![]() |
![]() |
#8461 |
Senior Member
![]() |
![]()
A ovo ca san zaboravi napisat juznjak kontra vrisnika bome jedinica,prejok juznjak da to ne bi dobi,a moli balun budimo realni-svirce 4-2 i udar izgubi od majte 5-2 i jos znon da je dvd jelsa dobila ali ne znan koga...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8462 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8463 |
Senior Member
![]() |
![]()
a vrisnik konačno do bodova na malom nogometu. koliko čujem i to 12:2... opa!!!
a sad malo da se i ja igram i prognoziram veliki balun: N.K.JADRAN-N.K.VARBONJ 1 simaptiziram igru jadrana i gotovo, do prvenstva će teško zbog prevelike zaigranosti, ali kad bih živio na otoku mislim da bih redovito gledao njihove utakmice, naravno u danu kad ne igra moj Vrisnik i kad Vrisnik ne može biti prvak, njihov sam navijač, mladost i lijepa igra za oko. N.K.SOŠK-N.K.LEVANDA x sošk u prijateljskoj protiv nas bio veliko razočarenje, međutim prijateljske su jedno a prvenstvo nešto sasvim drugo. levanda se trgla i kvalitetom joj je mjesto u samom vrhu, ali nije lako dobit soška u pelinju a ti domaćin na umjetnoj travi. N.K.DALMATINAC-N.K.SLOGA 2 po svemu prikazanom, sve drugo bi bilo ravno senzaciji. N.K.JUŽNJAK-N.K.VRISNIK 2 uvijek za svoje pa makar i neobjektivno. mislim da sam time sve rekao. južnjak apsolutni favorit, sve osim njihove pobjede ogromno iznenađenje, ali NADAM SE IZNENAĐENJU, a nada umire posljednja, zar ne? N.K.JELSA-N.K.HVAR ne znam, Jelsa me ničim protiv Vatre nije impresionirala. svaka im čast na 100%učinku, ali za biti prvak otoka po mom mišljenju treba mnogo više. ne znam možda griješim, neka se nitko ne uvrijedi, ali to je moje mišljenje što nikako ne znači da sam u pravu. Hvara nisam gledao, 2 poraza u nizu, ako su toliko dobri koliko su neki na početku pisali teško da mogu gubiti u serijama. zato ipak X2 N.K.MLADOST-N.K.VATRA 1 ako mladost bude kompletna, a ne desetkovana kao protiv nas u zadnjem kolu, kući će teško ostavljati bodove, ma tko god joj bio protivnik... protiv nas stvarno fer bez iti jednog nesportskog ponašanja i to je dobro. samo neka potraje fer i sportsko ponašanje svih nas natjecatelja i ljudi oko kluba. čini mi se da je ove godine to nekako sve bolje i mirnije... ako je tako neka potraje!!! Živili narode! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8464 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8465 |
Senior Member
![]() |
![]()
Vodenjača-Jadran : 3-5 (zaostala)
Vodenjača - Furešti : 3-3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8466 |
Junior Member
|
![]()
NK JUŽNJAK-NK VRISNIK 1(bez komentar,južnjak jednostavno treba dobit slabi vrisnik)
NK JADRAN-NK VARBONJ 1(jadran nije loš,a neznan ko bi mogo dat gol za varbonj tako da je ovo čist jedinica) NK SOŠK-LEVANDA 1X(ako sošk bude igro svoju igro,onako ko protiv hvara gol če doč sam od sebe,ali nikad se nesmi podcijenit levandu) NK DALMATINAC-NK SLOGA 2() NK JELSA-NK HVAR 2X(hvar ima dobar napad ali slabu obranu,mislin da če bit puno golova i da hvar jednostavno mora dobit ovu utakmicu ako želi ostat u utrci za prvenstvo,iako je prvenstvu tek počelo bodovi u gostima protiv jelse su važni) NK MLADOST-NK VATRA 1(utakmica u gostima u sučurju je uvik teška i mislin da če sučuraj čekat svoju priliku i kad daju gol,a dat če ga,onda je vatri gotovo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8467 |
Senior Member
![]() |
![]()
Svi su na forumu prognozirali da Levanda dobije Soška,ali ču sam da je ostalo 0:0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8468 |
Senior Member
![]() |
![]()
sosk-levanda 0-0
dalmatinac-sloga 1-2 jadran-varbonj 1-2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8469 |
Senior Member
![]() |
![]()
levanda boja od šoška, grande se moga proslavit, šošk u odnosu na utakmicu sa hvorom neprepoznatljiv,varbonj zasluženo dobi jadrana, jadran loš
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8470 |
Senior Member
![]() |
![]()
evo jo san dosa do jednega zakljucka,ovo sad ca cu rec nemojte se niko naidit ali po meni je tako...vatru su svi posli pobijede ali i prin protiv levonde stavijali ko favorita nakon ca su dobili pali su totalno,isto tako jadran su posli fora da ce bit medu parvima i oni su pali i sad se tu pojavljuje sumnja kod mene da kad nekoga dobro nahvalimo da onda ta ekipa padne...a jelsu cilo vrime grdite i govorite kako su slabi ali oni nikako da padnedu i zato ih ogovorajte jos pa da vidimo kad ce oni past????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8471 |
Senior Member
![]() |
![]()
Svi su prognozirali da će Varbonj izgubit od Jadrana, a Varbonj tuka Jadrana usrid Storega Groda.
Bravo za igroče Varbanja na zalaganju i htijenju, ako ovako nastavimo neće se niko protiv nos naigrat. A sudac? .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8472 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
ova dvo iz nojdražega kluba posli sloge...tuo ća ste vazeli sa sebon jo son som sve niku večer....i bili su ne dvo deJANA nego osan grande.
![]() ![]() bravo varbonj - bravo sloga!!!! slijedi derbi u nediju na igralištu Gorica.... mi ćemo dobit a neće ni oni izgubit. sedam bodova u prvih 5 kola - dobro je ovo za Slogu......!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8473 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8474 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8475 | ||
Member
![]() |
![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8476 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jel se igra u Jelsi vatrepolo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8477 |
Senior Member
![]() |
![]()
i gore ali je fini 2-2...jadni oni momci koji su se danas skupili i dosli na utakmicu triba in svima skalat kapu...bravo decki...a o utakmici cu samo rec 2 gola luka belic u foru kace i jos ne znan kojin igroc nakon kornera ali svaka cast svima jos jedonput govorin,jer pjusak pado a teren plije a oni igrodu svaka cast...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8478 |
Member
![]() |
![]()
NK Jelsa-NK Hvar 2-2
Jesa povela prekrasnim golon Luke sa 16 metor u suprotni kantun...Od tad For napado ali jesa uspije izradzat do poluvremena. Drugo poluvrijeme jo mislin Bepo zabije gol glovon,kasnije penal za For,marijo je obroni ali je Kaći na odbiveni balun naleti i zabi gol. Jelsa pocela napadot i iz penala izjednacije....kasnije je luka imo mortvu sansu ali ni zabi... Moran pofolit Mariota koji je danas obroni nojmanje 4 mortve sanse foranima... to bi bilo to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8479 |
Senior Member
![]() |
![]()
JUŽNJAK-VRSNIK 5-0
LAGANA POBJEDA JUŽNJAKA SA POLA FORCE,vrsnik čini mi se ni bi kompletan, ćibarić,darko,nikola,struja,paulo su doli gole ,vrime katastrofa kiša padola cilu utakmicu,nodon se da se neće niko razbolit |
![]() |
![]() |
![]() |
#8480 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
utakmica na Pelinju odigrana je zaista po nemogučim uvjetima, većina publike utakmicu je gledola ili iz auta ili iz dvorane.
Kiša je popratila 90% utakmice, a ono malo ća ni kišilo dolo je daha bar malobrojinim gledateljima da vididu cili teren... šansa Luke za izjednačenje, dvi šanse hvoranih, i dvo penala, po jedon na svaku bondu obilježilo je drugo poluvrijeme. u parvemu dijelu svidilo mi se kako jelsa stoji na terenu i darži se linija tj. rasporeda..., dok s druge strane for je pojedinačnim akcijama dolazi u šanse...tako je i kači imo sakramentonu šansu, ali Mario je danas bi na visini.... ![]() i, ako se danas odigralo po ovom potopu, onda nas zaista ništa ne može zaustavit... ![]() Doznajemo da je Vatra pobijedila Mladost 0-2..dakle evo rezultata: Jadran-Varbonj 1-2 Dalmatinac -Sloga 1-2 SOŠK -Levanda 0-0 Mladost - Vatra 0-2 Južnjak - Vrisnik 5-0 Jelsa - Hvar 2-2 |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|