![]() |
![]() |
#8501 |
Member
![]() |
![]()
Varbonj-Sloga X
Sloga je dobro počela ovu sezonu,igraju tvrdo sa malo golova i namučit će svakoga.Varbonj uvik dobar kući.Miriše mi na nulu bez puno golova. Vrisnik-Dalmatinac 1 Po svemu dosada prikazanom,ali ipak mali ? Vatra-Južnjak 1 Južnjak je jedna jako dobra i posložena ekipa sa dosta iskusnih igrača koju triba svak respektirat ali ih se ne triba bojat.Mi imamo svoje adute,oni imaju svoje pa šta bude.Samo znan da će bit dobra utakmica! Hvar-Mladost 1 Ako nebude "lako ćemo" a nevirujem da će im Toni dopustit opuštanje hendikep na hvarane. Levanda-Jelsa 1x Levandezi se dižu i počeli su pobijeđivat al nisam ih gleda zadnje dvi utakmice pa neznam jesu se ostavili priče sa sucem jer ih to tolko izbaci iz utakmice!Jelsa je dobra ekipa al ako levanda bude 100% u utakmici najviše mogu izvuć neriješeno. Jadran-SOŠK 2 Meni je Sošk super ekipa,vrlo iskusna i jako dobro stoje na terenu.A i pasat će im teren jer je manji od Pelinja i triba pokrivat manji prostor.Ako budu kompletni po meni će dobit odličnog ali ipak neiskusnog Jadrana! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8502 |
Senior Member
![]() |
![]()
Varbonj-Sloga X
totalno neizvjesna utakmica Vrisnik-Dalmatinac 1 ovo MORAMO dobit. Vatra-Južnjak 1X vatreni bi mogli barem malo zakomplicirat prvenstvo. ako se nastavi ovakva šetnja južnjaka, prvenstvo bi moglo kroz 3-4 kola bit de facto odlučeno. Hvar-Mladost 1 sigurno Levanda-Jelsa 1 kvalitetom levanda spada u sami vrh, jelsu svi nekako otpisujemo, a momci se ne daju, zato palac gore i igrajte najbolje što možete, ali za mene levanda favorit Jadran-SOŠK 1 kiks jadrana u prošlom kolu pokazuje da sam dobro prognozirao da su prelepršavi za više dosege... sošk iznenađenje početka prvenstva koje to prestaje biti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8503 |
Senior Member
![]() |
![]()
Od sedam prognozera za sljedeće kolo somo je no1 prognoziro pobjedu Južnjaka,svi ostali
pobjedu Vatre ili 1X,valjda jo krivo vidim,izgledo da je Vatra parvo,a Južnjak osmi.To su Vaše želje,a ne prognoze.Čista pobjeda Južnjaka u hendikepu,vroćodu se Župan i Domančić koji nisu igrali protiv Vrisnika,a oba dvo su jako bitna i dobra igroča.Moje je mišljenje da će Južnjak teško izgubit i jednu utakmicu u cilemu prvenstvo.Kad je sad somo jedon od sedam prognoziro pobjedu Južnjaka,onda ćedu sljedeća kola protiv Hvara,Levande i Jadrana svi prognozirat poraz Južnjaka.Na Vašu žalost želje Vam se nećedu ispunit jer Južnjak ni bi nikad jači od kad je osnovon,a to je 1996 g. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8504 | |
kapo
![]() |
![]() Quote:
![]() ... jer DI IMA VATRE ... (TU SE DIMI ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8505 |
Senior Member
![]() |
![]()
evo ko parvo ne znan kad je ovoko svita prognoziralo,a sad cu se i jo malo poigrat
N.K.Varbonj-N.K.Sloga 1 varbonj je tuka jadrana u euforiji su siguro,a ca je nojvaznije igrodu doma,a tamo ce malo ko dobijat bode N.K.Vrisnik-N.K.Dalmatinac 1 nema se co govorit,iako bi voli da gost izvuce bod,ali su preslabi... N.K.Vatra-N.K.Juznjak x nezna ca bi reko ali mirise mi na x... N.K.Hvar-N.K.Mladost 1 a ni ode ni co govorit,samo je pitonje koko golih ce utarpat hvar N.K.Levanda-N.K.Jelsa 2 gleda san levandu dva puta nisu bas nesto,a jelsa mi izgleda kao da ima karakter i mogli bi ode dobit,ali ovo je malo i navijacki... N.K.Jadran-N.K.Sosk 2 jadran je nakon pobijede nad hvarom po,a to ce balic i com znat iskoristit i dobit 3 boda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8506 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() N.K.Varbonj-N.K.Sloga 1 Neugodno gostovanje sloge, a ne zaboravmo da je Varbonj u zadnjem kolu odnio bodove Jadranu... N.K.Vrisnik-N.K.Dalmatinac x podjela bodova... N.K.Vatra-N.K.Juznjak 1 Somo bi na ovo reka da Južnjak ni još imo ozbiljnega protivnika... A u nediju če njima pucot grivica... ![]() . N.K.Hvar-N.K.Mladost 1 sve drugo bi bilo senzacija N.K.Levanda-N.K.Jelsa x i jedni i drugi vrlo jaki... N.K.Jadran-N.K.Sosk 1 Jadran kiksao u zadnjem kolu, prilika za ispravak... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8507 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
nos još veće žešćite sa bahatim i samouvjerenim izjavama.Ako vos ni ova kiša izgosila bit će te u nediju pritvoreni u pepel. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8508 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
ma to je jedon krasan klub iz kojega von bižidu igrači.. A JO SOM IMON OSVOJENA DVO PRVENSTVA... i bez sudaca i bez milijona... ![]() xxxxxxxxxxxxx Last edited by monkul; 10-11-2009 at 07:17 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8509 |
Senior Member
![]() |
![]()
Tako je kolega Amauri..Evo upravo im jedan od bojih igračih dolazi kod nos,al oni to valjda neznaju pripoznat..
Last edited by monkul; 10-11-2009 at 07:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8510 |
Senior Member
![]() |
![]()
stvarno si jadan i bidan,tebi tribo psihijatriska pomoć,o kojima sucima i milijunima pričoš,poj se lič.
Last edited by monkul; 10-11-2009 at 07:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8511 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8512 |
Member
![]() |
![]()
ma to je jedon krasan klub iz kojega von bižidu igrači..
A JO SOM IMON OSVOJENA DVO PRVENSTVA... i bez sudaca i bez milijona... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. vlasi niste ostali ali plačenici jeste milijoni sudi vam se penal za 5 kartunih vina Last edited by monkul; 10-11-2009 at 07:19 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8513 |
Member
![]() |
![]()
Još si premlod da bi toliko gorčine izvirolo iz tebe , ali valjda ćeš se naučit kroz život da paziš ca govoriš. Ne možeš nikoga optuživot ako nimoš argumente to ti ni u redu, ali shvatićeš to jednom, iako tukoš još puno kruha i salame izist da postaneš provi čovik. Aca se tiči igrači koji bižidu iz kluba, pa valjda to znači da nisu bili dovoljno kvalitetni da igraju pa iščedu novu sredinu, barem je to normalno. Jo naprimjer nisom bi dobar za For jer son maaaaaalllllooooo ostari pa je bilo normalno da iščen novu sredinu, ali NE ZA ŠOLDE kako vi mnogi mislite nego radi kumpanije.
Last edited by monkul; 10-11-2009 at 07:19 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8514 |
Member
![]() |
![]()
Na još ništo bi se osvrni, a to je na vaše natpise da za Južnjak još uvik igraju vlasi i plaćenici. Naime koliko jo znom i za druge klubove na otoku igraju isti taki VLASI i PLAĆENICI ali o tome niko ne govori. Bilo bi lipo da se napokon ostavite takovih razgovorih jer oni nisu na nivou normalnih judi jer iz tih izjava izahodi toliko puno gorčine da to ni normalno. Ostavmo se tega i lipo se nadigrovojmo na terenu i posli zajedno popijmo koju i zakantojmo i čekojmo sljedeću utakmicu da se revanširomo jedni drugima. Jer, ako son išta nauci u ovih 33 godišća koliko igron balun onda ja to ZAIGROJ FER LIPO I KOREKTNO PA KO KOGA NADMUDRI. I zapamtite nimo lipše stvori nego znat da se posli nikoliko don nakon utakmice možeš sarčeno jovit čoviku protiv kojega si igro i isto tako znat da će se i on tebi isto tako jovit.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8515 |
Member
![]() |
![]()
Još si premlod da bi toliko gorčine izvirolo iz tebe , ali valjda ćeš se naučit kroz život da paziš ca govoriš. Ne možeš nikoga optuživot ako nimoš argumente to ti ni u redu, ali shvatićeš to jednom, iako tukoš još puno kruha i salame izist da postaneš provi čovik. Aca se tiči igrači koji bižidu iz kluba, pa valjda to znači da nisu bili dovoljno kvalitetni da igraju pa iščedu novu sredinu, barem je to normalno. Jo naprimjer nisom bi dobar za For jer son maaaaaalllllooooo ostari pa je bilo normalno da iščen novu sredinu, ali NE ZA ŠOLDE kako vi mnogi mislite nego radi kumpanije.
Last edited by monkul; 10-11-2009 at 07:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8516 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by monkul; 10-11-2009 at 07:20 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8517 |
Senior Member
![]() |
![]()
u južnjaka koliko je meni poznato niko ne prima lovu ,nego su se skupili judi koji igroju iz gušta balun a svaka ekipa na otoku koja je osvojila prvenstvo osvojila ga je uz pomoc sudcih sko si pametan shvatićeš,a ako neko biži iz kluba a vjerovatno misliš na darkota iz fora momku je krivo ca ne igro u parvi sastav ali to je izbor trenera a rezultati mu doju za pravo za sad
Last edited by monkul; 10-11-2009 at 07:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8518 |
Senior Member
![]() |
![]()
Nabroj mi te penale ovo godišće,doli smo 15golih i nijednega iz penala,a vi jeste bare jednega,ako ne i dvo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8519 |
Senior Member
![]() |
![]()
je igroš ti za koga ili koji je tvoj klub za kojega naviješ
Last edited by monkul; 10-11-2009 at 07:21 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8520 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
oćemo bez tih etiketiranja?????
![]() ![]() ![]() obriso son u svim postovima, bez obzira čiji su, navode o "vlasima i plačenicima", jer to smo valjda riješili. bilo mkoji klub na otoku može se volit ili ne volit, može se podjebovat i zajebovat, može se svega reć na miljun molih nočini...ali vlasi, plačenici...to neću tolerirat. Uostalom, Sloga imo velik broj igraća van otoka i svi do iti jednega su ravnopravni sa svima non, bude li Sloga imala rezultata bit će i njihova zasluga jer vrididu, bude li loših rezultata dilit ćedu loše sa nami jer nos je netko nadigro ili nismo bili provi.. ( što učinite najmanjem od moje braće, meni učiniste - i ne činite drugima ono što nebi da drugi vama..... ![]() Last edited by monkul; 10-11-2009 at 07:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|