[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Hrvatski sport

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 31-10-2008, 12:20 AM   #41
psihijatrija
Šta da?

psihijatrija's Avatar

psihijatrija will become famous soon enough

to ti je chino,al brale idemo jebavat majku purgerima.. ala brale najsmojači!!! više mrzimo dinama nego volimo ajduka.... ala brale svi u unešić!!!
Old 31-10-2008, 08:13 AM   #42
Pencilin
Senior Member

Pencilin's Avatar

Pencilin is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by shaka_zulu View Post
jeba te hajduk ,njega gledan svako malo...ide se u unesic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bravo, hebali te janjci i dernek...
Old 31-10-2008, 08:15 AM   #43
baRBa
hAJMOOOOOOOO

baRBa's Avatar

baRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the roughbaRBa is a jewel in the rough

jidte ušćipke
Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše
Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje
Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže
baRBa is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2008, 09:47 AM   #44
Grizli Adams
Senior Member

Grizli Adams's Avatar

Grizli Adams is on a distinguished road
Thumbs up Gori kamen, pobjeda je naša - AMEN

Grizli Adams is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2008, 01:12 PM   #45
shaka_zulu
Ku-Klux-Klan

shaka_zulu is on a distinguished road

pa valjda mogu otić na selo pogledat utakmicu...za china - za tebe neko nije navijač ako ne ode na samo jednu utakmicu hajduka,a bia je zadnjih 7-8 godina na 90% utakmica ...po toj logici u splitu ima možda 700-800(ako i toliko) pravih navijača hajduka...al ako se tako gleda, ja nisan navijač hajduka(niko od moji prijatelja nije onda navijač)...sam kažeš da ti više vridi 3000 ljudi na cibaliju nego 35 000 ljudi na deportiva...
...možete mi progovorit šta god očete,al da mi neko govori da nisan navijač,to me vriđa već...
napisa san jebate te hajduk i priznajen tu san falia,al san samo tia reć da iden u unešić jer san bia na osijeka i karlovca,zašto sad onda ne ić i na dinama...
...sad me lipo pokopajte jer nisan tako dobar navijač ka vi,ustvari vama niko nije ni do kolina

Last edited by shaka_zulu; 31-10-2008 at 01:44 PM.
shaka_zulu is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2008, 01:50 PM   #46
Grizli Adams
Senior Member

Grizli Adams's Avatar

Hajduk ce osvajati i kupove i prvenstva i igrat u ligi UEFA i igrat u Ligi Prvaka i jos trista cuda, ali Zagora iz Unesica igra sad u 1/4 finalu kupa Hrvatske (i to protiv Dinama) i pitanje je da li ikad vise, mali klub iz maloga mjesta, nemaju para ni da igraju u 2 HNL a kamoli nesto vise...
Onaj ko je povezan sa tim krajem otici ce da vidi taj "povijesni" dogadjaj za svoje misto, ne vidim tu nikih problema (sto bi rekao jaran Vlatko), jer greota bi bila ne otici vidjeti mozebitnu pobjedu maloga kluba iz svog zavicaja nad Atomsko - Nuklearnim Mamicevim Dinamom
Old 31-10-2008, 01:54 PM   #47
shaka_zulu
Ku-Klux-Klan

Quote:
Originally Posted by Grizli Adams View Post
Hajduk ce osvajati i kupove i prvenstva i igrat u ligi UEFA i igrat u Ligi Prvaka i jos trista cuda, ali Zagora iz Unesica igra sad u 1/4 finalu kupa Hrvatske (i to protiv Dinama) i pitanje je da li ikad vise, mali klub iz maloga mjesta, nemaju para ni da igraju u 2 HNL a kamoli nesto vise...
Onaj ko je povezan sa tim krajem otici ce da vidi taj "povijesni" dogadjaj za svoje misto, ne vidim tu nikih problema (sto bi rekao jaran Vlatko), jer greota bi bila ne otici vidjeti mozebitnu pobjedu maloga kluba iz svog zavicaja nad Atomsko - Nuklearnim Mamicevim Dinamom
to je to
Old 31-10-2008, 02:10 PM   #48
El Chino
Hare Krishna

El Chino has a spectacular aura aboutEl Chino has a spectacular aura aboutEl Chino has a spectacular aura about

Meni više znači poć na prijateljsku utakmicu Hajduka, na kojoj mu se ne pojavi suparnik; nego sva finala Ligi prvaka i svjetskih prvenstava, skupa s utakmicom pobjednika tih natjecanja...
Old 31-10-2008, 03:23 PM   #49
crew
Anin

crew's Avatar

crew is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by shaka_zulu View Post
...možete mi progovorit šta god očete,al da mi neko govori da nisan navijač,to me vriđa već...
napisa san jebate te hajduk i priznajen tu san falia,al san samo tia reć da iden u unešić jer san bia na osijeka i karlovca,zašto sad onda ne ić i na dinama...
...sad me lipo pokopajte jer nisan tako dobar navijač ka vi,ustvari vama niko nije ni do kolina
navijaču!a zašto ne ići u koprivnicu?ako si toliki navijač kao što kažeš,zašto na zagoru?bitnije ti je jebat majku purgerima,ili šta ja znam.ako se smatraš VELIKIM navijačem Hajduka,na njega češ otići!
ne razumijem te,nemoj onda pričati da si veliki navijač Hajduka!zato što tvoj post govori da nisi!
Old 31-10-2008, 05:13 PM   #50
alphaindustries
Senior Member

alphaindustries is on a distinguished road

a ti si kao pravi navijač?! šte te briga di će ko ići ??!!!
bilo bi najbolje da se ništa ne piše o tome !!!!!!!!!
Old 31-10-2008, 06:43 PM   #51
shaka_zulu
Ku-Klux-Klan

Quote:
Originally Posted by crew View Post
navijaču!a zašto ne ići u koprivnicu?ako si toliki navijač kao što kažeš,zašto na zagoru?bitnije ti je jebat majku purgerima,ili šta ja znam.ako se smatraš VELIKIM navijačem Hajduka,na njega češ otići!
ne razumijem te,nemoj onda pričati da si veliki navijač Hajduka!zato što tvoj post govori da nisi!
vidi se kako si ti informiran...ka pravi navijač triba bi znat da zagora igra u unešiću u isto vrime ka i hajduk u splitu...kako znaš da neću ić u koprivnicu...

P.S. ja ne glumim nekog velikog navijača ka neki na ovom forumu...i ja ne moran nikom dokazivat svoju ljubav prema hajduku,pogotovo ne tebi
Old 31-10-2008, 09:16 PM   #52
Mrky
Senior Member

Mrky's Avatar

Mrky is on a distinguished road

Tema je Zagora Unešić. Po meni zato Hajduk i dinamo ostavite sa strane. Mene raduje svaki uspjeh klubova iz Dalmacije, pa tako ovog malog kluba iz Dalmatinske zagore koji srce ostavlja na terenu, za razliku od nekih umišljenih zvijezda. To je pravi nogomet (old school) kad igrači igraju za burek i jogurt i sitne premije. Zato i grizu na svim utakmicama. Šteta, da Hajduk nema s njima bolju suradnju koju imaju sa Šibenikom. Nisam toliki optimist protiv dinama, ali ono što sam doživija protiv Karlovca je pravo čudo.
Evala momci iz Unešića. Zagora me rodila...
Mrky is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2008, 08:45 AM   #53
crew
Anin

crew's Avatar

crew is on a distinguished road

alpha nemoj bzvz srat.
šaka zulu!boli mene qrac gdje zagora igra!!!jedno kažeš,pa onda to mjenjaš!!
pm
Old 01-11-2008, 01:19 PM   #54
shaka_zulu
Ku-Klux-Klan

Quote:
Originally Posted by crew View Post
šaka zulu!boli mene qrac gdje zagora igra!!!jedno kažeš,pa onda to mjenjaš!!
pm
ja se onda duboko ispričavam
Old 01-11-2008, 04:27 PM   #55
Švabo
deutschtürke

Švabo's Avatar

Švabo has a little shameless behaviour in the past

prva i prva stvar, prvome mi je osobno veći gušt bilo otić na ove dvi utakmice Zagore, odmoriš se od ovih splitskih razvikanih "faca" Kalinića i ekipe, odmakneš se od Reića, Pezzija i tima sličnih, odmakneš se od razvikanog nogometa koji ne vridi kurca, odmakneš se od uvik istog i tom slično

i ja prvi nisam iša na utakmicu Zagore jer mrzim Osijek/Karlovac/Dinamo već da budem dio te povijesti.

A vi ekipa kojima Zagora nije nimalo napeta (Elchino i ekipa) predpostavljam da ste većinom iz primorja, a ne iz Zagore. Mislim osobno niti idem često na selo, uvik sam u Splitu, i smatram se Splićanoninom i stvarno obožavam svoj grad i nikad nebi nikad otiša nigdi iz njega, mada su me već par puta vukli, ali za razlik možda od tebe i nekih ovde, ja sam ponosan i na svoje podrijetlo i ne sramim ga se, a dio i djelić tog podrijetla predstavlja Zagora Unešić i ti momci koji se bore do zadnjeg atoma snage a ne ko ova razvikana žbadija u Hajduku, i uvik ću ih ić s guštom pogledat i podržat, i uopće me nije sram reć da ću radije nego na Hajduk, jer bar znam da se tu igra nogomet, a ne 22 mulca koji se bore ko će dobit bolje auto, bolju pičku i tome slično

Uostalom, zar upravo ti nisi najveći "romantik" nogometa na ovom forumu i ne prizivaš vremena kad se igralo za gušt i navijače, a ne za novac?
Zagora je primjer toga, i sad ćeš ti srat po ljudima šta idu gore jer "mrze Dinamo" pa idu gore?

Pa ajde evo ti meni lipo pošteno reci, odakle si podijetlom i reci mi mali klub iz tvog mista, i sad zamisli da na tu vašu seosku livadu di te otac učija igrat balun, dolazi Dinamo.
Oprosti, ali ne budi licemjeran.

Uostalom, meni ništa ne znači ko će od vas mene smatrat ili ne smatrat nekim "navijačem" velikim jer to i nisam i tako se i ne predstavljam, odem kad mi je gušt ić, uostalom šta imaš ti posebno od toga koristi?
Kako kaže Pinky u "Ranama", "svatko mora na nešto da se loži......., al ko se više ovih dana li na fudbal"

No offence nikome, svatite, ako nemate ništa sa Zagorom, ne komentirajte ništa ovde, ka šta ni ja ne komentiram ništa u navijačkom kutku.
Švabo is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2008, 05:50 PM   #56
El Chino
Hare Krishna

El Chino has a spectacular aura aboutEl Chino has a spectacular aura aboutEl Chino has a spectacular aura about

Prije svega, ja sam baš porijeklom iz Dalmatinske zagore...
I za razliku od tebe koji ne ide često na selo, ja baš idem često na svoje selo.

I dalje ne vidim kakve veze ima moje porijeklo ili selo s Hajdukom?
Ja sam učio igrat nogomet na Maksimiru. I što sada? Da drhtim od uzbuđenja kada tamo dolazi Manchester ili Engleska?

Nikome ja ne predbacujem što voli Zagoru. Dapače, drago mi je što ljudi vole svoje male klubove. Ali isto tako mi se gade licemjeri koji do prije mjesec dana nisu znali za Zagoru, a sutra bi tetovirali njeno ime na podlaktici.
Isto tako me čude ljudi koji se kunu u ljubav prema Hajduku, i onda kažu: "jebeš Hajduk, ide se na Zagoru..."

Nikoga ja nisam prozvao zbog toga što navija za ove ili za one...
Ali kad čovjek napiše gore navedeno, onda ga imam argumentirano poslat u qrac i zaželit mu da se više nikad ne nazove navijačem Hajduka.
Old 01-11-2008, 06:34 PM   #57
alphaindustries
Senior Member

jeste vi normalni ?? kakva zagora,koja ljubav ?
tamo se ide iz nekih drugih razloga,kao npr.alkohol ispred "stadiona"
pojist,popit,a bude pokoja zalutala pička
Old 01-11-2008, 07:06 PM   #58
Švabo
deutschtürke

Švabo's Avatar

Švabo has a little shameless behaviour in the past

Quote:
Originally Posted by El Chino View Post
Prije svega, ja sam baš porijeklom iz Dalmatinske zagore...
I za razliku od tebe koji ne ide često na selo, ja baš idem često na svoje selo.

I dalje ne vidim kakve veze ima moje porijeklo ili selo s Hajdukom?
Ja sam učio igrat nogomet na Maksimiru. I što sada? Da drhtim od uzbuđenja kada tamo dolazi Manchester ili Engleska?

Nikome ja ne predbacujem što voli Zagoru. Dapače, drago mi je što ljudi vole svoje male klubove. Ali isto tako mi se gade licemjeri koji do prije mjesec dana nisu znali za Zagoru, a sutra bi tetovirali njeno ime na podlaktici.
Isto tako me čude ljudi koji se kunu u ljubav prema Hajduku, i onda kažu: "jebeš Hajduk, ide se na Zagoru..."

Nikoga ja nisam prozvao zbog toga što navija za ove ili za one...
Ali kad čovjek napiše gore navedeno, onda ga imam argumentirano poslat u qrac i zaželit mu da se više nikad ne nazove navijačem Hajduka.
dobro, tu si u pravu, slažem se, svi i svako će bit na tom Dinamu, ne sumnjam, i oni kojih nije i oni kojih je brige....

dobro, rekoh, svatko je za sebe i svakome su različite okolnosti, zašto tko je ili nije vezan ili nemože doć, samo znam da dok sam bija manji, dok je netko živija na selu, iša sam gori svaki vikend i vežu me drage uspomene za to sve, a sad kad tu dolazi Dinamo, to je stvarno skoro ravno čudu.

uostalom, zar nisu na Konavljaninu bili pusti navijači Hajduka koji su iz Konavala i normalno da je Konavljanin njihov klub isto?

Tako je isto i Zagora, da je bija Hajduk, siguran sam da bi bilo puno puno više ljudi i svi bi navijali da pobijedi nogomet.

Al ovaj Alphaindustries mi je još jači....
Pajdo ako ti je do alkohola, možeš ti i kuči pit, nemoraš ić na utakmicu

Ma bilo kako bilo bit će utakmica za povijest, nadajmo se nekakvom iznenađenju Zagore protiv valjda umornog Dinama, ako ništa bar da na Borovištu izvuku kakav rezultat, a mi ćemo dat sve od sebe da zapamte taj dan u Unešiću
Švabo is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2008, 08:05 PM   #59
Grizli Adams
Senior Member

Grizli Adams's Avatar

Thumbs up

Podsjetnik na proslogodisnju pricu o Ivici Šupi i "milionskim" premijama
Quote:
Nogometašima NK Zagore umjesto premija - ovce!

"MI SMO samo jedan mali nogometni klub i jednostavno nismo mogli pronaći drugog sponzora. Industrijom se ne bavimo u našem selu i bili smo oduševljeni kada je Joško Bralić ponudio potporu u ovcama." - izjava je glasnogovornika NK Zagore nakon što su mediji prenijeli priču da trećeligaški klub svoje igrače isplaćuje u - ovcama.

Branič Ivica Šupe, koji je ove sezone za NK Zagoru zabio 16 pogodaka, naime, nemalo se iznenadio kada mu je Bralić, lokalni pastir i klupski sponzor obećao po jednu ovcu za svaki postignuti pogodak.

"Zaista sam se iznenadio." - priča 29-godišnji nogometaš.

"Ali još uvijek ne znam gdje ću s tolikim ovcama obzirom da ove sezone planiram zabiti još mnogo puta." - dodao je.

O zanimljivom ustroju NK Zagora, dodajmo, raspisali su se mnogi strani mediji.
http://www.index.hr/sport/clanak/redir/344974.aspx
Old 02-11-2008, 01:38 PM   #60
alphaindustries
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Švabo View Post
dobro, tu si u pravu, slažem se, svi i svako će bit na tom Dinamu, ne sumnjam, i oni kojih nije i oni kojih je brige....

dobro, rekoh, svatko je za sebe i svakome su različite okolnosti, zašto tko je ili nije vezan ili nemože doć, samo znam da dok sam bija manji, dok je netko živija na selu, iša sam gori svaki vikend i vežu me drage uspomene za to sve, a sad kad tu dolazi Dinamo, to je stvarno skoro ravno čudu.

uostalom, zar nisu na Konavljaninu bili pusti navijači Hajduka koji su iz Konavala i normalno da je Konavljanin njihov klub isto?

Tako je isto i Zagora, da je bija Hajduk, siguran sam da bi bilo puno puno više ljudi i svi bi navijali da pobijedi nogomet.

Al ovaj Alphaindustries mi je još jači....
Pajdo ako ti je do alkohola, možeš ti i kuči pit, nemoraš ić na utakmicu

Ma bilo kako bilo bit će utakmica za povijest, nadajmo se nekakvom iznenađenju Zagore protiv valjda umornog Dinama, ako ništa bar da na Borovištu izvuku kakav rezultat, a mi ćemo dat sve od sebe da zapamte taj dan u Unešiću
ajde nemoj pričat o nečemu o čemu nemaš pojma,nisi jedan od onih koji to kuže

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules