![]() |
![]() |
#12841 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Varbonj - Mladost /S??
6.kolo JUŽNJAK-VRISNIK MLADOST-VATRA JELSA-VARBONJ SOŠK-HVAR JADRAN-LEVANDA FNLŽV!
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže Last edited by baRBa; 13-11-2011 at 08:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12842 |
Junior Member
![]() |
![]()
Samo bih želio reći da je danas bilo prekrasno vidjet navijača, odnosno duznošnika NK Hvar, CETTA....Prekrasno moj Leao...može te sram i stid bit...Gadat s tribina golmana Jelse bocom vode??? Vatat se za jaja??? Skakat ko majmun preko zida???? zaista maloumno i sramotno....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12843 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#12844 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12845 |
Senior Member
![]() |
![]()
a sad kad se raspisen
NK VATRA-NK JUŽNJAKA 1-4 evo jedna super zanimljiva utakmica.Juznjak sa 10 stranaca u prvoj ekipi.Vatra starta sa golom Trbuha.Izjendacio jo mislin Peraica.Tako finilo parvo poluvrijeme.U drugom poluvremenu jedna velika nedoumica.Vratar Juznjaka namjerno van 16m vata balun rukon.Danas sam imao cast da u telefonskom razogovoru upitam gospodina Edia Šunjica o otm slucaju.On mi je u tom razgovoru pojasnio da je golman Juznjaka zasluzeno dobio žuzi karton ali da je trebao biti dosuđen prekršaj a ne indirektan udarac kako je sudac dosudio.Inace nastavak utakmice nije pokazao nista osim raspada Vatre i dva pogotka peraice i jedan Nikole Plenkovića.Također jedna smiješna situacija u kojoj je 2. pomoćni sudac skoro zabranio ulazak igrača Vatre bez broja.On ne poznaje pravija.To je po meni žalosno i smijšno.Tek na upozorenje delegata da igrač smoije nastupat bez broja igrač ulazi u igru.U neko vrijeme za NK Južnjak su nastupali čak 3 igrača sa otoka(svakako začuđujuče).Nije mi jasno kako nekome može bit gušt igrat sa 10 stranaca(to ni imo ni Poskok).Ali svak zno svoju. NK VRISNIK-NK SLOGA 4-1 Antonio Grgičević 2,Jurica Ivanković,Pave Marinelić;Josip Jakelić mislim da je Vrinsik bi 10 puta boji suparnik.Sloga po meni smiješna ekipa danas(bez uvrede ikome).Sloga mogla dat jos kojjin gol a Vrisnik isto tako:Zasluzena pobjeda Vrisnčanih u slijedecem kolu Vrisnik ide na goste Juznjaku u Hvaru.Definitivno jedna vrsta derbija.Bit ce zivo
![]() |
#12846 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12847 |
Senior Member
![]() |
![]()
samo da ispravim mr.biga,tri gola je dao Milaković,svi ga zovemo Lučo Ibanez,a ne Peraica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12848 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12849 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12850 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12851 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12852 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12853 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
tako je,zaboravi san napisat da ni suđen po meni a i po skoro svima gledaocima(bilo Juznjaka i Vatre je to reklo) da je bi cisti penal....isto tako i igrac Vatre kojin je bi u duelu.....
![]() |
![]() |
#12854 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
...doći će i sedmo kolo. doći će...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12855 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Forska liga 2011/12 (nakon 5 kola)
Tablica * Tim Pl W D L SF SA +/- Pts 1 (1) Južnjak 5 4 0 1 17 6 11 12 2 (4) SOŠK 4 3 1 0 10 3 7 10 3 (2) Levanda 5 3 0 2 10 11 -1 9 4 (3) Hvar 5 2 2 1 6 4 2 8 5 (8) Vrisnik 4 2 1 1 8 6 2 7 6 (7) Jelsa 4 2 1 1 7 6 1 7 7 (5) Vatra 4 2 0 2 10 6 4 6 8 (6) Varbonj 5 2 0 3 6 9 -3 6 9 (9) Mladost /S 5 1 1 3 7 11 -4 4 10 (10) Jadran 4 0 1 3 8 14 -6 1 11 (11) Sloga /D 5 0 1 4 4 17 -13 1 Pl = Ukupno utakmica W = Pobjede D = Neriješeno L = Porazi SF = Postignuti golovi SA = Primljeni golovi +/- = Gol razlika Pts = Bodovi
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#12856 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Činjenica je da su Barčot,Fistonić,Radovniković,Ostojić,Barišić,Novak i Boko (ozlijeđeni) da su Demaria i Domančić(pod suspenzijom zbog kartona), da je Stipišić zbog ozljede napusti utakmicu u 15.min!, no ipak smo nastupili čak i veći dilon ekipe koja je jučer odličnom igrom slomila Poljičanina, no danas je Jelsa za dlaku ipak bila boja tj. dala je gol i zasluženo pobjedila! Neće non bit lako s obzirom da slijedeću šetemonu gostujemo i u Supetru protiv Jadrana i u Jelsi protiv SOŠK-a, deekipirani ali bodovi su nam jako potribni. To o "sprdanju" sa otočkom ligom jedino more izjovit klipan poput tebe, jer bez obzira na sve ova forska liga nos je svih zajedno i podigla i darži i poštivaćemo je svi a pogotovu N.K. Hvar! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12857 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
inače...mislim da ću prvom prilikom obavezno poć pogledot NK Hvar u nekoj od utakmica županijske lige..jer, ljudi ipak jedan klub sa našeg otoka ima priliku osvojiti županijsku ligu i skočiti u viši rang natjecanja. Mislim da to za naš otok može bit samo plus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12858 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
je ko zno kako je bilo u varbonj??? ko je vodi, kako je hodi rezultat?...koliko son ču, bila je dobra utakmica..čvrsta..
a pobjeda sošk-a nad levandom???? i to ubjedljiva??!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12859 |
Senior Member
![]() |
![]()
koopće prati i gledo južnjaka iz vlaške. madadobijete i po 18.0 svevonje isto. dobiliste vatru sa 4 .1 dobićete doljanje 7.0 svirćane 11.1 vrisnićane 13.2 doljane 3.1 varbanjane 27.0. dobićetesve i ćaste dobili. ništa. pisaćese južnjak osvoji prvenstvo igroći ovi iz splita oni iz sinja oni iz kaštila i takosvi i čaćeto kome. valjdaćedu doć pameti i igrat jednega dona sasvojinsviton.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12860 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Thread Tools | |