![]() |
![]() |
#8561 |
Member
![]() |
![]()
jo son gledo utakmicu i mislim da niko ne može tvrdit da ja bi gol jer ni niko bi u razini branke iako se činilo da je gol. Tako da mislin da ni u redu nreć da je Bokun ukro ikome pobjedu, i iti bi reć da su mi se svidili zeleni jer su iako objektivno manje kvalitetniji igrali sa većim sarcem nego razvikone mlade zvijezde iz Paiza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8562 |
Senior Member
![]() |
![]()
JADRAN-ŠOŠK 0-2
jadran loš, svircani puno boji, uz dvo gola i stativu još dvi dobre šanse moglo je lako bit 5-0 u parvo poluvrjeme ,u drugo se šošk povuka i igro na kontre mogli su još dat 2,3 gola, a u JADRANA bi možda trebalo prominit trenera jer vikonje ne igroće i beštimonje i slonje u ...... ni nikako u redu, umisto na grube tuko na lipe,to su još sve mlodi igroći zaigrani ,željni zezancije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8563 |
Senior Member
![]() |
![]()
N.K.Jadran-N.K.Sosk 2
jadran je nakon pobijede nad hvarom po,a to ce balic i com znat iskoristit i dobit 3 boda...[/QUOTE] evo tocno kako san reko.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8564 |
Senior Member
![]() |
![]()
Sve je spremno za sutrašnji dodrosusjedski derbi između Varbanja i Sloge. Sloga nikad jača sa pregršt interkontinentalnih zvijezda, Varbonj, samozatajan, čvrst, pun prkosa...
Tko li će odnijeti bodove sa već sada užarene Grbavice???... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8565 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Svirćani su danas bili bolji...u zadnje vrime sve su bolji i bolji. Trojica nose sa iskusnim zadnjim veznim čine dobar zid pred golmanom koji i ni imo baš puno posla..ono ća je imo obavi je odlično jer gola ni primi, ali isto mu je ispo poneki balun...
![]() sutra je nedjelja.. ![]() ![]() po sto osamdeset i šesti put ponovit ću..hehe, srića da smo mi svirćane susreli dok se još nisu "ušemili"...pa ih dobili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8566 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
al se užorila?? oćemo zvat iskusne dvd-ovce iz PAIZA DA GOSIDU, ILI ĆEMO POSLI UTAKMICE ZAJEDNO ispustit popivene pive po žeravi?????
Varbonj je odlična ekipa, pogotovo doma, i pogotovo za ekipe iz "donjeg" doma forske lige neugodan su protivnik, Varbonj u zadnje vrime ima pozitivan skor protiv Sloge, Varbonj također spada u moje omiljene klubove...Sloga također ima i prkosa, i samozatajnosti i čvrstine...i brzine.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8567 |
Senior Member
![]() |
![]()
Odbrojavaju se sekunde...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8568 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
gledo san južnjaka i vatru. suđenje loše utakmica dobra. vatra boja. taktika vatre bila pogođena. srida južnjaka nadigrona. čisti gol poništen vatri zodnji minut-dvi. čase vami pari za gol? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8569 |
Senior Member
![]() |
![]()
a bome gol je cisti,grgo je do gol i to je to....vatri pokraden gol,a na kraju juznjak imo stativu...necu utakmicu ni komentirat jer ovo ni bila igra nego ne znan kako bi ovo nazvo, igralo se mozda 30 minuti igre,a ovo su bili fauli,tuce,nagurivanja,izlezavanja i ostalo...sudac slab,ustvari nikakav,ne znan jel to zbog komisije ili stvarno ne zna ali,ovo sudenje katastrofa...i jos san nisto zamjeti,kad se udre grgota,ne sudi se nista????a kad on drugega odma zbrka,to ni u redu prima mladicu...to san primjeti vec dosta putih,ali ovo danas je dokozalo da imon prov,jer san bas gledo pazljivo na tu stvor....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8570 |
Senior Member
![]() |
![]()
minimalno 4 carvena za vatru 2 za južnjaka, pomeni vatra danas nidošla igrat balun nego kako je viko pikotic udri( TO SON CU ŽUPANA DI JE REKA) po igročima južnjaka čin pasaju centar i to je to ,da je sudac u drugopoluvrjeme dili kartune za grube rici grgo je mora vec u 60 minutu poc vonka,utakmica gruba sa puno faulih, e ca se tice gola guronje je bilo ali i da je sudac prizno gol,nebi bilo mislin prigovora,A O SUĐENJU necu ni govorit jer za lovu koju pločoju klubovi mislin da zaslužijemo boje suce ,a ovi neka se ućidu u juniorskoj ligi dok ne na učidu kako sudit
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8571 |
Senior Member
![]() |
![]()
Južnjak prezadovoljan bodom,bitno da ni nikomu slomjena noga.Vatreni napravili oko 80 faulih,ča se tiče poništenog gola bije faul na igraču Južnjaka br.5.Vatreni pristupili utakmici koda gredu u rat,ovo još nison gledo u životu.Nison vidi veće nekulture od klupe vatrenih,osim garija njemu svaka čast.Onega redikula pikotića maknite sa klupe jer von se svaki normalan čovik smije.A o pojedinim igračima vatre koji su u toku utakmice bukali nimon riči,oni ćedu se pripoznat somi.A ovi pojedinci koji marzidu izna duše Južnjaka savjetujem psihološku pomoć,ako su se pri vadili na splićane,sad neznom čaje jer je danas za Južnjaka,koliko sam uspi primjetit igrala dvo igrača koji nisu iz otoka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8572 |
Senior Member
![]() |
![]()
a sucko moj neznon disi ti bi al ni jednini drugi nisu igrali balun nego nabijali jedni drugima ,utakmica za gledot 0, a taktika vatre je bila udri balun ća daje od branke a i južnjaka isto i tuko je ča prin zaboravit
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8573 |
Senior Member
![]() |
![]()
Koja je momčad cij.gosp sucko imala više vlaha u momčadi,po čemu vatra boja po napravjenim prekršajima koje niko neće oborit u skoroj budućnosti,moradu bit prizadovojni da su dobili onoliko žuti(pet ili šest,nison sigur)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8574 |
Senior Member
![]() |
![]()
a ca je to bilo u foru...da su jelsi protiv levande ukrali cisti gol???je ko more ispricat o utakmici,a ovo vatra kontra juznjaka,niti je utakmica niti po utakmici tufinjo kako se rece,ovo je rat bi...neman komentara na ovo,samo je dobro da niko ni zavorsi na hitnoj kakovih je bilo startovih...ali gol koji do grgo je cist i juznjakova stativa i od igre nista i po meni nerjeseno nikako nojboje...a cu san na kraju da je niko reko ko da je juznjak do gol da bi pikotic i ekipa bili ubili suca...ni potriba od tega ubi i udri vajo odigrat cisto i korektno,pa neka bolji pobijedi,popijte pice,jedon put on tebe dobi drugi put ti njega,a ne se tuc i rovinovat drugega...i puno je mole dice bilo oko klupe vatre,i slusalo ca se govori,kakove rici i to,ali ne govorin jo da to samo sa vatrine kluipe se cuje,cuje se sa svake,ali ipak vajo malo pripazit i sa tin,a ovin sudac,totalno slab i ako dobije prolaznu za ovo,boje da nan saudidu karmelo i ekipa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8575 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
da ća nam se pari....bi sam dovoljno blizu a i nison slip ni gluh ,kad je sudac sviro prekršaj,balun je pomalo iša u branku ,a svi su počeli rikat,asamo neznam zoć...jer gol je logično da je poništen kad je prije teka zviždija sudac,pa bija u pravu ili u krivu tako je ....a utakmica ko utakmica je bila katastrofa jel stvarno je bilo kao da je vatra igrala u ratu a južnjak nije imo ćo nego izbijat balune i bižat da im ne polomidu noge.....dobro je faola bogu pasalo............ a sad homo naprid i jedni i drugi ,ali judi OVO JE I IGRA I BALUN,bez svađe i ozljeđenih!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8576 |
Senior Member
![]() |
![]()
Čestitke Slogi na pobjedi, 1:0 za Slogu u Varbanju.
Izjednačena, tvorda utakmica, Varbonj po šansima boji. Golman Sloge odličan, obroni slobodni udarac ča je već svak vidi u branki. Po prikozanoj igri, remi je bi realan rezultat, ali eto....vrotit će se u drugoj utakmici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8577 |
Member
![]() |
![]()
ma ca su se ovi južnjaci ništo utišali...
ne bi komentiro puno utakmicu, sve se vidilo... ne bi ni suca, jer se i to vidilo. a ove optužbe na račun vatre??? ne bi ni to , ali moran... Vatra je danas odigrala kako Mančester ![]() ![]() čestitke ciloj momčadi Vatre ![]() ![]() ...i bez sudaca i bez milijona... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8578 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Još jedna rić o jednom čoviku koji sam sebe naziva sudecem, rić je o Karmelinu. Počeo je utakmicu gledati iza gola di su svi navijaći, ali se ubrzo pustija doli pored igrališta i naglasniji je bija u napadima na suca (pazi to mu je kolega). Tog čovika ili (sad ću bit nekulturan kako je reka Kranjčar) to govno od čovika, koji ima obraza ist i pit sa vatrom a nekoliko tjedana poslje jebe mater igračima Vatre jer se suprostavljaju Južnjaku. Tom čoviku triba zabraniti voditi utakmice, jer je se danas vidilo koliko je nepristran. I teško je za virovati da će fer voditi koju zaostalu utakmicu ekipama koje prate Južnjakana na ljestvici. A od jedne "vaspitne" su ga danas samo spasile godine. I na kraju čestitam Južnjaku ovako se osvajaju prvenstva, sa ovakvim pristupom igri (i ovakvim sucima). P.S: neko je napisa da Južnjak ima naj napad ove lige...e pa mi u tom slučaju imamo naj obranu, jer osim moje pogreške u zadnjoj minuti nisu imali prilike za gol P.P.S: ako Stari Grad i Hvar ne nasjednu na provokacije izkusnih igraća Južnjaka, rasturit će ih. Ali bojim se da će i Hvar i Stari grad primit po dva crvena kartona protiv "izkusnih" južnjaka. Nema veze igramo ovi balun radi gušta, i najlipše je bilo posli utakmice popiti pivu ispred svlačionica i popričati sa južnjacima o ovoj utakmici. A zaključak sa svima sa kojima sa prića jest taj da smo ja i struja preveliki živci a da je sudac uništija utakmicu..evala u to ime živili... odoh si otvorit jednu bocu "Zlatana" (u čast sponzoru ove utakmice) i guštat u miru sa mojom zakonitom
![]() |
![]() |
#8579 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
ako je tako bilo u Hvoru, onda smo mi i varbanjani odigrali ka arsenal i chelsea. Po kaški, uz suđenje koje je s jedne i druge strane previđalo prekršaje, viku i razgovore sa sucem. I jedni i drugi ušli su u uatkmicu vjerovatno sa mislima koliko bi lipo bilo osvojit tri boda, jer bar do idućeg vikenda ta tri boda i jednima i drugima donose puno!!! dat gol a ne primit ga, jednostavna filozofija koja zahtijeva pun angažman svih, koncentraciju svih 90 minuti i raspoložene pojedince koji dižu ekipu.
to da je netko bi bolji po šansama ne bih baš prihvati, radi miroljubive koegzistencije radije bih reka da se bilo podjednako, domaćin je naravno kao i svaki domaćin imo na momente inicijativu, Varbonj je imo tin već spomenuti slobodnjak kad se Senjanović čupa i spašava svoju branku, drugom prilikom jedan od naših danas najboljih, ujedno i strijelac pobjedonosnog gola, spašava sa same gol linije nakon šta je golman Sloge već bi savladan.......mi smo imali šansu kod iznenadne kontre kad Jerčić ne uspijeva savladati Mirota jedan na jedan, Smuci glavom nakon kornera.....evo nave son somo po dvi šanse s jedne i druge strane, ća može dovoljno govorit da je utakmica bila izjednačena, a Sloga je s tim jednim golom bila bolja danas..drugi put možda bude obrnuto i to je to. Sloga danas u novim dresovima, Varbonj za mene u isto nove dresove....i nakon svega eto nas di jesmo, Varbonj dobi Jadrana, Sloga Varbonj i eto općinskog lidera bar do subote: Sloga!!! Danas su i Varbanjani mogli upoznat se sa nevjerovatnom brzinom našeg napadača, i napokon stabilnom obranom Sloge!!! I činjenica koja veseli, velik broj doljana na tribini govori da je ovo šta smo u ovih 6 kola napravili: dobro. čestitke svim današnjim pobjednicima!!!!! Jadran - SOŠK 0:2 Vrisnik - Dalmatinac 4:2 Varbonj - Sloga 0:1 Južnjak - Vatra 0:0 Jelsa - Levanda 2:3 Mladost - Hvar 1:5 NESLUŽBENA TABLICA NAKON 6.KOLA: 1.JUŽNJAK 6 5-1-0 16:1 16 2.JELSA 6 4-1-1 13:7 13 3.SOŠK 6 3-2-1 9:5 11 4.HVAR 6 3-1-2 17:13 10 5.SLOGA 6 3-1-2 7:6 10 5.LEVANDA 6 3-1-2 7:6 10 7.VATRA 6 2-2-2 8:9 8 8.JADRAN 6 2-1-3 15:12 7 9.VRISNIK 6 2-1-3 8:15 7 10.VARBONJ 6 2-1-4 10:11 6 11.MLADOST 6 1-1-4 7:14 4 12.DALMATINAC 6 0-0-6 3:21 0 7.kolo SOŠK-VARBONJ JELSA-.JADRAN MLADOST-LEVANDA JUŽNJAK-HVAR DALMATINAC-VATRA SLOGA-VRISNIK Last edited by monkul; 16-11-2009 at 08:29 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8580 |
Senior Member
![]() |
![]()
Vratar zgadi si mi se lone nakon jedne utakmice kad si igroca smiri i teba dobit carveni ali si glumi da ga nis dotaka.
a ovo ca ode pises je ne debilno nego retardirano za covika tvojih godisc.odakle ti pravo govorit nesto o struji coviku koji je do vece golih nego vatra od kad postoji, ti koji pratis ovu ligu par godisc. po meni nema razlike izmedu vatre i juznjaka, za jedne i druge mi ni puno briga ali ovakve rici i komentare nemogu podnit. ajde kad ih napise koji mulac ali ozbiljan covik, to mi ni jasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|