[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 18-03-2013, 04:08 PM   #15801
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

plamus1 is on a distinguished road

jel stvarno moguce da niko od klubova ni zainteresiran za osnivanje udruge fnl i odvajanje od hns-a???'
plamus1 is offline   Reply With Quote
Old 18-03-2013, 05:36 PM   #15802
ruppa
Senior Member

ruppa is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by plamus1 View Post
jel stvarno moguce da niko od klubova ni zainteresiran za osnivanje udruge fnl i odvajanje od hns-a???'
moguće je, a sta ces dobit s tin? neki dan je jedan da pravi prijedlog, da se jednu godinu uopće ne igra liga...po meni onda bi tek bilo boje...
evo dogodine je moguće da će bit dva kluba manje...mladih nema jer su na fejsu i neda im se trčat, publike je sve manje i manje i sl
ruppa is offline   Reply With Quote
Old 18-03-2013, 05:42 PM   #15803
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by ruppa View Post
moguće je, a sta ces dobit s tin? neki dan je jedan da pravi prijedlog, da se jednu godinu uopće ne igra liga...po meni onda bi tek bilo boje...
evo dogodine je moguće da će bit dva kluba manje...mladih nema jer su na fejsu i neda im se trčat, publike je sve manje i manje i sl
neznam na koga misliš pod mladi pa neću direktno reći da se ne slažem, al ako misliš na 12,13 i 14-to godišnjake, oni su i na fejsu i u balunu. Garantiram. Dali su na balunu u klubovima otočke lige u to ne ulazim niti želim komentirat "politike" naših klubova, al ponavljam - mladi su tu, ja sam izuzetno i ponosan i zadovoljan sa njima ma šta to značilo, jer tko sam ja da ocjenjujem ili ne...
Moram navesti primjer njihovih samoorganiziranja turnira i želje da igraju balun. Oni to rade vrlo dobro.
Talenti su tu.
i svi u biti dolaze iz nekog od naših "velikih" klubova.....

http://www.facebook.com/pages/Mnk-Br...7021097?ref=hl

http://www.facebook.com/ante.tandara.14?ref=ts&fref=ts

http://www.facebook.com/pages/Mnk-yo...ref=ts&fref=ts

eto ih i na fejsu naravno, sve to štima , ukoliko se naravno vrijeme provedeno na fejsu i dozira i kontrolira....
monkul is offline   Reply With Quote
Old 18-03-2013, 06:00 PM   #15804
ruppa
Senior Member

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
neznam na koga misliš pod mladi pa neću direktno reći da se ne slažem, al ako misliš na 12,13 i 14-to godišnjake, oni su i na fejsu i u balunu. Garantiram. Dali su na balunu u klubovima otočke lige u to ne ulazim niti želim komentirat "politike" naših klubova, al ponavljam - mladi su tu, ja sam izuzetno i ponosan i zadovoljan sa njima ma šta to značilo, jer tko sam ja da ocjenjujem ili ne...
Moram navesti primjer njihovih samoorganiziranja turnira i želje da igraju balun. Oni to rade vrlo dobro.
Talenti su tu.
i svi u biti dolaze iz nekog od naših "velikih" klubova.....

http://www.facebook.com/pages/Mnk-Br...7021097?ref=hl

http://www.facebook.com/ante.tandara.14?ref=ts&fref=ts

http://www.facebook.com/pages/Mnk-yo...ref=ts&fref=ts

eto ih i na fejsu naravno, sve to štima , ukoliko se naravno vrijeme provedeno na fejsu i dozira i kontrolira....
je upoznat sam sa tim, nisan mislio na te mlade, ok oni su sad puni voje entuzijazma i da ne rečen čega već ne, mislim na mlade u Klubovima, one koje udre pubertet ili faks pa ih već nije nidera, ja ih baš ne vidjam po utakmicama, može i konkretno mi trenutačno imamo jednog spremnog za igru, pogledaj SOŠK igraju momci u četredesetoj, nije ni u Sućuraj bajnije, Vatra se nešto trudi al za sada im ti mladići tek hodaju nisu baša za igru, Varbonj mladi koliko!? Južnjak mladi koliko!?
Mislin sve ok al su stvari otišle u drugom pravcu hns ili ne? Mislin samo da to nije pravo pitanje, pravo pitanje je ca će bit sa ligom za par godina
Old 18-03-2013, 07:29 PM   #15805
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

ca hoces rec da su uvik otocnu ligu cinili mlodi igroci????
levanda je bila dosta godisc u banani pa je docekala generaciju koja ce igrat....
jesa isto tako.....
sosk ima 6-7 igrocih u parvoj mlajih od 25 godisc???
pogledoj tek jadran, sve mladici...
vrisnik nojstariji igroc 27 godisc...
neznan koju ti ligu pratis????

