[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Hrvatski sport

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2007, 11:02 AM   #21
puntar
Senior Member

puntar's Avatar

puntar is on a distinguished road

ja mislin 30 ili 40 kn
Old 19-01-2008, 11:44 AM   #22
YellowBoy666
Junior Member

YellowBoy666 is on a distinguished road

Amo danas u 7 se skupit na gripama i razvalit zadra a malo i jebavat tornado u mozak.....AJMO ZUTI
YellowBoy666 is offline   Reply With Quote
Old 20-01-2008, 12:20 AM   #23
bodulica
zauzeta

bodulica's Avatar

bodulica is on a distinguished road
Send a message via MSN to bodulica

Jel mi se cini il je ZADAR danas dobija??
Old 20-01-2008, 04:38 PM   #24
YellowBoy666
Junior Member

Default Novi blog kk splita

navijacikksplita.blog.hr
Otidite tamo na taj novo stvoreni nesluzbeni blog na kojem se raspravlja o splitovin igraciima i navijacima.Ali naravno kk Split nije obavezna tema moze se pricat o svemu vezano uz sport
Old 20-01-2008, 11:22 PM   #25
psihijatrija
Šta da?

psihijatrija's Avatar

psihijatrija will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by YellowBoy666 View Post
Amo danas u 7 se skupit na gripama i razvalit zadra a malo i jebavat tornado u mozak.....AJMO ZUTI
jebavaj ti sam sebe a Tornado pusti na miru!!!!! jebem te u te tri šestice
Old 21-01-2008, 12:49 AM   #26
YellowBoy666
Junior Member

Nisan ja reka nista protiv Tornada oni su meni predobri ali kad igramo protiv zadra onda su smrtni neprijatelji.A ti mi nemoj srat sta si ti poduzea da zoves ljude da dodu na zadra..
Old 21-01-2008, 01:36 PM   #27
psihijatrija
Šta da?

psihijatrija's Avatar

Quote:
Nisan ja reka nista protiv Tornada oni su meni predobri ali kad igramo protiv zadra onda su smrtni neprijatelji.A ti mi nemoj srat sta si ti poduzea da zoves ljude da dodu na zadra..
kakav si ti kreten... nisam ništa poduzeo niti ču isšta poduzimati jebe mi se za košarku... a smrtni neprijatelj možeš biti sam sam sebi... pogledaj u topicu da je lako biti Torcida šta piše o prijateljstvima... kretenu isfrustrirani...
Old 21-01-2008, 01:46 PM   #28
Pencilin
Senior Member

Pencilin's Avatar

Pencilin is on a distinguished road

ajde koji si se Qrac napalija na momčića, topic je KK "Split" i normalno je da voli svoje, to o "smrtnom neprijatelju" samo su prištići mladosti koji su valjda u toj dobi normalni.....
uostalom ona dica su jedino šta se čuje u dvorani, prema tome ili dolazi tamo i pomagaj im ili jezik u škafetin.....
Old 21-01-2008, 04:49 PM   #29
Mrav
Senior Member

Mrav's Avatar

Mrav is on a distinguished road
Send a message via MSN to Mrav

đava van odnija kk split i jugoplastiku
Mrav is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2008, 07:36 PM   #30
YellowBoy666
Junior Member

Daj momak smiri se valjda iman pravo navijat i za splita i za hajduk a ako si dosa vridat i zajebavat onda pali
Old 21-01-2008, 07:38 PM   #31
YellowBoy666
Junior Member

I sta cemo navijat mi kad samo ona dicica i zele doc navijat....ne da mi se sa vrticen i osnovnon navijat nek dodu neki malo stariji jebate
Old 21-01-2008, 10:31 PM   #32
Torca Manus
Lav Trocki

Torca Manus's Avatar

Torca Manus will become famous soon enough

Quote:
I sta cemo navijat mi kad samo ona dicica i zele doc navijat....ne da mi se sa vrticen i osnovnon navijat nek dodu neki malo stariji jebate
koliko ti imas godina???
Sta fali dici???
Jesi li ti nekoc bio dite ili si ti odma sve svatia i bia ozbiljan cim si izasa iz mame??
Old 22-01-2008, 12:02 PM   #33
YellowBoy666
Junior Member

Nisan ja ni reka da ja nisan bia dite malo ali jebate pogledaj tornadu navijaca......
Old 22-01-2008, 12:33 PM   #34
qwert
purger hajduckog srca

qwert's Avatar

qwert is on a distinguished road

Quote:
Nisan ja ni reka da ja nisan bia dite malo ali jebate pogledaj tornadu navijaca......
Jebat ču ti mater kad te uvatin žuti ješčuja. pun mi vas je kurac vas i vaši dučana i škart robe po 12 kuna. Triba vas sve u majčicu kinu sjebat da ne šporkajete naš friški zrak. ajme šta si me raspizdija bambusu jebeni. nemogu doč sebi šta me na ovon forumu jebu ove riječke psihijatrijske pičketine i bosnačina iz neuma sad si mi samo ti falija. jebo ti mao ce tung majku žutu balavu. jebenti šečerne prutiče i pekinšku patku. koliko vas se nakotilo majku van kinesku jeben. oče li nan i kinjeski uvest u školu jebeo in ja mater.
da navijači tornada. koji božji navijači tornada. najjači su navijači torcide prika. one pičke navijači bbbja su za neki kurac ka i ti žuti boj sjedni na moj. Koji kurac si natakarija boj nemoj nan srat boj ovo ono pun mi je kurac boja i žute i zelene. Dodže nas na forun ovaj žuti antikrist i mason jebat sa nekin šesticama jebo mu buda majku kosooku a modulatore boli kurac šta nas se provocira. A šta od nji očekivat kad je jedan od glavnijih meksikanac el_čuno. Boli njega kurac on sa tortiljama i ovi žuti sa rižon če nan još otvorit fast fud. sjedni mi na ud.
Old 22-01-2008, 01:17 PM   #35
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

mali ostavi se kineza, Bude,žutih antikrista, masona ....jer će barba Tonko po guzi!!!
monkul is offline   Reply With Quote
Old 22-01-2008, 01:55 PM   #36
psihijatrija
Šta da?

psihijatrija's Avatar

Quote:
Originally Posted by qwert View Post
Jebat ču ti mater kad te uvatin žuti ješčuja. pun mi vas je kurac vas i vaši dučana i škart robe po 12 kuna. Triba vas sve u majčicu kinu sjebat da ne šporkajete naš friški zrak. ajme šta si me raspizdija bambusu jebeni. nemogu doč sebi šta me na ovon forumu jebu ove riječke psihijatrijske pičketine i bosnačina iz neuma sad si mi samo ti falija. jebo ti mao ce tung majku žutu balavu. jebenti šečerne prutiče i pekinšku patku. koliko vas se nakotilo majku van kinesku jeben. oče li nan i kinjeski uvest u školu jebeo in ja mater.
da navijači tornada. koji božji navijači tornada. najjači su navijači torcide prika. one pičke navijači bbbja su za neki kurac ka i ti žuti boj sjedni na moj. Koji kurac si natakarija boj nemoj nan srat boj ovo ono pun mi je kurac boja i žute i zelene. Dodže nas na forun ovaj žuti antikrist i mason jebat sa nekin šesticama jebo mu buda majku kosooku a modulatore boli kurac šta nas se provocira. A šta od nji očekivat kad je jedan od glavnijih meksikanac el_čuno. Boli njega kurac on sa tortiljama i ovi žuti sa rižon če nan još otvorit fast fud. sjedni mi na ud.
to se čekalo indijac qwert!!!!!!
Old 22-01-2008, 03:50 PM   #37
YellowBoy666
Junior Member

Dobro je dobro smiri se nisan ja mislia nista lose ......niti san reka da torcida ne valja jebate iden na svaku domacu utakmicu ......samo mi je kosarka draza od nogometa a ako san te qwert uvridia ja se ispricavan.........
Old 22-01-2008, 03:56 PM   #38
qwert
purger hajduckog srca

qwert's Avatar

qwert is on a distinguished road

Quote:
Dobro je dobro smiri se nisan ja mislia nista lose ......niti san reka da torcida ne valja jebate iden na svaku domacu utakmicu ......samo mi je kosarka draza od nogometa a ako san te qwert uvridia ja se ispricavan.........
jooj kadteuvatin i napušintise kurčine žute tebi i tvojin kosookin govnarima. kojivanjekurac od svih foruna na ovon svitu vi se žuti dovukli ode. Jebenvan sve po spisku neka samo još jedan dodže i počne mi ode prodavat orginal pumice po trijest kuna na veliko popizditču i potavujat sve ode ješčuja. odjebite odavlen pun mi je kurac i domači komunjara još mi samo fali izaslanstvo narodnerepublike kine. Kakva košarka kurčeva imate onog jednog idijota šta je izrasta ko vas tri normalna i odma bi košarke igrali ma možetemi se kurčine napušit skupa s njin. jeba van on i enbiej oca limunkastog
Old 22-01-2008, 04:03 PM   #39
Vito Corleone
Cosa nostra

Vito Corleone's Avatar

Vito Corleone will become famous soon enoughVito Corleone will become famous soon enough

Quote:
Originally Posted by Mrav View Post
đava van odnija kk split i jugoplastiku
luka začepi
Old 22-01-2008, 04:09 PM   #40
YellowBoy666
Junior Member

Dobro koja ti je picka materina nemoj mi sad srat da san ja jebeno neko zuto govno idu mi japanci i kinezi na kurac a ti iskompleksirani idiote odjebi odavde ako ti ide kosarka na kurac
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules