![]() |
![]() |
#8661 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8662 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8663 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8664 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8665 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8666 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8667 |
Member
![]() |
![]()
Osim ca se svi lipo castidu na ovemu forumu je imo ko ko ovo sve more izhitit sa foruma sa dozivotnom zabranom logironja? Ovo je sramota da se ovake riči pisedu na mistu di svi moredu vidit koja je nažalost razina kulture. Ako se ko uvridi sa ovom konstatacijon neka mi se osobno obrati a ne prepucava na forumu,svi znomo ko je ko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8668 |
Member
![]() |
![]()
nisan odavno bi na forumu ali mogu rec da su ovo postala teška vriđanja po forumu ali neka glove će doć na svoje....prognoza za slijedece kolo
Talking NK ŠOŠK- NK VRBANJ 1 nema se o čemu pričaat NK MLADOST- NK LEVANDA 2 a zeleni moraj dobit ali dosta oslabljeni "kutija šibica"ali pobjeda je tu NK JELSA- NK JADRAN 1 jadran je u totalno rasulo ali čujen da je smaknut stari trener tako 1 ko ćaku NK SLOGA-NKVRSNIK 1 otočki kopnjaci spremni za boj NK DALMATINAC-NK VATRA 2 vatra bolja za tri kvalitete od dalmatinca dalmatinac ce jos pricekat na pobjedu NK JUŽNJAK - NK HVAR 2 ipak južnjak nema tu šta tražit utakmica zvana stari mladi hvar je u boljoj kondici i sve ostalo će presudit zatooo 2 i južnjak bez ljutnje bolji su |
![]() |
![]() |
![]() |
#8669 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
MA KAKO JE HVAR BOJI....južnjak je 1 na ljestvici a hvar,...daj me podsjeti zaboravi sam...... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8670 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8671 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
"MA DOBRO KAKO TE NIJE SRAM" VIŠE GOVORIT DA JE JUŽNJAK PLAĆENIĆKI KLUB,KLOŠARU JEDAN ,DA ZNAŠ ŠTA JE TO ONDA BI ZNA DA ONI IGRAJU IZ LJUBAVI PREMA SV. NEDIJI I BALUNU....A TI SE MOLIM TE POKLOPI JER OVO JE SRAMOTA!!!!JER ĆIM JE NEKO MALO BOJI ODMAH NEVAJA!!!"]A ZNAŠ LI ONU ZA DOBRIM KONJOM SE PRAŠINA DIŽE"TAKO I TE VAŠE PROVOKACIJE nemaju smiiisslllaaa!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8672 |
Senior Member
![]() |
![]()
Monkule, mislin da Gospi bas ni misto na ovem forumu pa kaloj sve postove di je napišeno to.
A judi, pa malo kulture nebi falilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8673 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
još uvik ne smatram ovo prepucavanjima zbog kojih bi mora bilo koga kažnjavat ili brisati...bože moj. svatko drži svoju stranu i neka je tako.
jedino upozoravam sve koji bi možda u postovima upotrijebili beštime, pogotovo beštime kojima bi se vrijeđali vjesrki ili bilo koji drugi osjećaji - nek se okane takvih upisa jer nažalost morat ćemo pristupati selekciji...a to ja osobno ne želim. ka i sama forska liga, tako je i ovaj forum: mjesto zbližavanja, ne ništa drugo. uz naravno, pozitivan sportski duh i rivalitet.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8674 |
Junior Member
|
![]()
Nk ŠoŠk- nk vrbanj 1
nk mladost- nk levanda 12 nk jelsa- nk jadran 2 nk sloga-nkvrsnik 1 nk dalmatinac-nk vatra 2 nk juŽnjak - nk hvar x |
![]() |
![]() |
![]() |
#8675 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8676 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ajmo BIH!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8677 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Prijatelju da se osvrnem na ovaj tvoj post i napokon više završim temu o ovoj utakmici: ja nisam opsova suca nego sam to reka u žaru igre grgi da se ostavi ruku dok skače na balun!Sudac mi je da žuti iako nije bilo namenjeno njemu i reka da to nesmin govorit nikome.Ja sam to prihvatio kao njegov kriterij i nisam mu reka riči.Taj isti kriterij posli nije poštova i kad je bilo njemu namjenjeno.Al reka sam već da je se čovik izgubio posli i to je to.Ja od svojih suigrača uvik zahtjevam što manje priče sa ne samo sucem nego sa bilo kim osim sa svojim suigračem.Ali neke temperamente nemoš kontrolirat.Ljudi ostavite se svađe i pizdarija već idemo već jednom počet igrat nogomet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8678 |
Senior Member
![]() |
![]()
Svi dobro znomo sve o sucima i ni potriba vele objašnjavat tin problem.
Svaki sudac koji ne reagiro na parvi prigovor i na to žestoko ne upozori igrača vrlo vjerovatno je izgori do kraja utakmice. Svaki sudac kad bilo ko parvi put ga pošaje u k... ili u PM ne izvadi mu karton izgori je do kraja utakmice. Oni su mlodi i nimaju osnovnu stvor za suđenje a to je AUTORITET. Dobar sudac mora bit i dobar psiholog i mora znat procjenit kad ništo napravit. Dica od 16, 17,18 godišć se učidu na ovoj ligi. Kako nam je tako nam je. Sudi son par prijateljskih utakmici i znon otprilike kako to izgledo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8679 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
Sloga je u dosadašnjih 6 kola osvojila više bodova nego u cilo lanjsko prvenstvo i to je to..... šta se tiće Južnjaka, Južnjak je pozvan na naš Memorijal i to valjda dovoljno govori.... ![]() SOŠK , Jadran, Južnjak i Sloga....bit će zanimljivo i tvardo rekli bi.... ![]() još o baniranjima....ja SAM ne baniram nikoga, već uputim nadležne na eventualne počinioce ![]() etto...... ajmo Hrvatska!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8680 |
Senior Member
![]() |
![]()
ti se bosancu aj lipo ličit na psihijatriju jer si očigledno bolestan ,a nojboje da se vrotiš doma u bosnu, tebe nije niko vridja, ni na utakmici ni na forumu, a to šta ti činiš je vaša bosanska kultura
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|