![]() |
![]() |
#17141 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
pa u periodu dosadasnjega povjerenika je liga smanjena za 3 kluba, troskovi se povecavaju, a ulaganja u ligu i njezinu kvalitetu su sve niza...... pa po cemu su tih 7 od 9 klubova zadovoljni sa radom do sad.......ajde sošk,jelsa,vatra,mladost još i znon ( jbg izahodi in se u susret, obecavaju pomoci i ne kaznjava ih se po pravilniku hns-a) ali baren su sloga,jadran, levanda mogli izrazit nezadovoljstvo i zazelit bolje lizi, a ne da se ovin cirkus kako se vodi do sad nastavije.... pozdrav zapitajte se malo jel zelite boje ovoj lizi ili somi sebi.....HŽV!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17142 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Paa, evo...možda sama ideja pokretanja plenuma klubova u kojem bi mogli uzet učešća i svi drugi koji žele pomoći otočki nogomet na bilo koji način nije loša ideja...
O samoj anketi na sastanku nema se šta ni dodati ni oduzeti, rezultat ankete je jasan i bez obzira na osobe animozitete ili prijateljstva sa Povjerenikom, red je poštovati mišljenje većine ma kako se svatko od nas postavljao prema rezultatima ankete... Činjenica da je u posljednje vrijeme liga ostala bez tri kluba osobno ne vjerujem da ide na "dušu" Povjereniku, prije će biti da je to stvar samih tih klubova koji su se ili ugasili ili sudjeluju u drugim ligama. Sam Povjerenik kao Povjerenik ima dosta manji opseg poslova vezanih uz samu otočku ligu od onog kojeg mi svi zajedno doživljavamo kada govorimo o Povjereniku...Raspored utakmica, odluke o sucima, disciplinske odluke...sve se to donosi u Savezu, dakle u Splitu. Mali korak "ulaganja" u ligu mogao bi biti i odluka da tri prvoplasirane momčadi dobijaju pehare, prvaci i medalje a i nagradila bi se momčad koja zasluži nagradu za fer-plej, i to garniturom dresova..... Meni je više zanimljiv odnos naša liga-županijski savez, nego klubovi-povjernik jer od saveza mi moramo tražiti i dobiti ako se može to što tražimo, savez je onaj koji bi trebao biti zainteresiran za napredak forske lige, ako ne za napredak onda bar da ne idemo šoto.... Ajmo mi sami, prvenstveno iz svih klubova, zatim i svi kojima je forska liga pri srcu učiniti nešto za tu ligu, odgajajmo dicu u sportskom i ljudskom smislu, ponašajmo se sportski i fer plej na svakoj utakmici, poštujmo protivnike i suce, budimo ponosni na "svoje" klubove, posjećujmo utakmice, dajmo podršku svim igraćima i svim klubovima, razvijajmo prijateljske odnose među svim klubovima i mjestima našeg otoka.... itd itd.... sutra se otvara nova sezona i poželimo svima puno sportske sriće, naravno bez ozlijeda i svega lošeg...a ja u ime Foruma vjerujem da će ovaj Forum doživjeti svojih deset godina praćenja forske lige - oblijetnica je za par mjeseci.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17143 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Svi biligi za zanimljivu utakmicu na stadionu Dolci su tuote...
I jedni i drugi nadaju se prvim bodovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17144 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
iznenađenje ili ne ali prošlogodišnja posljednjeplasirana momčad uzela je bodove u prvom kolu lanjskom osvajaču prvenstva.....
