![]() |
![]() |
#81 |
Krešo
![]() |
![]()
S ovakvom igrom Dinamo nema što tražiti protiv Werdera. Tko zna, možda nas ždrijeb spoji u prvom kolu
![]()
#82 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
gleda san tu balabanštinu prvo poluvrijeme u komornoj atmosferi u lokalnom bircuzu a u kojem su dvi televizije pa smo malo pogledavali htv a malo više eurosport....
bilo nas troje naših, šef bircuza i mlada dama za šankom (argghhhhh)i jedan padobranac iz bodulovih krajeva...u jednom trenutku pojavila se gospođa na vratima ( žena od padobranca...) i pita ona njega: " dragi, imamo li šanse ?", a on, sav nervozan i ljut šta ga prekida u gledanju utakmice odgovara: "imamo, imamo..dva jedan je za nas..." - na to ona s vratiju: " ma neeee to, ima li šanse da napokon krenemo kući?"... .. u to se nas tri plus šef bircuza pogledasmo i hva hva hva...... jedino je mlada dama za šankom ostala i dalje nezainteresirana za događanja na ekranu i van njega i nastavila i dalje lizati kornet budeći asocijacije o kojima nećemo jer je maloljetna a nikad neznaš kad suza ne spava... |
![]() |
![]() |
#83 |
TOČI EURO 95
![]() |
![]()
Al' igraju purgeri večeras
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Samo nek tako ovi naši sutra odigraju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Senior Member
![]() |
![]()
Đaba im je igrat ovako dobro kad u napadu imaju Rukavinu, ovaj Balabana.....
Je se rođo ispromašiva..... |
![]() |
![]() |
#85 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ne! Nek naši odigraju bolje.
![]()
I want my rockstars dead! Last edited by Jeremija; 15-08-2007 at 10:46 PM. |
![]() |
![]() |
#86 |
Senior Member
![]() |
![]()
šteta trebala bi ova pobjeda hrvatskom nogometu!!! ali dobro sutra hajduk pobjeđuje sampu i to je to!!!! a što se tiče utakmice werder-d..... da je eduardo igrao bilo bi puno bolje. ali me boli to, plačem zbog toga igrala se 60 min. ona budala od "igrača" ČALE probije bok i u 16 ima dva igrača i umjesto da doda on puca. što to mrzim, nema mi večeg zla od toga, mogla se utakmica rješit. i gledam neke igrače d..... kako se vuču po terenu, a tek je početak sezone. a onaj vukojevic kojeg tako hvale i kojeg tako "treba" wenger, ovaj id... vrača loptu unazad, joj joj, koji "nogometaši", mamini sinovi kojim tata plača da jim sine igra nogomet! šteta trebali su dobit, jer takve prilike neče više biti!!!!
Last edited by Mago; 15-08-2007 at 11:01 PM. |
![]() |
![]() |
#87 |
Senior Member
![]() |
![]()
kakva igra dinama prvo poluvrijeme, totalno sam bio iznenađen al Balaban ko Balaban, no bar je zabio(jesi čuo Ruki?)
Te sve školske akcije, svaka im čast, onaj Sammir je zvjerčina, Etto i Modrić također no napad im kurca ne valja ko ni naš, a Werder kasnije rutinom do pobjede i vjerojatnog prolaska u LP |
![]() |
![]() |
#88 |
Senior Member
![]() |
![]()
Da im je eduardo bio u napadu umisto boška d. bi puno bolje proša, vjerojatno i dobio. Werder me je iznenadio, mislio sam da će bolje igrat.... Ipak im je ovo tek 4 natjecateljska utakmica u sezoni. Dobiće oni d. u maximiru kad se vrate frings i borowski.....
Al dobro dosta o d; sutra igra Hajduk. Sritno Hajduče!!!! P.S Kad bi bar slaven iznenadija Galatasarey |
![]() |
![]() |
#89 |
TOČI EURO 95
![]() |
![]()
Naši klubovi su kurčeve sreće...Bezbroj puta u zadnjih 15 godina su naši predstavnici ispali zbog gol razlike, primljenog gola u zadnjih 5 minuta ili promašenog zicera ...
Hajduk - Panathinaikos (gol u gostima-Jose Borelli ![]() ![]() ![]() ![]() Dinamo - Steaua(gol u gostima), Auxerre, Spartak(gol u gostima), Newcastle(Ketsbaia), Parma (sudac), Maccabi(gol u gostima), Heerenveen(penal u 90') Osijek - Anderlecht(gol u gostima), Slavia (golovi u 90') Varteks - Lokomotiv(gol u gostima), Brondby(uzvrat-autogol u 1.min,3 prečke) Rijeka-Gencerbirligi(gol u gostima), Litex (gol u gostima) Par puta su se i naši klubovi zguzili-Haka,Grasshoppers(Hajduk), Hazar(Dinamo), La Valletta(Rijeka) al puno više puta je bilo obrnuto... |
![]() |
![]() |
#90 |
Senior Member
![]() |
![]()
Aj mi recite jel normalno da sidnen u kafić na baćama bezze pijen piće gledan utakmicu priko oka i kafić pun i da na svaku šansu dinamovu svi skaču vataju se za glavu i jebu sve zivo i nezivo zato jer je dinamo falia priliku...
Po meni je to nenormalno, posebno jer se događa u Splitu, Werder da gol ja ono jesss, svi gledaju ko da san razbija tv hahah! |
![]() |
![]() |
#91 | |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() ja ne znam šta ste se svi uvatili d........ propuštenoh prilika ko ih ebe...... d.... čelnici i ljubitelji njegovi dotični dr. & co su Hajduki nanijeli najviše zla poslije B.G., Werder Hajduku nije nikad ništa loše učinio i naravno da ću navijat za Werder ![]() ![]() ![]()
![]() |
#92 |
Druga
|
![]()
2:1....imaju bar gol u gostima...sve in zavisi o utakmici koju će odigrat doma...al budu li ka i večeras jedno poluvrime igrali dobro,a drugo ne...ispast će sigurno...
#93 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
ajte kvragu vi i d+++++, ne navijamo mi za njih..ili se varam???
i briga me kako su prošli protiv werdera, inače izgubili su protiv oslabljenog werdera... dobiju li werdera u uzvratu..opet me zabole đokson.( to je najkatoličkiji klub sa dva srbina u ekipi, ognjenom i vukojevićem.. ![]() a bilo bi lipo da danas Slaven pobijedi turke..radi koeficijenta. i jer je Slaven sastavija zgodnu ekipu za našu ligu... |
![]() |
![]() |
#94 |
Želina mala
![]() |
![]()
Nisam gledala utakmicu jer mi se neda slušati glupe komentatore dok igraju purgeri, ali drago mi je zbog Werdera
![]() Hajduk prolazi Sampdoriju! Mora! A Slaveu sretno, mislim da bi doma mogli odigrati nerješeno ili možda minimalna pobjeda! Teško i njima i nama, ali nadam se najboljem ![]()
#95 |
Senior Member
![]() |
![]()
za Slaven je povoljno što se ovi sprdaju s njima, misle da igraju kao protiv nekih iz San Marina, zato ne vjerujem da će nešto žestoko krenuti i ako Slaven da sve od sebe mogao bi imati povoljan rezultat
|
![]() |
![]() |
#96 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ja san uvjeren da ce Slaven danas bit najmanje x ako ne i cista 1 al sumnjam da ce u Turskoj ista napravit. Stize 300 Turaka sta ce to bit u Koprivnici
|
![]() |
![]() |
#97 |
slovenac aka "janez"
![]() |
![]()
Povećana prodaja bureka, ništa drugo...
Što se utakmice tiće Dinamo je odigrao prilično kvaliteteno ali Werder sigurno prolazi...Ivanković se još jednom dokazao kao kukavički trener zatvarajući 20 min prije kraja utakmicu...
#98 |
Senior Member
![]() |
![]()
Slaven poveja, pa primio gol. Sad će vjerojatno i izgubit.
|
![]() |
![]() |
#99 |
Senior Member
![]() |
![]()
evo umjesto 2:1 gledamo 1:2
ovo je bio tipičan Iveša, on stalno dobija takve golove, kikser kakvog nema a Šehić šta je fulao, neopisivo |
![]() |
![]() |
#100 |
Šta da?
![]() |
![]()
Jebali Vas I Slaven I Dynamo Sve...
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|