![]() |
![]() |
#61 |
Druga
|
![]()
Idemo dalje !!!!
#62 |
Senior Member
![]() |
![]()
Lako je moguće da bez obzira na ozljedu krešić svakako u svojin planovima nema balića.to ruku na srce i ima logike jel balić sigurno nema mačji refleks,on ne uliva previše povjerenja osin u situacijama 1 na 1,to je već tradicija gabrić plete...gol na poljudu sigurno nije bija neobranjiv iako nije 100%kriv.balić ima 37 godina isigurno da triba počet mislit o zamjeni.pitanje je jedino jeli tomić taj.struka govori da je ,mada dobro znamo ko je sve hajdukovoj struci bija potencijal,a još više ko nije.promjena gabrića za varvodića jasno sugerira i promjenu prvoga golmana.balića svi volimo zbog njegovoga odnosa prema klubu i navijačima ali on nije ni zoff ni shilton.tomić je možda doša u nezgodno vrime na gol ali i plete je debitira protiv dinama pa ispa heroj.ovo su idealne utakmice da se vidi ko triba igrat u hajduka a ko triba kupit prnje.nama tribaju igrači za dobit sampdoriu ,a ne varteks.ovo je i njima kvalifikacija za bili dres.ko zajebe večeras neka ide ća ili na posudbu.niko nema pravo učit zanat na štetu kluba i navijača.
|
![]() |
![]() |
#63 |
Senior Member
![]() |
![]()
Vidim da svi danas imaju neki osjecaj, ali ja stvarno mislim da bi se veceras moglo cudo dogodit. Proslu utakmicu sam imao vrlo los osjecaj i nisam isao na Poljud, jer bi ispalio. Ali veceras je nesto drugo, Boze pomozi da nam Hajduk prodje, veceras bi se tako napio ako prodju. Zanima me koji ce sastav izaci veceras, ne vjerujem da Ruki nece pocet. Ja bi krenuo ovako:
....................................Tomic......... ................................. Pelaic................Zile........................ Sablic................Hrgovic .........Rubil.....................Ljubicic....... ...........Cernat............. Bartolovic.....................Kalinic............ .......................Ruki Odma stisnut od pocetka, napast visoko, iznenadit talijane. Ova trojica naprijed da pritisnu njihovu obranu, pokusat isforsirat njihovu gresku jer mi se cini da nisu bas sigurni. Ako damo gol onda Linica umjesto BArtolovica u drugom poluvremenu, a ako ne onda Verpakovskisa za Bartolovica i Linica umjesto Rubila. Nekako mi se cini da Kresic prica ono sto bi nasi novinari rekli pilu naopako, sa zatvorenom igrom i cekanjem do 80 min, vjerujem da i on sam zna da od toga nema nista. I nadam se da ce pokusat odma pritisnut i uhvatit talijane nespremne. |
![]() |
![]() |
#64 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ajmo bijeli, ale! Ovu tekmu će riješit Rukavina i natjerat Bilića da ga zove u repku! Bodul http://www.glasdalmacije.com/?show=0&article=3450 Hebala te repka i tekma i fuca ![]() ![]() Dabogda dobili i ti nan svima platio cugu, ono kuzis ne.
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
#65 |
Member
|
![]()
Treba se zabit odma gol, ginut ,udarat talijane je*** im mater, trčat,pritiskat nedat im da dišu .A ako sudija bude jeo govna i ako se pederčići talijani budu valjali po terenu i zapomagali ja ću popizdit kako me ono nervira u p.m. . Amo bijeli ale ! ! Ooooooo....
#66 |
Krešo
![]() |
![]()
Jel Bodul dobio na lotu kad vako troši na SMS i još i piće obečava?
Sad još više želim tu pobjedu Hajduka pa da Bodul odriješi kesu i plati piće. E da mi ga vidit kako se znoji kad hajduk bude vodio 1:0 a par minuta do kraja utakmice (tekme).
#67 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
ispravak bobika..
" kad Hajduk bude vodio 0-2 par minuta do kraja..." |
![]() |
![]() |
#68 |
Želina mala
![]() |
![]()
Hajduče znaj još nije kraj, igraj i nikad se ne predaj!!
Moja prognoza: 0 - 2 ![]()
#69 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
ovo je već previše
![]() ![]() Ajmo bijeli, ale! Ovu tekmu će riješit Rukavina i natjerat Bilića da ga zove u repku! (GD)
#70 |
gay je oukay
![]() |
![]()
ljepe su nam želje, ali teško...
daj bože 1-2 |
![]() |
![]() |
#71 |
Junior Member
![]() |
![]()
garantirano 1 - 4
|
![]() |
![]() |
#72 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ajde neka bude 0 - 2, ja netražim ništa više.....
|
![]() |
![]() |
#73 |
PRODAJMO HRVATSKU
![]() |
![]()
ma može i 1-2
#74 |
Senior Member
![]() |
![]()
evo krenulo je malo prebrzo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
PRODAJMO HRVATSKU
![]() |
![]()
a penala. bezveze napravljen. ajmo bijeli, još nije kraj.
#76 |
Senior Member
![]() |
![]()
45 minuta istine................ovog cernata ne mogu vise trpit, a ni rubila......
Last edited by Mago; 30-08-2007 at 09:47 PM. |
![]() |
![]() |
#77 |
Senior Member
![]() |
![]()
magio, samarco, itd. pa protiv koga mi to igramo, protiv koga cemo mi to ispast, ljudi moji......neznam sta se ceka, sto stoje, trebali bi igrat ko navijeni, a ne ovako taljanski, samo stoje i cekaju kraj utakmice.....e moj Hajduce kamo si ti doso, sta rade iz tebe, e moj Hajduce!!!!
|
![]() |
![]() |
#78 |
Senior Member
![]() |
![]()
Pa mislim da svima sad dolazi u glavu snaga hrvatskog nogometa kad u 6 utakmica ni bod skupili nismo.. protivnici nisu bili slabi ali na muci se poznaju junaci, a mi ih ocito nemamo
I want my rockstars dead! Last edited by Jeremija; 30-08-2007 at 10:11 PM. |
![]() |
![]() |
#79 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Senior Member
![]() |