![]() |
![]() |
#2041 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
A sta sad, aa? Aj da cujemo jel ides da bi se okolo falio ili jer to volis
![]() ![]() ![]() ![]() Prika, Anna je zakon! ![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#2042 |
Member
![]() |
![]()
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet...7,9,,126016.jl
sad mu je dobar i hajduk kad nitko drugi nece dat milijun eura za 2 godine, i to čoviku od 32 hodine za igranje u hnl-u, ko da nije zaradio u engleskoj... ajde moj skoko beri jagode, ja bi ga sad odjxxx ili mu dao 200 000 po sezoni pa ako ces igrat onda igraj a ako neces trazi dalje...
![]() |
#2043 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ma evo nam Hrgovića, hebeš Bartulovića i ostale
![]()
Bio jednom jedan sastav..I nikad više.. ![]() Mešković, Džoni, Rožić, Boljat, Peruzović, Holcer, Buljan, Žungul, Mužinić, Jerković, Šurjak, Katalinić, Šimunić, Jovanić, Jurišić, Gluić Trener: Tomislav Ivić |
![]() |
![]() |
![]() |
#2044 |
Žak Hudek - moj idol
![]() |
![]()
iz godine u godinu se stvara nepotrebna neopravdana euforija koja ce trajat do 9miseca.
amen na sve chinove postove u ovon topicu!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2045 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Ako dovedu skoku a ne dovedu Hrgovica veliki minus.
Hebes "igraca" kojeg se triba molit. Triba dat te novce Hrgovicu jer tada nece bit baceni...
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#2046 |
PRODAJMO HRVATSKU
![]() |
![]()
tko će sada sve to složiti.......... previše imena, a premalo mjesta. Mancini u Interu je uveo neki sistem rotacije što je donijelo 3 scudetta zaredom. To kod nas?
![]() |
#2047 | |
Hare Krishna
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ne daj Bože većeg zla...
![]() |
![]() |
#2048 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ne znam čemu toliko prostora jednom Maloči. dečko je odigro jednu polusezonu dobro i ništa više. To što mu nude ugovor od 15.000 kn definitivno nije u redu, ali da se njemu da novac kao Buljatu...ma, za što? - što je bio jedan od boljih u očajnom prošlogodišnjem Hajduku? Ne može se, nikako, Maloču stavljat u isti koš s čovjekom koji je potvrdio svoju klasu i koji je do ozljede konkurirao za reprezentaciju. Ako je taj Maloča toliko dobar, a Hajduk mu nudi mizeriju što ne potpiše s nekim drugim ugovor. Vidim da se drugi klubovi za njega trgaju...on bi 40 % idućeg transfera - ma nek ide igrat tamo gdje će mu to dat...što se mene tiče, bez njega ili sa njim, preživit će Hajduk..ebo Vas Maloča
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2049 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ima li novosti s Hrgovićem,zna li tko?
Bio jednom jedan sastav..I nikad više.. ![]() Mešković, Džoni, Rožić, Boljat, Peruzović, Holcer, Buljan, Žungul, Mužinić, Jerković, Šurjak, Katalinić, Šimunić, Jovanić, Jurišić, Gluić Trener: Tomislav Ivić |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2050 |
Senior Member
![]() |
![]()
skoko ante portas.... maloca popodne najvjerovatnije potpisuje... leko prosao na probi ocekuje se potpisivanje ugovora... s hrgovicem najvjerovatnije sve dogovoreno u petak ce biti jos potvrdeno... za bartulovica traze otkup ugovora a hajduk zeli posudbu, razgovori traju... za cernat nemam pojma, niko nista ne govori... ili nece da kazu
![]() |
#2051 | |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2052 |
Senior Member
![]() |
![]()
J*** te ovo nama Hajduk opet postaje ozbiljan klub
![]() Nemogu vise gledat ove vijesti,pozitivni šokovi svaki dan.. ![]() Jos triba Hrgovica vratit obavezno a i Cernata bi se moglo i Skoku s obzirom da su do sad platili odstetu samo za Ibricica. I osvajamo Kup Uefa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2053 | |
Šta da?
![]() |
![]() Quote:
![]()
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
pod nadzorom!
![]() |
![]()
Ipak nece Skoka u Hajduk.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2055 |
Senior Member
![]() |
![]()
kako odkud... pa ja sam vec prije kaza da ce mu dodijat u japanu... samo mu je malo ranije dodijalo nego sta se ocekivalo...
![]()
![]() |
#2056 |
Šta da?
![]() |
![]()
a je,sad sam pročitao na sd
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2057 | |
Hare Krishna
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() Nije to prvi put da ga Šošo prodaje Kuži u Japan iz Hajduka, a da se on zadržava tamo par mjeseci koliko i Kuže uz zanemarivu minutažu... pametnome dosta ![]()
![]() |
![]() |
#2058 |
Senior Member
![]() |
![]()
Niti sam krio, niti ću kriti, Kale mi je ljubimac još otkako sam ga, kao 16-godišnjaka, intervjuirao za 'Centar'. Ali... Kada sam vidio njegovo odbacivanje kapetanske vrpce, pljuvanje na 97 godina klupske povijesti, omalovažavanje Frane Matošića i svih njegovih ponositih nasljednika, došlo mi je zlo. Ako je nade i bilo, više je nema. Kad se zastava prestane vijoriti onda je to kraj. Znak da je posljednji metak ispaljen, a bitka izgubljena.
Sretno ti Kale, pođi dijete u svijet i zaradi svoje milijune. A mi ćemo natrag u rovove. vinkovukovic ovo je stvar koja me idalje užasno jebe i ne da mi mira... treba li ostaviti(neupitno najboljeg napadača pa čak i igrača u zadnjih ko za koliko godina na poljudu) ili ga treba škartat kao što je on škartao kapetansku vrpcu???
Đubrivo nikad neće biti Hladno pivo. I to je zapravo ono što me najviše od svega i raduje! Svaka čast Pivu na suptilnosti njihova izričaja koja raste iz albuma u album, ali mora postojati i netko tko će reći popu pop, bobu bob, a vašoj kćerki da je… Znate već što. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2059 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2060 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Moga bi Hrgovic potpisat na poluvremenu protiv Napolia
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|