[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-11-2009, 05:13 PM   #8641
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

RASPORED VII KOLA 21 i 22 STUDENOG 2009

N.K.SOŠK-N.K.VARBONJ nedjelja 22.11.2009 igralište Pelinje u12.30h
N.K.JELSA-N.K.JADRAN nedjelja 22.11.2009 igralište Pelinje u14.30h
N.K.MLADOST-N.K.LEVANDA nedjelja 22.11.2009 igralište EmilLenkoSlavić u14.15h
N.K.JUŽNJAK-N.K.HVAR nedjelja 22.11.2009 igrališteHvar u14.30h
N.K.DALMATINAC-N.K.VATRA subota 21.11.2009 igralište Pelinje u14.30h
N.K.SLOGA-N.K.VRISNIK subota 21.11.2009 igralište Dolci u 14.30h
monkul is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2009, 07:37 PM   #8642
milan fan
Senior Member

milan fan is on a distinguished road

ca je ovo samo dvi utakmice u nediju????
evo malo prognoze....

N.K.Sosk-N.K.Varbonj 1
sosk je u zodnje vrime u formi stoga jedinica,ne virujen da varbonj ode more co napravit

N.K.Jelsa-N.K.Jadran 1
jadran u padu i to velikom,jelsa igra odlicno i ponisten gol ih je pasono kolo mozda,ome da bar osvojidu bod ako ne i sva 3 jer je to bilo za 1-0,mislin jedinica

N.K.Mladost-N.K.Levanda 2
iako se igra u sucurju,velika je razlika u kvaliteti i ne virujen da levanda ode nece osvojit 3 boda...

N.K.Juznjak-N.K.Hvar 1
juznjak je pasonu utakmicu igro nerjeseno,ne virujen da ce kiksat dvo puta zaredon,iako i hvar ode ima sanse,ali ne virujen da ce moc protiv juznjaka koji je favorit,ali ne pobijedije uvik favorit....derbi kola

N.K.Dalmatinac-N.K.Vatra 2
a zicer kola,neznan sta bi se trebalo dogodit da ovo vatra ne dobije....

N.K.Sloga-N.K.Vrisnik 1x
sloga je puno jaca u goste,nego u paizu,a vrisnik ce igrat svoju igru iako jo mislin da ce sloga dobit,najborbenija ekipa na otoku vrisnik more ode i bar do boda,tesko za prognozirat,iako sloga jaca....
milan fan is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2009, 07:53 PM   #8643
no.1
Senior Member

no.1 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Stanko Bubalo View Post
da ja neznam Šta je kraĐa,sinko moj nagleda sam se ja dosta kradje igrajuĆi bih-ligu,ali ovaku joŠ nisam doŽivija.da vam je teren bio loŠ,i koju to igru ima juŽnjak,ja je bogami juČe nisam vidija
dragi moj mi smo mila majka za BIH ,treba bit pošten i reč kako je,moj klub je nk.hvar i za njega navijen ,iman prijateje i u vatri i u južnjaku tako da mogu boje od tebe rec koje kakav bi
no.1 is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2009, 08:52 PM   #8644
franema
Senior Member

franema is on a distinguished road
Default I, pojačati ekipu treba znati!

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
[COLOR="Red"]kronika forske ligeIdući vikend derbi jadran - mladost pa da vidimo koliko su dobri ti momci iz Kaštela na privremenom radu u Sućurju ili će momčad domačih momaka pokazati tko je gazda na otoku..
Oli ima igača s kopna da igraju na otoku. Ima li za hvarski nogomet od toga koristi?. Trebalo bi!
franema is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2009, 10:23 PM   #8645
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Talking

Quote:
Originally Posted by franema View Post
Oli ima igača s kopna da igraju na otoku. Ima li za hvarski nogomet od toga koristi?. Trebalo bi!
...................m a k i j a v e l i z a m..................
Old 16-11-2009, 11:41 PM   #8646
crni
Member

crni is on a distinguished road

Evo izgleda da mi ovdje bolje ide nego u PSK pa ću probat ponovo:

SOŠK-VARBONJ X
Sošku ne odgovara pelinje iako su nas ubili. Varbonj je dovoljno kvalitetan da ostane neporažen.
JELSA-JADRAN 2
Jelšani su odlični šta pokazuju iz kola u kolo mada im niko ne viruje al ipak u ovoj utakmici dajem prednost Jadranu prvo zbog terena jer nije ti svejedno kad se mladci razlete po pelinju.A druga stvar je promjena trenera,jer kako kažu naši u HNL-u pozitivan psihološki šok.
MLADOST-LEVANDA X2
Zeleni bi se tribali vratit sa 3 boda a ovaj x je jer se ipak igra u Sućurju a teren nepaše zelenima više nego iti jednoj drugoj ekipi.
JUŽNJAK-HVAR 2
Jednostavno jer Tata sigurno ima formulu za Južnjak.A i Hvar je fizički jako dobro pripremljen čemu Južnjak nevirujem da može parirat.
DALMATINAC-VATRA 2
Nadam se da ćemo ovo dobit jer inače bod sa Južnjakom ne vridi ništa.
SLOGA-VRISNIK 1
Doljani dobro guraju ove sezone i po meni bi tribali dobit.
crni is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2009, 10:54 AM   #8647
-josip-
Senior Member

-josip- is on a distinguished road

N.K.SOŠK-N.K.VARBONJ 1, SOŠK sve po redu mete
N.K.JELSA-N.K.JADRAN 1, s Jadranom se nešto čudno događa
N.K.MLADOST-N.K.LEVANDA 2, Mladost ove godine neprepoznatljiva
N.K.JUŽNJAK-N.K.HVAR x
N.K.DALMATINAC-N.K.VATRA 2
N.K.SLOGA-N.K.VRISNIK 2, mi, kako sada stvari stoje bez 8 igrača, valjda će barem netko uspit odgodit svoje obaveze, ali uvijek na pobjedu pa makar i subjektivno!
-josip- is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2009, 01:27 PM   #8648
MLAJI
Junior Member

MLAJI is on a distinguished road

N.K.SOŠK-N.K.VARBONJ 1,
N.K.JELSA-N.K.JADRAN X,
N.K.MLADOST-N.K.LEVANDA 2, Mladost ove sezone lose igra...a levanda se dize
N.K.JUŽNJAK-N.K.HVAR 1,mislim da pobjeda juznjaka nije upitna
N.K.DALMATINAC-N.K.VATRA 2,
N.K.SLOGA-N.K.VRISNIK 1,sloga kvalitetna ove godisce
MLAJI is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2009, 04:14 PM   #8649
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
Originally Posted by -josip- View Post
N.K.SOŠK-N.K.VARBONJ 1, SOŠK sve po redu mete
N.K.JELSA-N.K.JADRAN 1, s Jadranom se nešto čudno događa
N.K.MLADOST-N.K.LEVANDA 2, Mladost ove godine neprepoznatljiva
N.K.JUŽNJAK-N.K.HVAR x
N.K.SLOGA-N.K.VRISNIK 2, mi, kako sada stvari stoje bez 8 igrača, valjda će barem netko uspit odgodit svoje obaveze, ali uvijek na pobjedu pa makar i subjektivno!

jebaiga...meni je stvarno žao, jer smo do sada UVIK izlazili u susret svakome, ali ovaj put nam je zaista nemoguće izvest da pristanemo na nedjelju za odigravanje utakmice, kako smo mi domaćini, odma smo nakon utakmice u Vrbanju nazvali povjerenika i zamolili ga da našu utakmicu stavi u subotu jer smo već tad znali da nas za nedjelju nema....sad mi je krivo ali tako je...voli bi da Vrisnik ipak uspije se okupit za subotu, i još jednom ih molim da se ne jididu.
Vatra u ovom kolu izgleda osvaja tri lagana boda, ali voli bi jo i da Dalmatinac napokon osvoji koji bod, Južnjak-hvar, utakmica koja će puno reć, više o Hvaru nego o Južnjaku, jer Hvar je taj koji radi greške u koracima i ne smije sebi dopuštat te luksuze, Levanda bi na gostovanju u Sućurju vrlo lako mogla do tri boda, al isto tako svatko mora bit svjestan da Mladost nije podigla bilu bandiru ( ili je?), Jelšani bi mogli lako upast u zamku ako se opuste i povjeruju da su posljednji rezultati Jadrana dovoljni za istrčat i osvojit tri boda, u ovom susretu sve je moguće i kao mogućeg pobjednika prije bi tipova na Jadran nego na Jelsu, jer Jadranu je kikseva preko glave.....sve zavisi od "glave" jadranaša, ukoliko im jelsa dozvoli da se razigraju, jadran osvaja bodove..ipak najrealnije (?) iks.....SOŠK - Varbonj, Varbonj se mora "iskupit" za zadnji poraz, SOŠK je težak protivnik bilo kome, tako će bit i Varbanjanima. Sošk polako postaje svjestan da su visoko, vrlo visoko, i posvete li se samo balunu i koliko god to bude moguće, zanemare li rasprave sa sucima - visoko će i ostat....
Old 17-11-2009, 05:08 PM   #8650
amauri
Member

amauri's Avatar

amauri is on a distinguished road

N.K.SOŠK-N.K.VARBONJ x
N.K.JELSA-N.K.JADRAN x
N.K.MLADOST-N.K.LEVANDA 2
N.K.JUŽNJAK-N.K.HVAR x2
N.K.SLOGA-N.K.VRISNIK x

amauri is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2009, 05:50 PM   #8651
beara
Member

beara is on a distinguished road

Ma sve u xxx
beara is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2009, 05:58 PM   #8652
Sinama-Pongolle
Junior Member

Sinama-Pongolle's Avatar

Sinama-Pongolle is on a distinguished road

N.K.SOŠK-N.K.VARBONJ X1 varbonj bi uz malo sriće moga do boda
N.K.JELSA-N.K.JADRAN 2 po kvaliteti su li-la, ali ipak nemore jadran vječno gubit a niti jelsa dobivat
N.K.MLADOST-N.K.LEVANDA 2 mada su gosti, po meni levanda apsolutni favorit ove utakmice
N.K.JUŽNJAK-N.K.HVAR 2 dovoljno su kvalitetni da osvoje sva tri boda, mislin da bi ovo svi osim južnjaka potpisali....
N.K.DALMATINAC-N.K.VATRA 2 znon somo da ce bit teže nego se očekuje da bi trebalo bit...ali ipak GORI GORI VATRA...
N.K.SLOGA-N.K.VRISNIK X1 nerješeno nojrealnije, a ova 1 je ako vrisnik nebude kompletan
Sinama-Pongolle is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2009, 09:52 PM   #8653
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

nkranjcar is on a distinguished road

koje prognoze,nema šanse da niko pogodi tri para.
nkranjcar is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2009, 11:03 PM   #8654
no.1
Senior Member

no.1 is on a distinguished road
Talking

NK ŠOŠK- NK VRBANJ 1
NK MLADOST- NK LEVANDA X
NK JELSA- NK JADRAN 1
NK SLOGA-NKVRSNIK 1
NK DALMATINAC-NK VATRA 2
NK JUŽNJK - NK HVAR 1
no.1 is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2009, 11:43 PM   #8655
TorcaFor
Junior Member

TorcaFor is on a distinguished road
Send a message via MSN to TorcaFor
Lightbulb

Quote:
Originally Posted by amauri View Post
ma ca su se ovi južnjaci ništo utišali...

ne bi komentiro puno utakmicu, sve se vidilo... ne bi ni suca, jer se i to vidilo. a ove optužbe na račun vatre??? ne bi ni to , ali moran... Vatra je danas odigrala kako Mančester i nikakvim svojim provokacijama ne morete umanjit ca smo odnili bod (a nečemo ni spominjot koliko smo tribali). bilo je par grubih startovihs obe strone, ali ništa zabrinjavajuče... i to da je vatra tribala dobit 15,16 carvenih kartonih von ne darži vodu jer kad VI SOMI niste mogli dat gol, pa kad von ni SUDAC ni pomoga, bome bilo bi sportski da smo mi somi gurnili balun u branku... A to ca von je prosjek godišć 52-53 pa se na svaki kontakt vojote po terenu - drugi put če von bit i gore...

čestitke ciloj momčadi Vatre na iznimnom trudu (i sucu ca ni prizno gol, jer ko će opet lokat večeras)

...i bez sudaca i bez milijona...

TI SI LUD
TorcaFor is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 12:09 AM   #8656
-josip-
Senior Member

-josip- is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
jebaiga...meni je stvarno žao, jer smo do sada UVIK izlazili u susret svakome, ali ovaj put nam je zaista nemoguće izvest da pristanemo na nedjelju za odigravanje utakmice, kako smo mi domaćini, odma smo nakon utakmice u Vrbanju nazvali povjerenika i zamolili ga da našu utakmicu stavi u subotu jer smo već tad znali da nas za nedjelju nema....sad mi je krivo ali tako je...voli bi da Vrisnik ipak uspije se okupit za subotu, i još jednom ih molim da se ne jididu.
Mislim da se nema tko što ljutiti. Vi ste na vrijeme inzistirali na suboti zbog vaših problema u nedjelju i to je normalno. Niste vi čekali i vidjeli kada nama nikako ne odgovara pa onda tražili baš taj dan, tako da ljutnje ne bi trebalo biti s naše strane, a s moje sigurno.
Kada smo vidjeli da je subota definitivna polako su se počeli oni koji su rekli da vjerojatno neće moći, javljati da će moći i odgoditi odnosno zanemariti svoje isplanirane obaveze, tako da mislim, odnosno nadam se da nas neće baš toliko nedostajati da ću morati igrati u prvih 11 nakon toliko vremena
-josip- is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 12:30 AM   #8657
TorcaFor
Junior Member

TorcaFor is on a distinguished road
Send a message via MSN to TorcaFor

malo da i ja prokomentiran utakmicu...nemogu sa sigurnošču reč ali mislin da je onaj gol s pravon poništen,nisan bio dovoljno blizu da mogu bit 100% siguran ali svi koji su bili u neposrednoj blizini govore da je bio faul.Mislin da vatra nije došla,kako neki govore,polomit južnjaku noge,nego je to jednostavno bila njihova taktika,nisu dali južnjaku da priđe branci,a o tome govori i činjenica da su vatreni igrali u sastavu 5-4-1,tj sa dva defenzivna boka,mislin da su vatreni došli na utakmicu sa planon da uzmu južnjaku bod i eventualno daju gol iz kontre.Nevolin baš kritizirat sudce ali ovaj je baš bio katastrofa,ali opet nije ni njemu lako vatra je u utakmici napravila minimalno 50 faula,sudac je trebo bit odlučniji,podilit par crvenih,prvo struji zbog prigovora a posli i onome vatrinom broju 18 zbog preoštrog starta pa bi vidila kako bi se svi umirili.Još nešto,neko je reko da je ribo zbog psovke dobio žuti,a darko nije,moran reč da je ribo opsovo gospu sudcu,a darko bebanu i to je velika razlika.
Na kraju mislin da svi mogu bit zadovoljni šta nisu izgubili,vatra zbog one stative u zadnjoj minuti,a južnjak zbog poništenog gola,sve u sve i jedni i drugi su igrali loše i ovu utakmicu treba šta pri zaboravit
TorcaFor is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 09:05 AM   #8658
Stanko Bubalo
Junior Member

Stanko Bubalo's Avatar

Stanko Bubalo is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by TorcaFor View Post
malo da i ja prokomentiran utakmicu...nemogu sa sigurnošču reč ali mislin da je onaj gol s pravon poništen,nisan bio dovoljno blizu da mogu bit 100% siguran ali svi koji su bili u neposrednoj blizini govore da je bio faul.Mislin da vatra nije došla,kako neki govore,polomit južnjaku noge,nego je to jednostavno bila njihova taktika,nisu dali južnjaku da priđe branci,a o tome govori i činjenica da su vatreni igrali u sastavu 5-4-1,tj sa dva defenzivna boka,mislin da su vatreni došli na utakmicu sa planon da uzmu južnjaku bod i eventualno daju gol iz kontre.Nevolin baš kritizirat sudce ali ovaj je baš bio katastrofa,ali opet nije ni njemu lako vatra je u utakmici napravila minimalno 50 faula,sudac je trebo bit odlučniji,podilit par crvenih,prvo struji zbog prigovora a posli i onome vatrinom broju 18 zbog preoštrog starta pa bi vidila kako bi se svi umirili.Još nešto,neko je reko da je ribo zbog psovke dobio žuti,a darko nije,moran reč da je ribo opsovo gospu sudcu,a darko bebanu i to je velika razlika.
Na kraju mislin da svi mogu bit zadovoljni šta nisu izgubili,vatra zbog one stative u zadnjoj minuti,a južnjak zbog poništenog gola,sve u sve i jedni i drugi su igrali loše i ovu utakmicu treba šta pri zaboravit
bolje rečeno južnjak odigra loše a vatra taktički zrelo.mlada i poletna ekipa vatre nadtrčala očito već veteransku,pardon,plaćeničku momčad južnjaka,koji se žale na teren,na grube startove vatre,a nikako da priznaju da su se po prvi put ove godine namirili na pravu ekipu,i da nisu osim slučajne greške našeg golmana,stvorili niti jednu šansu,boje rečeno nisu se približili branci.i ko je god pametan gleda utakmicu moga je to vidit
Stanko Bubalo is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 09:25 AM   #8659
Stanko Bubalo
Junior Member

Stanko Bubalo's Avatar

i da se još osvrnem na vas gospodu šta pričate da su igrači smo pričali po terenu.istina igrači južnjaka nisu imali razloga za priču,jer bogami da je sudac onako navlačija za vatru ja mu nebi riči progovorija.pa samo da vam navedem dva primjera-
prvo sudac nakon petog starta za žuti karton igrača južnjaka župana dolazi do njega i kaže mu-JESAM TI VEĆ REKA DA TO NE ČINIŠ,ali je očito bija potrošija sve žute na vatrene,pa mu ga ni tada nije da.
drugi primjer-pred kraj utakmice igrač južnjaka umal da mi otkine nogu a sudac meni kaže-drugi ću mu put dati karton.
e pa ,sad citiram našeg kapetana, (život leti kapetane...)=,svima vama koji bi šutili,i koji niste bili na terenu nego ste prdekali s tribina i prdekate sad na portalu

BORY,BORY VATRA

Last edited by monkul; 18-11-2009 at 04:06 PM. Reason: nema beštimih, pogotovo ne onih koje bi vrijeđali vjerske osjećaje bilo koga, jasno???
Old 18-11-2009, 09:30 AM   #8660
Stanko Bubalo
Junior Member

Stanko Bubalo's Avatar

I usput da poruČim sucu da sam ija ima u gepeku damijonu pravog hercegovaČkog crnjaka,pa sam mu je moga dati.neĆe stalno jesti ribu i piti zlatana,ako udari digod po bifteku da ima su Čim zalit
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules