![]() |
![]() |
#8621 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8622 | |
Member
![]() |
![]()
[quote=crni;197859]
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8623 |
Member
![]() |
![]()
Ja sam ti prijatelju balun išao čupat iz dva razloga: prvo zato što nisam u tom momentu čuo zvižduk, valjda zbog toga što sa BIO U UTAKMICI a drugo što ja uvik idem do kraja jer sam se puno puta OPARIO sa sucima i zvižducima pa pušem i na HLADNO.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8624 |
Member
![]() |
![]()
[quote=LEAO;197862]To sve stoji ali igrač je ima loptu u svom posjedu i bez pritiska odigrava dugi balun na svog stopera!Druga stvar je šta je on to izve loše ili mu je balun iša malo priko noge ali bitna je namjera!Nije on iša izbit balun u protivničko polje pa falija.Oprosti leao po meni čisti indirekt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8625 | |
Member
![]() |
![]()
[quote=crni;197864]
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8626 | |
Senior Member
![]() |
![]()
[quote=crni;197864]
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8627 |
Member
![]() |
![]()
[quote=LEAO;197865]pristat ćemo o ovoj temi pričat al o tome da se ti ostaviš baluna nemoj ni pomišljat.Imaš ti još puno toga za odigrat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8628 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8629 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
jučer uvečer sam u dvorani sreo kontrolora o kojem pričate i kazao bih ovako: 1.) taj kontrolor je tijekom sudačke karijere bio poznat kao sudac koji se drži svojih principa, čvrst, nepotkupljiv, bez veza i vezica dospio je, mislim, do 2.HL i tu završio sudačku karijeru. Što se tiče njegovih stavova, do dan danas ih nije promijenio i nadam se da neće nikada... Ovo sam samo napisao kao uvertiru onoga što mi je kazao jučer. 2.)Utakmica katastrofa i s jedne i s druge strane, ponašanje sramotno, po njegovom sudu tijekom utakmice obje ekipe su trebale dobiti po 2 crvena kartona, s time da je struja (možda mi je spomenuo i grgota, nisam siguran) do 30e minute trebao biti isključen. 3.) Kazao mi je da se sudac totalno izgubio, da je momak inače kvalitetan sudac i da uopće ne zna što mu je bilo, da je u poluvremenu pričao s njim, malo ga pokušao smiriti, sali da jednostavno nije išlo. 4.) prilikom gola Vatre, Grgo se je očigledno poslužio rukama i napravio prekršaj, tako da je sudac dobro procijenio... 5.) ne znam smijem li ovo pisati jer zaista ne znam je li to uredu da prenosim njegove riječi, ali eto, vidim koliko ste postova napisali pa sam jednostavno želio kazati kako je sve to izgledalo iz kuta čovjeka koji je, vjerujte mi, mnogo stručniji od svih nas. 6.) i za kraj nešto lijepo: bio je i na utakmici u Hvaru Levanda-Jelsa i kazao da ljepši nogomet, takvu vrhunsku nogometnu utakmicu odavno nije vidio... Ma bravo Jelksa, bravo Levanda, ako je tako, jedno veliko BRAVO!!! a ova ne drži vodu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8630 |
Junior Member
![]() |
![]()
Ma ocemu vi južnjaci pricate.Budite sritni na osvojenom bodu,a ja nisam cilu noć oka sklopija što zbog izgubljena 2 boda,što zbog kradje koju nisan doživija u svom životu.Jeli sudac POKRA Vatru namjerno,ako je dobija koju bocu ZLATANA,ili je zbog svog neiskustva podlega pritisku ponajprije STRUJE a i ostalih igrača južnjaka,o tom nebi,ali svak normalan ko je gleda utakmicu vidio je da je VATRA POKRADENA.
I KOME BI VI TO DALI 5 KOMADA DA SE IGRALO U HVARU BOGATI.NE SAMO DA NISTE STVORILI JUČE NITI JEDNU ŠANSU NEGO NISTE OPALILI PO GOLU.I TO JE STRAŠNA EKIPA JUŽNJAKA.ISKRENO KAKO STE PISALI PO PORTALU O STRAŠNOJ IGRI,O VELIČANSTVENOJ OBRANI I UBOJITOM NAPADU KOJI STVORI DESET,PETNEST ŠANSI PO UTAKMICI,JA SAN SE BIJA PRIPA DA ĆE TE NAM UVALIT 5,6 KOMADA,ALI BOGAMI NA UTAKMICI SAM SE OSJEĆA KODA IGRAM PROTIV NEKIH VETERANA ILI ZADNJE EKIPE U PRVENSTVU. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8631 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8632 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8633 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8634 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8635 |
Senior Member
![]() |
![]()
Pa pogledat ćemo za pet šest kola. Namučili ste se protiv nas, koji možda pojedinačno igrački i nismo sam vrh lige, šta će tek bit kad naletite na Hvara, Stari Grad, Levandu.....
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8636 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
al bi ti muća da vidiš da protivnik non stop sugerira sucu?? sad ćete reć da smo to mi počeli.....i to je uredu svak ima pravo na svoje razmišljanje...i to i je gušt te igre
![]() |
![]() |
#8637 |
Junior Member
![]() |
![]()
[QUOTE=Stanko Bubalo;197883]da ja neznam Šta je kraĐa,sinko moj nagleda sam se ja dosta kradje igrajuĆi bih-ligu,ali ovaku joŠ nisam doŽivija.da vam je teren bio loŠ
![]() ONDA bi se tribali vratit u tu svoju ligu jer je tamo ima veće nego ode,ali oćito slabo gledate, a mislin da svak ima dan D!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8638 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
A TO DA SMO IH MI POTPLOTILI SVEŽITE MAČKU ZA REP::::::::::::.TO VAM NE PIJE VODU:::::::::MA DA MI JE ZNAT ŠTA VAS MUČI...da ste se tako uznemirili:::: pa drugi put vam savjetujem prije svake utakmice ,u apoteku pa tablete za smirenje,od toga von se puno boje spi.............ovo je bi besplatan savjet....nema na čemu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8639 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
moram priznat to još nison ču .....a da je for boji pogledaj tablicu nebi baš reko......... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8640 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Senjo molo DARKOTU...
![]() ![]() inače, moram se ovako javno ispričat vrisničanima, ali mi jednostavno nismo im u mogučnosti izać u susret..... |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|