![]() |
![]() |
#12621 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
VARBONJ-SLOGA 3-1 (0-0)
prvo poluvrijeme izjednačeno, u drugom dijelu Varbonj iz kontre, penala lako dolazi do 2-0, Jakelić smanjuje a malo posli toga Varbonj stavlja točku na i i revanšira se Slogi za dva prošlogodišnja poraza.... Sloga bez šanse, u prvom dijelu koliko toliko se držali sa Varbanjanima, u drugome pljasss... Čestitke Varbanjanima i njihovom treneru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12622 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Rezultati kola - 3. kolo (29.10.2011)
Srijeda, 26.10.2011 - 3. kolo 15:00 h Vatra - Vrisnik 3 : 1 Subota, 29.10.2011 - 3. kolo 14:30 h Jadran - Jelsa 2 : 3 Nedjelja, 30.10.2011 - 3. kolo 12:45 h Levanda - Mladost /S 2 : 1 14:30 h Varbonj - Sloga /D 3 : 1 14:45 h Hvar - Južnjak 2 : 0 1 tim ne nastupa: SOŠK Tablica Tim Pl W D L SF SA +/- Pts 1 (1) Južnjak 3 2 0 1 9 5 4 6 2 (4) Varbonj 3 2 0 1 5 3 2 6 3 (5) Levanda 3 2 0 1 5 5 0 6 4 (6) Hvar 3 1 2 0 4 2 2 5 5 (2) SOŠK 2 1 1 0 4 1 3 4 6 (7) Jelsa 2 1 1 0 3 2 1 4 7 (3) Vrisnik 3 1 1 1 4 5 -1 4 8 (11) Vatra 2 1 0 1 3 2 1 3 9 (9) Jadran 3 0 1 2 7 11 -4 1 10 (10) Mladost /S 3 0 1 2 4 8 -4 1 11 (8) Sloga /D 3 0 1 2 3 7 -4 1 FNLŽV! ![]() http://www.igraci.com/natjecanja/resultsranking/87
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#12623 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Ajde ne pizdi,ti se javiješ,da von ni struje,nebite ti,tomi,i ostali napadači doli gol do jutra,ćapojte se sa našim napadačima pod ruku.......... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12624 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
uf kojim se ciframa ovdje barata..ajme majko...
toliko nemaju zajedno Jadran, Sloga i Varbonj u proračunu Grada. - al , sve ok..svako onako kako može i zna..nemam ja ništa protiv, samo su mi te cifre, ajme majko... .................................................. .................................................. .................. NK Sloga ima u gradskom proračunu 24 ooo kn, od toga teško da se dobije sve. Nažalost Sloga još uvijek nije platila sve svoje obveze, a kakva se sudbina smiješi tj. nesmiješi - igrom ovrhe koja prijeti bit će tega i manje. O druga dva gradska kluba neću spominjat ni iznosit cifre jer nije u redu petljat se u drugi dvor, al upoznat sam sa točnim iznosima i zaista daleko je to iznosa navednih u gornjem upisu.... .................................................. .................................................. ................ i zadnji put ću se osvrnuti na temu igraća van otoka ( uf puno sam puta to reka), al ljuti me ako od lčjubomornih ljudio izlaze rijeći da su to plačenici jer onda se to automatski odnosi i na igraće NK Sloga iz Dola, a SVI igraći iz Sloge ne uzimaju niti kune niti su ikada pitali - ja da imam dao bih im i njima i našima..., no na kraju krajeva, mi smo neprofitabilni amaterski klubovi a ne profesionalni klubovi. i za sam kraj, samo da nekome bude jasnije: igraći Sloge izvan Splita, kada dolaze na otok igrat za Slogu, često na svojim radnim mjestima nalaze sebi zamjene kako bi ih zamijenili koliko treba, i iz džepa ih oni sami plačaju..toliko o PLAČENICIMA. za ime Božje, ne stavljajmo sve u isti koš i ne osuđujmo bez argumenata. tj. ne sudimo da nam ne bude suđeno... ![]() čestitke Jelsi, Hvaru, Varbanju, Levandi i Vatri na pobjedama u ovom trećem kolu. neznam kakva je posjećenost bila na ostalim terenima, al jučer u Starom Gradu i danas u Varbanju - više nego zadovoljavajuće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12625 |
Senior Member
![]() |
![]()
e da i jo jednu pametnu rečen(ako je to moguče)
...a ove cifre o kojima se govori....pa to je nevjerovalno...pa jel more bit moguce na otoku da tega ima...a sad cu jo malo reagirat na predsjednika kluba da se priselimo u for,barz i mi dobijemo kojin god dilić a ti pametnjakoviću ča gadis bepota...kako te ni srom,mladic je bi parvi strijelac lige,a ni mu struja dovo gole nego on...siguro ima nike prednosti igrat sa strujon nego sa nikin drugin to je siguro....ali brojke su iza njega ŽIVILI PLAĆENICI,ŽIVILE PARE,DOLI SVE OSTOLO!!!! P.S ![]()
![]() |
#12626 |
Senior Member
![]() |
![]()
ajmo malo o utakmici Levanda - Mladost
Utakmica u vecini protekla u napadima Levande i seriji promašaja naših igrača. Danas za Levandu nisu nastupili: Šime, Matko, Hailo, Bilić, Saša Poznanović, Amir, Jadranko, Rino, Žuka i kažnjeni Lojko. Unatoć tome igrači su se pošteno borili i treba im čestitat na zalaganju i volji. Gol u 92 min je došao kao nagrada za cili trud. Bravo momci!!!! također treba zahvalit ekipi iz Sućurja na fer i korektnoj utakmici i naravno i na druženju posli iste. Pozdrav Juri, Ivanu i šjor Stipetu posebno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12627 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12628 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
a ove cifre su von 100%,da se jovi bilo koji drugi klub,ali oni.Od nos i Levande dobiju godišnje oko 25 000 kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12629 |
Senior Member
![]() |
![]()
i vidis nison o ten penso ali ni ti ni ta losa...na mistu je...somo mi se cin ida ovi sudci kad bis in i ploti da bi i onda nisto zaborjali koliko su smotani...ali da nema njih na koga bi vikali i ko bi nan bi kriv za sve....ovako je nojboje
![]() |
#12630 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
danas se ovi glavni u varbanju rasu po tlehu kako da je šimija..dobota se i rovino..ma isto je sudi penal... sve u svemu dobre su ove kokice sa sirom, dobra je bila bravetina danas i sve je dobro i sve je za pet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12631 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Majmunčiću, pogledaj malo realniji izvještaj iznad sebe... Trenirate svakodnevno i opet smo dobar dio utakmice bili bolji protivnik, ali Struja je Struja ( najbolji napadač na otoku godinama )... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12632 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12633 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
a kad je bi parvi strijelac struje ni igro za for
![]() |
![]() |
#12634 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12635 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Sloga-vatra
juŽnjak-varbonj mladost-hvar jelsa-levanda soŠk-jadran |
![]() |
![]() |
![]() |
#12636 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
u subotu na utakmici Jadran-Jelsa bi son na bondu od ceste i gledo utakmicu nekih 20-ak minuti sa jednim starijim gopsodinom iz Stg-a....
i pito me on da koji su ovo ća naši igrodu protiv njih... govorin mu da su to Jelšani a se onako, som sa sebon u brodu sebi...upito: ma ne spominjen se da su Jelašni pri imali ovakve dresove, crveno bile na rige... - eto, jo jeson stor ( al ne stariji od Leao-ta ![]() Jadrana se spominjem sa bijelo-plavim i čisto plavim dresovima, Vrisnik u zeleno, Levanda isto u zeleno, Sloga u crvenim dresovima a spominjem se i da su bili i u crno-bilim dresovima itd itd.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12637 |
Junior Member
![]() |
![]()
Samo da ti odgovorim na ovo pitanje o dresovima.
Jelsa je uvik igrala ili u crvenim ili u crveno bijelim dresovima. MOžda si zaboravi sezonu 1998.g. kada smo u crveno bijelim dresovima "Dalmacijavino" osvojili prvenstvo. Tek kasnije smo uzeli dvije nove garniture od kojih je jedna bila bijela, druga bordo, a u međuvremenu smo imali i jednu utakmicu igrali u crnim i svijetlo-plavim dresovima (finale kupa sa južnjakom u varbanju). Sada smo se vratili na staru boju dresova - crveno-bijelu. Toliko od nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12638 |
Senior Member
![]() |
![]()
ma neznan ca ste se capali soldih i juznjaka,koda ste ludi
govorte o drugin stvorima...
![]() |
#12639 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12640 |
Senior Member
![]() |
![]()
oce mi ko objasnit di su te sve sanse sta ih je juznjak imo??? koliko se ja sicam juznjak je imo 2-3 sanse na ciloj utakmici i to na pocetku, a u drugom poluvremenu nisu zapucali na branku.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|