[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-11-2009, 12:28 AM   #8621
crni
Member

crni is on a distinguished road
Smile

Quote:
Originally Posted by LEAO View Post
Lipo si i som reka da dalje nema priče, ali ipak mslim da ti ne možeš OBJEKTIVNO govoit o golu jer son jo ipak bi 5 metri od mjesta događaja a ti možda nekih 40-tak metara.
prijatelju ni ja ni ti nemožemo bit objektivni! Ali nisi mi bi baš nešto siguran u prekršaj kad si ga iša čupat iz branke?
crni is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2009, 12:29 AM   #8622
LEAO
Member

LEAO's Avatar

LEAO is on a distinguished road

[quote=crni;197859]
Quote:
Originally Posted by nkranjcar View Post
Kontrolor suđenja je svašta izdili glavnom sucu na poluvrijeme,siguro je kontrolor dobi te boce vina o kojima piše vratar,pa je poče drugo poluvrijeme navlačit na Južnjaka.Niko ne piše o indirektu za vatru u 2min,zbog namjernog vraćanja baluna vrataru južnjaka,onde ni bilo ni n od namjere,ništo smišnije nison nikad vidi[/QUOTE

po meni čisti indirekt jer je balun vraćen drugom stoperu ali ga je pokupi golman.Čisti indirekt.
Crni nije balun bija vraćen nego nekontrolirano izbijen u zrak. Jer , da je drugačije bilo onda bi to značilo da ja nakon 33 godine igranja nemam pojma o balunu. A viruj mi na rič da nije bilo drugačije.
LEAO is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2009, 12:34 AM   #8623
LEAO
Member

LEAO's Avatar

Quote:
Originally Posted by crni View Post
prijatelju ni ja ni ti nemožemo bit objektivni! Ali nisi mi bi baš nešto siguran u prekršaj kad si ga iša čupat iz branke?
Ja sam ti prijatelju balun išao čupat iz dva razloga: prvo zato što nisam u tom momentu čuo zvižduk, valjda zbog toga što sa BIO U UTAKMICI a drugo što ja uvik idem do kraja jer sam se puno puta OPARIO sa sucima i zvižducima pa pušem i na HLADNO.
Old 16-11-2009, 12:37 AM   #8624
crni
Member

[quote=LEAO;197862]
Quote:

Crni nije balun bija vraćen nego nekontrolirano izbijen u zrak. Jer , da je drugačije bilo onda bi to značilo da ja nakon 33 godine igranja nemam pojma o balunu. A viruj mi na rič da nije bilo drugačije.
To sve stoji ali igrač je ima loptu u svom posjedu i bez pritiska odigrava dugi balun na svog stopera!Druga stvar je šta je on to izve loše ili mu je balun iša malo priko noge ali bitna je namjera!Nije on iša izbit balun u protivničko polje pa falija.Oprosti leao po meni čisti indirekt.
Old 16-11-2009, 12:42 AM   #8625
LEAO
Member

LEAO's Avatar

[quote=crni;197864]
Quote:

To sve stoji ali igrač je ima loptu u svom posjedu i bez pritiska odigrava dugi balun na svog stopera!Druga stvar je šta je on to izve loše ili mu je balun iša malo priko noge ali bitna je namjera!Nije on iša izbit balun u protivničko polje pa falija.Oprosti leao po meni čisti indirekt.
Dobro je crni, možda bi bilo ipak nojboje da jo napokon prestanem ili igrat balun ili pak već govorit o ovoj utakmici. Možda OBOJE.
Old 16-11-2009, 12:46 AM   #8626
no.1
Senior Member

no.1 is on a distinguished road

[quote=crni;197864]
Quote:

som sebi skočeš u usta,svako namjerno vračanje lopte golmanu osim glavom iliprsima je indirekt,a kako je balu bi upučen saši nema govora o tome
no.1 is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2009, 12:50 AM   #8627
crni
Member

[quote=LEAO;197865]
Quote:

Dobro je crni, možda bi bilo ipak nojboje da jo napokon prestanem ili igrat balun ili pak već govorit o ovoj utakmici. Možda OBOJE.
pristat ćemo o ovoj temi pričat al o tome da se ti ostaviš baluna nemoj ni pomišljat.Imaš ti još puno toga za odigrat.
Old 16-11-2009, 12:56 AM   #8628
crni
Member

[quote=no.1;197866]
Quote:

som sebi skočeš u usta,svako namjerno vračanje lopte golmanu osim glavom iliprsima je indirekt,a kako je balu bi upučen saši nema govora o tome
Ali legendo golman je pokupi taj balun a ne saša.
Old 16-11-2009, 12:04 PM   #8629
-josip-
Senior Member

-josip- is on a distinguished road

Quote:
Kontrolor suđenja je svašta izdili glavnom sucu na poluvrijeme,siguro je kontrolor dobi te boce vina o kojima piše vratar,pa je poče drugo poluvrijeme navlačit na Južnjaka.Niko ne piše o indirektu za vatru u 2min,zbog namjernog vraćanja baluna vrataru južnjaka,onde ni bilo ni n od namjere,ništo smišnije nison nikad vidi

jučer uvečer sam u dvorani sreo kontrolora o kojem pričate i kazao bih ovako:
1.) taj kontrolor je tijekom sudačke karijere bio poznat kao sudac koji se drži svojih principa, čvrst, nepotkupljiv, bez veza i vezica dospio je, mislim, do 2.HL i tu završio sudačku karijeru. Što se tiče njegovih stavova, do dan danas ih nije promijenio i nadam se da neće nikada... Ovo sam samo napisao kao uvertiru onoga što mi je kazao jučer.
2.)Utakmica katastrofa i s jedne i s druge strane, ponašanje sramotno, po njegovom sudu tijekom utakmice obje ekipe su trebale dobiti po 2 crvena kartona, s time da je struja (možda mi je spomenuo i grgota, nisam siguran) do 30e minute trebao biti isključen.
3.) Kazao mi je da se sudac totalno izgubio, da je momak inače kvalitetan sudac i da uopće ne zna što mu je bilo, da je u poluvremenu pričao s njim, malo ga pokušao smiriti, sali da jednostavno nije išlo.
4.) prilikom gola Vatre, Grgo se je očigledno poslužio rukama i napravio prekršaj, tako da je sudac dobro procijenio...
5.) ne znam smijem li ovo pisati jer zaista ne znam je li to uredu da prenosim njegove riječi, ali eto, vidim koliko ste postova napisali pa sam jednostavno želio kazati kako je sve to izgledalo iz kuta čovjeka koji je, vjerujte mi, mnogo stručniji od svih nas.
6.) i za kraj nešto lijepo: bio je i na utakmici u Hvaru Levanda-Jelsa i kazao da ljepši nogomet, takvu vrhunsku nogometnu utakmicu odavno nije vidio... Ma bravo Jelksa, bravo Levanda, ako je tako, jedno veliko BRAVO!!!

Quote:
Originally Posted by no.1 View Post
ma to ti je struja svojim autoritetom kod kontrolora interveniro
a ova ne drži vodu...
-josip- is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2009, 12:40 PM   #8630
Stanko Bubalo
Junior Member

Stanko Bubalo's Avatar

Stanko Bubalo is on a distinguished road

Ma ocemu vi južnjaci pricate.Budite sritni na osvojenom bodu,a ja nisam cilu noć oka sklopija što zbog izgubljena 2 boda,što zbog kradje koju nisan doživija u svom životu.Jeli sudac POKRA Vatru namjerno,ako je dobija koju bocu ZLATANA,ili je zbog svog neiskustva podlega pritisku ponajprije STRUJE a i ostalih igrača južnjaka,o tom nebi,ali svak normalan ko je gleda utakmicu vidio je da je VATRA POKRADENA.
I KOME BI VI TO DALI 5 KOMADA DA SE IGRALO U HVARU BOGATI.NE SAMO DA NISTE STVORILI JUČE NITI JEDNU ŠANSU NEGO NISTE OPALILI PO GOLU.I TO JE STRAŠNA EKIPA JUŽNJAKA.ISKRENO KAKO STE PISALI PO PORTALU O STRAŠNOJ IGRI,O VELIČANSTVENOJ OBRANI I UBOJITOM NAPADU KOJI STVORI DESET,PETNEST ŠANSI PO UTAKMICI,JA SAN SE BIJA PRIPA DA ĆE TE NAM UVALIT 5,6 KOMADA,ALI BOGAMI NA UTAKMICI SAM SE OSJEĆA KODA IGRAM PROTIV NEKIH VETERANA ILI ZADNJE EKIPE U PRVENSTVU.
Stanko Bubalo is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2009, 12:43 PM   #8631
no.1
Senior Member

Quote:
Originally Posted by -josip- View Post
jučer uvečer sam u dvorani sreo kontrolora o kojem pričate i kazao bih ovako:
1.) taj kontrolor je tijekom sudačke karijere bio poznat kao sudac koji se drži svojih principa, čvrst, nepotkupljiv, bez veza i vezica dospio je, mislim, do 2.HL i tu završio sudačku karijeru. Što se tiče njegovih stavova, do dan danas ih nije promijenio i nadam se da neće nikada... Ovo sam samo napisao kao uvertiru onoga što mi je kazao jučer.
2.)Utakmica katastrofa i s jedne i s druge strane, ponašanje sramotno, po njegovom sudu tijekom utakmice obje ekipe su trebale dobiti po 2 crvena kartona, s time da je struja (možda mi je spomenuo i grgota, nisam siguran) do 30e minute trebao biti isključen.
3.) Kazao mi je da se sudac totalno izgubio, da je momak inače kvalitetan sudac i da uopće ne zna što mu je bilo, da je u poluvremenu pričao s njim, malo ga pokušao smiriti, sali da jednostavno nije išlo.
4.) prilikom gola Vatre, Grgo se je očigledno poslužio rukama i napravio čase tice prekršaj, tako da je sudac dobro procijenio...
5.) ne znam smijem li ovo pisati jer zaista ne znam je li to uredu da prenosim njegove riječi, ali eto, vidim koliko ste postova napisali pa sam jednostavno želio kazati kako je sve to izgledalo iz kuta čovjeka koji je, vjerujte mi, mnogo stručniji od svih nas.
6.) i za kraj nešto lijepo: bio je i na utakmici u Hvaru Levanda-Jelsa i kazao da ljepši nogomet, takvu vrhunsku nogometnu utakmicu odavno nije vidio... Ma bravo Jelksa, bravo Levanda, ako je tako, jedno veliko BRAVO!!!

a ova ne drži vodu...
to ti je moj josipe mala zajebancija ovo za struju,a to čase vadite da je struja mora bit isključen radi prigovoronja, po temu bi veče od pola momčadi vatre tribalo izbacit a i južnjaka jer su govorili grube riči i sucu i jedni drugima, a čase tice utakmice u hvoru neznon di je gledo jer je bila malo boja nego ova u jesi jedino se nisu svadjoli
Old 16-11-2009, 12:59 PM   #8632
no.1
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Stanko Bubalo View Post
Ma ocemu vi južnjaci pricate.Budite sritni na osvojenom bodu,a ja nisam cilu noć oka sklopija što zbog izgubljena 2 boda,što zbog kradje koju nisan doživija u svom životu.Jeli sudac POKRA Vatru namjerno,ako je dobija koju bocu ZLATANA,ili je zbog svog neiskustva podlega pritisku ponajprije STRUJE a i ostalih igrača južnjaka,o tom nebi,ali svak normalan ko je gleda utakmicu vidio je da je VATRA POKRADENA.
I KOME BI VI TO DALI 5 KOMADA DA SE IGRALO U HVARU BOGATI.NE SAMO DA NISTE STVORILI JUČE NITI JEDNU ŠANSU NEGO NISTE OPALILI PO GOLU.I TO JE STRAŠNA EKIPA JUŽNJAKA.ISKRENO KAKO STE PISALI PO PORTALU O STRAŠNOJ IGRI,O VELIČANSTVENOJ OBRANI I UBOJITOM NAPADU KOJI STVORI DESET,PETNEST ŠANSI PO UTAKMICI,JA SAN SE BIJA PRIPA DA ĆE TE NAM UVALIT 5,6 KOMADA,ALI BOGAMI NA UTAKMICI SAM SE OSJEĆA KODA IGRAM PROTIV NEKIH VETERANA ILI ZADNJE EKIPE U PRVENSTVU.
ni vos niko pokro jer tine znoš ca je krađa, vi niste igrali za dobit jučere nego ste se došli potuc ,a da ste došli igrat balun kako znote igrat možda bi te i bili dobili, jer teren je bi loš a to južnjaku ne paše za njihovu igru, a da se igralo u foru siguro bi bilo drugaćije, a to čemo vidit u drugemu dilu,a to vaše doli su mu vina, potplotili ga, to su takve bedastoče to nijednemu normalnome čoviku ne može past napamet,a ako več mislite da su suci takvi čain vi ne dote maslinovega uja poiškega pa ce sudit za vos
Old 16-11-2009, 01:21 PM   #8633
Stanko Bubalo
Junior Member

