![]() |
![]() |
#7801 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7802 |
Senior Member
|
![]()
a jo son cu da se na kraju prvenstva gledo medusobni ogled a ne gol razlika....ako se gledo medusobni ogled, Jadran je treci, a ako se gledo gol razlika onda je Levonda treca...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7803 |
Senior Member
![]() |
![]()
Kako san ču, samo za parvoka se gleda međusobni, a za druga mista se gleda gol-razlika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7804 |
Senior Member
![]() |
![]()
je se kup sad odma igro
![]() |
#7805 |
Senior Member
![]() |
![]()
POzdra od mene...
nakon sto je u 17.kolu 3.hrl jug, dubrovnik izgubio u hvaru 23:22 a jelsa pobijedila osejavu u makarskoj razlike, jelsa je preuzela 1.mjesto koje vodi dogodine u 2.hrl...u nedjelju je zadnje kolo,jelsa mora pobijedit vrgorca...igramo doma...bilo bi lijepo da se napuni dvorana jer ne ulazi svaki dan neki klub sa hvara u 2. hrvatsku ligu! RK JELSA PRVACI 3.HRL JUG 2008/09 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7806 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Šta se tiče Sloge , niti se na balote međusobno ne moremo pobijedit. Ne bi bilo loše preimenovat se u Curling klub Sloga. Češanje bi nan išlo bolje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7807 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Prvo čestitke RK Jelsi, zatim čestitke i RK Hvaru..lipo je vidit da predstavnici otoka tako visoko kotiraju, a bude li ostvaren prelazak Jelšana u viši rang - e onda im zaista svaka čast.
U rekla kazala priće ne ulazim pa tako dok ne dođe službena tablica nemam komentara na to tko je treći, ali kolko ja znam samo se za prvaka gleda međusobni omjer.. Za Kup je bilo rečeno da se igra odmah nakon završetka prvenstva, dakle iduću nedjelju bi počelo sa prvim kolom....ali_ ima i prijedloga da se kup odigra pred početak iduće sezone, znbači tamo negdje kroz 9-ti mjesec..kako bilo da bilo, bit će zahebano, jer ako sad nastavimo, igraći će prokuhati i pitanjue je oće li biti svi u mogćnosti sakupit svoje igraće, dok je posli lita jematva i opet će se pojaviti slični problemi...zato bi ipak možda bilo najbolje odigrat ovo do kraja kad smo se već uputili - iako osobno pun mi je kufer Sloginih poraza ove sezone, tako d bi bilo lipo prolongirati nadu u bolje sutra kroz cijelo ovo lito..... Sloga u četvrtak putuje na studijsko/mesijansko/pripremni put u Crikvenicu i vraća se tek u nedjelju - stoga ukoliko se odluči da se Kup igra odma, možda zatražimo ODOGODU ukoliko budemo morali igrat prvo kolo ( e,a...i nama se dogodilo da zbog putovanja drugih odgađamo, pa je red da i drugi prema nama budu uviđajni... ![]() Kvarghu na kraju krajeva, ako me Hajduk ovako raspizdije u zadnje vrijeme, valjda se negdje nešto i otvori....a da ne govorim o kvaliteti odnosno kvantiteti lijepih žena po Hvaru u posljepodnevnim, odnosno predvečernjim satima po Gradu Hvaru..... eh, da...i čestitke LEOTU iz Varbanja što se pridružio našem klubu!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7808 |
Senior Member
![]() |
![]()
Uf skoro san zaboravio lozinku!
čestitke Poskoku billi su daleko najstabilnija momčad ovog prvenstva, igrom me nisu oduševili, ca ne umanjuje ipak njihov uspjeh, jel kad ti povedu sa 1:0 znaju odigrat do kraja, to, druge ekipe nisu znale. Večeras je sastanak pa me zanima oće se igrat Kup, šta vi govorite!!!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7809 |
Senior Member
![]() |
![]()
Zbog početka turističke sezone Levandi ne odgovoro igranje Kupa.
Mi smo za raniji početak prvenstva i igranje Kupa uoči prvenstva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7810 |
Senior Member
![]() |
![]()
sve isto je jer ce sezona ionako bit nikakova,a posli će vam bit jematva,nikad nevajo boje to odradit odma i bit miran
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7811 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Vezano uz odigravanje Kupa....ja sam nažalost tek jučer od prijatelja u Hvaru doznao za prijedlog da se Kup odigra u deveti misec, kažem nažalost, jer to mi samo govori da među klubovima ukoliko postoje nekakve inicijative nema nikakve koordinacije. I sinoć sam odma sms-om napravio anketu među članovima Slogine Uprave i rezultat je da je većina za odigravanje Kupa sada, tako ću se ja i ponašati večeras na sastanku ukoliko dođe do glasovanja...iako smo već odglasali i dogovorili na prethodnim sastancima klubova sa povjerenikom da se Kup odigra odmah nakon prvenstva.
Što se tiće ovih upita o stanju na tablici, napominjem da prvenstvo JOŠ NIJE ZAVRŠILO, jer imamo još jednu utakmicu koju bi trebalo odigrati (Jelsa-Mladost, a koja nije odigrana zbog tragičnog događaja), a o tome tko je treći, četvrti, peti,šesti.......konačnu rijeć dati će KONAČNA TABLICA koja će nam biti dostavljena nakon kompletiranja zadnjeg kola!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7812 |
Member
![]() |
![]()
ca pri riješit kup dok je još voje a posli lita se more pensat o drugin opcijama.Zoč sad izmišljat teplu vodu i činit zavrzlame? Posli lita je jematva pa masline pa nikima ovo a drugima ono.Odrediš datum počmeš kup a ko oče igrat neka igro, ko ne neka stoji doma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7813 |
Senior Member
![]() |
![]()
prvo kolo kupa
SLOGA-JUŽNJAK pobjednik ide na Jadrana,druge parove neznom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7814 |
Senior Member
![]() |
![]()
igrat ce se u nediju i subotu,,jo znon da dalmatinac gre u sucuraj,,i da smo mi slobodni parvo kolo a drugo igromo protiv soska
2.kolo poskok-sosk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7815 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Ždrijebom su izvučeni klubovi koji će biti slobodni u prvom kolu, a to su:
1.POSKOK 2.JADRAN 3.S.O.Š.K 4.VRISNIK 1,kolo Kupa: A/ Sloga-Južnjak (nedjelja) B/ Levanda - Varbonj (subota) C/ Vatra - Jelsa (nedjelja) D/ Mladost - Dalmatinac (nedjelja) 2,kolo Kupa: 1. pobjednik A - Jadran 2. pobjednik D - Vrisnik 3. S.O.Š.K - Poskok 4. pobjednik B - pobjednik C 3.kolo Kupa: 1. pobjednik 2 - pobjednik 3 2. pobjednik 4 - pobjednik 1 Finale kupa otoka Hvara igra se u Starom Gradu, a od slijedeće natjecateljske sezone u "krug" mjesta domaćina finalne utakmice uključuje se i Hvar. domaćinstva su po prvonavedenim klubovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7816 |
Member
![]() |
![]()
Ždrijeb je interesantan za Slogu. Vrlo dobro. Apeliram na igrače da se vrate iz Crikvenice djelomično trijezni. Treba nešto ostavit i za subotu navečer. Nada sam se Jadranu , ali kad već treba dobit Južnjak prije toga , valjat će skupit ove zvijezde sa splitskih zidića , da se pojave kad su već potpisali za Dol.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7817 |
Senior Member
![]() |
![]()
svite,totalno glup termin za igrat ovin kup,vruce je prepuno,sezona dohodi,moglo se to i drukcije odigrat i dogovorit prevruce je to...doc ce to da se finale igro u 6 misec a to je kasno pogotovo za ovo podrucje...eto toliko ali razmislite malo o temu...
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7818 |
don
![]() |
![]()
mislim da bi puno gore bilo da se igro posli lita
jematva, ko bi onda igro?? btw. ko da je u 10 misec manje vruče???
![]() |
#7819 |
Guest
|
![]()
Ma kup se vajo igrat odma sad,jer u deveti misec ni moguce jer pocinje jematva i vajo cagod i cinit,a ne gledot somo balun.A sad je recesija i ni puno turistih tako da je boje sad odigrat to.A neka gospoda suci iz saveza se slože da se utakmice igraju u kasnijim terminima npr u 17:00 h.
A evo mi smo i ove godine u kupu slobodni prvo kolo,a drugo kolo ocekujem Dalmatinca. Pozdrav... |
![]() |
![]() |
#7820 |
Junior Member
![]() |
![]()
jadran ce onda na slogu...jer virujen da sloga moze dobit juznjaka!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|