[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-11-2009, 11:18 PM   #8601
LEAO
Member

LEAO's Avatar

LEAO is on a distinguished road

Vidim da poneki pričaju o GOLU vatrenih, pa bi jo reka samo ovo: AKO JE SUDAC SVIRO ČIM JE GRGO U DUELU IZA LEĐA MAAALLOOO GURNI NAŠEG IGRAČA, onda je to faul kako je i sviron, i to je to. Sudac ni sviro 3 ili 10 sekundi posli , nego ODMA.
LEAO is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2009, 11:20 PM   #8602
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

ono se zove: odgovor na repliku....

...vidiš ga? GLEDO PUD NOSE A STOJI PUD NAPRID?.....

Attached Images

monkul is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2009, 11:25 PM   #8603
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

nkranjcar is on a distinguished road

7.kolo
SOŠK-VARBONJ 1 sošk glavni favorit prvenstva
JELSA-.JADRAN x namištena tekma rez 2:2
MLADOST-LEVANDA 2 zeleni u naletu,mladost nikad gora
JUŽNJAK-HVAR 2 hvar za dvi klase boji
DALMATINAC-VATRA X 0:0 jedino grgo more dat gol,ali se previše danas izmori
SLOGA-VRISNIK 1 senjo ne more primit gol,domu ga je darko,ali to mu je senjo molo
nkranjcar is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2009, 11:28 PM   #8604
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Quote:
Originally Posted by nkranjcar View Post
7.kolo
soŠk-varbonj 1 sošk glavni favorit prvenstva
jelsa-.jadran x namištena tekma rez 2:2
mladost-levanda 2 zeleni u naletu,mladost nikad gora
juŽnjak-hvar 2 hvar za dvi klase boji
dalmatinac-vatra x 0:0 jedino grgo more dat gol,ali se previše danas izmori
sloga-vrisnik 1 senjo ne more primit gol,domu ga je darko,ali to mu je senjo molo

:d
Old 15-11-2009, 11:28 PM   #8605
ejon
Senior Member

ejon is on a distinguished road

Argument ti ne darži vodu...
Inače i meni je drogo ča Južnjak ni dobi (ča ne znači da bi mi bilo krivo da bude Južnjak parvi ili ništo slično), jer će ovako prvenstvo bit zanimljivije.
ejon is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2009, 11:29 PM   #8606
no.1
Senior Member

no.1 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by amauri View Post
ma ca su se ovi južnjaci ništo utišali...

ne bi komentiro puno utakmicu, sve se vidilo... ne bi ni suca, jer se i to vidilo. a ove optužbe na račun vatre??? ne bi ni to , ali moran... Vatra je danas odigrala kako Mančester i nikakvim svojim provokacijama ne morete umanjit ca smo odnili bod (a nečemo ni spominjot koliko smo tribali). bilo je par grubih startovihs obe strone, ali ništa zabrinjavajuče... i to da je vatra tribala dobit 15,16 carvenih kartonih von ne darži vodu jer kad VI SOMI niste mogli dat gol, pa kad von ni SUDAC ni pomoga, bome bilo bi sportski da smo mi somi gurnili balun u branku... A to ca von je prosjek godišć 52-53 pa se na svaki kontakt vojote po terenu - drugi put če von bit i gore...

čestitke ciloj momčadi Vatre na iznimnom trudu (i sucu ca ni prizno gol, jer ko će opet lokat večeras)

...i bez sudaca i bez milijona...

možda oni imoju vece godišć ali nisu plakali kad ste ih tukli po nogima parvo poluvrijeme al kad su u drugemu von vrotili postali ste placi pizde ,od bebana pa na daje
no.1 is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2009, 11:29 PM   #8607
crni
Member

crni is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by mačak View Post
MOLIM TE MUĆ JER RASPRAVE O OVEMU SU BESMISLENE KAO I OVE TVOJE RIČI,svak je vidi pa neka prosudi ali ni pošteno igroli sa vlasima ili foranima vama je sve isto( nekima)mislim da stu svi koji igraju tu samo zbog jednega DRUŽENJA,IGRE I SPORTA !!!! I NEĆEMO SE OVAKO ČASTIT,JER DANAS JE BILO OVAKO A SUTRA ONAKO,PREMA TEMU !!!!MISLIM DA TRIBO GLEDAT BALUN I DIVIT SE MLODIM MOMCIMA ŠTA SE TRUDE I TO IM I PRIZNAT!!!
Ajde mi prvo lipo objasni šta to nije pošteno? I koga uopće briga jel Južnjak igra sa 11 vlaja il foranih,mene sigurno ne.meni su to sve igrači Južnjaka.
Ja uopće ne kužim zbog čega se nas napada?Ovo danas je bila jedna najnormalnija utakmica ne baš lipa za gledat i prenervozna kakvih je bilo mali milijun u forskoj lizi,ali izgleda da ste unaprid upisali 3 boda pa ste sad nezadovoljni.Šta vas je tribalo pustit da date 3 komada i da dobijete utakmicu bez borbe?E pa ne ide to tek tako prijatelju moj.
crni is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2009, 11:31 PM   #8608
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

nema ni potrebe za argumentima..... finilo je.
vami sošk, non vrisnik....

u pravu si.
ća mogu više od tega?
Old 15-11-2009, 11:36 PM   #8609
no.1
Senior Member

Quote:
Originally Posted by crni View Post
Ajde mi prvo lipo objasni šta to nije pošteno? I koga uopće briga jel Južnjak igra sa 11 vlaja il foranih,mene sigurno ne.meni su to sve igrači Južnjaka.
Ja uopće ne kužim zbog čega se nas napada?Ovo danas je bila jedna najnormalnija utakmica ne baš lipa za gledat i prenervozna kakvih je bilo mali milijun u forskoj lizi,ali izgleda da ste unaprid upisali 3 boda pa ste sad nezadovoljni.Šta vas je tribalo pustit da date 3 komada i da dobijete utakmicu bez borbe?E pa ne ide to tek tako prijatelju moj.
drogi moj crni još si jako mlod i jo son siguro gledo 5 putih vece utakmicih od tebe,i mogu ti rec da ovakve utakmice nison nikad gledo niti bi je voli vec vidit jer ovo danas ni bila utakmica,ovo je bila jedna velika sramota i jednih i drugih
Old 15-11-2009, 11:36 PM   #8610
ejon
Senior Member

ejon is on a distinguished road

Somo mi je to bilo potriba!!

Inače, jes primjeti da smo okruženi vukovima??ž

Laku noć
ejon is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2009, 11:42 PM   #8611
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Preferiram glis-glis.....
Attached Images

Old 15-11-2009, 11:42 PM   #8612
crni
Member

Quote:
Originally Posted by LEAO View Post
Vidim da poneki pričaju o GOLU vatrenih, pa bi jo reka samo ovo: AKO JE SUDAC SVIRO ČIM JE GRGO U DUELU IZA LEĐA MAAALLOOO GURNI NAŠEG IGRAČA, onda je to faul kako je i sviron, i to je to. Sudac ni sviro 3 ili 10 sekundi posli , nego ODMA.

Leao gol je regularan ali ako je svira prekršaj svira je i dalje nema priče!
Old 15-11-2009, 11:48 PM   #8613
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

Quote:
Originally Posted by no.1 View Post
drogi moj crni još si jako mlod i jo son siguro gledo 5 putih vece utakmicih od tebe,i mogu ti rec da ovakve utakmice nison nikad gledo niti bi je voli vec vidit jer ovo danas ni bila utakmica,ovo je bila jedna velika sramota i jednih i drugih
Složen se sa tobon,jo isto nison gledo nikad utakmicu na otoku sa ovoliko prekršajih,ali zato nos čeko u nediju fenomenalna utakmica JUŽNJAK-HVAR,jer će se Hvar nadigravat sa Južnjakom,a ne ko vatreni danas,ako protivnički igrač pređe centar odmah ruši
Old 15-11-2009, 11:52 PM   #8614
no.1
Senior Member

Quote:
Originally Posted by vratar View Post
Južnjak zadovoljan, naravno kad je osvojija bod, a Vatra izgubila dva, svi koji su bili na utaknici i koji su bili neutralni (hoću reći ne kao kranjcar i sudac) su vidili bolju Vatru i čistu kradju...pišeš nešto kontra vatre, a struja je zasluži danas ne jedan več pet crvenih (u neki tren mi se učinilo da je on savjetnik suca a ne vezni Južnjaka)....naravno samo da nenosi dres Južnjaka....šta se tiće kulture bolje je južnjaku ne govorit ništa. Kažež da triba Pikotića maknuti, volija bi viditi i jedneg Južnjaka da se vas ovako otvoreno krade;jer je i ovako struja vika non stop a još da je sudac pokra Južnjaka ka nas bojim se da bi izudara suca. Šta se tiće sudca,(kažeš da je vatra učinila 80 faulih) dovoljan mi je bija razgovor sa delegatom koji ga je ocijenja jako loše . I neznam dali je namjerno ovako pristrano sudija (zanimljivo svaku dvojbenu scenu je sudi u korist južnjaka, koji je ,zanimljivo, u čitavom drugom poluvremenu učinija samo pet ili šest faulih), neželim to vjerovati, možda je samo pa pod Strujinim autoritetom. A šta se tiće gola dosta je bila izjava Cettota da on nezna jeli bi faul, ali da je prizna gol da se on nebi ima sta buniti.
Još jedna rić o jednom čoviku koji sam sebe naziva sudecem, rić je o Karmelinu. Počeo je utakmicu gledati iza gola di su svi navijaći, ali se ubrzo pustija doli pored igrališta i naglasniji je bija u napadima na suca (pazi to mu je kolega). Tog čovika ili (sad ću bit nekulturan kako je reka Kranjčar) to govno od čovika, koji ima obraza ist i pit sa vatrom a nekoliko tjedana poslje jebe mater igračima Vatre jer se suprostavljaju Južnjaku. Tom čoviku triba zabraniti voditi utakmice, jer je se danas vidilo koliko je nepristran. I teško je za virovati da će fer voditi koju zaostalu utakmicu ekipama koje prate Južnjakana na ljestvici. A od jedne "vaspitne" su ga danas samo spasile godine.

I na kraju čestitam Južnjaku ovako se osvajaju prvenstva, sa ovakvim pristupom igri (i ovakvim sucima).
P.S: neko je napisa da Južnjak ima naj napad ove lige...e pa mi u tom slučaju imamo naj obranu, jer osim moje pogreške u zadnjoj minuti nisu imali prilike za gol
P.P.S: ako Stari Grad i Hvar ne nasjednu na provokacije izkusnih igraća Južnjaka, rasturit će ih. Ali bojim se da će i Hvar i Stari grad primit po dva crvena kartona protiv "izkusnih" južnjaka.
Nema veze igramo ovi balun radi gušta, i najlipše je bilo posli utakmice popiti pivu ispred svlačionica i popričati sa južnjacima o ovoj utakmici. A zaključak sa svima sa kojima sa prića jest taj da smo ja i struja preveliki živci a da je sudac uništija utakmicu..evala u to ime živili... odoh si otvorit jednu bocu "Zlatana" (u čast sponzoru ove utakmice) i guštat u miru sa mojom zakonitom
drogi moj prijateju treba bit realan i pošten, a ti to nis ,parvo vaša klupa na čelu sa vašim trenerom od parve min je sudce častila svakakvim ričima i parvo poluvrime je sudac sudi sve kako ste vikali vi a u drugo je bilo obrnuto a sad dal je to radi strujinega autoriteta ili neceg drugog ni bitno ,tvoji igroči ribo i beban su morali dobi drugi žuti u 60 min pa nisu ,južnjaka nece dobit niko pogotovo for i storigrod
Old 16-11-2009, 12:05 AM   #8615
crni
Member