sa odvajanjem lige cemo dobit manje troskove i bolju organizaciju koja nece bit dirigirana od hns-a.

a kad vec spominjes da su mlodi na fejsu......kako bis tek nazva " gust" stavit utakmicu na don kad protivnicki igroc tin don igra drugi sport....fer play ili mozda potaknit mlode da igrodu balun???
Old 18-03-2013, 07:36 PM   #15806
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

RASPORED UTAKMICA XVIII KOLA 23 i 24 OŽUJKA

N.K.JADRAN-JELSA subota 23.03.2013 igrališteDolci u14.00h

N.K.LEVANDA-N.K.HVAR subota 23.03.2013 igrališteHvar u14.30h

N.K.SOŠK-N.K.VATRA nedjelja 24.03.2013 igralištePelinje u15.00h

N.K.VRISNIK-N.K.JUŽNJAK nedjelja 24.03.2013 igralištePelinje u13.00h

N.K.VARBONJ-N.K.SLOGA nedjelja, 23.03.2013 igrališteGorica u15.00h

Last edited by monkul; 19-03-2013 at 08:57 PM.
Old 18-03-2013, 09:06 PM   #15807
Kagawa - 90
Senior Member

Kagawa - 90's Avatar

Kagawa - 90 is on a distinguished road

hvar je ove sezone promovirao 3,4 mlada igraca koja su se dokazala a i trener je dosta sansi davao mladim igracima,unatoc tome kup je osvojen a i prvenstvo je blizu,jako blizu....a jos mladih igraca stize...o ostalim klubovima mi se cini da vrisnik ima mladu ekipu,vatra daje sansu mladima svaka im cast na tome iako nisu bas neki potencijal....
Old 18-03-2013, 09:29 PM   #15808
ruppa
Senior Member

Quote:
oću rec da bez mladih nema lige ako ništa drugo radi fizičke kondicije i snage a to je preduvjet svakog baluna bar danas

levanda je bila dosta godisc u banani pa je docekala generaciju koja ce igrat....
je sad cemo opet cekat a to ni poanta Kluba poanta je kontinuitet

jesa isto tako.....
jelsi svaka dala

mozda i ima govorin napamet ali ima i isto toliko ako ne i veće onih priko trideset, igrač od 25 više nije mladi igrač

istina često ih hvalim kao dobar primjer pogledaj prethodne postove, ali oni i imaju bazu i bolje uvjete od onih koji kao npr mi nemaju ni svoj teren

istina, al nikad se nesmiješ zadovoljiti sa tim da ti forska liga bude plafon i dalje ne vidim razlog da se zatvaramo sami u sebe...
nećeš vjerovat ali istu ligu pratimo, kad već nije bolje

sa odvajanjem lige cemo dobit manje troskove i bolju organizaciju koja nece bit dirigirana od hns-a.
sa odvajanjem lige ćeš dobit manje troškove i lošiju organizaciju, puno puno kompliciraniju i lošiju
a kad vec spominjes da su mlodi na fejsu......kako bis tek nazva " gust" stavit utakmicu na don kad protivnicki igroc tin don igra drugi sport....fer play ili mozda potaknit mlode da igrodu balun???
jel ti to stavio savez ili protivnički Klub, mislin da ipak nije savez, a o "fair play" trenutačno baš pišem znanstveni rad jbg poklopilo se nisan ti htio prodavat pamet i bahatit se, nemoj ovo shvatit zlonamjerno nego to su samo moji stavovi.Pozdrav i živio ti meni živila liga di god bila pri savezu ili ne
Old 18-03-2013, 10:11 PM   #15809
vratar
Senior Member

vratar is on a distinguished road
Talking

Quote:
jesa isto tako.....

Prijatelju,
dobra je ta zamisao o samostalnoj lizi, ali kao sto sam ti reka u subotu.....ko bi priuzeo sastavljanje rasporeda?? Konkretno samisli ovo kako je bilo prosli vikend medju nasim ekipama i ovako vecina tvojih suigraca misli da smo mi trazili promjenu termina (jer se jedan nas sa tim hvali, cisto da provocira), sta nije istina jer i nama jedan igra rukomet (doduse nije jos u prvom sastavu, ali se vec pokaza kao sigurni igrac u zamjeni)........i sad kao sto napisah neki tvoji suigraci, a i djelovi tvoje obitelji, su uvjereni da smo mi trazili subotu. E da je sad samostalna liga i da je se to desilo, jadan onaj koji bi mora donit odluko kad ko igra......cini mi se da je vec tesko (upitaj Gordana). Da zavrsim citatom jednog prijatelja: "....nemogu ja bit presjednik iz razloga sto moja majka nije kurva. A ako se primin tog posla dnevno ce mi hebat neko mater....."
p.s: monkule hebat se smije pisat samo je jebat zabranjeno ili ?
Old 18-03-2013, 10:19 PM   #15810
vratar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by ruppa View Post
jel ti to stavio savez ili protivnički Klub, mislin da ipak nije savez, a o "fair play" trenutačno baš pišem znanstveni rad jbg poklopilo se nisan ti htio prodavat pamet i bahatit se, nemoj ovo shvatit zlonamjerno nego to su samo moji stavovi.Pozdrav i živio ti meni živila liga di god bila pri savezu ili ne
dragi moj protivnicki klub se nije protivija ni nedilji.....ali ako pogledaš prvi mail sa rasporedom kojeg je Gordan sla, piše da Jelsa igra u subotu. I doslo je do promjene da bi se njima izaslo u susret, jer ipak njima igra vise momaka i nogomet i rukomet. A nama i Vrisniku samo po jedan.

Old 18-03-2013, 10:21 PM   #15811
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

hebi sine hebi..i monkul bi.
Old 19-03-2013, 07:24 AM   #15812
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

sve je stvar dogovora, i tin rukomet se moze namistit da pase svima.....mogla se utakmica vatra - vrisnik igrat u ned ( ko ca ce bit sljedeci vikend)....
a vatra je( tj jedon vas clan trazio od jelse zamjenu domacinstva zato jer protivniku taj dan nece bit igraca) viruj mi....
Old 19-03-2013, 11:30 AM   #15813
4--Cabaye
Junior Member

4--Cabaye is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Kagawa - 90 View Post
hvar je ove sezone promovirao 3,4 mlada igraca koja su se dokazala a i trener je dosta sansi davao mladim igracima,unatoc tome kup je osvojen a i prvenstvo je blizu,jako blizu....a jos mladih igraca stize...o ostalim klubovima mi se cini da vrisnik ima mladu ekipu,vatra daje sansu mladima svaka im cast na tome iako nisu bas neki potencijal....
A gledaj sad ovo.Ako Hvar slucajno dogodine ne bude igro zupanijsku nego opet fnl.Di ce ti mladi igrat pored ovih drugih sta sad igraju ))
Sto se tice pomlađivanja ekipe mislim da Mladost i Levanda najmanje rade na tome jer ni jedni ni drugi nemaju neke lade igrace
4--Cabaye is offline   Reply With Quote
Old 19-03-2013, 11:59 AM   #15814
vratar
Senior Member

Quote:
sve je stvar dogovora, i tin rukomet se moze namistit da pase svima.....mogla se utakmica vatra - vrisnik igrat u ned ( ko ca ce bit sljedeci vikend)....
a vatra je( tj jedon vas clan trazio od jelse zamjenu domacinstva zato jer protivniku taj dan nece bit igraca) viruj mi....
Pa dobro sta je tebi??? pa nemoze bilo koji clan kluba trazit minjanje termina.......zna se ko u klubu to moze (bar kod nas) ....zamisli on je mora nagovoriti Jelsane (kojima cetvero ili petero standardni igra i tamo i vamo)na zamjenu .......
da Jelsani su jedva cekali igrati u subotu i nogomet i rukomet .....aj malo razmisli.......
odgodu ili promjene termina kod nas samo i jedino mora i moze traziti Gari, a kad njega nema (sto se jos nije desilo) onda Saric.....a ne bilo koji clan kluba koji vas zajebaje u kaficu da je on to namjestija (istina glupo sto uopce takvo sto cini)......
A sto se tiće sljedeceg vikenda....bilo bi normalnije da se napravi takav raspored u subotu a ne u nedilju. Jer iako nije moderno ali ipak ima nekoliko jos u ovoj lizi kojima cvjetnica nesto znaci...
Eto ga dragi moj, napisao sam ti kako je...a ti sad viruj u sto hoces.....necu ti dalje na to odgovarati........

Last edited by vratar; 19-03-2013 at 12:21 PM.
vratar is offline   Reply With Quote
Old 19-03-2013, 01:29 PM   #15815
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

ako ti tako govoris virujen ti.....
stavljene su dvi utakmice u nediju zato jer se u subotu igra rukomet, ako se ne varan...
Old 19-03-2013, 04:41 PM   #15816
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

mr.BIG is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by vratar View Post
dragi moj protivnicki klub se nije protivija ni nedilji.....ali ako pogledaš prvi mail sa rasporedom kojeg je Gordan sla, piše da Jelsa igra u subotu. I doslo je do promjene da bi se njima izaslo u susret, jer ipak njima igra vise momaka i nogomet i rukomet. A nama i Vrisniku samo po jedan.

ne zelin ulazit u prepirke bilo kave vrste ali iz pouzdanih izvora znam da je jedan pojedinac iz nk vatre(sad jel clan uprave ili ne trazio da se promjeni termin odigravanja utakmice vatra-vrisnik,a nije jedan od one dvojice koje navodis u u postovima)
to je sad apsolutno nebitno koje ca je,somo bi vajalo da se dogodi da kad raspored izode izode,da je tako,naravno izuzev visoj sili,
ali treba postojat nikin red i postovanje teg areda,pocevsi od vrisnika pa nadalje.....DI IMA VATRE,IMA I OGNJA!!!
Old 19-03-2013, 08:59 PM   #15817
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

...došlo je do promijene termina odigravanja utakmice u Vrbanj između NK Varbonj i NK Sloga. Utakmica se igra u nedjelju u 15,00 sati a ne, kako je bilo navedeno u prethodnoj obavijesti u subotu u 14,30.sati.
Old 19-03-2013, 10:45 PM   #15818
forza for
Senior Member

forza for is on a distinguished road

Quote:
Ako hoćemo očuvati fenomen FNL-a, a ujedno time bit i jači i promovirat i stvarat nove generacije igrača, koje će nastavit još uspješnije i bolje i dignit ovu našu otočku ligu na još veći nivo, upravo što je i logično možemo jedino pod kapom HNS-a!Sad nakon određenih promjena u ŽSSDŽ-a,moramo pokrenuti, dogovarati i razgovarati o svemu što nas muči i zajedno na obostranu korist riješiti probleme.
Sve ovo (FNL), koji se godinama stvarao i kroz kojega su mnoge generacije prošle, ne može se riskirat jednim nepromišljenim potezom!Zato i postoje institucije kao što je nogometni savez!Ostalo je katastrofa!
forza for is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2013, 11:28 AM   #15819
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

svak ima svoje misljenje, i to misljenje podrzavam. nodan se da ovo razmisljanje o ostanku pod kapom hns-a od strane "forza for" nije somo za dobrobit nk hvar.
nodan se posto mislite da je za sad dobro, da necete napustit ovu ligu i poc u zupanijsku-4 ligu vec ostat u ovoj lizi i napravit je jos kvalitetnijom.

mislin da napustanje hns-a ni nepromisljen potez, vec potez koji moze donit dosta dobra, a mozda i sposit kojin klub od gasenja( u slucaju financija).
ako jedna malonogometna liga splita moze funkcionirat i predstavijat zdrav rad i kvalitetnu organizaciju u ciloj drzavi neznam zoc se nebi posluzili tom idejom i napravili isto. o toj lizi i kvaliteti mogu rec i dosta igraca nase lige.

a kad vec spominjete dobro koje se dogoda u fnl lizi, koja je to razlika od prin 10 godisc i sad ca se tice organizacijskog nivoa i financijske situacije......
Old 20-03-2013, 01:31 PM   #15820
vratar
Senior Member

Quote:
svak ima svoje misljenje, i to misljenje podrzavam. nodan se da ovo razmisljanje o ostanku pod kapom hns-a od strane "forza for" nije somo za dobrobit nk hvar.
nodan se posto mislite da je za sad dobro, da necete napustit ovu ligu i poc u zupanijsku-4 ligu vec ostat u ovoj lizi i napravit je jos kvalitetnijom.

mislin da napustanje hns-a ni nepromisljen potez, vec potez koji moze donit dosta dobra, a mozda i sposit kojin klub od gasenja( u slucaju financija).
ako jedna malonogometna liga splita moze funkcionirat i predstavijat zdrav rad i kvalitetnu organizaciju u ciloj drzavi neznam zoc se nebi posluzili tom idejom i napravili isto. o toj lizi i kvaliteti mogu rec i dosta igraca nase lige.

a kad vec spominjete dobro koje se dogoda u fnl lizi, koja je to razlika od prin 10 godisc i sad ca se tice organizacijskog nivoa i financijske situacije......
Ok osamostaljenje nije lose......ajme najprije vidit jer postoji mogucnost dogovora u malom......ajmo mi iz klubova koji koristimo za domacinstvo Jelsu, sist za stol i dogovoriti se na koji nacin i uredit i odrzavati svlacione.....neznam koko je vama ali meni bas nije ugodno pod onoliko plisa i vlage se svlacit i tusirati se pored rezervnih djelova za auto.....
Ajmo sist za stol mi koji koristimo taj prostor i pokusat se dogovoriti.......Nezelim sad izpasti negativan ali bojim se da ni za to nismo u stanju (4 kluba) a kamoli ligu sami vodit (11 klubova)
pozdrav svima

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules