[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 31-05-2013, 12:35 AM   #16121
južnjačko doba
Member

južnjačko doba is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Velika-Gomila View Post
Južnjak - Hvar 0:0, 5:3 nakon jedanaesteraca.
Čestitke Južnjaku!
Hvar-Južnjak 1:4 nakon jedanaesteraca,mi dali sva 4penala,a Hvarani1 i dvije obrane našeg golmana.Utakmica napeta Hvarani imali bolje šanse,ali ni mi nismo igrali sporednu ulogu.Hvaranima ne služi na čast da su napustili teren prilikom dodjele pehara,ljuti na glavnog suca što nije sviro penal za njih 10min prije kraja.Vidi sam gustava u publici pa bi bilo lipo da on napiše dvi riči ko neutralni promatrač.Nažalost kako izgleda ovo danas je bila posljednja utakmica NK Južnjak ali je osvojen kup protiv velikog rivala,hvala našim vjernim navijačima koji su se danas okupili u priličnom broju.
južnjačko doba is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 09:03 AM   #16122
gustavo
Senior Member

gustavo is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by južnjačko doba View Post
Hvar-Južnjak 1:4 nakon jedanaesteraca,mi dali sva 4penala,a Hvarani1 i dvije obrane našeg golmana.Utakmica napeta Hvarani imali bolje šanse,ali ni mi nismo igrali sporednu ulogu.Hvaranima ne služi na čast da su napustili teren prilikom dodjele pehara,ljuti na glavnog suca što nije sviro penal za njih 10min prije kraja.Vidi sam gustava u publici pa bi bilo lipo da on napiše dvi riči ko neutralni promatrač.Nažalost kako izgleda ovo danas je bila posljednja utakmica NK Južnjak ali je osvojen kup protiv velikog rivala,hvala našim vjernim navijačima koji su se danas okupili u priličnom broju.
svaka cast miritali ste vece kup nego for bare radi publike jer niko iz fora ni bi u publici. for je mozda imo koju priliku vece za gol u parvo poluvreme a drugo je bilo izjednaceno. sad lipo nemojte bandit nego nastavte igrat nebi bilo uredu da bandite sad kad ste osvojili kup steta bi bila za cilu ligu da vos ni a i za sve na forumu nebi vec nista bilo napeto. lipo ostante.
gustavo is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 09:28 AM   #16123
riquelme
Senior Member

riquelme is on a distinguished road

KUP JE NAŠ !!!

Hvar - Južnjak 0 - 0 ( 1 - 4 )

Veliki trofej je u vitrinama Južnjaka, zaslužili smo ga.
Hvar je prvo poluvrijeme bio bolji, drugo je bilo izjednačeno.
Pred kraj utakmice je sudac propustio dosuditi penal za Hvar, vjerojatno zato što se igrač Hvara nakon što ga je naš igrač gurnio dosta očito i dobro bacio.
Ali penal je postojao.

Kada su došli penali tu je naš golman Bašić bio superioran i obranio prva 2 penala Hvaru a naši igrači su dali sva 4 penala.

Nije mi jasno zašto su se igrači Hvara pokupili s terena i nisu sačekali dodjelu pehara, mislim da to nije lipo. Čestitali nam jesu i dali ruku ali mogli su i tih 5 minuta istrpit.
Kao što nije lipo ponašanje njihovog trenera po završetku regularnog dijela utakmice kada je trčao za sucem i prijetio mu.

Ali to je sad u drugom planu, važno je da je NK Južnjak osvajač kupa za sezonu 2012/13.
riquelme is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 12:58 PM   #16124
daniel
Member

daniel is on a distinguished road

Zaslužena i slatka pobjeda u finalu Kupa.

Borili smo se ove 4 utakmice do zadnje kapi znoja, ulazili smo sa 9 ili 10 igrača u utakmicu i imali smo malo sreće u finalu. Ali jednostavno smo htjeli osvojiti kup i grizli smo za to.
Teška utakmica u kojoj smo znali što želimo i tako smo se i postavili, bilo je bitno ne primiti gol. Hvar je imao 2 izrazite šanse i pogodio je stativu i prečku ali to je bilo sve. Izdržali smo pritisak i ušli u lutriju penala.
E tu Hvar nije imao šansi protiv golmana Bašića i KUP je otišao u Svetu Nedjelju gdje je ostavljen kraj komina na kojem se sinoć skromno proslavila velika pobjeda.
daniel is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 02:54 PM   #16125
riquelme
Senior Member

riquelme is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by gariful View Post
vrisnika biste tribali dobit lagano jer ste od njih puno bolji. a od hvara biste tribali lagano izgubit jer ste od njih puno gori. ako hvar nastavi sa igrama ko u prvenstvu primit ćete puno golih u finalu. uzalud vam svi plaćenici možete dovest koga hoćete. bit će teški poraz u finalu da se plaćenićki južnjak oprosti od ovoga baluna na otoku kako je i potribno.
Hvala našem velikom motivatoru Garifulu.

Nadam se da si uvidio da si malo glup, i da ubuduće nećeš pisati glupe komentara kao ovaj iznad.
NK Južnjak protiv tvog Hvara nije primio nijedan gol u finalu, daj reci mi kako je to moguće?

Mi u svojim redovima Garifule imamo nekoliko iskusnih igrača koji su puno puno bolji od dosta igrača NK Hvar, ali koji nisu u fizičkom stanju kao igrači NK Hvar.
I upravo to iskustvo i mirnoća koju oni imaju je ono što tvoji igrači nisu imali u trenucima izvođenja penala.

KUP JE NAŠ
riquelme is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 04:08 PM   #16126
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

cunga lunga is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by riquelme View Post

Nadam se da si uvidio da si malo glup, i da ubuduće nećeš pisati glupe komentara kao ovaj iznad.
NK Južnjak protiv tvog Hvara nije primio nijedan gol u finalu, daj reci mi kako je to moguće?

Mi u svojim redovima Garifule imamo nekoliko iskusnih igrača koji su puno puno bolji od dosta igrača NK Hvar, ali koji nisu u fizičkom stanju kao igrači NK Hvar.
I upravo to iskustvo i mirnoća koju oni imaju je ono što tvoji igrači nisu imali u trenucima izvođenja penala.

KUP JE NAŠ

Cestiton Juznjacima na ko zno kojemu trofeju! Tocno san prognoziro

To ca forani nisu nazocili dodjeli pehara ne prilici jednemu tako "velikemu" klubu ko ca je for!

Spominjen se prin par godisc kad smo mi izgubili od juznjaka u finalu u stori grod kad je jedon igroc juznjaka posli doso provocirat i svasta govori, a nami je bilo dosta ca smo izgubili jos nas on gre jebat u mozak... al eto to je tako ...uvik veselo na terenima forske lige.

Gotova jos jedna sezona koja je pasala u dominaciji fora i lipo je da je bar 2. kup iso u svetu nediju.

Sad nema baluna do posli lita, nodon se da ce liga bar ostat na istoj razini iako sumnjon u to...

Dosta bi bilo da nema juznjaka ca je dosta moguce kako cujen. Nodon se da ce juznjak ostat i nastavit se natjecat u nasu ligu.
To ca su dosli u ovu situaciju isto imo veze i sa losim vodjenjem kluba i bazironju somo na igroce iz vonka iako su imali priliku sastavit dobru ekipu vecinon iz otoka! mogli su i morali su pokozat vece osjecaja za to... jer znot onu :Nije u soldima sve!

Veliki pozdrav od Cunge Lunge

Ne zelim da se blamiram...
cunga lunga is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 06:37 PM   #16127
pelinje1
Senior Member

pelinje1 is on a distinguished road

Quote:

KUP JE NAŠ
ne govorin ovo ko da je juznjak kvalitetniji,ali ipak je bio ocekivan poraz hvara,ipak su cilu sezonu bez poraza i imaju 2 trofeja vec,pa sigurno nisu bili motivirani toliko...pricas o fizickom stanju igraca,pa igraci juznjaka siguran sam isto treniraju koliko i hvarani.....kraj sezone je i cestitam svima na ovoj sezoni,a dogodine ocekijen puno bolju jelsu i vatru(posebno njih)...od juznjaka naravno ne ocekijen nista!!!!
pelinje1 is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 06:44 PM   #16128
otočanin
Member

otočanin is on a distinguished road
Talking

Quote:

KUP JE NAŠ
svaka ti čast na ovin ričima... :-) mirito je i gore..
otočanin is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 09:46 PM   #16129
TOPEK
Senior Member

TOPEK is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by pelinje1 View Post
ne govorin ovo ko da je juznjak kvalitetniji,ali ipak je bio ocekivan poraz hvara,ipak su cilu sezonu bez poraza i imaju 2 trofeja vec,pa sigurno nisu bili motivirani toliko...pricas o fizickom stanju igraca,pa igraci juznjaka siguran sam isto treniraju koliko i hvarani.....kraj sezone je i cestitam svima na ovoj sezoni,a dogodine ocekijen puno bolju jelsu i vatru(posebno njih)...od juznjaka naravno ne ocekijen nista!!!!
treniramo četri puta sedmično,ali nikako da nam se vrate trbusni misići od toga pustog treniranja....a ovo da ne ocekujes nista od juznjaka cu ti samo rec za kraj...TI SI TOTALNA BUDALETINA
TOPEK is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 09:50 PM   #16130
TOPEK
Senior Member

TOPEK is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by gustavo View Post
svaka cast miritali ste vece kup nego for bare radi publike jer niko iz fora ni bi u publici. for je mozda imo koju priliku vece za gol u parvo poluvreme a drugo je bilo izjednaceno. sad lipo nemojte bandit nego nastavte igrat nebi bilo uredu da bandite sad kad ste osvojili kup steta bi bila za cilu ligu da vos ni a i za sve na forumu nebi vec nista bilo napeto. lipo ostante.
gustavo HVALA ti na cestitkama,puno nas je pisalo pod ovim imenom i ja se ispricavam u ime svih njih,dosao si na finale i pokazao se kao pravi sportas,ostani takoder i ti klubu jer si im sigurno potreban...

pozdrav svima i guštaj te u ljetnim danima..
TOPEK is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 10:21 PM   #16131
Pokislo govno
Senior Member

Pokislo govno's Avatar

Pokislo govno is on a distinguished road

Juznjok 0-0 Moj For (5-3) nakon penolih. Steta ca nisu vazeli i toj bokol nakon ca su se prosetoli u parvenstvu. Nakon ca je moj For bi boji u parvo poluvrime drugo ni bilo dobro ka i parvo ali nimo veze to ne umonjuje moj For. A i do su ga vazeli di bi ga stovili? vitrina je puna tukalo bi srusit zid tako da je boje dok se ne naprovi mista da ga Juznjok pricuvo do godisca.
Old 01-06-2013, 12:10 AM   #16132
južnjačko doba
Member

južnjačko doba is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Pokislo govno View Post
Juznjok 0-0 Moj For (5-3) nakon penolih. Steta ca nisu vazeli i toj bokol nakon ca su se prosetoli u parvenstvu. Nakon ca je moj For bi boji u parvo poluvrime drugo ni bilo dobro ka i parvo ali nimo veze to ne umonjuje moj For. A i do su ga vazeli di bi ga stovili? vitrina je puna tukalo bi srusit zid tako da je boje dok se ne naprovi mista da ga Juznjok pricuvo do godisca.
Juznjok-Tvoj For 4-1 nakon penolih,a ne 5-3.Neznon di si vidi tri gola Tvoga Fora.A tvoga Fora čeko teška utakmica u nediju,jer ako Pjerino ne bude grodonočelnik slabo se piše Tvome Foru,ka i mome Južnjoku.
južnjačko doba is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2013, 10:14 AM   #16133
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

osvajač Kupa otoka Hvara je NK Južnjak !! Poslije jedanaesteraca igrači Južnjaka zasluženo u Sućurju odnose Kup protiv NK Hvar.
Čestitke Južnjacima!!!
monkul is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2013, 10:17 AM   #16134
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Quote:
Originally Posted by južnjačko doba View Post
Juznjok-Tvoj For 4-1 nakon penolih,a ne 5-3.Neznon di si vidi tri gola Tvoga Fora.A tvoga Fora čeko teška utakmica u nediju,jer ako Pjerino ne bude grodonočelnik slabo se piše Tvome Foru,ka i mome Južnjoku.
asti kojo propaganda.....

postoje zakonske obaveze, postoje proračunske stavke...a postoje i oni koji raspoređuju proračunska sredstva.
Politika u sportu??? goli K.
Old 03-06-2013, 12:51 AM   #16135
barunica Castelli
Member

barunica Castelli is on a distinguished road

Izrazavam zaljenje Nk Hvaru sto ce i iduce 4 godine igrat otocku ligu
barunica Castelli is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2013, 07:30 PM   #16136
pelinje1
Senior Member

pelinje1 is on a distinguished road

oce bit u poljica turnir 3 na 3 za 2 sedmice,da se prijovimo na vrime a ne ko pasono godisce kad nas nisu tili primit radi previse ekipa
pelinje1 is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2013, 10:28 AM   #16137
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Sloga je odigrala tradicionalnu "Stori-Mlodi", ovaj put na igralištu u Varbanju... - ove godine Sloga je ugostila prijatelje sa otoka Visa i u prijateljskom susretu uoči utakmice Stori-Mlodi nastavila prijateljsku suradnju sa Višanima.. Posli se lokolo i jilo u Dom.
Attached Images

Old 16-06-2013, 02:16 PM   #16138
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Thumbs up

Na sportskim terenima Helios odigrava se malonogometni turnir, jučerašnji rezultati:

Pasko i prijatelji 1 - 4 opcije
Psg 1 - 0 marlboro
Opcije 0 - 0 marlboro
Psg 6 - 0 pasko i prijatelji
Pasko i prijatelji 2 - 5 marlboro
Psg 6 - 4 opcije.

Današnji raspored:

15:30 young boys-tartajun
16:00 bronx-vrisak
16:30 young boys-vrisak
17:00 bronx tartajun
17:30 vrisak-tartajun
18:00 bronx-young boys
Old 20-06-2013, 06:11 PM   #16139
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Thumbs up

evo nas...i Grad Stari Grad i Grad Hvar: naš otok Hvar predstavljamo na sportskim igrama mladih koje se održavaju u Splitu. Nastupamo u malom nogometu na terenu poznatom po Torcida Kupu. Danas nastupili po prvi put protiv odličnih ali nažalost nedoraslih protvnika, pobijedili i veselimo se idućem nastupu.
Pozdrav. MNK Bronx ot. Hvar
Attached Images

Old 22-06-2013, 11:35 PM   #16140
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Thumbs up

Malonogometni U-17 turnir, Stari Grad 2013.
1.mjesto MNK YOUNG BOYS
2. MNK BRONX
3.MNK TARTAJUN
4.MNK PSG
https://www.facebook.com/media/set/?...7514862&type=3
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules