![]() |
![]() |
#2381 |
Dence Wašinton
![]() |
![]()
Mislim da tih 100 kn stvarno be bi treba predstavljat nikakav problem...
![]() |
#2382 |
Senior Member
![]() |
![]()
27 lipa dnevno nemože biti puno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2383 | |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2384 |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]() ![]() ovaj model sa otkupljivanjem dionica mi je zanimljiva ideja i stvarno se nadam da će se realizirat ali nerazumin zašto se DPH koji neidu istim putem uskraćuje pravo glasa na izborima? Svrha plaćanja članarine je da članstvom imaš neka prava (u ovom slučaju glasačka) a po ovom modelu NH imaš pravo dokapitalizicije. ispada da neko ko daje 100 kn iz "ljubavi" i praktički ne traži nikakvu dodatnu vrijednost nema pravo birat NO dok ovi drugi za 100 kn traže udio u klubu i usput da biraju ko će vodit taj klub dok oni ne skupe (posude) dovoljno love.
![]() |
#2385 |
Senior Member
![]() |
![]()
DPH koji ne podržaju model u kojem navijači postaju vlasnici kluba tribaju bit ugašeni.
Objašnjavanje zašto je suvišno. Svatko tko imalo prati Hajduka i govori da mu je stalo do kluba ima je dosad 2 velika sastanka (čakula i zadnja skupština NH) i još niz manjih okupljanja u kojima je sve objašnjeno. Ukoliko je neko bia lin ili spriječen ima od riči sve na internetu. P.S molim da ne kvotate kretena koji namjerno piše laži. Ma koja posudba pička mu materina?!?!?! Koga ti lažeš??? Od 2016. godine članarina će se knjigovodstveno voditi kao pozajmica klubu, ali koja se nikad neće potraživati od Hajduka već će se putem dokapitalizacije, pretvoriti u dionice u vlasništvu Udruge Naš Hajduk, koja okuplja tisuće Hajdukovih navijača. iden ća s ovog foruma, ovi debil može šta oće i kako oće pisat. Bia je na ignoru la ga svaku malo neko qouta.
![]() |
#2386 |
Mladen Grdović
![]() ![]() |
![]()
prije svega isprika Mass Sarru ... dakle nije posudba nego pozajmica (ili kako bi Petrov rekao nije koalicija nego suradnja
![]() ![]() ![]() ![]() belfast shvatio si bit ... jednostavno nije u redu da ne mozes biti samo clanom Hajduka i platiti 100kn tu iskaznicu nego to veze jos neke druge stvari s kojima se mozes slagati, a i ne moras; ali bit svega nametnute su ti
![]() |
#2387 | |
Sinn Féin
![]() ![]() |
![]()
@mass sarr
Ma vidi, svrha foruma je da se raspravlja... Apsolutno mi je jasno šta NH želi i plaćanjem članarine ih apsolutno podržavam. Nadam se da će u končnici i uspit i da ću ja to doživit. To je jedini model u kojem sebe mogu vidit kao navijača Hajduka. Nikakvo privatno vlasništvo, nikakvi Mamići, Abramovići ili politika ne dolazi u obzir. Ali nerazumin zašto bi se ostala DPH koja ne žele tim putem trebala gasit ili gubit prava biranja članova NO? Kad klub postane vlasništvo NH kroz dokapitalizaciju ovih pozajmica onda NH može i ukinit mogučnost glasanja DPH-ima koja "nisu lojalna". Svrha DPH da se u nekoj manjoj sredini/zajednici okupljaju navijači Hajduka, održavaju kontakte, skupa gledaju utakmice, organiziraju putovanja na iste, eventualno nekakve humanitarne akcije, pridonose popularizaciju kluba u njihovoj sredini i sa članarinom simbolično pomažu klubu. Oni sami se nemoraju izjasnit ni za socios model ni za privatizaciju (ako je tako demokratski odlučeno unutar svakog DPH) i nevidim razlog da im se ukida pravo glasa koje triba imat svaki član Hajduka bez obzira pripada li NH ili DPH. Nakon dokapitalizacije ako se ikad sprovede članovi NH će glasat za onoliko mandata koliko imaju dionica u portfelju a članovi DPH (ako tako još bude aktualno) za mandate koje ima grad. Edit: bacija oko na Nogomet+ i članak Tko sve podržava novi model otkupa Hajduka? i izdvojia bi rećenicu koju su i oni boldali Quote:
...isti tvrdi kruv smo jili,znaci nan on puno vise nego ca u foje pise... Last edited by belfast; 07-01-2016 at 02:29 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2388 |
Senior Member
![]() |
![]()
DPH koja ne podržavaju ovaj model su ili neinformirani ili nemaju osobni interes pa ne žele podržati jer su naučili bit na nečijoj sisi sve ove godine. Znam to provjereno u više društava. Što se tiče glasanja, mislim da je Udruga Naš Hajduk izborila taj sistem i da nema smisla da ko tu udrugu ne podržava ima pravo glasa. Grad nije dao pravo izbora NO DPH-u nego Udruzi NH. Što se tiče projekta pozajmice u svrhu otkupa dionica u dokapitalizaciji nisam čuo bolju priču u ovoj državi već dugo godina. Nažalost mnogi u tome vide neku prevaru, što je i logično u ovakvoj državi, ali ja želim vjerovati da ovi momci imaju poštene namjere i da ćemo otkupiti Hajduka zajedničkim snagama i imati Naš Veliki Hajduk. Inače ne znam nikoga iz NH, nisam dio udruge, samo član od početka. Ako ima netko upućen kada će biti tribina na jugu Hrvatske jer sam zvao DPH DUbrovnik preko kojeg sam bio član, pa očito nisu dobro informirani o projektu, a mislim da se baza u Dubrovniku može proširiti barem duplo s pravim potezima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2389 |
Senior Member
![]() |
![]()
mislim da je 2000 ljudi u 7 dana dobar znak, a negdje sam pročitao da tek od ponedjeljka upisuju one šta su platili općim uplatnicama, znači da je broj čak i puno veći.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2390 |
Senior Member
![]() |
![]()
ja u ponedjeljak očekujem 5000 članova, sada smo na 2500, a nakon akcija za vikend po splitu i drugim mjestima, te nakon što provedu ove sa uplatnicama bit će bum!
svi po člansku!!! edit: valjda drug reić neće dobit infarkt ma u stvari ko ga jebe, neka ga i dobije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2391 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Poštovani,
istina da se u Cro Fan Shopu trenutno ne može ni učlaniti ni produžiti članstvo. Prvenstveno jer nema dogovora u vezi toga između Hajduka i tvrtke koja je vlasnik Cro Fan Shopa, a koja je Hajdukov partner. Nadamo se da će se u mogućnosti i ta opcija dogovoriti kako bi učlanjenje bilo što dostupnije. Hvala Vam na vašoj sugestiji. Srdačan pozdrav, Udruga Naš Hajduk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2392 |
Senior Member
![]() |
![]()
Taj fanshop je posebna priča...na dan utakmice s Rijekom oni nemaju dresove veličine L XL, samo neke ogromne ili male
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2393 | |
Šta da?
![]() |
![]() Quote:
![]()
Lažna propaganda novinarskih lica,servirana od strane domacih izdajica,pokvaren sistem i "legende kluba" što prodaju čast za šaku kuna,već više od stolječa ništa novo,prošli smo gore,proći će i ovo. SAD ILI NIKAD,ZA VELIKI HAJDUK! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|