![]() |
![]() |
#1 |
Senior Member
![]() |
![]()
Mislim da momci zasluzuju jednu temu jer pokazuju veliki potencijal
Utorak 25. svibnja Anagni: Anagni Calcio – Hajduk 0:7 Strijelci za Hajduk: Džoni 4, Grčić, Živčić, Rebić Srijeda 26. svibnja Anagni: Etoile Lusitana – Hajduk 0:2 Strijelci za Hajduk: Džoni, Elez juniori dvi pobjede,7 golova Lendrica na kvarnerskoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
![]() |
![]()
cekat da cujemo i drugu stranu medalje
Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
ako je istina da momci od 17 god. iz Hajduka zele preci u dinamo onda bi im po meni Hajduk triba kupit kartu u jednom smjeru za Zagreb i uopce se ne baviti njima, a kamoli ih moliti da ostanu
![]() |
#5 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Normalnom coViku se zgadi nogomet kad vidi sve ovo...
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
neka iĐu,završit će ko Kardum ,nek povedu i onog Novaka nazad koji ga je qrac vrača
![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
![]() |
![]()
zanimljivo kako nema autora texta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
![]() |
![]()
nije se potriba obazirat na ovakve naslove, jer kao prvo možda nije ni istina, a kao drugo ako je istina sramota je da hajdukova dica žele prić u dynamo, pa di je taj lokal-patriotizam u 3pm ????? o čemu ti balavci razmišljaju jeben im mater uzduž i popriko !!!
![]() |
#9 |
Senior Member
![]() |
![]()
najbitnija stvar,da li im je istekao ugovor,ostalo me ne zanima,ako mu je istekao ugovor,slobodan je,a Hajduk neka si je.ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Goran Rubil
![]() ![]() |
![]()
Prije prvog nastupa za kadete i mogučnosti dokazivanja sa svim igračima potpisat stipendijski ugovor do 18g. uz klauzulu da klub može ugovor prekinuti u svakom trenutku u slučaju nerazvijanja igrača,pa češ vidit borbe,a pohlepni roditelji neka s nedokazanim mulcem od 13-14 godina pa nadalje,nek idu pregovarat s kim žele,ako odbiju potpisat
![]()
![]() |
#11 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
![]() |
![]()
Treba organizirat menadjersku agenciju u sklopu kluba, svako ko dodje u omladinsku skolu mora potpisat ugovor s tom agencijom, odredit kolike place mogu imat kadeti, kolike juniori, kolike seniori. Odredit neke pragove po kvaliteti igraca. Vezat te igrace za agenciju i onda oni nece bjezat. Ko ne zeli potpisat ko ga jebe, bolje odma da ide nego da se ovo dogadja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ma da se događa šta? O čemu pričamo mi?
Ti klinci imaju stipendijske ugovore sa Hajdukom. Sasvim dobre i dovoljne. Ova dvojica , u konkretnom slučaju , vrlo dobro znaju da će im Hajduk ponuditi nove ugovore , ali oni tj. njihovi roditelji još i prije isteka sadašnjih ugovora s matičnim klubom pregovaraju i dogovaraju odlazak ni manje ni više nego u Dinamo. Upravi u ovom slučaju ne zamjeram baš ništa. Možda bi samo trebalo organizirati sastanak sa svim kadetima , juniorima i njihovim roditeljima te lijepo pitati - ima li još ko da mu se seli u ZG. Onima koji se jave čestitati i kupiti kartu u jednom smjeru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
![]() |
![]()
upravo tako kako drug torpedo kaze.
sta vi mislite da su kod nas takvi debili da ne znaju tko do kad ima ugovore i da nitko od tih klinaca ne dobiva nista? i sta bi trebali svakom nudit 100 tisuca eura i lizat im dupe? dajte se skockajte. procesi postoje i tocno se zna kakav je put mladih igraca. ovo je tipicna otimacina igraca i novinarski senzacionalizam. nisu ni prvi ni zadnji koji su tako otisli, a uz to dobit cemo minimalno 300k eura ako odu, i to je odlicno za dva balavca koji su tek potencijal a nikako ne zvijezde kako SN zele to prikazat. kao da su nam fabergasa oteli po njihovom. a uz to, rijesit cemo se dva smeca od ljudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
![]() |
![]()
ma dašta...kakav propust u radu...to se tako prezentira u medijima, sigurno se jedno 6 mjeseci pregovara s dinamom....a moguće je i da su platili ovon alfireviću da ovo vako napiše da bi se dobili bolji stipendijski ugovori od hajduka...jedna je stvar šta se stvarno događa a druga šta nan žele prezentirat
![]() |
#17 |
Senior Member
![]() |
![]()
Mislim da je krajnje vrijeme da klub izadje sa priopcenjem i objasni situaciju, sto se tice igraca kojih se zele rijesit, igraca koje zele dovest i mladih igraca. Ne trebaju se spominjat imena nego samo konkretni potezi po tom pitanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ma neka idu iz hajduka, bolje se na vrijeme rijesiti takih koji lete za parama, koda ce ti igrati sa srcem
![]() |
#19 |
Ulalalala jupi je...
![]() |
![]()
Čujen da se s roditeljima mladića razgovaralo na vrime o produžetku stipendijskih ugovora....
To je najbitnije od svega...ako ti mladići i njegovi roditelji imaju namjeru preselit se u Dinamo i već su bili u kontaktu s njima, tko ih može zaustavit u tome? recite tko? Onda je bolje za sve nek idu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Šta da?
![]() |
![]()
ne vidim razliku između njih i hrgovića i jeličića!! trakko da nema smisla raspravljat o njima... dao bog da im obije noge puknu ko šibice
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|