Stanko Bubalo's Avatar

Stanko Bubalo is on a distinguished road

Quote:
ni vos niko pokro jer tine znoš ca je krađa, vi niste igrali za dobit jučere nego ste se došli potuc ,a da ste došli igrat balun kako znote igrat možda bi te i bili dobili, jer teren je bi loš a to južnjaku ne paše za njihovu igru, a da se igralo u foru siguro bi bilo drugaćije, a to čemo vidit u drugemu dilu,a to vaše doli su mu vina, potplotili ga, to su takve bedastoče to nijednemu normalnome čoviku ne može past napamet,a ako več mislite da su suci takvi čain vi ne dote maslinovega uja poiškega pa ce sudit za vos
da ja neznam Šta je kraĐa,sinko moj nagleda sam se ja dosta kradje igrajuĆi bih-ligu,ali ovaku joŠ nisam doŽivija.da vam je teren bio loŠ,i koju to igru ima juŽnjak,ja je bogami juČe nisam vidija
Stanko Bubalo is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2009, 01:53 PM   #8634
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

nkranjcar is on a distinguished road

Quote:
da ja neznam Šta je kraĐa,sinko moj nagleda sam se ja dosta kradje igrajuĆi bih-ligu,ali ovaku joŠ nisam doŽivija.da vam je teren bio loŠ,i koju to igru ima juŽnjak,ja je bogami juČe nisam vidija
Vidi tablicu,jebeš igru
nkranjcar is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2009, 02:25 PM   #8635
vratar
Senior Member

vratar is on a distinguished road

Quote:
Vidi tablicu,jebeš igru
Pa pogledat ćemo za pet šest kola. Namučili ste se protiv nas, koji možda pojedinačno igrački i nismo sam vrh lige, šta će tek bit kad naletite na Hvara, Stari Grad, Levandu.....
Old 16-11-2009, 02:35 PM   #8636
vratar
Senior Member

vratar is on a distinguished road

Quote:
to ti je moj josipe mala zajebancija ovo za struju,a to čase vadite da je struja mora bit isključen radi prigovoronja, po temu bi veče od pola momčadi vatre tribalo izbacit a i južnjaka jer su govorili grube riči i sucu i jedni drugima, a čase tice utakmice u hvoru neznon di je gledo jer je bila malo boja nego ova u jesi jedino se nisu svadjoli
Istina previše se pričalo.....ali to je posljedica toga da je Struja vodija konstantnu konverzaciju sa sucem, i onda nastupa :ako more on mogu i ja....

al bi ti muća da vidiš da protivnik non stop sugerira sucu??
sad ćete reć da smo to mi počeli.....i to je uredu svak ima pravo na svoje razmišljanje...i to i je gušt te igre
Old 16-11-2009, 02:54 PM   #8637
mačak
Junior Member

mačak is on a distinguished road

[QUOTE=Stanko Bubalo;197883]da ja neznam Šta je kraĐa,sinko moj nagleda sam se ja dosta kradje igrajuĆi bih-ligu,ali ovaku joŠ nisam doŽivija.da vam je teren bio loŠ,i koju to igru ima juŽnjak,ja je bogami juČe nisam vidija[/QUOTE

ONDA bi se tribali vratit u tu svoju ligu jer je tamo ima veće nego ode,ali oćito slabo gledate, a mislin da svak ima dan D!!!!!
mačak is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2009, 02:59 PM   #8638
mačak
Junior Member

Quote:

A TO DA SMO IH MI POTPLOTILI SVEŽITE MAČKU ZA REP::::::::::::.TO VAM NE PIJE VODU:::::::::MA DA MI JE ZNAT ŠTA VAS MUČI...da ste se tako uznemirili:::: pa drugi put vam savjetujem prije svake utakmice ,u apoteku pa tablete za smirenje,od toga von se puno boje spi.............ovo je bi besplatan savjet....nema na čemu...
Old 16-11-2009, 03:04 PM   #8639
mačak
Junior Member

Quote:
7.kolo
SOŠK-VARBONJ 1 sošk glavni favorit prvenstva
JELSA-.JADRAN x namištena tekma rez 2:2
MLADOST-LEVANDA 2 zeleni u naletu,mladost nikad gora
JUŽNJAK-HVAR 2 hvar za dvi klase boji
DALMATINAC-VATRA X 0:0 jedino grgo more dat gol,ali se previše danas izmori
SLOGA-VRISNIK 1 senjo ne more primit gol,domu ga je darko,ali to mu je senjo molo

moram priznat to još nison ču .....a da je for boji pogledaj tablicu nebi baš reko.........:binkyb aby
Old 16-11-2009, 04:23 PM   #8640
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Senjo molo DARKOTU... - TO ĆU MORAT PRONEVJERIT, i ukoliko se pokaže točnim, bogami će Senjo plotit gajbu pive svim slogićima. :9

inače, moram se ovako javno ispričat vrisničanima, ali mi jednostavno nismo im u mogučnosti izać u susret.....
monkul is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules