgodu ili promjene termina kod nas samo i jedino mora i moze traziti Gari, a kad njega nema (sto se jos nije desilo) onda Saric.....a ne bilo koji clan kluba koji vas zajebaje u kaficu da je on to namjestija (istina glupo sto uopce takvo sto cini)...... A sto se tiće sljedeceg vikenda....bilo bi normalnije da se napravi takav raspored u subotu a ne u nedilju. Jer iako nije moderno ali ipak ima nekoliko jos u ovoj lizi kojima cvjetnica nesto znaci... Eto ga dragi moj, napisao sam ti kako je...a ti sad viruj u sto hoces.....necu ti dalje na to odgovarati........
Last edited by vratar; 19-03-2013 at 12:21 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15815 |
Senior Member
![]() |
![]()
ako ti tako govoris virujen ti.....
stavljene su dvi utakmice u nediju zato jer se u subotu igra rukomet, ako se ne varan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15816 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
to je sad apsolutno nebitno koje ca je,somo bi vajalo da se dogodi da kad raspored izode izode,da je tako,naravno izuzev visoj sili, ali treba postojat nikin red i postovanje teg areda,pocevsi od vrisnika pa nadalje.....DI IMA VATRE,IMA I OGNJA!!!
![]() |
![]() |
#15817 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
...došlo je do promijene termina odigravanja utakmice u Vrbanj između NK Varbonj i NK Sloga. Utakmica se igra u nedjelju u 15,00 sati a ne, kako je bilo navedeno u prethodnoj obavijesti u subotu u 14,30.sati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15818 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Sve ovo (FNL), koji se godinama stvarao i kroz kojega su mnoge generacije prošle, ne može se riskirat jednim nepromišljenim potezom!Zato i postoje institucije kao što je nogometni savez!Ostalo je katastrofa! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15819 |
Senior Member
![]() |
![]()
svak ima svoje misljenje, i to misljenje podrzavam. nodan se da ovo razmisljanje o ostanku pod kapom hns-a od strane "forza for" nije somo za dobrobit nk hvar.
nodan se posto mislite da je za sad dobro, da necete napustit ovu ligu i poc u zupanijsku-4 ligu vec ostat u ovoj lizi i napravit je jos kvalitetnijom. mislin da napustanje hns-a ni nepromisljen potez, vec potez koji moze donit dosta dobra, a mozda i sposit kojin klub od gasenja( u slucaju financija). ako jedna malonogometna liga splita moze funkcionirat i predstavijat zdrav rad i kvalitetnu organizaciju u ciloj drzavi neznam zoc se nebi posluzili tom idejom i napravili isto. o toj lizi i kvaliteti mogu rec i dosta igraca nase lige. a kad vec spominjete dobro koje se dogoda u fnl lizi, koja je to razlika od prin 10 godisc i sad ca se tice organizacijskog nivoa i financijske situacije...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15820 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ajmo sist za stol mi koji koristimo taj prostor i pokusat se dogovoriti.......Nezelim sad izpasti negativan ali bojim se da ni za to nismo u stanju (4 kluba) a kamoli ligu sami vodit (11 klubova) pozdrav svima
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|