![]() |
![]() |
#8421 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Mi smo osim gola koji je isto pa iz prekida imali i stativu i još dvi šanse sa 5,6 metara da damo gol nakon centaršuta ali mojim suigračima je falilo malo više odlučnosti a i malo sriće! Nema veze idemo dalje,prvenstvo je tek počelo,ima tu još dosta bodova! Uz to jelsa je tribala danas ostat bez najmanje jednog igrača zbog slanja sudca u p.... m....... al kakvi je bio pritisak na njega uopće se nečudim! Jelsi čestitam na pobjedi a mi idemo tražit nove bodove u uvik neugodnom gostovanju u Sućurju! Južnjak i Jelsa su se odvojili al sad in slijedi 4,5 utakmica i ako to prođu tada ih se može smatrat favoritima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8422 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Mi smo osim gola koji je isto pa iz prekida imali i stativu i još dvi šanse sa 5,6 metara da damo gol nakon centaršuta ali mojim suigračima je falilo malo više odlučnosti a i malo sriće! Nema veze idemo dalje,prvenstvo je tek počelo,ima tu još dosta bodova! Uz to jelsa je tribala danas ostat bez najmanje jednog igrača zbog slanja sudca u p.... m....... al kakvi je bio pritisak na njega uopće se nečudim! Jelsi čestitam na pobjedi a mi idemo tražit nove bodove u uvik neugodnom gostovanju u Sućurju! Južnjak i Jelsa su se odvojili al sad in slijedi 4,5 utakmica i ako to prođu tada ih se može smatrat favoritima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8423 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8424 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
somo bi želi napomenit za one koji su "gledoli" utakmicu da baš i jelsa ni ništo odigrala, drugo poluvrijeme nisu izošli iz svoje polovice, branili se sa 6 igrača u zadnjoj liniji i nabivali balune... no mi ne smimo tražit opravdanje, jer iskreno ove sezone nismo (još!?) odigrali dobru utakmicu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a sad ![]() ![]() jelsa je imala više sportske sriće i treba im čestitat na pobjedi... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8425 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ča je ovo, al su Sućuranima prikinuli telefonske veze??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8426 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
ma ne čudin se jo sebi nego von......al ni ura za mise ili kafe ili posteju? a ne isprid škatule?
![]() pozdrav svima koji su jučer bili na STAROM PLACU!!!!! zanimljivo, ća će sad dušebrižnici reć? ni bilo Torcide a opet se hukalo??? ![]() ![]() ( a picane?? ![]() ![]() Last edited by monkul; 01-11-2009 at 09:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8427 |
Senior Member
![]() |
![]()
Bravo Torcida, bez izgreda, dostojanstveno, još jedonput su pokozali da bi sve napravili za naš ponos i diku.
Ma bravo i za igroče. Inače, vidite kako smo mi Varbanjani dosljedni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8428 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8429 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
tek je pocelo prvenstvo,za jesu odlicno ali ko moze garantirat da necedu past i da necedu bit 7,8....nista se nezna zato nemores sad odma capovat koraja,mozda na kraju ipak budedu u pravu ti ca su to govorili ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8430 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8431 |
Senior Member
![]() |
![]()
Levanda je dobila Jadrana 2:0,nison bi na utakmici,valjda će Toti napisat dvi,tri riči o utakmici.Levanda ide prema vrhu di joj je i misto,a Jadran još jednom pokozo da je skroz nepredvidljiva momčad.Očekuje nos neizvjesno prvenstvo.Južnjak nojveći favorit za osvajanje prvenstva,Jelsa,Sošk i Sloga najuugodnija iznenađenja,Hvar nojveće razočarenje,Levanda,Jadran i Vatra mogu puno bolje,Vrisnik,Varbonj i Dalmatinac ne mogu puno boje i na kraju Mladost koja nikad u zognjih deset godišć ni bila gora i uz Dalmatinca po meni nojgora momčad lige.To se vidi i po forumu,jer kad je Mladost bila dobra bilo je dvodeset Sućuranih na forumu,a sad ni nijednega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8432 |
Senior Member
![]() |
![]()
Levanda - Jadran 2 : 0
Utakmica u potpunoj dominaciji zelenih bez iti jedne prave šanse Jadrana. Prvi gol u prvoj minuti ko da je ošamutio Jadran od kojega nismo vidili ništa sve do kraja utakmice. Levanda dominantna, kontrolira igru, stalno napada i neda Jadranu ni disat. Kolektivna igra di su svi ginuli na terenu dala je rezultat i putokaz kako dalje u prvenstvo. Čestitke Dinkotu koji je odlično postavi ekipu i igračima koji su njegove ideje pretvorili u pozitivni rezultat. Sve u svemu: LEVANDA SE VRATILA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8433 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
dvi-tri riči...
![]() Levanda povela u 40 sekundi susreta!!! posli tega dohodimo u Križnu Luku i pratimo uživo utakmicu. Jedon od zaključaka na tribini, a koji mislim da je i jedan od uzroka današnjeg lošeg Jadrana je taj šta se igralo u nediju! Nedija očigledno mladićima iz Jadrana ne paše. S druge strane Levanda svjesna situacije da bez obzira na protivnika, mora počet sa dobrim rezultatima, i samim tim Levanda grize, bori se, čupa se....Jadran napado, plete po sredini i do nekih 16-20ak metara ali jo više od jednega udarca na branku nison vidi (???), dok s druge strane Levanda opasna u kontrama, u prvih 30-ak minuta par puta opasno Levanda prijeti i drugi gol visi, u dreugom dijelu ista prića kao i u prvom dijelu -a sve začinjeno katastrofalnim suđenjem glavnog suca, od šušura i vike ća sa tribina ća sa klupe, bit će da se sudac pomalo pogubi....i sva srića za utakmicu da je Levanda postigla i drugi gol pa je rezulata bi ipak 2-0 a ne li-la, jer neznom kakve bi tek onda bile rekacije bilo s jedne ili druge strane. Jadranova ogromna prednost u odnosu na svih u ligi je činjenica da imaju 90 postotno ekipu sastavljenu od izuzetno mladih igraća, a s druge strane upravo ta činjenica je i minus...zbog neiskustva te maldosti. al bit će to psoloženo i doći će stvari na svoje. Levanda je na terenu ipak bila gospodar unatoč možda višem postotku držanja baluna od strane Jadrana, ugodno sam iznenađen Levandom, neću nikoga spominjot ali oni moli ća je igro nose desno, momak ka da već dvista godišć igro, Dejan u nekim momentima ka da je Jadranko i Matko u jednome..i naravno gospodar zadnje linije Levande, Saša....Levanda bez Jadrankota, bez Matkota u drugome dijelu, ipak zasluženo osvaja tri boda, a rezultat je moga bit i za gol dva veći, da su napadaći Levande imali malo više sriće ili da golman Jadrana ni broni situacije koje su mirisale na golove.... .................................................. .................................................. .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8434 | ||||
Member
![]() |
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8435 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8436 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Slogini igraći idu na pripreme za idući susret.
Idemo na Pag, blizu je Rab. i sve je bijelo bijelo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8437 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Levanda se probudila iz litnjeg sna, ali svaka utakmica je novi izazov. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8438 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jebate svakakvih čuda na ovi forum, neki nakon dva kola znaju ko će bit prvak, kladioničarsko ludilo inače pozdrav svim starim a i novim forumašima, vratio se Šime zasad samo nadgledam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8439 |
Junior Member
![]() |
![]()
[QUOTE=monkul;196673]pa mi to i jesmo napravili!!! priznali im da su dobili.
ali gotovo je sa Južnjakom...mi se okrećemo već večeras Dalmatincu!!!!!! a pri tega malo bravetine na komin.... ![]() mmmmmmmmmmmmmmmmmm....................i jo bi sad.....ali bravetine......... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8440 |
Senior Member
![]() |
![]()
kad ce raspored za sljedeci vikend i ca je nojvaznije tablica,jer ovin vikend je bi zanimljiv...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|