![]() |
![]() |
#17641 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17642 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17643 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Povjerenik za natjecanje nema nikakvu obavezu podignuti prijavu ili dati izvješće vezano za bilo koju utakmicu, isto tako Povjerenik za natjecanje nema pravo biti u ograđenom dijelu igrališta, on utakmice gleda u svojstvu gledatelja. Međutim svaka osoba (pa i Povjerenik) trebala bi imati odgovornost i podigniti prijavu odnosno napismeno dati neko svoje zapažanje vezane za eventualne nepravilnosti. Ako je delagat vidio nešto što sudac nije, NJEGOVA DUŽNOST I OBAVEZA JE TO PRIJAVITI. Ako to ne učini, to je žalosno. E sad bi li Povjerenik ako je tako nešto uočio, trebao reagirati i prema igraču koii se nesportski ponašao, a pogotovo prema delegatu koji nije obavio svoj posao, ne bih o zome puno raspravljao već samo kazao da često pravo i pravda ne idu skupa. Toliko o propisima našeg HNS-a, odnosno UEFA i FIFA internacionalnog boarda. Po meni, nešto je trulo u državi Danskoj... Što se tiče našeg ponašanja, iskreno: sram me je, premda luka nit jeo nit mirisao, ali dio sam ekipe koja se ponaša nakaradno dugo vremena i ja kao njen član ne mogu, a da ne prihvatim odgovornost ponašanja svog kluba i njenih članova premda ONO strogo osuđujem i od istoga se ograđujem. Da se razumijemo, ni druge ekipe nisu svete, ali u probleme drugih ekipa ne ulazim, neka svaki klub čisti svoj prag. Nažalost, mišljenja sam da to moj klub nije u stanju ni mogućnosti jer pravdati i odobravati ONO je nešto što nije normalno, a polako postaje i opasno vodeći u opći autodestrukciju! Oni koji se ne slažu sa onakvim ponašanjem (ne samo prethodna utakmica) očito me pripadaju grupi koja je u većini i koja misli da ono nije ništa strašno. A strašno je i tužno, barem po mom nahođenju. Živili, Josip |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17644 |
Senior Member
![]() |
![]()
I još nešto: jako teško mi padaju sučeve riječi nakon utakmice da mi puno hvala i da sam ja jedini normalan u našem klubu jer to nije istina, tu ima jako puno momaka koji sd ponašaju fer, sportski i korektno, ali ne mogu doći do izražaja.
I da se razumijemo, mislim da su suci odsudili jako loše utakmicu, utjecali na rezultat svojim pogreškama, i oštetili NK Vrisnik, međutim ja sam im dao ruku na kraju utakmice jer čvrsto vjerujem da im to nije bila namjera. Tko radi, taj i griješi i sve je to dio sporta kojeg svi toliko volimo, samo bojim se da učestala ponašanja sve češće prelaze granicu sporta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17645 |
Senior Member
![]() |
![]()
Nojveca greska i sramota ove lige je da prin utakmice znos da ce sudac nisto zajebat(namjerno ili nenamjerno u to ne ulazin),jer tijekom svake utakmice igraci svakog kluba vrse nenormalan pritisak na suce koji su golobradi i koje se izgube u svemu temu(neka se javi neko ako nisam u pravu),a i sa tribina se sudac i pokrajni spomenu jedno 50-ak puta ....nikidon na utakmici sloge i levande svaki kontakt igraci sloge traze faul,svaki balun u prostor je njima ofsajd(ali bas svaki)...pa ostavi se suca igraj balun...3 gol levande ako se dobro sican jadranko doje povratni robiju i igroci sloge uvjereni da ni ofsajd a robi bar 5m iza zadnjeg igraca sloge sto su vidili svi gledatelji koji su bili u ravnini sa menon...
Steta mladih sudaca ,nebi in voli bit u kozi tijekon utakmica.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17646 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Prijepori oko sudaca teško da ičemu vode i da će bilo gdje dovest....šta mu je tu mu je. Suci su - to sam u jednom od prethodnih "izvještaja " spomeni naj naj najprozvanije osobe tijekom utakmice....i koliko god u njima samima ležao povod za tako nešto toliko isto, a ako ne i više leži i u svim akterima na terenu za vrijeme utakmica...."self kontrol" je tako jednostavna a tako *ebena stvar za svih nas....
Balun je nezamisliv bez sudaca, igrali kao dica na dvi branke napravljene od četiri stine ili gledali utakmice lige prvaka... i u svakom takvom slučaju oni koji odlučuju ili ne o faulovima, opomenama su najprozvaniji. Srećom balun je još nezamisljiviji bez samih igraća, i njihovo ponašanje je u najvećem djelu razlog "ovakvog" ili "onakvog" ponašanja sudaca.... i sve je to normalno....dok ljudi to prihvataju kao normalno i dok prije svega na kraju krajeva UŽIVAJU u praćenju i igranju baluna. Josip vam je lipo skoro sve reka..... Na Vama/nama je oćemo li prije svega graditi sebe same kao sportaše u najpozitivijem i najboljem smislu ili ćemo stavove pojedinaca i "politike" klubova graditi na komentiranjima sudac nas je opet zajebo pizda li mu materina ko ga je doni na otok... Mi svi skupa smo ga donili na otok i isto je bilo i dok su naši suci sa otoka sudili utakmice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17647 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Slozen se . Meni somo nisu bile jasne neke stvori...ne misin ni protiv delegata ni protiv suca ni nikoga... buni me da je tolika odgovornost na 3 mladica koji su dosli sudit... sad mi je malo vece jasno
![]() |
![]() |
#17648 |
Senior Member
![]() |
![]()
priprema i organizira stručne sastanke delegata;
donosi prijedlog Uputa o vršenju dužnosti delegata na utakmicama; evo da se priključim, znači čl.37 Moje mišljenje, suci bi bilo puno bolji da delegati rade svoj posao al oni nikad ali ama baš nikad ne rade svoj posao Teren spreman, idealan za igru iskaznice uredne golovi i opmene to je sve ispravno, pobjedio je bolji i homo doma sve je bilo super fer i korektno....e i da teren je bio ocrtan...to rade delegati... onda to ovaj Kušeta možda pogleda al ni to nisan siguran i homo doma sve je bilo super fer i korektno...ovi dogodine ide u viši rang i tako iz godine u godinu. Suci stvarno nisu jadni uvik krivi digod i pogrješe sigurno, delegat nikad ništa ne napiše ili šta se meni događalo da nedada upišem primjedbu i opet homo doma sve je bilo fer i korektno... veliku i možda najveću odgovornost imaju treneri koji bi za vrijeme neke napete utakmice trebali govorit sa igračima da se smire strasti da ne komentiraju svaku sudačku odluku da apeliraju na igače da prestanu govorit al to je samo lako reć ne i ostvarit nažalost...i ono najvažnije treba dati ruku i poštivati protivnika prije za vrijeme i posli utakmice i bit će bolje...kad delegati nešto napišu |
![]() |
![]() |
![]() |
#17649 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17650 |
Junior Member
![]() |
![]()
Sloga-Vrisnik 4:1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17651 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Varbonj- Jelsa 3-0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17652 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
SOSK - Vatra 1-0 (?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17653 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Varbonj -Jelsa 3:0
SOŠK - Vatra 1:0 Sloga - Vrisnik 4:1 Mladost - Levanda 1:1 1.VARBONJ..........11.........7-4-0.......24-5......25 2.SOŠK...............12.........7-2-3.......25-16....23 3.LEVANDA..........12.........7-1-4.......31-22....22 4.JADRAN............11.........5-3-3.......28-19....18 5.JELSA...............12.........5-2-5.......23-26....17 6.SLOGA..............12.........4-3-5.......24-25....15 7.VRISNIK...........11..........4-0-7......15-26....12 8.MLADOST..........12.........2-3-7.......16-29.....9 9.VATRA..............11.........2-0-9.......11-29.....6 slijedeće kolo: VATRA - SLOGA VRISNIK - MLADOST LEVANDA- VARBONJ JELSA - JADRAN Last edited by monkul; 29-03-2015 at 08:01 PM. Reason: tablica je sastavljena neslužbeno, po J.J. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17654 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
NK Hvar je u srijedu odigrao protiv NK Adriatic 2:2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17655 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
NK Mladost - NK Levanda 1:1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17656 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
SRETAN USKRS !!
svim učesnicima i prijateljima Forske nogometne lige!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17657 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Prijateljska nogometna utakmica
Hnk Jadran : Nk Varbonj Utorak 7. travnja 2015. Početak: 17,oo Mjesto igranja: Stari Grad, "Dolci" |
![]() |
![]() |
![]() |
#17658 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() RASPORED XIV KOLA PRVENSTVA OTOKA HVARA 11 i 12 TRAVNJA 2015 N.K.LEVANDA-N.K.VARBONJ subota 11.04.2015 igralište Hvar u14.30h N.K.VRISNIK-N.K.MLADOST nedjelja 12.04.2015 igralište Pelinje u15.00h N.K.VATRA-N.K.SLOGA nedjelja 12.04.2015 igralište Pelinje u13.00h N.K.JELSA-N.K.JADRAN subota 11.04.2015 igralište Pelinje u14.30h |
![]() |
![]() |
![]() |
#17659 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Trenutno je prekid u Hvaru..Sudac je odsvirao kraj nakon sto je delegat nakon pocetka utakmice utvrdio da jedan klub nema vazece lijecnicke iskaznice. Utakmica je odigrana nekih 5 minuta i jedino pitanje koje visi u zraku - pored greske uprave kluba ciji igraci nisu imali ispravne lijecnicke - je pitanje kako je delegat uopce dopustio pocetak utakmice dok nije utvrdio ispravnost jednog i drugog kluba....Sad ce se vuc repovi jer ipak je ovo utakmica koja ce u velikoj mjeri odrediti prvaka otoka....
Levanda je kiksala, Varbonj nije ništa kriv zbog ove situacije.... Najveća bi tragedija bila da je Levanda napravila što se provlačilo tribinama - da su odnili iskaznice udrit pečate i vratili ispravne iskaznice za 20-ak minuta... jer taj doktor koji bi na taj način postupio ajme majko. Greška Levande i točka. skroz drugi treći četvrti por postoli je kako bi svatko od nas reagirao na ovakvu situaciju... ja bi u svakom slučaju tražio i pokušao dogovoriti da se utakmica odigra, pogotovo ako je već bila započeta..... ali... Last edited by monkul; 11-04-2015 at 03:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17660 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Jelsa - Jadran 1:0
( promašen 11-erac Jadrana, obrana golmana) |
![]() |
![]() |
![]() |