![]() |
|
View Poll Results: Prvak europe 2008 | |||
Grčka |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Češka |
0 | 0% |
Portugal |
5 | 10.20% |
Njemačka |
3 | 6.12% |
Nizozemska |
7 | 14.29% |
Francuska |
0 | 0% |
Italija |
1 | 2.04% |
Španjolska |
1 | 2.04% |
Hrvatska |
30 | 61.22% |
ostali |
2 | 4.08% |
Voters: 49. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Sad ce izvlacenje skupina
Prizeljkujem: Nizozemska Hrvatska Njemacka Francuska ![]() ![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daj ne zajebaji, nemoj ništa stavit!
![]() |
![]()
bas bi mi bilo zao njemaca nizozemaca i francuza
![]() |
#3 |
Anin
![]() |
![]()
austrija,HRVATSKA,poljska i njemacka.
idemo dalje!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bez pinezi i rišpeta rodilo se dite puka iz jubavi, iz dišpeta Kontra mraku, kontra sili nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode Priko ognja, priko žica on je gubi, on je tuka, njegova smo svi mi dica Isti tvrdi kruv smo jili, znači nam on puno više nego ća u foje piše Sve prohodi, sve ne staje, svaka radost, svaka muka, život svakom svoje daje Svi bi možda drugo bili ma u jednom svak se slaže od Hajduka nima draže |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
dobijemo austriju njemcima tricu uvalimo, damo poljacima da njemci neidu dalje i to je to. vec sam sve isplaniro.
inace, nece bit karata za kurca, sve okolne drzave, bice invazija majkemi
![]() |
#6 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]()
Austrija 8.VI.(ned) Beč
Njemacka 12.VI.(cet) Klagenfurt Poljska 16.VI.(pon) Klagenfurt
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
![]() |
![]()
sve sam se pribojavao da ćemo nabasati na nizozemsku i francusku, i moj brat također!
Definitivno najlakša skupina koju se jednostavno mora proći |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Neuhapšeni 1950
![]() |
![]() Quote:
jebes austriji Njemacka i Poljska majka tjedan dana ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
hAJMOOOOOOOO
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Razigravanje: ČETVRTFINALE 19. lipnja: 20.45: A1 - B2 (Basel) 20. lipnja: 20.45: B1 - A2 (Beč) 21. lipnja: 20.45: C1 - D2 (Basel) 22. lipnja: 20.45: D1 - C2 (Beč) POLUFINALE 25. lipnja: 20.45: A1/B2 - B1/A2 (Basel) 26. lipnja: 20.45: C1/D2 - D1/C2 (Beč) FINALE 29. lipnja: 20.45 sati u Beču
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
urbani
![]() |
![]()
ja nesto krivo vidio da je najeftinija karta 300 eura
![]() ![]() zna li tko cijene karata?
http://www.youtube.com/watch?v=n7enH7e9HS8 TORCIDA 2008 MIX: "Pazi plastiku!" "Ne bereš momenat starče." "Ja sam biiiiL i buuuum se obraaaanil." "Naaamojte,šef mi ne da,nemam novca" "Kolko je osta Fljedrerer? Fljederer mi odnia Maltu" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
deutschtürke
![]() |
![]()
odličan ždrijeb...
dobro je da smo izbjegli neke još bolja stvar je šta se igra po Austriji a ne Švicarskoj jer nam je bliže, a još najbolja stvar je šta se igra i u Klagenfurtu koji je odma uz granicu. Da se bez problema doć iz Zagreba za sat i nešto, a iz Splita za 4-5 sati, što nije neki bauk. Uglavnom sigurno idem u Austriju, pa kako bude, taman gledlai na gradskom trgu sa tisućama Hrvata, ako se ne riješi karta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
![]() |
![]()
bit će berba.....ušiju....
![]()
![]() |
#13 |
dektiva
|
![]()
kako god da okreneš više nego zanimljiva skupina.........
![]() vidimo se u Beču i Klagenfurtu, ja se nadam i u još nekim gradovima.... ![]()
![]() |
#14 |
Senior Member
![]() |
![]()
kad ce bit izvlacenje za katre jel ko zna?
![]() |
#15 | |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
zauzeta
|
![]()
Dobru smo skupinu dobili.... bit ce zanimljivo gledat, makar i iz fotelje doma...
![]()
![]() |
#17 |
Senior Member
![]() |
![]()
Vidimo se u Bec i Klagenfurt!
![]() |
#18 |
Šta da?
![]() |
![]()
što je najtužnije ovakvi balvani će doči do karata,a mi nečemo.... hns pederi....
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
slovenac aka "janez"
![]() |
![]()
http://www.index.hr/sport/clanak/ham...ne/366980.aspx
PREMA navodima njemačkog lista Hamburger Morgenpost ruski su milijarderi ipak našli način da se zahvale hrvatskim nogometašima za opjevanu pobjedu na Wembleyu koja je ekipu Guusa Hiddinka ugurala među putnike za EP. Ključevi skupocjenih Mercedesa nisu pronašli nove vlasnike među ponajboljim hrvatskim reprezentativcima, ali Savez, tvrde njemački mediji, čini se nije mogao odoljeti svoti od čak devet milijuna eura koju su našima (navodno) darovali vlasnik Spartaka Leonid Feduni i Roman Abramovič, vlasnik Chelseaja. Hamburger Morgenpost piše, a ruski mediji prenose, kako je HNS prihvatio novac i ravnopravno ga podijelio među svoja 33 člana. Svaki je, navodi se u tekstu, dobio više od 250 tisuća eura. "Ako postoji najmanja šansa da se odužimo Hrvatima, mi ćemo pokušati. To činim čisto kao navijač." kazao je Feduni, prvi čovjek Spartaka, čiju mrežu čuva naš Stipe Pletikosa. U HNS-u su bez komentara na navode njemačkih novinara. razlog za smijeh: P.S. Srebrić je navodno isplaćen u penkalama i setom bojica...
![]() |
#20 |
![]() |
![]()
http://www.nogometni-magazin.com/ep2008-149.shtml
bas kao sto ovdje pise ovo je grupa navijaca. nama je klagenfurt 80 km od zg-a. njemci i poljaci okolne drzave, a poznati su nam i poljski huligani. jos kad se karata ne nade bice svacega. sto se tice repke, vjerujem u prolaz. ali treba dobro pripremiti momcad, ne treba se sada zanositi. ako kiksamo prvu s austrijom najebali smo.ocekujem da ćemo dobtit njemce, a poljaci su mi nezgodni.
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|