![]() |
![]() |
#15841 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
NK Hvar je četiri kola prije kraja prvenstva otoka Hvara i matematički osvojio naslov pobjednika otočke lige. Čestitke hvarskoj momčadi.
Na jučer održanoj Skupštini NK Hvar, kao jedna od tema na sjednici nametnulo se i pitanje hoće li NK Hvar u sezoni 2013/14. nastupati u Županijskoj ligi, te je zaključeno kako je takva mogućnost vrlo izgledna. Na Skupštini je i potvrđen nastavak mandata predsjednika kluba Pjerina Bebića. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15842 |
Senior Member
![]() |
![]()
Potpuno zaslužen naslov prvaka.
Cestitam igracima i njihovom treneru Jakovu Ćibariću. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15843 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Varbonj-Sloga 2-1 (0-0)
unatoč trenutnim pozicijama na tabeli današnja utakmica u Varbanju bila je skroz ravnopravna, ako ne na momente i bolja od jučerašnje na stadionu Dolci.... Navijački moram reć da mi je žao Sloge jer apsolutno nije bila lošiji protivnik, imala je Sloga čini mi se zrelije šanse - padoju mi napamet i Dinkota šansa u parvemu i Fabijana u drugom, a to nisu bile jedine šanse.... ali Varbonj je apsolutno zasluženo osvoji sva tri boda prvenstveno zahvaljujući u trenutku neodlučnosti Sloginih igraća, i ponajviše zahvaljujući fenomenalnom pogodku Ladeta kojim je zapečati današnji nastup.... prije toga Varbonj je došao u vodstvo Krunotovim golom iz jedanaesterca, o kojem će biti različitih objašnjenja - al sviran je jer nesmotreni kontakt možda se i može tolerirat van 16 metara ali unutra..hmmm ![]() Za kraj, isto kao i za jučerašnju utakmicu na stadionu Dolci, tako i za ovu danas važi - ma ljudi ostavte se komentironja i provojte ne dobijate kartune radi vašega jezika. Last edited by monkul; 24-03-2013 at 07:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15844 |
Member
![]() |
![]()
Ako for bude igro somo vonka ostaje devet ili osam klubovih.To nimo smisla i vajo ukinit ligu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15845 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
ako For bude igro vonka, tko govori da neće igrat forsku ligu sa kadetima ili juniorima???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15846 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
SOŠK-Vatra, Vrisnik-Južnjak, zna li netko rezultate ovih utakmica?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15847 |
Senior Member
![]() |
![]()
sosk- vatra 5:0
vrisnik- juznjak 2:3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15848 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15849 |
Junior Member
![]() |
![]()
Levanda-Hvar
Mislim da utakmica i nece bit tolikog naboja,posto koliko sam cuo i jednima i drugima ne igra dosta igraca.Hvar se naravno moze skrpat kadetima al zato ne znam kako ce Levanda to iskombinirat.Bas me zanima u kakvim ce sastavima obje momcadi izac na teren |
![]() |
![]() |
![]() |
#15850 |
Member
![]() |
![]()
HNK Jadran se uvalio u močvaru hrvatskog nogometa, te se nakon pobjede protiv Srbije priklonio Šukeru i Mamiću i predsjedniku NSŽSD-a temu božjemu Šuprahi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15851 |
Senior Member
![]() |
![]()
Levanda - Hvar. 1 : 1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15852 |
Senior Member
![]() |
![]()
Prvaci !! Nk hvar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15853 |
Senior Member
![]() |
![]()
Cestitam Hvaru na potpuno zasluzenoj tituli...
![]() |
#15854 |
Senior Member
![]() |
![]()
Eto i sluzbeno smo parvoci nakon daleke 2004/2005 godisca. Po meni lokse nego ca je to izgledalo u pocetku parvenstva di je Jodron bi kokurent parvih nekoliko kola darzo korak sa mojim Forom ali ipok ni Jodron, Juznjok ni Levonda nisu mogli ugrozit moj For koji je bi parvi favorit od parveg do zodjeg kola. Cestitke svim igrocima, uprovi koji je neki don imola skupstinu di se govorilo o ponovno igronju u zupanijsku jo se nodom da ce se ponovno zaigrot te naravno bit parvi ali da se osiguroju srestvo ako pasodu daje. Nodom se lipoj proslovi parvog mista jer sod je Forsko doba ni vise Juznjocko doba, nece se printot mojce parvoci 2012/13 jer ni potriba. Nodom se da ce se uskoro odlucit hoce li bit ista od igronja u zupanijsku te da se sakupi mega-momcad sastovljena od otocnih zvizda. Ca se tice utk. moj For 1-1 Levonda mogli smo i pobidit ali promoseni penol i sonsa na kroj na kostala slovlja. Cestitke svim ekipoma no lipim igrama ove sezone te boje sonse dogodisca.
![]() |
#15855 |
Junior Member
![]() |
![]()
Levanda-Hvar
Mogu rec i nelosa utakmica za gledanje.Levanda dosta popustljiva u obrani koju Hvarani nisu bas najbolje znali iskoristit....u igri se dosta vidilo koliko Hvaru Radovanovic i onaj iz Sinja nedostaju.Levanda dominirala prih 30 min.U tim je iminutama Levanda(Tomas) postigao gol,inace po meni i igraca utakmice.Dosta se trudio,radio pomutnji Cvitanicu i Stipisicu.......Hvar izjednacuje preko Kuzme koji je bas jednostavno proso pored 3 igraca Levanda.S tim se rezultatom i zavrsila utakmica Inace moram napomenit da je Sudac bio na nivou Bebeka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15856 |
Member
![]() |
![]()
Pokislo govno ti nis svjestan koliko iritiroš sa svojin očajnin dijalekton!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15857 |
Senior Member
![]() |
![]()
Cestiton foru na zasluzenoj tituli, igrocima upravi i svima navijocima....i naravno pokislom govnu koji je redovito dovo izvjestaje iz skoro pa svih utakmicih kroz prvensvo...bravo majstore
![]() |
#15858 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Sudac jedan od onih koji su definitivno "promašili sport", te je svaka njegova odluka bila nesigurna i u većini slučajeva čak i upitna? Očito mi nismo gledali istu utakmicu!?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15859 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
svima Vama , i svima oko Vas...sretne Uskršnje blagdane želi urednik ovih stranica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15860 |
Member
![]() |
![]()
Ču sam da od sljedeće sezone igrodu Zastražišće i Brusje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|