Pred 80-ak gledatelja na stadionu Dolci prvenstvo su otvorili NK Sloga i HNK Jadran. U 9' minuti Jadran dolazi u vodstvo, Dino glavom preabcuje iz mrtvog kuta malo pospanog golmana Sloge. Poslije vodstva Jadrana bilježimo Dinota 1 na 1 na idealno proigravanje Sirkota, s druge strane Petar bezopasno centrira ravno u Luku, zatim Sirko opet 1 na 1 prebacuje branku. Ponovno Sirko... ovaj put glavom ravno u Hrvoja., opet Sirko - volej preko branke. Na 2-0 povisuje Sirko, sam i neometan zakucava sa 16-ak metara... Sandro puca pored stative... Zvone sa 5 -6 metara glavom pogađa Luku. Crveni karton treneru Sloge koji nesportskim riječnikom reagira na Jakelića provokaciju.... Najviši igrać na terenu nakon odličnog proigravanja Radića ( Radić po osobnom mišljenju..ipak jedan od najboljih na terenu danas !!) smanjuje na 1-2. Jure S. sam samcat iz voleja preko branke... Sudac svira kraj l. poluvremena u tijeku Sloginog napada pred 16-ercem Jadrana.... (?) .................................................. ........................................ 5' Sandro...dodaje golmanu Sloge. 6' Tadej, jedan na jedan, Hrvoje izlazi i Tadej pogađa golmana Sloge... 15' Marino izlazi Marko Škarpa unutra... Slogin Crouch glavom u Luku na ubačaj Radića.... Dino volej s lijeve strane - u Srhoja..... Sirko, Tadej vonka, Jurica, Krešo unutra... Jure S. vonka prof Mengo unutra. 29' Mengo centaršut na glavu Sloginom Luki i Jadranov Luka nemoćan , rezultat je 2-2. 35' Sandro s lijeve strane gađa u gornji kantun suprotne strane, Hrvoje vrhunski vadi ispod grede... Gužvanje na samom kraju u Jadranovim pokušajima da postigne treći gol i Sloginim da ostane neporažena.... Kraj.... igraći Jadrana se bune na suca zbog ne sviranja prekršaja na njihovom igraću..sudac se ne obazire i svira kraj... Veliki bod za Slogu, zaslužen - a Jadran kiksa na otvaranju prvenstva. Šest žutih i jedan crveni. Sve u svemu odlično otvaranje sezone, u ne baš toliko dojmljivoj nogometnoj predstavi ( svjedok: oni Bročani ća popravije kampanele) sa previše baluna u zraku a malo manje igronja... Čestitke Slogi na osvojenom bodu protiv Jadrana!!! Last edited by monkul; 19-11-2014 at 11:39 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17145 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Sloga - Jadran 2:2
Mladost - Varbonj 1:1 Jelsa - SOŠK 4:3 Levanda - Vatra 5:1 ll.kolo Jadran - Mladost Jelsa - Sloga Levanda - SOŠK Vrisnik - Vatra 1. Levanda 1.....1-0-0...5-1....3 2. Jelsa 1.....1-0-0...4-3....3 3. Sloga 1......0-1-0...2-2....1 4.Jadran 1......0-1-0...2-2....1 5.Varbonj 1.....0-1-0....1-1....1 6.Mladost 1.....0-1-0....1-1....1 7.SOŠK 1......0-0-1...3-4....0 8.Vatra 1......0-0-1...1-5....0 9.Vrisnik 0......0-0-0...0-0....0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17146 |
Senior Member
![]() |
![]()
levanda rijesila vatru, puno su boji bili danas.grande je do eurogol. po meni vatra ostecena ali isto bi bilo i da su imali igroca vece danas
Jesa je odigrala puno boje od soska, mogla bi jesa i osvojit prvenstvo litos, pari mi se da nisu odovna boje igrali. sosk je na kraju mogo i izjednacit, vidilo se da su faliii andro i boris, koji su iako su nojstariji jos nojboji igroci Pojacanje soska ni bas stvoreno za onu poziciju.provi je igroc i mora igrat vece pud naprid Vrisnik ovo godisce gre na parvo misto
![]() |
#17147 |
Senior Member
![]() |
![]()
Parvo kolo i parvo iznenodenje Sloga je vazela parvi bod pri bozica. Ca se tice ovog godisca mislim da za parvo misto nojvise sonse imo Levonda i SOSK tu su Jelsoni ali njimo uvik fali dvo-tri koraka za parvo misto ca se tice Jodrona bit ce medu parva 4 ali tesko parvi. Tu su i ostali sredina tabele su rezervirona za Mlodost te Varbonj iza njih Vatreni te som ostavi neizvijesnost za kroj a to je zodnje misto za koje ce se borit Sloga i... niko drugi.
![]() |
#17148 |
Senior Member
![]() |
![]()
I jos moj For je dobi goste iz Vrlike sa 2-0 (Kaki,Bepo)
moj For ovog godisca igro boje tu su pojaconja: Kaki koji je do nike vozne gole, Grabic koji je doni vecu agresivnost u zodnju cartu mog Fora. Proslog godisca se ni islo naprida ali virujem da sa novim igrocima to boje izgledo i da je parvo misto blize nego proslog godisca.
![]() |
#17149 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jadran katastrofa,dogodila in se dobra sezona i sad ce opet 10 godisc cekat na nisto tako...vatreni bez kakija favorit za zodnje misto,jelsa izgleda lipo i po meni su favorit no.1...for se pojaca sa grabicen i kakijen i lipo izgledodu ,isli smo pogledat koju utakmicu i favoriti su u ligi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17150 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Nakon inicijative o pokretanju Plenuma klubova otočke lige, večeras je u novim prostorijama NK Varbonj u Varbanju održan prvi sastanak Plenuma.
Sastanku su prisustvovali NK Varbonj, NK Levanda, NK Vatra, NK Vrisnik, NK Sloga, NK SOŠK, NK Jelsa, a sastankom je predsjedavao i vodio ga jednoglasno izabrani voditelj Plenuma - Zaninović Ivo. Zapisnik tijeka sastanka svi će klubovi dobiti preko svojih predstavnika u Plenumu putem e-mailova. Sam sastanak bio je više nego zanimljiv idejama i prijedlozima, a o nekim stvarima o kojima se raspravljalo klubovi će dostaviti svoja mišljenja, odnosno odluke - nakon što uz zapisnike dobiju i pitanja koja je Plenum postavio, a odnose se na mnogo stvari vezanih uz ligu, od samog imena lige, pronalaženja zainteresiranih sponzora, do pravila o radu Plenuma. Dnevni red Plenuma sastojao se od tri točke: 1.Definiranje pravila Plenuma 2.Analiza stanja u otočkoj nogometnoj ligi 3.Razno. Bitna stvar vezana uz Plenum je da svaki klub osigura jednog predstavnika u Plenumu preko kojeg bi išla sva komunikacija i međusobno, a najviše voditelja Plenuma sa klubovima. Ne nužno, ali važno je da svaki predstavnik kluba u Plenumu dostavi svoju e-mail adresu voditelju Plenuma zbog lakše komunikacije. Svima nam je ( između svega ostalog vezanog uz ligu..) ideja i želja da i kroz Plenum medijski "otvorimo" ligu, pokušamo financijski rasteretiti klubove raznim idejama o financijskim prilivima, da animiramo i pomognemo klubove posebno u njihovom radu i animiranju djece, da međusobnu komunikaciju među klubovima unaprijedimo kroz rad Plenuma, isto tako i komunikaciju sa Povjerenikom lige i Savezom, a i otočku nogometnu ligu da još i više populariziramo na samom otoku.... Last edited by monkul; 27-10-2014 at 11:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17151 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17152 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
...predstavnik NK Mladost se ispričao zbog obaveza a predstavnik HNK Jadran je nedolazak opravdao odlaskom u Split.
..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17153 |
Member
![]() |
![]()
ca rec o parvemu kolu lige. jadran sramota napuhali si se pari da su osvojili ligu parvoka a mi smo zasluzili dobit a eto vazeli su non bode. dobro je pokislo govno reka za tablicu mi cemo bit cetvorto peti jer ovin pristupon nimo daje od tega
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17154 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
koliko je crvenih/žutih kartona bilo u prvom kolu lige???
na utakmici Sloga -Jadran sinjo son ( baš je i tranškuri kojin..) 6 žutih ( 3 Sloga, 3 Jadran i jedon crveni). |
![]() |
![]() |
![]() |
#17155 |
Senior Member
![]() |
![]()
a i zaboravi san rec,uz jesu po meni parvi favoriti varbonj,uzeli su bod u sucurju u 1.kolu a to je uspjeh jer su sucurani jos napoljeni u parvin kolima,a na memorijalu u foru su bili uvjerljivo nojboji,dobar kadar imoju i ako ih ozljede ne zaobidu uz jesu 1.favoriti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17156 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Sutra, na spomen svim mrtvih, sjetiti ćemo se svih koji više nisu s nama...
Svih koji su s nama dijelili sve gušte i tuge forskega otočkega baluna. Nek počivaju u miru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17157 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jadran supetar 2-4 hvar (botica,ljigi,kaki,bepo)
vrijedna pobjeda na teskom gostovanju i ovom pobjedom preuzima se 1.mjesto na tablici
![]() |
#17158 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
tablica Žup.lige ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17159 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() RASPORED II KOLA 08 i 09 STUDENOG 2014 N.K.JADRAN-N.K.MLADOST nedjelja 09.11.2014 igrališteDolci u14.00h N.K.LEVANDA-N.K.SOŠK nedjelja 09.11.2014 igrališteHvar u14.00h N.K.JELSA-N.K.SLOGA subota 08.11.2014 igralištePelinje u14.00h N.K.VRISNIK-N.K.VATRA nedjelja 09.11.2014 igralištePelinje u14.00h |
![]() |
![]() |
![]() |
#17160 |
Senior Member
![]() |
![]()
Sutra u Hvaru u 13:00 derbi 2.županijske lige: Hvar- Glavice
Dođite i podržite ekipu Hvara u borbi za naslov!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |