![]() |
![]() |
#1 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ne znam jel prati ko od vas ovaj sport jer ovo je najbolji sport za klađenje. Pratim NFL detaljno već 2 godine i mogu reć da sam dost para pokupio baš na tom sportu. Ove godine purgerska tv z1 prenosi utakmice tak da ko to može hvatat nek gleda danas tekmu Chicago-New England u 22.15h.
Evo prognoze koju obavezno prepišite: Atlanta(5-5) - N.Orleans(6-4) 1 1.80 Atlanta danas ''mora'' dobit. Baltimore(8-2) - Pittsburgh(4-6) 2 2.20, x2 1.86, OVER 38.5 Ovo je Pittsburgu zadnji vlak za Playoff ako ovo ne dobiju nemaju više šanse. Ako ne znate Pittsburgh je prošlogodišnji pobjednik Superbowla i imaju kvalitetu za dobit danas. Dobili 2 zaredom. Cleveland(3-7) - Cincinnati(5-5) 2 1.65 Cleveland više nema šanse za Playoff tak da sumljam da se budu nešt psebno trgali dok je Cincinnati jedna sjajna i atraktivna napadačka ekipa koja nije baš imala sreće ali prošlu utakmicu su dobili N.Orleans u gostima iskljućivo Passing igrom a Cleveland je katastrofalan u Defense Passingu. Indianapolis(9-1) - Philadelphia(5-5) H(9.5) 1 1.85 Hendikep će ovdje sigurno proć. Fantastičan napad Indiya predvođen trenutno najboljim QUATERBACKOM NFL-a Peytonm Manningom Philadelphia ne može pratit pogotovo nakon što im se do kraja sezone ozlijedila njihova najveća zvijezda Quaterback Donovan McNabb. Umjesto njega nastupit će veteran Jeff Garcia al vjerujem bez nekog većeg učinka. NY Jets(5-5) - Houston(3-7) 1 1.45 Houston nemre pružit otpor zahuktalim Jetsima. New England(7-3) - Chicago(9-1) x2 2.03, OVER 36.5 Apsolutni derbi kola. Vjerujem u pobjedu Chicaga ali mi je OVER neak sigurniji. Washington(3-7) - Carolina(6-4) 2 1.55 Dvojka ko kuća!! To je to za danas napiso bi ja i detaljniije analize al sad nemam vremena. Ovo najbolje odigrat sve na jedan listić . __________________ HAJDUK UVIK U SRCU!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lav Trocki
![]() |
![]()
Hvala, jako zanimljivo.
![]() |
#3 |
Ulalalala jupi je...
![]() |
![]()
Hm...moga bi se i ja pribacit malo na američki nogomet...igra san ga par puta većinon je bilo neuspješno ali nisan ga uopće pratio pa mi nije ža...volija bi da digo kažeš koji dobar par...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nezapažen
![]() |
![]()
dali ima neki program di to mozes gledat a da ti ne treba ona kartica za dekodiranje..isto mislim i na baseball,hokej...
![]() |
#5 |
Neuhapšeni 1950
![]() |
![]()
najgori nogomet
![]() |
#6 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
nogomet????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ulalalala jupi je...
![]() |
![]()
Boli nas k...c jeli nogomet ili nije, bitno je jeli daje šolde ili ne...Wink...jebenti zašto mi neće da upali smajliće?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
![]() |
![]()
ovako ..
prvo Zele, to nije nogomet ![]() drugo .. Z1 radi prijenose svake nedjelje, a subotom (ili petkom) su pregledi tjedna, komentatori su vrlo kvalitetni i samo gledanje ucine jos zanimljivijim .. znaju o cemu pricaju, ne laprdaju poput 'poznatih' komentatora, a i bacaju koje kakve gluposti na koje se mozes dobro ispoljevati kavom, tako da prijenos ne udje u monotoniju .. poznaju sport, objasnjavaju akcije, razumiju suce i sto je dosudjeno .. uglavnom vrlo kvalitetni prijenosi, zanimljive utakmice, tko voli sport (opcenito) isplati se pogledati trece kladjenje .. Baltimore - Pittsburgh 27-0 .. ode vlak ![]() ne znam nisam jos probao ..
![]() |
#9 |
slovenac aka "janez"
![]() |
![]()
Malo sam pratio ove fixerove tipove, bilo je 2 ili 3 pušinga ako se ne varama ali zanimljivo je da su u svakom susretu pobijedile momčadi koje ima bolji omjer.
P.S. Inače, jučer se diglo 341kn na uloženih 50, a zadnji par koji sam čekao bio je Club Brugge - Wargem = 4:1, strijelac sva 4 gola BBBalaban..
![]() |
#10 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ma katastrofa jućer bit će bolje drugi put a što se tiće vlaka za Pittsburgh drago mi je da je otišao jer kad ne postigneš ni jedan poen u 60min to je sramota samo takva. A što se tiće kmentatora jednostavno su fenomenalni (onaj Ivezić je komedija živa) i stvarno ćine prijenos ugodnim za gledanje.
__________________ HAJDUK UVIK U SRCU!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Week 15 picks:
Indianapolis over Jacksonville New Orleans over Dallas Baltimore over Chicago New England over Buffalo Arizona over Detroit Kansas City over Cleveland in the who cares game of the pre-Xmas season NY Jets over Atlanta Philadelphia over San Francisco Houston over St. Louis Tennessee over Miami Denver over Oakland San Diego over Cincinnati Seattle over Tampa Bay Green Bay over Pittsburgh Minnesota over Carolina NY Giants over Washington
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|