[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 31-10-2009, 10:37 PM   #8421
crni
Member

crni is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Nokia View Post

vatra-jelsa 1-2
jesa po meni boja cilu utakmicu i vece prilikih imala.....i ni mi jasno kako to da je jesa dobila jer ona samo dobije ove po vamin slabe ekipe ko ca su sloga i vrisnik
nebi se cudi da sad pocmete govorit da je i vatra losa???? jer ipak je jesa dobila
pozdrav
E pa moj nokia koju si to ti utakmicu gleda? ma u biti svak je gleda iz svog kuta i ima pravo na svoje mišljenje! Jelsa dala dva gola iz prekida i možda dva udarca na gol koje je nas golman lako rješio!
Mi smo osim gola koji je isto pa iz prekida imali i stativu i još dvi šanse sa 5,6 metara da damo gol nakon centaršuta ali mojim suigračima je falilo malo više odlučnosti a i malo sriće! Nema veze idemo dalje,prvenstvo je tek počelo,ima tu još dosta bodova!
Uz to jelsa je tribala danas ostat bez najmanje jednog igrača zbog slanja sudca u p.... m....... al kakvi je bio pritisak na njega uopće se nečudim!
Jelsi čestitam na pobjedi a mi idemo tražit nove bodove u uvik neugodnom gostovanju u Sućurju!
Južnjak i Jelsa su se odvojili al sad in slijedi 4,5 utakmica i ako to prođu tada ih se može smatrat favoritima.
crni is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2009, 10:44 PM   #8422
crni
Member

crni is on a distinguished road

Quote:

vatra-jelsa 1-2
jesa po meni boja cilu utakmicu i vece prilikih imala.....i ni mi jasno kako to da je jesa dobila jer ona samo dobije ove po vamin slabe ekipe ko ca su sloga i vrisnik
nebi se cudi da sad pocmete govorit da je i vatra losa???? jer ipak je jesa dobila
pozdrav
E pa moj nokia koju si to ti utakmicu gleda? ma u biti svak je gleda iz svog kuta i ima pravo na svoje mišljenje! Jelsa dala dva gola iz prekida i možda dva udarca na gol koje je nas golman lako rješio!
Mi smo osim gola koji je isto pa iz prekida imali i stativu i još dvi šanse sa 5,6 metara da damo gol nakon centaršuta ali mojim suigračima je falilo malo više odlučnosti a i malo sriće! Nema veze idemo dalje,prvenstvo je tek počelo,ima tu još dosta bodova!
Uz to jelsa je tribala danas ostat bez najmanje jednog igrača zbog slanja sudca u p.... m....... al kakvi je bio pritisak na njega uopće se nečudim!
Jelsi čestitam na pobjedi a mi idemo tražit nove bodove u uvik neugodnom gostovanju u Sućurju!
Južnjak i Jelsa su se odvojili al sad in slijedi 4,5 utakmica i ako to prođu tada ih se može smatrat favoritima.
crni is offline   Reply With Quote
Old 31-10-2009, 10:51 PM   #8423
ejon
Senior Member

ejon is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by gari View Post
EJON-e ako nis dobro kapi oni moj prijedlog al ti ni bilo lašnje reć kako i Totti-ju da te baš ni oduševila moja ideja o dvi lige Inače od onega kako san spomenuti prijedlog objasni na stranici 409 ovega foruma, skužoj me ali jo od onega boje neznan objasnit...

TOTTI molin te da objasniš ovemu ljudstvu na forumu ča si sa svoje strone ko član uprave kluba koji se založe za neigranje lige na "sve svete" poduze u smislu neigranja lige na tin don, budući da upravo somo Vaš klub i to ko domaćin igra utakmicu 4.kola lige BAŠ na "tin don" ?????????? jer kako si reka sport na tin don ipak gre u drugi plan
Gari, jo san se zeza, svaka čast na entuzijazmu i inspiraciji.
ejon is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2009, 09:23 AM   #8424
amauri
Member

amauri's Avatar

amauri is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by crni View Post
tako je kapetane!!!!!
somo bi želi napomenit za one koji su "gledoli" utakmicu da baš i jelsa ni ništo odigrala, drugo poluvrijeme nisu izošli iz svoje polovice, branili se sa 6 igrača u zadnjoj liniji i nabivali balune...
no mi ne smimo tražit opravdanje, jer iskreno ove sezone nismo (još!?) odigrali dobru utakmicu... more svak pisat ca ga je voja, ali tribo malo i bit realan...

a sad
jelsa je imala više sportske sriće i treba im čestitat na pobjedi...
amauri is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2009, 09:45 AM   #8425
ejon
Senior Member

Ča je ovo, al su Sućuranima prikinuli telefonske veze??
Old 01-11-2009, 09:54 AM   #8426
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

ma ne čudin se jo sebi nego von......al ni ura za mise ili kafe ili posteju? a ne isprid škatule?

pozdrav svima koji su jučer bili na STAROM PLACU!!!!!
zanimljivo, ća će sad dušebrižnici reć? ni bilo Torcide a opet se hukalo???
( a picane?? )

Last edited by monkul; 01-11-2009 at 09:33 PM.
monkul is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2009, 10:58 AM   #8427
ejon
Senior Member

Bravo Torcida, bez izgreda, dostojanstveno, još jedonput su pokozali da bi sve napravili za naš ponos i diku.
Ma bravo i za igroče.

Inače, vidite kako smo mi Varbanjani dosljedni?
Old 01-11-2009, 12:01 PM   #8428
milan fan
Senior Member

milan fan is on a distinguished road

Quote:
haha ca mi je drogo da su dobili svircani,samo radi ovih ca folidu tin for....ne govorin jo da for ni dobar ali me zivcira ca su to napuhali koda ce du osvojit prvenstvo bez izgubit boda

vatra-jelsa 1-2
pozdrav
e bas to ko prin sezone,mali broj ljudi osim mene koji san jelsanin i bas mi je drogo ca smo ovako odlicno krenili u sezonu,jelsu je stavijalo u drugi plan ko hvar i juznjak za prvo mjesto,a hvar u zodnja dva kola primi ako se na varam 7 golih,a juznjak je ipak sastavljen od malo iskusnijih i boljih igraca i prognoziram da ce oni ipak bit prvaci jer ipak moran bit realan i rec da su bolji od svih ode i da kad igraju slabo oni dobivaju...onda ko nakon njih su bili vatra i za koju san jo ocikevao da ce bit ipak malo bolja...pa nakon vatre jadran,pa levanda,pa cak i mladost pa teko onda jelsa u rangu vrisnika,varbanja,sloge,soska i dalmatinca...ali eto sezona pocela i jelsa i juznjak odmaglili na startu pa ih vi lovite???i za jelsu san siguran da nece stat jer u ekipi kako cujen vlada odlicno ozracje i nemaju namjeru stati i bas mi je drago radi toga sta ode na forumu vidim da jelsu niko bas respektira...
milan fan is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2009, 01:51 PM   #8429
Nokia
Junior Member

Nokia is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by milan fan View Post
e bas to ko prin sezone,mali broj ljudi osim mene koji san jelsanin i bas mi je drogo ca smo ovako odlicno krenili u sezonu,jelsu je stavijalo u drugi plan ko hvar i juznjak za prvo mjesto,a hvar u zodnja dva kola primi ako se na varam 7 golih,a juznjak je ipak sastavljen od malo iskusnijih i boljih igraca i prognoziram da ce oni ipak bit prvaci jer ipak moran bit realan i rec da su bolji od svih ode i da kad igraju slabo oni dobivaju...onda ko nakon njih su bili vatra i za koju san jo ocikevao da ce bit ipak malo bolja...pa nakon vatre jadran,pa levanda,pa cak i mladost pa teko onda jelsa u rangu vrisnika,varbanja,sloge,soska i dalmatinca...ali eto sezona pocela i jelsa i juznjak odmaglili na startu pa ih vi lovite???i za jelsu san siguran da nece stat jer u ekipi kako cujen vlada odlicno ozracje i nemaju namjeru stati i bas mi je drago radi toga sta ode na forumu vidim da jelsu niko bas respektira...
ma svak ima pravo na svoje misljenje i stavijot koga oce u koji oce rang....
tek je pocelo prvenstvo,za jesu odlicno ali ko moze garantirat da necedu past i da necedu bit 7,8....nista se nezna zato nemores sad odma capovat koraja,mozda na kraju ipak budedu u pravu ti ca su to govorili
Nokia is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2009, 02:17 PM   #8430
milan fan
Senior Member

Quote:
ma svak ima pravo na svoje misljenje i stavijot koga oce u koji oce rang....
tek je pocelo prvenstvo,za jesu odlicno ali ko moze garantirat da necedu past i da necedu bit 7,8....nista se nezna zato nemores sad odma capovat koraja,mozda na kraju ipak budedu u pravu ti ca su to govorili
a po onemu ca su odigrali do sada,ne moredu puno past jo znon da ce bit i nerjesenih i izgubljenih ali, necedu oni bas tako past jer ni to ekipa koja nema igroce,bas naprotiv imaju mozda i nojboje igroce uz juznjak na otoku,i ca je nojvaznije svi su jelsani,ali bome judi ce uvik nisto noc ca ce in zamjerit,jer je to normalno...i jo nison capo koraja nego san objektivan i govorin kako je...
Old 01-11-2009, 04:07 PM   #8431
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

nkranjcar is on a distinguished road

Levanda je dobila Jadrana 2:0,nison bi na utakmici,valjda će Toti napisat dvi,tri riči o utakmici.Levanda ide prema vrhu di joj je i misto,a Jadran još jednom pokozo da je skroz nepredvidljiva momčad.Očekuje nos neizvjesno prvenstvo.Južnjak nojveći favorit za osvajanje prvenstva,Jelsa,Sošk i Sloga najuugodnija iznenađenja,Hvar nojveće razočarenje,Levanda,Jadran i Vatra mogu puno bolje,Vrisnik,Varbonj i Dalmatinac ne mogu puno boje i na kraju Mladost koja nikad u zognjih deset godišć ni bila gora i uz Dalmatinca po meni nojgora momčad lige.To se vidi i po forumu,jer kad je Mladost bila dobra bilo je dvodeset Sućuranih na forumu,a sad ni nijednega.
nkranjcar is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2009, 05:41 PM   #8432
Totti
Senior Member

Totti is on a distinguished road

Levanda - Jadran 2 : 0

Utakmica u potpunoj dominaciji zelenih bez iti jedne prave šanse Jadrana. Prvi gol u prvoj minuti ko da je ošamutio Jadran od kojega nismo vidili ništa sve do kraja utakmice.
Levanda dominantna, kontrolira igru, stalno napada i neda Jadranu ni disat.
Kolektivna igra di su svi ginuli na terenu dala je rezultat i putokaz kako dalje u prvenstvo.

Čestitke Dinkotu koji je odlično postavi ekipu i igračima koji su njegove ideje pretvorili u pozitivni rezultat.

Sve u svemu: LEVANDA SE VRATILA.
Totti is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2009, 05:52 PM   #8433
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

dvi-tri riči...
Levanda povela u 40 sekundi susreta!!!
posli tega dohodimo u Križnu Luku i pratimo uživo utakmicu. Jedon od zaključaka na tribini, a koji mislim da je i jedan od uzroka današnjeg lošeg Jadrana je taj šta se igralo u nediju! Nedija očigledno mladićima iz Jadrana ne paše. S druge strane Levanda svjesna situacije da bez obzira na protivnika, mora počet sa dobrim rezultatima, i samim tim Levanda grize, bori se, čupa se....Jadran napado, plete po sredini i do nekih 16-20ak metara ali jo više od jednega udarca na branku nison vidi (???), dok s druge strane Levanda opasna u kontrama, u prvih 30-ak minuta par puta opasno Levanda prijeti i drugi gol visi, u dreugom dijelu ista prića kao i u prvom dijelu -a sve začinjeno katastrofalnim suđenjem glavnog suca, od šušura i vike ća sa tribina ća sa klupe, bit će da se sudac pomalo pogubi....i sva srića za utakmicu da je Levanda postigla i drugi gol pa je rezulata bi ipak 2-0 a ne li-la, jer neznom kakve bi tek onda bile rekacije bilo s jedne ili druge strane.
Jadranova ogromna prednost u odnosu na svih u ligi je činjenica da imaju 90 postotno ekipu sastavljenu od izuzetno mladih igraća, a s druge strane upravo ta činjenica je i minus...zbog neiskustva te maldosti. al bit će to psoloženo i doći će stvari na svoje.
Levanda je na terenu ipak bila gospodar unatoč možda višem postotku držanja baluna od strane Jadrana, ugodno sam iznenađen Levandom, neću nikoga spominjot ali oni moli ća je igro nose desno, momak ka da već dvista godišć igro, Dejan u nekim momentima ka da je Jadranko i Matko u jednome..i naravno gospodar zadnje linije Levande, Saša....Levanda bez Jadrankota, bez Matkota u drugome dijelu, ipak zasluženo osvaja tri boda, a rezultat je moga bit i za gol dva veći, da su napadaći Levande imali malo više sriće ili da golman Jadrana ni broni situacije koje su mirisale na golove....
.................................................. .................................................. ..
Old 01-11-2009, 06:24 PM   #8434
barcafan
Member

barcafan is on a distinguished road
Talking nema šanse

Quote:
Originally Posted by no.1 View Post
južnjak igro koliko mu tribo ne lomidu se puno, jos da su darko i nikola iskoristili somo 40% šansih mogli su dobit svih sa 7-8 razlike , a levanda ne igro nikako a koliko su loši pokozace in jadran u nediju
Loši su stvarno baš su loši 2:0

Quote:
sutra nema mirka a sa njim je sloga 30% jača,iako je južnjak favorit i ovako i onako,u jesi ce vjerovatno bit nerješeno iako bi vatra mogla prin do pobjede a jadran dobije levandu ,varsnik sućuraj
Quote:
Originally Posted by amauri View Post
N.K.VARBONJ-N.K.DALMATINAC x
N.K.SLOGA-N.K.JUŽNJAK x
N.K.VRISNIK-N.K.MLADOST 2
N.K.VATRA-N.K.JELSA 1
N.K.HVAR-N.K.SOŠK 1
N.K.LEVANDA-N.K.JADRAN 2

Quote:
VARBONJ-DALMATINAC 1 cista ko suza
SLOGA-JUŽNJAK 2 iako nece bit lako
VRSNIK-MLADOST x2 može bit svega
VATRA-JELSA 1 jelsa dobila sve do sad ali ode staje sa pobjedima
HVAR-ŠOŠK 1 sve drugo teško
LEVANDA-JADRAN 2 levanda nema šanse
LEVANDA 2:0 JADRAN
barcafan is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2009, 06:32 PM   #8435
milan fan
Senior Member

Quote:

N.K.Levanda-N.K.Jadran 1
evo prilika za levandu da se vrati na pobijednicke staze,jadran ce siguro bit pod dojmom pobijede nad hvarom ali po meni su nikako zeleni,i to ce iskusna ekipa poput levande znat iskoristit ali uz vatra-jelsa derbi kola...utakmicu koju vajo poc pogledat...
evo van vas jadran,to je ono ca san jo reko prezeleni su oni,imoju nojlipju igru na otoku, ali oni moredu dobit svakoga i izgubit od svakoga i bas radi tega ce cekat naslov jos niko vrime...a levonda je joka i agresivna u sridini je mocna i sad ce pocet hodit velikim koracima prema vrhu tablice...
Old 01-11-2009, 09:42 PM   #8436
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Talking

Slogini igraći idu na pripreme za idući susret.
Idemo na Pag, blizu je Rab.
i sve je bijelo bijelo.
Attached Images

Old 02-11-2009, 08:26 AM   #8437
Totti
Senior Member

Totti is on a distinguished road

Quote:
evo van vas jadran,to je ono ca san jo reko prezeleni su oni,imoju nojlipju igru na otoku, ali oni moredu dobit svakoga i izgubit od svakoga i bas radi tega ce cekat naslov jos niko vrime...a levonda je joka i agresivna u sridini je mocna i sad ce pocet hodit velikim koracima prema vrhu tablice...
Jadran je jucer izgledo izgubljeno ko da nezno igrat kad ga neko napado i igro agresivnije.
Levanda se probudila iz litnjeg sna, ali svaka utakmica je novi izazov.
Totti is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2009, 02:14 PM   #8438
ruppa
Senior Member

ruppa is on a distinguished road

Jebate svakakvih čuda na ovi forum, neki nakon dva kola znaju ko će bit prvak, kladioničarsko ludilo inače pozdrav svim starim a i novim forumašima, vratio se Šime zasad samo nadgledam
ruppa is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2009, 05:33 PM   #8439
mačak
Junior Member

mačak is on a distinguished road

[QUOTE=monkul;196673]pa mi to i jesmo napravili!!! priznali im da su dobili.
ali gotovo je sa Južnjakom...mi se okrećemo već večeras Dalmatincu!!!!!! a pri tega malo bravetine na komin....[/

mmmmmmmmmmmmmmmmmm....................i jo bi sad.....ali bravetine.........
mačak is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2009, 07:23 PM   #8440
milan fan
Senior Member

kad ce raspored za sljedeci vikend i ca je nojvaznije tablica,jer ovin vikend je bi zanimljiv...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules