![]() |
![]() |
#1 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
ZAGREB, 8. kolovoza 2007. (Hina) - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić objavio je popis igrača na koje računa u prijateljskoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine koja će se 22. kolovoza odigrati u Sarajevu.
VRATARI: Stipe Pletikosa (Spartak Moskva), Vedran Runje (Lens) OBRANA: Vedran Ćorluka (Manchester City), Dario Šimić (Milan), Robert Kovač (Borussia Dortmund), Josip Šimunić (Hertha), Dario Knežević (Livorno), Hrvoje Vejić (Tom), Dino Drpić (Dinamo Zagreb) VEZA: Niko Kovač (Red Bull Salzburg), Darijo Srna (Šahtar), Luka Modrić (Dinamo Zagreb), Jerko Leko (Monaco), Jurica Vranješ (Werder), Marko Babić (Betis), Danijel Pranjić (Heerenveen), Ivan Rakitić (Schalke 04) NAPAD: Mladen Petrić (Borussia Dortmund), Eduardo Da Silva (Arsenal), Ivica Olić (Hamburger SV), Boško Balaban (Dinamo Zagreb), Igor Budan (Parma)
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Od silnih hajdukovaca Srna i Plete a 4 nasa igraju za Maldukove?
U velikoj sam dilemi za koga navijat skoro ka Kreso kad igraju Hajduk-Dinamo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amo naši!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mišO
![]() |
![]()
UUUUUUUUUUUUUUU
Jebat ce vas Maldukovi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Krešo
![]() |
![]()
Ja ću navijat za Maldukove. Ipak tamo igra sadašnje Hajdučko Srce Mirko H. i nesuđeno Hajdučko Srce Dario D.
![]() |
#5 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Tribalo bi poc i navijat: amo bijeli ale, amo bijeli ale
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
pod nadzorom!
![]() |
![]()
Slabo Australija Bilic. Zasto nije pozvala Anthony Seric i Jo Didulica? Nije dobar igraci za Reprezentacija? Mogla pozvati jos nasa dva young momak iz Njemacka ako htjela neka dosla. Red je pozvala!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
![]() |
![]()
wtf???????????????
![]() |
#8 | |
početnik
![]() |
![]() Quote:
ako valjaju pozvat će ga.šimunića uvik zove jer je dobar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
oneumov prijatelj
![]() |
![]()
Jako sam tužan braćo jer će opet Hrvat na Hrvata prid očima cilog svita. Kako možemo sebi dopustiti ovakvu blamažu. Treba igrati nogomet protiv neprijatelja a ne protiv svojih sunarodnjaka. Zamislite kako će biti Eduardu istrčati protiv njegovih sunarodnjaka. Tek se momak navikao na Englesku i mora natrag u Bosnu. S konja na magarca. O srićo i nesrićo. Što je ovo nama trebalo da se sami dijelimo i svađamo. Viteže Markoviću ne treba svadit Hrvate na ovakav način. Trebali su igrati Hrvati protiv ostalih, a ne Hrvatska protiv Bosne i da brat na brata.
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
slovenac aka "janez"
![]() |
![]()
Ne brini Šokre, dogovoren je X, slično kao što je prvi hrvatski sokol i predsjednik Dr. Franjo Tuđman dogovorio sa Slobom u K.Đorđevu...
Igra rock'n'roll cela YUslavija... ![]()
![]() |
#11 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Aj sad reci koji su nasi?? U ovih je 5 iz HNL-a (3 iz Hajduka) a u onih prvih Modrić i dva invalida.
Amo naši!!!!!!! Vratari: Adnan Gušo (Pandurii, RUM) i Muhamed Alaim (Sarajevo). Obrana: Džemal Berberović (Litex Loveč, BUG), Branimir Bajić (Koblenz, NJE), Safet Nadarević (Zagreb, HRV), Dario Damjanović (Hajduk, HRV), Veldin Muharemović (Sarajevo), Ivan Radeljić (Slaven Belupo, HRV). Sredina: Mirko Hrgović (Hajduk, HRV), Zajko Zeba (Kamaz, RUS), Branislav Krunić (Moskva, RUS), Zvjezdan Misimović (Nürnberg, NJE), Elvir Rahimić (CSKA Moskva, RUS), Darko Maletić (Partizan, SRB) Napad: Vedad Ibišević (Hoffenheim, NJE), Edin Džeko (Wolfsburg, NJE), Adnan Čustović (Excelsior Mouscron, BEL), Mladen Bartolović (Hajduk, HRV), Zlatan Muslimović (Atalanta, ITA), Senijad Ibričić (Zagreb, HRV).
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
![]() |
![]()
Iako bodrim naše i volim materinsku repezenaciju ne prekrivam simpatije prema izabranicima Bosne I Hercegovine. Ukratko...
JA NAVIJAM ZA BiH ![]() Za njih u prvoj postavi igraju HRGOVIĆ,DAMJANOVIĆ I BARTOLOVIĆ BIH !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
Slaven Bilić u ponedjeljak je naknadno pozvao i Dinamova “Gattusa” Vukojevića...evo nan još jednog u reprezentaciji, a ko nebi pozvao igrača kojeg prati Arsenal
![]()
![]() |
#14 |
Krešo
![]() |
![]()
Rekao bi baRBa u jednom od topica :"aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!"
![]() |
#15 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
navodno je Bilića ovo dodavanje dinamova “Gattusa” uvjerilo da je on igrač za repku
![]() http://www.youtube.com/watch?v=2AIkcnIgh6c
![]() |
#16 |
Hare Krishna
![]() ![]() ![]() |
![]()
To je dodao loptu Madžukić. Čak se i Drago Ćosić ispričao Ogiju što ga je okrivio za to, pa su mu Bjelovarci (najvjerojatnije Pegula) bojom uništili vrata na kući.
Rekao je Mario "Đuka" Mandđukić da će podmiriti štetu
![]() |
#17 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
slovenac aka "janez"
![]() |
![]()
Budimo realni, u Hajduku nema igrača za reprezentaciju koliko nas to god boljelo...I moramo se pitati što se to radi u Hajduku koji nije dao reprezentativca ako se ne varam od Daria Srne...Naravno ne računam naše ljiljane..
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ja sam za Bosnu. Tamo su Damjanović, Hrgović i bArtolović
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |