[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 18-11-2009, 11:21 AM   #8661
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

nkranjcar is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Stanko Bubalo View Post
bolje rečeno južnjak odigra loše a vatra taktički zrelo.mlada i poletna ekipa vatre nadtrčala očito već veteransku,pardon,plaćeničku momčad južnjaka,koji se žale na teren,na grube startove vatre,a nikako da priznaju da su se po prvi put ove godine namirili na pravu ekipu,i da nisu osim slučajne greške našeg golmana,stvorili niti jednu šansu,boje rečeno nisu se približili branci.i ko je god pametan gleda utakmicu moga je to vidit
O kojima plaćenicima ti govoriš,ti nisi normalan,vrati se u svoju ercegovinu i ber duhan,ostav se baluna,tako nimoš blage veze o balunu.Da mi je znat ko te logiro na ovi forum,jer som siguro nisi uspi.
nkranjcar is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 12:14 PM   #8662
Stanko Bubalo
Junior Member

Stanko Bubalo's Avatar

Stanko Bubalo is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by nkranjcar View Post
O kojima plaćenicima ti govoriš,ti nisi normalan,vrati se u svoju ercegovinu i ber duhan,ostav se baluna,tako nimoš blage veze o balunu.Da mi je znat ko te logiro na ovi forum,jer som siguro nisi uspi.
pobrat ću ga ja pa ga tebi dat da mi ga popušiš
Stanko Bubalo is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 12:21 PM   #8663
Stanko Bubalo
Junior Member

Stanko Bubalo's Avatar

Quote:
i nije bitno jel ja imam pojma o balunu ili ne,ja ga igram iz gušta a ne zbog perja,i neminjam svake godine klub
Old 18-11-2009, 12:46 PM   #8664
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

Quote:
budaletino nekulturna???????
Old 18-11-2009, 12:55 PM   #8665
Stanko Bubalo
Junior Member

Stanko Bubalo's Avatar

Quote:
a tebe ubi kultura redikule jedan
Old 18-11-2009, 01:02 PM   #8666
Stanko Bubalo
Junior Member

Stanko Bubalo's Avatar

Quote:
ća se jidiš ja sam samo reka da kad poberem duhan da ću ti dati da popušiš
Old 18-11-2009, 01:13 PM   #8667
beara
Member

beara is on a distinguished road

Osim ca se svi lipo castidu na ovemu forumu je imo ko ko ovo sve more izhitit sa foruma sa dozivotnom zabranom logironja? Ovo je sramota da se ovake riči pisedu na mistu di svi moredu vidit koja je nažalost razina kulture. Ako se ko uvridi sa ovom konstatacijon neka mi se osobno obrati a ne prepucava na forumu,svi znomo ko je ko.
beara is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 01:52 PM   #8668
barcafan
Member

barcafan is on a distinguished road

nisan odavno bi na forumu ali mogu rec da su ovo postala teška vriđanja po forumu ali neka glove će doć na svoje....prognoza za slijedece kolo
Talking
NK ŠOŠK- NK VRBANJ 1 nema se o čemu pričaat
NK MLADOST- NK LEVANDA 2 a zeleni moraj dobit ali dosta oslabljeni "kutija šibica"ali pobjeda je tu
NK JELSA- NK JADRAN 1 jadran je u totalno rasulo ali čujen da je smaknut stari trener tako 1 ko ćaku
NK SLOGA-NKVRSNIK 1 otočki kopnjaci spremni za boj
NK DALMATINAC-NK VATRA 2 vatra bolja za tri kvalitete od dalmatinca dalmatinac ce jos pricekat na pobjedu
NK JUŽNJAK - NK HVAR 2 ipak južnjak nema tu šta tražit utakmica zvana stari mladi hvar je u boljoj kondici i sve ostalo će presudit zatooo 2 i južnjak bez ljutnje bolji su
barcafan is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 02:49 PM   #8669
mačak
Junior Member

mačak is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by barcafan View Post
nisan odavno bi na forumu ali mogu rec da su ovo postala teška vriđanja po forumu ali neka glove će doć na svoje....prognoza za slijedece kolo
Talking
NK ŠOŠK- NK VRBANJ 1 nema se o čemu pričaat
NK MLADOST- NK LEVANDA 2 a zeleni moraj dobit ali dosta oslabljeni "kutija šibica"ali pobjeda je tu
NK JELSA- NK JADRAN 1 jadran je u totalno rasulo ali čujen da je smaknut stari trener tako 1 ko ćaku
NK SLOGA-NKVRSNIK 1 otočki kopnjaci spremni za boj
NK DALMATINAC-NK VATRA 2 vatra bolja za tri kvalitete od dalmatinca dalmatinac ce jos pricekat na pobjedu
NK JUŽNJAK - NK HVAR 2 ipak južnjak nema tu šta tražit utakmica zvana stari mladi hvar je u boljoj kondici i sve ostalo će presudit zatooo 2 i južnjak bez ljutnje bolji su

MA KAKO JE HVAR BOJI....južnjak je 1 na ljestvici a hvar,...daj me podsjeti zaboravi sam......
mačak is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 02:52 PM   #8670
mačak
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Sinama-Pongolle View Post
N.K.SOŠK-N.K.VARBONJ X1 varbonj bi uz malo sriće moga do boda
N.K.JELSA-N.K.JADRAN 2 po kvaliteti su li-la, ali ipak nemore jadran vječno gubit a niti jelsa dobivat
N.K.MLADOST-N.K.LEVANDA 2 mada su gosti, po meni levanda apsolutni favorit ove utakmice
N.K.JUŽNJAK-N.K.HVAR 2 dovoljno su kvalitetni da osvoje sva tri boda, mislin da bi ovo svi osim južnjaka potpisali....
N.K.DALMATINAC-N.K.VATRA 2 znon somo da ce bit teže nego se očekuje da bi trebalo bit...ali ipak GORI GORI VATRA...
N.K.SLOGA-N.K.VRISNIK X1 nerješeno nojrealnije, a ova 1 je ako vrisnik nebude kompletan
da svi osim južnjaka ,kako ne vidit ćemo u nediju....
Old 18-11-2009, 03:02 PM   #8671
mačak
Junior Member

Quote:
bolje rečeno južnjak odigra loše a vatra taktički zrelo.mlada i poletna ekipa vatre nadtrčala očito već veteransku,pardon,plaćeničku momčad južnjaka,koji se žale na teren,na grube startove vatre,a nikako da priznaju da su se po prvi put ove godine namirili na pravu ekipu,i da nisu osim slučajne greške našeg golmana,stvorili niti jednu šansu,boje rečeno nisu se približili branci.i ko je god pametan gleda utakmicu moga je to vidit

"MA DOBRO KAKO TE NIJE SRAM" VIŠE GOVORIT DA JE JUŽNJAK PLAĆENIĆKI KLUB,KLOŠARU JEDAN ,DA ZNAŠ ŠTA JE TO ONDA BI ZNA DA ONI IGRAJU IZ LJUBAVI PREMA SV. NEDIJI I BALUNU....A TI SE MOLIM TE POKLOPI JER OVO JE SRAMOTA!!!!JER ĆIM JE NEKO MALO BOJI ODMAH NEVAJA!!!"]A ZNAŠ LI ONU ZA DOBRIM KONJOM SE PRAŠINA DIŽE"TAKO I TE VAŠE PROVOKACIJE nemaju smiiisslllaaa!!!!!!!!!!:eusa_s ile :eusa_
Old 18-11-2009, 03:36 PM   #8672
Totti
Senior Member

Totti is on a distinguished road

Monkule, mislin da Gospi bas ni misto na ovem forumu pa kaloj sve postove di je napišeno to.
A judi, pa malo kulture nebi falilo.
Totti is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 04:12 PM   #8673
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

još uvik ne smatram ovo prepucavanjima zbog kojih bi mora bilo koga kažnjavat ili brisati...bože moj. svatko drži svoju stranu i neka je tako.
jedino upozoravam sve koji bi možda u postovima upotrijebili beštime, pogotovo beštime kojima bi se vrijeđali vjesrki ili bilo koji drugi osjećaji - nek se okane takvih upisa jer nažalost morat ćemo pristupati selekciji...a to ja osobno ne želim.
ka i sama forska liga, tako je i ovaj forum: mjesto zbližavanja, ne ništa drugo. uz naravno, pozitivan sportski duh i rivalitet....
monkul is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 05:47 PM   #8674
TorcaFor
Junior Member

TorcaFor is on a distinguished road
Send a message via MSN to TorcaFor

Nk ŠoŠk- nk vrbanj 1
nk mladost- nk levanda 12
nk jelsa- nk jadran 2
nk sloga-nkvrsnik 1
nk dalmatinac-nk vatra 2
nk juŽnjak - nk hvar x
TorcaFor is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 06:05 PM   #8675
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
još uvik ne smatram ovo prepucavanjima zbog kojih bi mora bilo koga kažnjavat ili brisati...bože moj. svatko drži svoju stranu i neka je tako.
jedino upozoravam sve koji bi možda u postovima upotrijebili beštime, pogotovo beštime kojima bi se vrijeđali vjesrki ili bilo koji drugi osjećaji - nek se okane takvih upisa jer nažalost morat ćemo pristupati selekciji...a to ja osobno ne želim.
ka i sama forska liga, tako je i ovaj forum: mjesto zbližavanja, ne ništa drugo. uz naravno, pozitivan sportski duh i rivalitet....
Nikidon si briso sve postove di se spominje vlah,ali kad se spominje da je Južnjak vlaški ili plaćenički klub,da potplatije suce to se ne briše i ne baniro.Ako ko spomene da je sloga plaćenički klub onnda će se brisat.Proštij moje svađe sa bubalom i amaurijem pa ćeš vidit ko je parvi poče vriđat.Ako niko iznosi neistine i vrijeđanja o mojemu klubu vriđo i mene i svakomu ću odgovorit.Evo jo ću sad napisat da Južnjak neće u cilemu prvenstvu primit veće od deset golih,pojedinci odma šaltaju,počmu vriđat.Niki don je jedon napiso lako je njima kad im suci sudidu penale,a ovo godišće niti jedon penal ni bi za nos.Jo nike klubove simpatizirom veće,a nike manje,ali ča je bitno nikoga ne marzim.Već su pojedinci dodijoli sa tim plaćenici,kad već ni splićanih i nemogu već govorit vlasi.Mene ne interesiro je sloga doje senji,svili i luketinu 10,100,500 ili 0 kuna.Guštije mi se družit sa njima nego sa nikima drugima jer znon da su provi ljudi i igrači(to se vidi i po rezultatima sloge ovo godišće).Zaborav te izraze vlasi,plaćenici i sl. jer ko je došo igrat za lovu u FNL nise zadoržo puno u njoj,jer ga ni imo ko plotit.
Old 18-11-2009, 07:19 PM   #8676
ejon
Senior Member

ejon is on a distinguished road

Ajmo BIH!!
ejon is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 07:48 PM   #8677
crni
Member

crni is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by TorcaFor View Post
malo da i ja prokomentiran utakmicu...nemogu sa sigurnošču reč ali mislin da je onaj gol s pravon poništen,nisan bio dovoljno blizu da mogu bit 100% siguran ali svi koji su bili u neposrednoj blizini govore da je bio faul.Mislin da vatra nije došla,kako neki govore,polomit južnjaku noge,nego je to jednostavno bila njihova taktika,nisu dali južnjaku da priđe branci,a o tome govori i činjenica da su vatreni igrali u sastavu 5-4-1,tj sa dva defenzivna boka,mislin da su vatreni došli na utakmicu sa planon da uzmu južnjaku bod i eventualno daju gol iz kontre.Nevolin baš kritizirat sudce ali ovaj je baš bio katastrofa,ali opet nije ni njemu lako vatra je u utakmici napravila minimalno 50 faula,sudac je trebo bit odlučniji,podilit par crvenih,prvo struji zbog prigovora a posli i onome vatrinom broju 18 zbog preoštrog starta pa bi vidila kako bi se svi umirili.Još nešto,neko je reko da je ribo zbog psovke dobio žuti,a darko nije,moran reč da je ribo opsovo gospu sudcu,a darko bebanu i to je velika razlika.
Na kraju mislin da svi mogu bit zadovoljni šta nisu izgubili,vatra zbog one stative u zadnjoj minuti,a južnjak zbog poništenog gola,sve u sve i jedni i drugi su igrali loše i ovu utakmicu treba šta pri zaboravit

Prijatelju da se osvrnem na ovaj tvoj post i napokon više završim temu o ovoj utakmici:
ja nisam opsova suca nego sam to reka u žaru igre grgi da se ostavi ruku dok skače na balun!Sudac mi je da žuti iako nije bilo namenjeno njemu i reka da to nesmin govorit nikome.Ja sam to prihvatio kao njegov kriterij i nisam mu reka riči.Taj isti kriterij posli nije poštova i kad je bilo njemu namjenjeno.Al reka sam već da je se čovik izgubio posli i to je to.Ja od svojih suigrača uvik zahtjevam što manje priče sa ne samo sucem nego sa bilo kim osim sa svojim suigračem.Ali neke temperamente nemoš kontrolirat.Ljudi ostavite se svađe i pizdarija već idemo već jednom počet igrat nogomet.
crni is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 09:31 PM   #8678
Totti
Senior Member

Totti is on a distinguished road

Svi dobro znomo sve o sucima i ni potriba vele objašnjavat tin problem.
Svaki sudac koji ne reagiro na parvi prigovor i na to žestoko ne upozori igrača vrlo vjerovatno je izgori do kraja utakmice.
Svaki sudac kad bilo ko parvi put ga pošaje u k... ili u PM ne izvadi mu karton izgori je do kraja utakmice.

Oni su mlodi i nimaju osnovnu stvor za suđenje a to je AUTORITET.
Dobar sudac mora bit i dobar psiholog i mora znat procjenit kad ništo napravit.
Dica od 16, 17,18 godišć se učidu na ovoj ligi.
Kako nam je tako nam je.

Sudi son par prijateljskih utakmici i znon otprilike kako to izgledo.
Totti is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 10:37 PM   #8679
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Quote:
Nikidon si briso sve postove di se spominje vlah,ali kad se spominje da je Južnjak vlaški ili plaćenički klub,da potplatije suce to se ne briše i ne baniro.Ako ko spomene da je sloga plaćenički klub onnda će se brisat.Proštij moje svađe sa bubalom i amaurijem pa ćeš vidit ko je parvi poče vriđat.Ako niko iznosi neistine i vrijeđanja o mojemu klubu vriđo i mene i svakomu ću odgovorit.Evo jo ću sad napisat da Južnjak neće u cilemu prvenstvu primit veće od deset golih,pojedinci odma šaltaju,počmu vriđat.Niki don je jedon napiso lako je njima kad im suci sudidu penale,a ovo godišće niti jedon penal ni bi za nos.Jo nike klubove simpatizirom veće,a nike manje,ali ča je bitno nikoga ne marzim.Već su pojedinci dodijoli sa tim plaćenici,kad već ni splićanih i nemogu već govorit vlasi.Mene ne interesiro je sloga doje senji,svili i luketinu 10,100,500 ili 0 kuna.Guštije mi se družit sa njima nego sa nikima drugima jer znon da su provi ljudi i igrači(to se vidi i po rezultatima sloge ovo godišće).Zaborav te izraze vlasi,plaćenici i sl. jer ko je došo igrat za lovu u FNL nise zadoržo puno u njoj,jer ga ni imo ko plotit.
mislim da sam brisanjem "vlaha" kao pojam koji se koristi uz određene igraće, bez obzira iz kojeg kluba oni dolazili - reka ća mislim o temu...nison jo nikome ni tata ni mama da mu svaki put moram nacrtat ća da piše a ća ne...sad ne mogu, al eto ako imoš vrimena vi di je to napisano da je južnjak vlaški ili plačenićki klub, napiši mi poruku i naravno da ću to obrisat....jer mislim da son ipak jedan put reka svoje mišljenje po tom pitanju....impliciranjem kako će ako se spomene sloga kao takav klub, takvi upisi biti brisani a njihovi autori banirani , imputiroš mi nešto ća ti ne drži vodu...inače sloga ni senji ni svili ni mirotu ni dinotu ni mirkotu....ne doje NIŠTA za to šta dolaze igrat za naš klub, dajemo im isto onoliko koliko i oni nama, a trudimo se još i više: druženje i prijateljstvo uz dobre rezultate. di češ više??? a da imon love, dovo bi im i bez obzira žele li ili ne ( a oni ne žele....) i isto bi dovo i igročima iz dola, seloc, paiza koji igrodu za nos. e, al...nije uopće u pitanju niti je bit u lovi, nego je stvar u slozi, prijateljstvu, druženju i na kraju ako se neke stvari poklope u dobrim rezultatima!
Sloga je u dosadašnjih 6 kola osvojila više bodova nego u cilo lanjsko prvenstvo i to je to.....
šta se tiće Južnjaka, Južnjak je pozvan na naš Memorijal i to valjda dovoljno govori....
SOŠK , Jadran, Južnjak i Sloga....bit će zanimljivo i tvardo rekli bi....

još o baniranjima....ja SAM ne baniram nikoga, već uputim nadležne na eventualne počinioce , i ima onda netko tko bi nekome zabranio pristup. postoje pravila ponašanja na forumu, ja ih manje više pokušavam tolerirat i svest na neku razumnu mjeru....

etto......

ajmo Hrvatska!!!!
monkul is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2009, 11:06 PM   #8680
no.1
Senior Member

no.1 is on a distinguished road

Quote:
I usput da poruČim sucu da sam ija ima u gepeku damijonu pravog hercegovaČkog crnjaka,pa sam mu je moga dati.neĆe stalno jesti ribu i piti zlatana,ako udari digod po bifteku da ima su Čim zalit
ti se bosancu aj lipo ličit na psihijatriju jer si očigledno bolestan ,a nojboje da se vrotiš doma u bosnu, tebe nije niko vridja, ni na utakmici ni na forumu, a to šta ti činiš je vaša bosanska kultura
no.1 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules