![]() |
![]() |
#7501 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
a kvragu
![]() ![]() ![]() ![]() daj Bože takvih sramoćenja ili ćemo: trenirati četiri puta najmanje u tjednu, biti financijski sposobni za učestvovanja u višim ligama, moći plačati igraće pod ugovorima... ..ehh da je mnei doć barem do finala našeg Kupa..letio bih i i više od bilo koga na otoku.. .................................................. ...................................... sošk-sloga. po nekim naslućivanjima očekuje nas zaista teško gostovanje u Jelsi, prvenstveno mislim na nas ovdje ane na protivnike, njih ionako poznajemo drobro i znamo njihove i kvalitete i mane, uostalom stanje na tablici govori puno, zar ne?iks iks iks iks dva jadran-jelsa, a šta reć nego da je jadran favorit, na jelšanima je da to ospore. varbonj-poskok, pa šta da je poskok trenutno prvi?, nismo li mi kao zadnji uzeli bod upravo poskoku, dakle sve je moguće.. južnjak-dalmatinac, južnjak me razočarao protiv poskoka ( kao i cijela utakmica), i ne bih se začudio da južnjak ovaj put razočara svoje navijaće... vatra-mladost,e ovo će bit zanimljivo, a prednost dajem vatrenima. vrisnik-levanda,, drag mi je vrisnik, ali zanimljivije će mi bit za vidit Levandu nakon svih ovih poraza |
![]() |
![]() |
![]() |
#7502 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
uff, baš je lipo vidit ovaj spisak igrača Levande...i odma popizdim:
kad se sitim koliko smo mi na početku i još uvik imali registriranih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7503 |
Senior Member
![]() |
![]()
ma sve ok mirkopaiz, svlačionica je tu tek tako redi rada, ionako nije bilo tople vode, kad smo već kod toga...
totti jebate pusti ljude da imaju svoje mišljenje i ne nasjedaj na svaku sitnu provokaciju...dosta se pisalo o Levandi, moj je stav o tom Kupu da je dobro da neki klubovi provire malo vanka i vide di su, to je to nego ovi prognozeri, uključujući i monkula jel Vi kad co pogodite a i kad pogodite jel likujete i pucate od sreće ili ostatku foruma želite dat do znanja kako imate isto ili ne razumin. Inače sutra Južnjak-Levanda oko tri ure |
![]() |
![]() |
![]() |
#7504 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Bar mu to cini dobro - ko ce ga znat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7505 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
boje mi je hodit leć jer bogami ne kapin ama baš ništa...ujutro u rin tin tina - nema druge |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7506 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7507 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa,..... postoje prognoze i komentari, ja se uvik držim ovog drugog, jer se uvik mogu izvuć, a šta sam vam reka...a šta se tiće prognoze, nikad nisam NIŠTA pogodio, ni dok je još živa bila i kladionica, osim moje bolje polovice, koja je jednom, neznam kako - ali je pogodila svih šest parova. ritko kad sam ono baš napiso parove i somo 1 X ILI 2, uvik se nošlo i koja rić, kojo sovo...Forum je isto kao šank - sidimo i projomo, neko više neko manje, neko naručije piće, neko plaća, a netko poslužuje, nekoga ne komodo unutra pa izođe vonka, netko bi uša ali ga ne moloju, netko sidi u kantun i ogovoro ove na šanku i obrnuto, netko lavuro pa ni imo kad svratit za šank...uglavnom otprilike to je forum.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7508 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
Oprosti, ali nije mladić nego djevojka, ali nema veze.... Ovo sam napisala samo da potaknem budale poput vas.... Bila sam na utakmici te moram priznati da se levanda dobro držala prvo pol. Levandi svaka čast!!!!!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7509 |
Senior Member
![]() |
![]()
Prvo ovo:
levanda je osramotila cijeli otok izgubivsi od solina 11 : 0,prvo su ih na zemlju spustili staro gradjani,pa vatreni pa solin, levanda tko visoko leti nisko pada!!!!! Pa onda ovo: Bila sam na utakmici te moram priznati da se levanda dobro držala prvo pol. Levandi svaka čast!!!!!!!! Pozdrav! bez komentara |
![]() |
![]() |
![]() |
#7510 |
Senior Member
![]() |
![]()
N.K.SOŠK-N.K.SLOGA 1
Sošk je jednostavno bolja momčad. N.K.VRISNIK-N.K.LEVANDA X2 Dvije momčadi kojima ne ide baš u zadnje vrijeme. Prednost kvalitetnijoj. N.K.VATRA-N.K.MLADOST X Vatra u posljednje vrijeme igra vrlo dobro, ali ipak nešto mi vuče na neriješeno. N.K.JADRAN-N.K.JELSA X2 Iako je Jadran u velikom naletu, ovdje tipujem na Jelsu iz razloga što su se malo podigli u igri i mogli bi iznenaditi... N.K.VARBONJ-N.K.POSKOK 2 Poskok ne bi smio gubiti bodove u ovakvim utakmicama ako želi zadržati prvo mjesto. N.K.JUŽNJAK-N.K.DALMATINAC 1 Sve drugo bi bilo veliko iznenađenje... I još jedna vijest: RK ''Jelsa'' - RK ''Olimpija'' Vodice 12:30, subota, ŠD Pelinje Last edited by You'll never walk alone; 19-03-2009 at 01:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7511 |
don
![]() |
![]()
SOŠK - SLOGA h1
SOŠK ovo mora dobit, jer: Sloga desetkovana, neki na faxu, nekima ozljede, nekima dr.obaveze, goalkeeper??? VRISNIK - N.K.LEVANDA h2 nakon izleta u kup Dalmacije, slijedi povratak na otok, mislim da ce se Vrisnicani slabo pasat, jer su levanderi "jušni" VATRA - MLADOST 1 Vatra nastavije sa dobrim igrama + domaci teren, ali bit ce tvrda utakmica, Sućurjani skupo prodoju kožu JADRAN - JELSA 1 Jadran u velikom naletu, glavne vedete Jelse igraju rukomet pri baluna... VARBONJ - POSKOK X Iznenađenje! teren u Varbanju nikad ni odgovoro Poskocima + lagano opuštanje nakon kikseva svojih glavnih rivala i pobjede nad jednim od njih JUŽNJAK - DALMATINAC 1 Sve drugo bi bilo veliko iznenađenje... I još jedna vijest: RK ''Jelsa'' - RK ''Olimpija'' Vodice 13:00, subota, ŠD Pelinje
![]() |
#7512 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7513 |
Junior Member
![]() |
![]()
vidin da jedino ovaj sarafciger ima razvijenu inteligenciju,i razumi neke stvari,dok ovaj totti je totalno uzivljen u ovaj forum,totti spusti se na zemlju,lalalalalalalalalalalala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7514 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Levanda - Južnjak 2:1
....taman dok sam gleda Lukšu i razmišlja kako da ga ovdje opišem...kao igraća koji je zamijenio Matkota u kreiranju igre Levande, Matko je do gol???? Južnjak je u prvom dijelu imao opasnije prilike, ali je stari vuk Dinko uvalio gol za 1-0, na izjednačenje se nije dugo čekalo....majstorski okret, krađa baluna i udarac za pet napadača Južnjaka ( kvargu uvik mišon Nikolu i Darkota!!!), još bolja intervencija Rinota, ali po Levandinu žalost balun se odbija u mrežu...1-1... U drugom poluvremenu umjesto Elvisa( koji je u prvom poluvremenu solidno i više od toga odradio svoj dio posla...) ulazi Amir i time Levandin napad postaje još i opasniji, a na početku 2. poluvremena "špijunska misija" se naprasno prekida zbog odlaska u trajektnu luku u stg - no na kraju se i isplatilo, jer smo na cesti poviše studenca u hv sinajli dva nevjerovatna crna oka i u retrovizoru hmmmmmm figuru... ![]() luknom/ice..ako su svi budale, zašto se družiš s njima/nama???? s kim si takav si... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by monkul; 19-03-2009 at 05:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7515 |
Senior Member
![]() |
![]()
ko je na kraju do drugi gol za levandu?
jel juznjak bi u kompletnom sastavu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7516 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
gledo son prema balkonu kod drugog gola.....matko??????
pari mi da je južnjak bi više manje kompletan, ni bilo babića, struje i nezon koga još. na klupi nisu imali rezervne igroče..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7517 |
Senior Member
![]() |
![]()
Iako je Monkul reka skoro sve evo male dopune:
78 min sudac svira faul za Levandu na 16 m. Pošto je to bila evidentna pogreska suca Matko baca balun u aut i sa tim fer play potezon dobiva pljesak igrača Južnjaka i svih gledatelja. Bravo Mate ! Utakmica na običajnoj razini naše lige uz vrlo loše suđenje i jedna nesportska gesta 2. pomoćnika Tonija Beškera koji negodovanje igrača Levande ne prijavljuje glavnom sucu nego se upušta u polemiku sa igračem Levande. Last edited by Totti; 19-03-2009 at 07:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7518 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7519 |
Junior Member
![]() |
![]()
Sutra najavljujem prekrasno vrijeme na terenima ostrva hvara!!!!!
Stoga napadači raspucajte se!!!!!!! Obrambeni igrači pamet u glavu i strogo striktno!!!! solo striktno.......... i upućujen poziv ljepoticama drugog spola da pohode naše utakmici jer s vjetrom u leđa puno lakše je.... što jes jes!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7520 |
kapo
![]() |
![]()
ajme meni majko moja ča je ovuo? bložen bi oni "pokuojni" njanka za ovega je uon televizija u boji.
Last edited by monkul; 21-03-2009 at 05:20 PM. Reason: he he |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|