![]() |
![]() |
#1921 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1923 |
Senior Member
![]() |
![]()
franema ti si najavija da cemo izgubit i od Splita i od Zadra i od Zagreba, da ne govorin o Interu jer ce igraci biti fizicki istroseni i nemocni.
Dogodilo se apsolutno suprotno! Naprimjer protiv Zadra su njihovi igraci popadali na teren od umora nakon utakmice! Mišo je za tebe doktor fizičke spreme! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Šta da?
![]() |
![]()
franema je neka štreberčina sa pepeljarkama od 10 cm širine,koji nikad nije trenirao ništa,i koji sve što zna,zna onako kako je pročitao iz knjiga!! nemojte uopče obračat pažnju,jer on ne razumije da je svaki sportaš na kugli zemaljskoj drugačiji. on isto tako ne razumije da Mišo može ovakve treninge radit samo sa djecom,jer da je u ekipi preko 10 starijih od 25 godina,odavno bi Mišo odprdio.. ali ne zamjerajte mu ništa,to je debil koji kopira vjerojatno iz neke knjige ili wikipedie,ko će ga znat
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1925 |
Senior Member
![]() |
![]()
eto franema, mislija sam ti napisat štogod, ali vidim da su Deranja i psiho sve manje više rekli.
Ta mala činjenica da Hajduk igra življe borbenije i da trce cilu jebenu utakmicu, i tako svaku utakmicu u ritmu cetvrtak-nedilja bi ti tribala upalit neke klikere. Ja vjerujem da ti imaš neko znanje o tome, ali cili se život uči, pa tako neka ti ovo bude lekcija... Reci Miši hvala što ti je dao tu lekciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1926 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potpis od A do Ž...i franema molim te prestani nas maltretirat tu sa tim glupostima jer nismo mi na faksu...gori si od onog lika koji je stalno nabrajao pojačanja(mislim da se zvao zg torcida ili tako nešto)!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1927 |
Senior Member
![]() |
![]()
Osim činjenice da (zasad) Hajduk izgleda jako dobro i da je zadnjih nekoliko utakmica stvarno bila uživancija (napokon!), siguran sam da bismo gledali i bolje utakmice i boljeg Hajduka da - imaju na čemu igrat!
Već godinama travnjak na Poljudu ne valja, ali ovo šta imamo priliku vidit ovih tjedana je stvarno dno dna. Oranica je preslaba riječ. Mislin da i u Kabulu ima ravnijih terena... Zadnja utakmica koju pamtim, a da je teren bija tepih (sa one četiri velike, lipe crte cilon dužinon) jednak onima na zapadu je 1995. (1996.?) kad je Jurčec da dva gola u zadnjem kolu Osijeku prid punin stadionon. U nekoj priči san čuja da je u to doba netko drugi radija održavanje, a da od tada to rade Parkovi i nasadi. To je, dakle, potpuno neprovjerena informacija, ali ko god to radi da radi, ne razumin zar je problem otić na par dana u Njemačku ili Englesku i pitat ljude kako se to radi?! Pa jebate, u njih gori je cilo vrime vlaga, magla, snig i sva čuda, a u nas sunce piči cilu godinu i opet ništa. Stvarno ne razumin...
![]() |
#1928 |
Senior Member
![]() |
![]()
Da je trava samo požutila od sunca i vrućine, razumia bi, ali se travnjak raspada.
Očito misle da travi fali vode pa ga natope iako trava požuti od velike vrućine. Ali šta ćeš kad ne znaju. Ja san čua da travnjak sad održava čovik koji je prije radia ka portir na glavnon ulazu. Vjerojatno još par takvih radi na 'održavanju' i eto rezultata.
![]() |
#1929 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
I trava je isto zivo bice i dogadja joj se upravo ono sta ovdje osporavani franema predvidja da ce se dogoditi prvoj ekipi.
Nestrucno rukovanje, pretjerano koristenje i cijeđenje preko unutarnjih zaliha, potpomognuto nepostivanjem pravila struke za potrebom regeneriranja. Covik je covik, a grass je grass Za sve to vridi - pa i za nas! franema1950! hAJMOOOOOOOOOOOOOO
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 | |
Šta da?
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]()
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1931 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ma šta je ovo...danas sam čitao suspenzija,pa je ukinuta...sad maloprije čitam da je donesena odluka ako ne platimo u roku 8 dana,suspezija...a predsjednik komisije za suspenzije je ujedno i predsjednik Lokomotive ili tako nešto...
Mislim ono,koje su ovo kombinacije... Pitanjce u vezi tog duga Šibeniku...nisam baš skroz u toku sa tim,ali čitam malo i komentare na sve članke,pa sam vidio jedan komentar da je Hajduk još prije Šibeniku platio iznos koji je trebao,na neki račun,a onda se oni prave pametni kako to nije plaćeno,pa traže opet...i onda se zato natežemo s njima oko toga računa....jel to istina?
![]() |
#1932 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
informiraj se ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1933 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#1934 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
visina ugovora-prva kategorija(kao i Blazevic,Oremus,Ljubicic,Vukusic,Maglica) druga kateg-kalinic,stipica,maloca,jozinovic,trebotic itd treca-milic,kukoc,andrijasevic,stojanovic itd cetvrta-kis,tomas,caktas,radosevic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1935 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Na utakmici ste u trenirci, a niste u odijelu kako to čine drugi treneri.
- Ne kopiram nikoga. Kako u nas u Splitu kažu, upao sam u rudnik i moram raditi. To je poruka i svim mladim trenerima da se rad isplati. Do svega dosad došao sam zahvaljujući učenju i radu. A ako jednog dana dođe vrijeme, možda i ja obučem odijelo. ![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#1936 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1937 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#1938 |
Šta da?
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1939 |
Senior Member
![]() |
![]()
http://www.index.hr/sport/clanak/eks...a-/628049.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/eks...j-/631862.aspx Uzimam ovo sa dozom rezerve, ipak je to index i Dea Redžić Svakako zanimljivo za pročitati |
![]() |
![]() |
![]() |
#1940 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |