![]() |
![]() |
#141 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#142 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Senior Member
![]() |
![]()
mislin da je tražija od kovačevića broj,dajte ljudi nemojte postove napucavat bzvz,čitajte s razumjevanjem XD
![]() |
#145 |
Senior Member
![]() |
![]()
Pederi mogu slati kombi u Azerbajdzjan, ali nemogu u englesku?
hahahahahahaha ma ovo nema nigdi..... zvao sam nekog pedera jucer i rekao mu sta mislim o svemu ovome. Guba purgeri. ps: sada sam zvao nekog pedera preko tog hot line, i rekao mi je da je do engleske blabla i da su oni probali to rijesiti...tamo vamo da nece biti nigdi prijenos....etc etc. neznam sta da kazem ovo je sramotno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
ipak je vidia da je to uzvrat....
![]() al barem se potrudija napisat a ne copy paste... al opet! Jeba vas hrvatski radio i nepotrebno gubljenje živaca čim se pređe centar zbog fabjanca Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Senior Member
![]() |
![]()
Koji redikul majke ti mile, mislia san da ćemo od Uniree izgubit jedno 5-0...
![]() |
#148 |
Senior Member
![]() |
![]()
HTV nije prenosio utakmicu Unirea - Hajduk, nisu se pretjerano ni potrudili oko toga..
HTV nije namjeravao prenositi ni Zilina - Hajduk, tek nakon sto se podigla kuka i motika, rijesile su se "tehnicke poteskoce" HTV nije prenosio nijednu utakmicu Sibenika lani u EL, ni onu u Dugopolju ni onu u Splitu protiv jakog Anorthosisa, jedino sto smo vidjeli od ta dva meca je bila jedna petominutna reportazica HTV-u nije napamet palo lani prenositi Cibaliu u EL HTV-u nije napamet palo ove godine prenositi Varazdin u EL HTV nije prenosio Splita ni u Domzalama ni u Dugopolju, a reportazna kola su se ko od sale mogla poslati u oba gradica... prenose Dinama protiv mnogobrojnih slovenskih ekipa u raznim pretkolima se naravno napravilo .... HTV (sportska redakcija) je odavno zasluzila da im se kaze "sve po spisku" i da se zaboravi na placanje pretplate ... No, HTV je za razliku od tih meceva sigurno namjeravao prenositi Stoke - Hajduk, ne iz nekog osjecaja duznosti prema svim hrvatskim klubovima, nego jer taj mec po njihovim procjenama "dize veliku pompu", bio bi jako gledan i na tome bi oni mogli zaraditi jako lijepu paru od reklama Protiv Barcelone u ona tri sata sto je trajao prijenos i emisije poslije/prije prijenosa su ubacili tone i tone reklama, zarada je sigurno bila poprilicna (a i TV prava nisu platili astronomski - 100 000 kuna i nije cifra od koje boli glava) Nakon Barce vidjelo se iz izjava Brune da su itekako zainteresirani za prijenos Hajduka iz Stoke-on-Trenta (za prijenose Varazdina i Splita puno manje), tako da u ovom slucaju ne mislim da blefiraju kad pricaju o "tehnickim mogucnostima" kao sto su blefirali proslih godina, oni imaju financijski interes da to prenose To o slanju reportaznih kola u Azerbejdjan se ja ne sjecam, trazio sam na netu al nisam nasao, znam da su prenosili (kao i sve meceve Dinama) al nisam siguran da je HTV tamo ista slao osim Blazicka koji se tamo prezderavao sa Mamicem (mislim da je on prenosio) edit: Azerbejdjanske televizije prenose mnoge utakmice svojih klubova u euro pretkolima, dosta je upaliti atdhe i tamo ima i Garabaga i Neftchija i Bakua i Khazara
"Situaciona opstojnost vas tjera da se prilagođavate svim aspektima mogućih novonastalih situacija, i to koristimo kako bi se snašli u ovom trenutku" - ARISTOTEL, 4. st. pr. Kr. Last edited by Grizli Adams; 27-07-2011 at 01:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Senior Member
![]() |
![]()
Grizli , kad ti Bruno kaže - Stoke ne želi prenositi utakmicu , pa mi tu ništa ne možemo - onda zapravo tebi , meni , svima koji žele gledati Hajduka kaže - vi ste debili i ja vam mogu prodavati pričice za djecu iz vrtića.
Stoke ne želi prenositi? Pa Stoke je jebeni nogometni klub , a ne TV kuća .... to se ne riješava s njima i to je stvarno neviđeno bezobrazan izgovor ... pa bar su se , ako ništa , mogli potrudit da slažu nešto manje debilno. Cijela ova priča prilično je jednostavna - da, HTV ima veliki interes raditi taj prenos , ali samo ako se Bruno i ekipica ne moraju nešto previše mučiti oko toga , nego da je sve fino na gotovo ... i svakako da se plati minimalno ![]() Generalno , zaboli me za to hoće li na HTV-u ikako biti nogometa ili neće. U europskim zemljama javne RTV kuće to odavno ne rade. Ali samo od njih očekujem da bar one koji im daju kruh u ruke ne prave budalama. Inače i dalje sam 99% siguran da će prenosa biti. A prilično sam siguran i da ga HTV neće otkupiti , kao što nije učinio ni prošle godine protiv Uniree. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Senior Member
![]() |
![]()
pa jeli moguce da su iz hajduka priopcili da su sigurni da su iz HRT ucinili sve sto mogu da nam garantiraju prijenos iz engleske?
![]() Treba HRT bojkotirati a ne hvaliti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Senior Member
![]() |
![]()
Evo ovako - kod nas , što se TV postaja tiče , stanje je prilično jadno i bijedno. HTV je gigant koji zapravo ima ogromne potencijale , ali u kom su svi uljuljkani u sigurnost svojih radnih mjesta i solidne plaće pa se baš i ne trgaju od posla. RTL i Nova su druga liga ... a nisu bitno bolje ni ove privatne sportske TV , tako da mimo HTV-a nema se bogznašto očekivati.
ALI - na otoku sve vrvi od TV kuća koje su bez problema u stanju odraditi taj prenos i to je nešto što se za dan dogovori bez ikakvog problema. A još manji problem bi bio dogovoriti se sa Stokeom. Gdje je onda problem? U tom što treba platiti! A HTV-ova politika glasi - mi hoćemo samo ako je besplatno .. ili u najgorem slučaju - jeftino. Jer jbga ... treba lovu ulupat na Škorine spektakle i slične mega projekte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Senior Member
![]() |
![]()
mogu oni sigurno sredit prenos al neće....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Naravno da klub ne "prenosi" nista, stvar je u tome da se plati neka produkcijska kuca koja ce "fizicki" realizirati prijenos, kvaka je sto to "treba platiti", a u ovom slucaju to ne bi platio netko iz Engleske nego bas HTV, a nas vrli Bruno tada ne bi bas puno zaradio ni da proda dva brda reklama
![]() |
![]() |
#154 |
MučkiProvokator
![]() |
![]()
Znate zašto se ovakve stvari dešavaju?
Zato šta su svi kod nas navikli gledat vrhunski sport mukte ,đabe ,badava , free ili ti besplatno! Bacite oko malo na europu i kako je tamo oganizirano ,privatne kuće drže 95% prijenosa! a ne kod nas bi svi upalili hrt i gledaj ligu prvaka ,euroligu , košarku ,tenis ,vetrpolo,atletiku ,skijanje ...itd...itd Toga u europi nema!! E baš zato mi je drago da je HNL prešao na privatnu kuću!! (arena sport). tako će malo pomalo sve preci na privatno a hrt-u će ostat reprezentacija (ako i to). Evo primjer Španjolci plačaju godišnu pretplatu za kanale C+Deporte oko 500 €ura!! Hoćeš vrhunski sport? plati pa gledaj!! (pay per view) |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
gasite televizije večeras.......!!!
p.s - naravno da ću platiti..plaćam sportski paket na max zbog baluna, a zbog čega inače??? plačati htv ovakav kakav je nema smisla. napravite večeras đir po gradu i sutra ili večeras kasnije mi napišite koliko je televizija na otovorenom bili uljučeno i ljudi su nesmetano gledali dxxxxxx...pa mi onda sutra navečer recite koliko nas je gledalo Hajduka...i onda mi recite da nema smisla večeras gasiti televizije. ljubomoran sam na prijenose dinamovih utakmica i ljubomora, kao i inače - izaziva mržnju!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Dobar ti nick jeli. A jeli ti tacosi placaju i purgersku pretplatu svaki misec? Ajte molin te... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Senior Member
![]() |
![]()
@only1950
Sve ono sto sam napisao i poslao HRTu je napisanu u afektu sa ciljem da ih 'trgnem', pokrenem, predocim im sliku koliko ce ih ovaj nemar kostati. Nisam imao namjeru nikoga uvlaciti u nekakve sukobe a pogotovo ne Torcidu niti sam se ikada sakrivao iza ikakve grupe. U orginal pismu sam se potpisao imenom i prezimenom ako ti to ista znaci i ako treba i ovdje cu. Razumi da smo svi frustrirani ovakvim ponasanjem HRTa prema nasem Hajduku i svatko se od nas pokusava izboriti za njega kako god znamo i umijemo, ovo je bio moj pokusaj. Jesam li pogrijesio? Mozda i jesam ali opet bi napravio isto! PS cini mi se da ja jedini nisam dobio odgovor od HRTa? Cak ni onaj copy paste shit |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Senior Member
![]() |
![]()
Na ZRT-u imaš oko 30% ljudi koji uopće nedolaze na posao i nisu bili godinama na poslu, a svaki mjesec primaju plaće od 5-15.000 kuna. Prema tome love se ima, ali zna se za čije utakmice. Očito da nema ni tehničkih problema jer kažu;
"i ne možemo na vrijeme pronaći neku drugu producentsku kuću u okviru proračuna za tu utakmicu, ne možemo vam osigurati TV prava", kažu iz Kentara." http://www.vecernji.hr/sport/nogomet...-clanak-313917 |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Senior Member
![]() |
![]()
Zvao sam Kentaro broadcasting, i pricao sam sa njihovim chairsmen.
Objasnio sam da ima puno ljudi koji bi rado htjeli da gledaju tu utakmicu etc, ali je on objasnio da reklame nerade i da zato nece biti prijenosa?? Nesto mi je u tom smislu govorio ali tesko je razumit ove engleze. Probao sam ga nagovorit ali nije islo... jebiga sta da kazem. HRT sve sam moze napravit...samo da plate malo extra i odma bi "stoke" se angazirao da uvede te kamere na taj jebeni stadion. |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Senior Member
![]() |
![]()
evo nakon kraće prepiske sa Šebom i traženja brojeva i mailova njegovih nadređenih i brune kovačevića
Poštovani, trebali biste znati da HTV ne može unijeti na stadion, kako Vi predlažete „svoje kamere“ ako vlasnik to ne dopušta. Prava za sportske prijenose nisu u vlasništvu HRT-a, nego onog tko organizira utakmicu ili natjecanje. Licencu za prijenos vlasnik prava prodaje na tržištu, na kojem se osim HRT-a pojavljuju i drugi zainteresirani kupci. Iako HRT uspijeva osigurati većinu prava za koja je zainteresiran, realno je očekivati i ne može se spriječiti, da pregovori o otkupu ponekad uspješno završe i za drugog zainteresiranog. Bruni Kovačeviću možete pisati na adresu bruno.kovacevic@hrt.hr A što se mene tiče, ja nisam zaposlenik Hrvatske radiotelevizije nego neovisni povjerenik za korisnike usluga HRT-a i nadređeno mi je Programsko vijeće Hrvatske radiotelevizije. No, ako imate pritužbi na ono što sam Vam napisao, rado ću ih saslušati. I sve što sam eventualno pogrešno rekao ili napravio, rado ću popraviti. Ljudi smo, dogovorit ćemo se! :-) Srdačan pozdrav, Zvonko Šeb
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|