![]() |
![]() |
#16301 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16302 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16303 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
ma e ......, mislim da je pametnije pogledot dobar film nego maltretirat koga. Postoji jedna molo pizdarija a ona je to da jo moderiron i administratiron ovi Forum, i rezultati, odnosno nastupi te dice su mi interesantni. Ako upise o njima netko smatra maltretiranjem, neka priskoći te upise - ne može bit jednostavnije. Neću otvarot novi thread samo zbog nastupa dice i iz Hvora i iz Paiza u županijskoj ligi, jer između ostalog i zbog tega ća 90% te dice će već za dvi tri godine igrat po terenima forske lige, dakle oni su sastavni dio ove lige o kojoj se ovod piše.
Last edited by monkul; 07-11-2013 at 08:38 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16304 |
Senior Member
![]() |
![]()
ca je ovo doslo da vrisnik ima 0 bodova,a koliko me sjecanje sluzi niko je od njih najavljiva pohod na 1.misto!? sicon se i onih raspravih kako je jasa(janjica) nojboji igroc naa, otoku,da mu ni ravnega,da se on ukoze di oce i kad oce i tako dalje,voli bi dobit odgovor ca se dogoda sa vrisnikom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16305 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16306 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16307 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
...u nediju zove kišu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16308 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16309 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#16310 |
Member
![]() |
![]()
Varbonj-vrisnik-2 parvi bodovi za vrisnicane ce past ovi vikend
Sloga-sosk-1 sloga je vec tribala dobit jednu utakmicu do sad Jelsa-Jadran-1 koji jadran ca ce oni Mladost-vatra-1 mi smo doma uvik favoriti |
![]() |
![]() |
![]() |
#16311 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
sloga-sosk 2 sloga ce nazalost potonut nakon poraza ali oni su bodove vajali iskat prin jelsa-jadran 1 starograjani u jelsi jednostavno nemaju co iskat..... mladost-vatra x mladost je nerjesiva enigma za vatru |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16312 |
Senior Member
![]() |
![]()
Pricao sam sada sa jednim momkom iz brusja i kaze da ima u planu obnovu NK Brusja. Svakako podrzavam ideju,nadam se vidjeti ih kroz dvije ili tri sezone
![]() |
#16313 |
Member
![]() |
![]()
Dobra je ideja da se obnovi Nk Brusje.Ali je jos bolja ideja da Hvar igra sa mladima(u-19).Oni bi bili među prva 4.Gleda san ih na memorijalu i bili su dobri,čak su dobili sucurane.A osim toga bilo bi lakše skupit Nk Hvar u19 nego Nk Brusje
![]() |
#16314 |
Senior Member
![]() |
![]()
Zasto ne i jedni i drugi. Svidilo bi mi se da NK Hvar nastupi dogodine s mladima i to je u potpunosti izvedivo i jos daje mladim momcima dodatni poticaj da ostanu igrat u FNL. Jos bi bili pozitivno osvjezenje ligi i sigurno bi bili u prvih pet momcadi otoka. Gledao sam ih protiv Levande i Mladosti i igrali su fenomenalno. U zupanijskoj ligi im ne ide dobro jer je tu puno mladica od 14,15 godina i nemogu se jos nosit sa starijim i fizicki jacim ekipama,ali dogodine ce stasat i NK Hvar ce imat perspektivnu mladu momcad o kojoj ce bit puno prostora za rasprave o njihovim rezultatima i mogucnostima u buducnosti. Odlicna ideja po meni.
![]() |
#16315 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16316 |
Senior Member
![]() |
![]()
Varbonj-vrisnik x
Sloga-sosk 2 Jelsa-Jadran 2 Mladost-vatra x |
![]() |
![]() |
![]() |
#16317 |
Senior Member
![]() |
![]()
trajekt pud nose?oce cekot?
![]() |
#16318 |
Senior Member
![]() |
![]()
vidit ces ti pelinje 1... mi cemo do kraja sve dobit a ovi drugi cedu sve izgubit i prvenstvo je tu!
![]() |
#16319 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
...Sloga je prominila trenera...bivši je iša ća u Koprivnicu i viđen je zadnji put na bageru - izgubi je voju. Novi je jedan od najstandardnijih igraća i članova Sloge. Naravno da i novom treneru i Slogi želimo bolje dane na nogometnim terenima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16320 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
http://www.bilosrce.com/images/stori...i-Letak001.pdf
pročitajte...možda se netko pronađe ovdje. Hvalevrijedna inicijativa koju treba iskoristiti tko može i pomoći tko želi!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|