Quote:
Bilo je ovakvih utakmica dosta u forskoj lizi šta sam ih ja gleda a bit će ih i još ,jer dok se god budu dizale tenzije na suce i svaki njihov dosuđeni prekršaj gledat ćeš ih prijatelju moj i dalje.A to je najveća sramota po meni jer oni faljivaju iz neznanja a ne u korist nekoga.Posli toga se izgubi pa i ono šta zna zaboravi.
Old 16-11-2009, 12:06 AM   #8616
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

Kontrolor suđenja je svašta izdili glavnom sucu na poluvrijeme,siguro je kontrolor dobi te boce vina o kojima piše vratar,pa je poče drugo poluvrijeme navlačit na Južnjaka.Niko ne piše o indirektu za vatru u 2min,zbog namjernog vraćanja baluna vrataru južnjaka,onde ni bilo ni n od namjere,ništo smišnije nison nikad vidi
Old 16-11-2009, 12:11 AM   #8617
no.1
Senior Member

Quote:
Originally Posted by nkranjcar View Post
Kontrolor suđenja je svašta izdili glavnom sucu na poluvrijeme,siguro je kontrolor dobi te boce vina o kojima piše vratar,pa je poče drugo poluvrijeme navlačit na Južnjaka.Niko ne piše o indirektu za vatru u 2min,zbog namjernog vraćanja baluna vrataru južnjaka,onde ni bilo ni n od namjere,ništo smišnije nison nikad vidi
ma to ti je struja svojim autoritetom kod kontrolora interveniro
Old 16-11-2009, 12:17 AM   #8618
vratar
Senior Member

vratar is on a distinguished road

Quote:
drogi moj prijateju treba bit realan i pošten, a ti to nis ,parvo vaša klupa na čelu sa vašim trenerom od parve min je sudce častila svakakvim ričima i parvo poluvrime je sudac sudi sve kako ste vikali vi a u drugo je bilo obrnuto a sad dal je to radi strujinega autoriteta ili neceg drugog ni bitno ,tvoji igroči ribo i beban su morali dobi drugi žuti u 60 min pa nisu ,južnjaka nece dobit niko pogotovo for i storigrod
Istina sigurno nisam nepristran, pa radi se o mojoj ekipi....istina isto tako da Ribo triba dobit čisti crveni sredinom drugog dila....zašto Beban neznam nisam vidija neki veći prekršaj.Ti kažeš da je prvo sudi za nas a drugo za njih, eto ti si bija sa strane i gleda pa ću ti virovati, ali eto ja nisam ima takav osječaj, jer je ribo dobija zbog psovke žuti a (ja mislim) Darko zbog isteg (jedan gospu drugi boga) proša lišo. A to je bilo u prvi dil.
Ali nema veze završilo i dobro.... bija gol nije bija, bija faul nije bije, bija pristran nije bija.....pa o čemu bi mi diskutirali ovi cili tjedan da nam nije toga.

Kranjčaru igrač vraća loptu Saletu, to nije bilo izbijanje ni slučajno, a Cetto viće pusti. Pa jebi ga, istina nije igra njemu ali igra je kontrolirano svom igraću koji pušta to Cettu. Otvori pravilnik.
Old 16-11-2009, 12:19 AM   #8619
crni
Member

[QUOTE=nkranjcar;197856]Kontrolor suđenja je svašta izdili glavnom sucu na poluvrijeme,siguro je kontrolor dobi te boce vina o kojima piše vratar,pa je poče drugo poluvrijeme navlačit na Južnjaka.Niko ne piše o indirektu za vatru u 2min,zbog namjernog vraćanja baluna vrataru južnjaka,onde ni bilo ni n od namjere,ništo smišnije nison nikad vidi[/QUOTE

po meni čisti indirekt jer je balun vraćen drugom stoperu ali ga je pokupi golman.Čisti indirekt.
Old 16-11-2009, 12:21 AM   #8620
LEAO
Member

LEAO's Avatar

LEAO is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by crni View Post
Leao gol je regularan ali ako je svira prekršaj svira je i dalje nema priče!
Lipo si i som reka da dalje nema priče, ali ipak mslim da ti ne možeš OBJEKTIVNO govoit o golu jer son jo ipak bi 5 metri od mjesta događaja a ti možda nekih 40-tak metara.
LEAO is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules