![]() |
|
View Poll Results: Za koga bi glasali? | |||
Ivan Kuret (HDZ) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 9.68% |
Željko Kerum |
18 | 58.06% |
Ranko Ostojić (SDP) |
5 | 16.13% |
Netko drugi |
5 | 16.13% |
Voters: 31. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Cosa nostra
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
čuj Vito znan da je Krdum tvoj zemljak i moj je,ali brate ako bi šta bilo loše za urbani duh Splita (koji je već i sada takorekuć nestao) to je da on postane gradonačelnik.
Njemu ko čoviku svaka čast,možda bi bio dobar župan jer je čovik iz naroda i kako on tvrdi "za narod" ali gradonačelnik Splita NE HVALA
![]() |
#23 | |
dektiva
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() jučer je bija petak,a ja kao pravi Rvat i katolik petkon postin ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Cosa nostra
![]() ![]() |
![]() Quote:
e moj izbori su opet za 4 godine... od ostala 2 kandidata 1 ovisi o vlastitoj stranci u zagrebu dok drugi je u životu bija svugdi osim u splitu i kandidira se u drugoj županiji. da ne spominjem nakaradno korištenje slobodne za vlastitu promociju.
![]() |
![]() |
#26 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Cosa nostra
![]() ![]() |
![]() ![]() da, ako da bog i naslušat ćeš ga se ove 4 godine ![]() inače bilo bi mi drago da se dežurni kritičari izjasne a ne ka miševi svaki peti post izvirit na topic ![]() inače san ja brzi pisač a ti spori čitač, paralela je očigledna ![]()
![]() |
#28 |
moja anuška
![]() |
![]()
trend ulaženja poduzetnika u politiku je uobičajen u svijetu....a sad što su naši poduzetnici uglavnom izašli ispod pretvorbene kabanice i nisu onako reprezentativni kako bi mi to željeli je drugo......uglavnom mislim da je dobro da se politkom bave i ljudi kojima o tome ne ovisi egzistencija..
![]() |
#29 | |
Ku-Klux-Klan
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
![]() |
![]()
Zeljko Kerum vs Mislav Bago - Obracun kod OK Nove
![]() Smiri se Zeljko malo, Kerum je najveci protivnik sam sebi, pobjeda mu je na pladnju, nema sanse da glasaci HDZ-a i HCSP-a glasaju za SDP-ovca u drugom krugu, jedino se neki Kerumovi glasaci u ovih 15 dana mogu "predomisliti" Last edited by Grizli Adams; 18-05-2009 at 02:55 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Bez trećeg
![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#32 |
Senior Member
![]() |
![]()
http://vinovo.magnify.net/video/Neve...tra-Zeljka-Ker
"Bog ga poslao" kaze seka ![]() Kerume, kumim te milim bogom, ako (kad) postanes gradonacelnik, sekici ostavi da se bavi hotelcicima, shopovima, nek ti vodi posa u firmi, al nemoj joj ni u ludilu dat da ima ikakve veze sa gradonacelnikovanjem, ma ni da rici vise zucne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
bavo Aduk :)
|
![]()
Ovo je najgore što se moglo desiti gradu Splitu, a to je da će Kerum biti gradonačelnik (99%), da će Kerum vjerojatno skupiti večinu u skupštini (uz koaliranje sa nekim) i u županiji, a to znaći da može progurati svaki ali baš svaki projekt kojeg kojeg zaželi. Sreća što ipak treba nekoga za koaliranje inaće bi bilo prestrašno.....
Ljudi su glasali prije 4 godine za još jednu skupinu poduzetnika (LVM) i evo što se na kraju desilo. Bojim se da se to ili još gore može desiti i sada.... Možda se varam i nadam se da se varam ali vrime će pokazati...
![]() |
![]() |
#34 | ||
dektiva
|
![]() Quote:
Quote:
ajde šta ste se smrzli, nema pravog grada bez vlaja na čelu.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
moja anuška
![]() |
![]()
pa da...ako iz politike uglavnom izlaze kao veliki poduzetnici ...Valentić, Pašalić, Tomčić, J. Radić....zašto ne bi u nju ulazili kao poduzetnici???
Prema tome, stah o nekom pogodovanju sebi ne drži vodu, pa kako su onda sebi pogodovali oni koji nisu ništa imali , a politika im je sve dala'?? daklem ...seljaka za gradonačelnika....da ![]() u Zadru opet dobija doktor, dr Vrančić umjesto dr Kolege , pa Općinu s pravom zovu " bolnica u centru grada", više tu ima doktora nego u bolnici ![]()
![]() |
#36 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
U mome gradu Kerumu 40,21 posto, Ostojiću 34,72 posto. Ili tu negdi. Više me zanima kako je do toga došlo, jer smo nekako i pretpostavljali da će doć.
Splićani su na ovi način rekli: 'Jebe nan se koje ste stranke, kojega veštita, čijega kolina. Puna nan je kapa nesposobnih političara koji ćićaju gradsko vime i govore fijeno. Neka bude Kerum, pa kud puklo.' Jel to pametno? A šta ja znan... Pari mi se da je to ka udarac glavon u beton. Možda krepamo, možda se razaberemo. Split je opet izniman: posla je politiku u niku stvar, doveja je izbore do apsurda. Kerum je svima da mislit. Vidi se po finalu; na vrhu kampanje kompanjoni su postali SDP i HDZ. Najprije je Ostojić dobro razdrma Keruma s 'bilin prahon', a onda ga je i premijer Sanader optužija za bumbu i dugo spavanje. Bili prah može bit i brašno i vapno, ne nužno koka, a svaki se čovik ima pravo povremeno nabumbit. Ali iz toga se može vidit ko će s kin trčat drugi krug, i kome će se podapinjat noge. Priko interneta stiže anonimno pismo 'Istina o Kerumu', di mu se među ostalim zamira da ćevape voli zalit Dom Perignonom. Iz toga se čita dalje: borba protiv Keruma, borba je za Grad. Za uglađene kontra razdrljenih, za one s bar malo kolina kontra doseljenih, za splitski đir kontra zabrdaškoga, za asimilirane kontra neprilagođenih. Urbana gerila juriša na folklorne skupine. Straj ih je kako će Kerum otvorit Splitsko lito, festival grafitera i skejtera, kako će primit diplomate, oće li svoj 'biznis plan' ostvarit priko leđa građana. Oće li nestat građanski Split. Kerumaši su im se iscerili: 'A di vam je taj Split?! I Get i Mejaši su glasali za Željka.' Jedno je jasno: sidne li Kerum u katrigu poteštata, u Splitu počinje velika avantura. Na spas ili propast, niko sad ne može znat. Al da će bit smija i suza, sigurno je. D.Sarac, SD
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Cosa nostra
![]() ![]() |
![]()
po čemu je izbor ostojića izbog za grad? dotični nije ni splićanin, niti je provea većinu života u splitu (do jučer zagrepčanin), kandidira se za drugu županiju itd... zar nije po tome kerum veći splićanin od ostojića?? ah da gramatički je neispravan...blabla
![]()
![]() |
#38 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
zauzeta
|
![]()
samo me muci razlog Kerumove zelje za prvon foteljon Splita..
jel mu dopizdia samo novac pa bi se tia i moci dovatit....? il je dobar covik koji misli da stvarno more pomoc gradu....? il nedajboze sto trece ![]()
![]() |
#40 | |
moja anuška
![]() |
![]() Quote:
![]() jedna mi je poznanica bila na promociji nekog auta / ne znam kojeg sad ..nekog malog/ i on joj lipo dođe i kaže " mala oš' s menom večeras" ![]() biće prvo bonbon progucao ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|