![]() |
![]() |
#8521 |
Senior Member
![]() |
![]()
ovo vec nema smisla.
ca ima veze je ko koga ploca, kako ko more tako mu je. jo bi isto voli da igrodu somo judi sa otoka, ali pokozalo se da bez judih izvonka ova liga vec nebi bila moguca. svaki klub ima baren dvo-tri igroca izvonka, cast iznimkama. juznjak je po meni apsolutni favorit lige, mozda i ne radi igre ali su pojedinacno pre joki i kvalitetni , a bome onda dohodi i dobra igra. iznenadenje je za mene jesa mozda ne ca je druga vec ca treci zaostaje 5 bodih, a to je dosta. i ostaje zal ca nismo osvojili baren bod u subotu, a mislin da smo bili vrlo blizu. Pozdrav iz kisovitog dbk-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8522 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8523 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Ma govorte ća god hoćete, al derbi je u nediju za Goricu...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8524 |
Senior Member
![]() |
![]()
evo vidin da se pocelo i vridat ode na forumu,i reka bi da ni red jude koji igrodu ode i koji nisu s otoka zvat vlasima i tako nikin pogrdnim nadimcima,jer moramo znat da imodu nika mista na otoku koja nimodu toliki broj igrocih da igrodu,ko ca npr ima stori grod,for i jelsa i moradu donit nikoga da igro,a i to mi je draze nego da ne igrodu nikako jer,opet dosta tih judih poznajen popijemo pice kad se vidimo, i da cujemo njihova misljenja o ovoj lizi jer to su igroci,ne svi ali jo ih znon par koji su igrali i veca natjecanja nego ova nasa liga...i isto tako nisu to nikakvi placenici,nego imo judi kojima je to posol,a isto tako ni jo parvi ne bi voli da lavuron,mukte, tako ni oni ne zelidu doihodit vamo i rovinat se i izgubit svoj posol i tako nika sranja...a ovo ca se tice juznjaka,mi moremo govorit ca ocemo ali,oni su nojjaci i imodu nojboje pojedince iako jo bi voli da moja jelsa osvoji naslov,nakon puno godisc,ali ipak juznjak je tote favorit broj 1,a nakon toga gredu jelsa,vatra,levanda,sosk,jadran,sloga.varbonj pa dole za zodnja 3 mista vrisnik,mladost i dalmatinac...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8525 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
somo bih se nadovezo na ovo ća piše @milan fan....jer kad smo kod tih ljudi koji su van otoka i nastupaju za bilo koji klub, nave bi našega igroća iz Splita, koji je naš ko da je oduvik takov!!!. Čovik se na pripremnoj protiv Hvora ozlijedi, zajebo lavur, faks...zajebo toko tega.....i kad ozdravi, a to mu svi iz Sloge želimo da bude ća pri i od sarca - vrotit će se u naš klub!...i ko mu to može plotit? i odkud pravo bilo kome bilo kojega igroća nazivati plačenicima, vlasima????? ma dojte molim vos..............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8526 |
Senior Member
![]() |
![]()
Svaka čast igročima iz Splita i okolice (barenko onima koje jo poznajen), na ponošonju, kako na terenu tako i vonka njega. Provi su sportoši i judi.
Ča ne mogu reć za sve otočane! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8527 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
ejon, jeste parićoni za nediju??? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8528 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8529 |
Senior Member
![]() |
![]()
Iako ne podrzavan ovaki nivo komunikacije ni rasprave nison se ni misli jovit, ali moran.
Jo spadon među one koji se zalažedu da u svim klubovima igraju forani tj. otočani. Forska liga je jedinstvena i takova mora ostat. Svaki klub imo Izvršni odbor tj. upravu. Na njima je da krojidu politiku kluba i da klub vode putem koji oni želidu. Skupština kluba je ta koja će to podržat ili odbacit. Znači, svaki klub ide svojim putem pa sviđalo se to drugima ili ne. toliko o "vlasima i plaćenicima" LEAO je igračka legenda koja je u sportu puno godišć. Ispod son još jedonput kopiro dil njegovega posta kojega vos molin da ga bar 5 puti svak proštije. Citat: Bilo bi lipo da se napokon ostavite takovih razgovorih jer oni nisu na nivou normalnih judi jer iz tih izjava izahodi toliko puno gorčine da to ni normalno. Ostavmo se tega i lipo se nadigrovojmo na terenu i posli zajedno popijmo koju i zakantojmo i čekojmo sljedeću utakmicu da se revanširomo jedni drugima. Jer, ako son išta nauci u ovih 33 godišća koliko igron balun onda ja to ZAIGROJ FER LIPO I KOREKTNO PA KO KOGA NADMUDRI. I zapamtite nimo lipše stvori nego znat da se posli nikoliko don nakon utakmice možeš sarčeno jovit čoviku protiv kojega si igro i isto tako znat da će se i on tebi isto tako jovit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8530 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8531 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8532 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Nismo još skroz parićoni, ali čekaj da fremo kiša... Napadamo kroz sredinu!!! Ali, čekaj. Al mi nismo dogovorili podjelu bodova? Svakome po 3! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8533 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
u nedilju je nova utakmica i neka pobijedi bolji u tom trenutku. Ako to bude Južnjak ja ću bit prvi koji će im stisnit ruku i čestitat na pobijedi!Činjenica je da za vas prvenstvo tek sad počinje,bez omalovažavanja ikoga i ako prođete do kraja prvog dila neokrznuti,tada ste zaslužili bit prvi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8534 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ma bravo sad bi se tribali brojiti krvna zrnca za registrirati igrace???? Samo kako definirati to otocani??? tko zivi na njemu, ili kome su roditelji sa otoka (moraju li oba roditelja ili samo jedan), ma jos bolje mora se dokazat da su i did (nono) i baba (nona) sa obadvi strane rodjeni na otoku, naravno i sva dica.....e tu ce sad bit problem jer ih je od ove generacije puno rodjenih u Splitu...smiju li oni igrati??? Ja mislim da nema ekipa koja je sastavljena od stopostotnih otocana. Cak ni Levanda jer koliko ja znam Nezicu otac nije Hvaranin....... sta se tice sljedeceg kola...Juznjak je jaka ekipa, koja ima po meni naj jacu defenzivu na otoku. A napad netriba spominjat. Po meni Juznjak absolutni favorit u ovoj nasoj utakmici. Ali, i to veliko ALI, mi se nemislimo tek tako predati juznjacima. Morat ce oni i te kako dobro oznojiti dres za pokupiti koji bod. Jer jedno je sigurno VATRA CE GORITI ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8535 |
Senior Member
![]() |
![]()
Dragi moj Vrataru ti očito nisi pročitao šta sam ja napisao kad tako pišeš, ali imaš pravo na svoje mišljenje i ja to poštivan.
Ja sam napisao da se zalažem da forska liga ostane forska. Ako si primjetio napisao sam da svaki klub može radit što hoće sviđalo se to nekome ili ne. p.s. nemoj vadit rećenice nego pogledaj kontekst cilog posta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8536 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
A šta se tiče utakmice ti samo budi na razini i sve će bit ok! Jesi spreman za hvarane sutra? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8537 |
kapo
![]() |
![]()
Slažem se da imenici vlaj (a ne vlah ili vlasi), ne smimo dovat pogrdno značenje.
![]() Ona bi trebala označit čovika iz dalmatinske zagore, a danas je nakon toliko mišanih brakov teško odredit čistog vlaja ili bodula?! ![]() Možda je napravedno ča rič "vlajčina" ![]() Vlajstvo je veće stanje uma nego teritorijalna pripadnost. Znan previše bodula s iznimno "vlaškin" svjetonazoron. ![]() ![]() Dok god postoju "brda" svako je "iza brda", ali i "isprid brda". Sve zavisi s koje strane si sam. Naravno, sebe ne zelimo stavljati "iza", zar ne? Tako je mislim i "bog" stvoren, na sliku i priliku nasu, iz "prvoga reda", ili "prvoga do sunca", ili "prvoga do mora", a more i "prvoga do Cetine", ako nas je dosta i ako smo jaki i grlati. Samo, svi smo mi i "isprid" i "iza" i "s liva" i "s desna" na planeti koja je okrugla i niko nije u nicijoj okolici. Medjutim, to je mozda tesko za shvatiti nekome ko se je cili zivot orjentira po Solti i Mosoru, odnosno Pelišcu i Neretvi. (..citat) I baš zato netreba se sustezat reć da su npr suci koji nan sudu vlaji (jer većina vjerovatno to i jesu) ali isto tako i da su plaćenici (jer njih moramo ploćat i da nos ni voja, he he!!! ![]() SAMO JE NEBO IZNAD NAS ~ VATRA IZ PLAMUSIJADE (op. “plamus” = pogrdni naziv žitelja zapadnog dijela otoka Hvara za stanovnike istočnog dijela otoka Hvara s kojim se isti PONOSE!!! ![]() i Vratar i Crni ajte leć sutra je trening sa Foranima Last edited by gari; 11-11-2009 at 01:15 AM. Reason: ... vlaji, boduli, plamusi i suci |
![]() |
![]() |
![]() |
#8538 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Valjda će biti bolje! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8539 |
Member
![]() |
![]()
Nisam dugo gleda ovaj forum , tek kad se uvatin libri onda se zaželi čovik malo kafane , a ovo je najjaća on line kafana. Samo u Gornjem Vakufu , kad se Bosanci zgaze rakijom , možeš čut žešće rasprave. Prvo , čestitke našem golmanu Srečku koji je dobro branija protiv Dalmatinca. Ne slažem se sa tim prognozama oko pobjede Vrbanja , to je potpuno besmisleno prognozirat. U festivalu opće nabijaćine molim jedne i druge da barem minutu glumimo da igramo pa da se balun spusti na Varbonj!!
Ako i vi , kao gospoda Grgić (lijevo na slici) i Šakić (desno), želite bit strijelci u FNL-u , ovo je formula prije utakmice : Najedite se kao da ste danima mučeni glađu u Guantanamu (Smucijev stari je majstor pašticade) , a zatim u opjevanoj Srednjoj ulici Paiza , u nekoj od kamenih kuća, ubijte oko. Predsjedniku poručujem da sam ubacija u poštanske sandučiće onaj oglas kojim traži mlade Ukrajinke. U sve veće zgrade, naravno, jer tu se uglavnom skrivaju..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8540 |
kapo
![]() |
![]()
Danas: Hvar - Vatra 6:0 (2:0)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |