![]() |
![]() |
#8701 |
Junior Member
|
![]()
molio bi da neko napiše današnje rezultate forske lige i novogodišnjeg turnira...unaprijed hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8702 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8703 |
Senior Member
![]() |
![]()
Dalmatinac- vatra 3-0
sloga-vrsnik 0-1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8704 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8705 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8706 |
Member
![]() |
![]()
Hvar - Juznjak 3-0
10 min do kraja, dva igraca hvara na hitnu zavrse, juznjak los hvar dosta dobre igre pokazuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8707 |
Member
![]() |
![]()
Jelsa-Jadran 2-1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8708 |
Senior Member
![]() |
![]()
Hvar boji zasluženo dobi,penal ni bi,mujo tribo bit isključen u 20 min kod 1:0.Sudac drastično ošteti Južnjaka iako ni zasluži više od poraza.Dvo igrača Hvara zavoršili na hitnu,ali ne zbog grubih faulova.Parvi zbog sudara glavama s Nikolom,pukla arkada,drugi nezgodno po na rame,izgledalo je da mu je izletilo rame.Kod penala je igrač reko da on zno past,čista gluma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8709 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Levanda - Mladost 2:0
(Bilić, Grande) ...................... Jelsa -Jadran 2-1, pred sam kraj, dok je rezultat još bio 1-1, smišlja sam šta napisat ovdje o utakmici....uglavnom sam se bavio mišlju kako ću napisat da nešto ka, Jelsa je pala i Jadran će zahvaljujući individualnim majstorijama dobit utakmicu, jer neko vrime u drugom dijelu izgledalo je kao da Jelsa ne može ništa drugo osim grčevito se braniti..ali, ipak nakraju Jelsa je bila jača upravo za pojedince, tako je i Luka dva puta po desnoj strani izvrtio obrambenog igraća Jadrana, prvi puta prislio ga je na prekršaj i zaradio slobodni za Jelsu na nekih 18-ak metara, drugi puta također Luka lomi obranu Jadrana, dolazi sam isprid golmana Jadrana, ali odlazi previše ustranu, i kad smo svi već mislili kako je opasnost prošla iz mrtvog kantuna vraća balun na 5-6 metara, Jadranova obrana kao da nije očekivala da će na taj balun skočit neko drugi osim njih...i pored sve obrane jelšanski igrać glavom odlučuje utakmicu.... imala je Jelsa i penal, kojeg golman Jadrana brani, s druge strane fenomenalnim udarcem iskosa sa live strane Jadran postiže svoj gol.... sve u svemu Jelsa ovom pobjedom leti vrlo visokoooo, Jadran ostaje di je, Južnjak malo gubi korak, Hvar se diže, Sloga lako ćemo, nećemo...Varbonj i SOŠK sa 1-1 miroljubivo susjedski...a najveći skok nakon ovog kola mislim da je napravila LEVANDA!!!! ![]() Na novogodišnjem turniru u Hvaru Voli te Tomi pobjeđuje Doc rezultatom 5-2, druge rezultate upisat će netko iz Hvara....... konkretno za naš mali klub ( ![]() ![]() .................................................. ..... igrać ovog kola forske lige je definitivno sudac koji je jučer bio glavni na utakmici Sloga-Vrisnik, a danas na Jelsa- Jadran prvi pokrajni.....htio ne htio, jučer je on bio jedan od najupečatljivijih sudionika utakmice u SG-u, svojim striktnim držanjem pravila i tumačenjem istih iziritirao je većinu i jednih i drugih, no najlipši detalj je bio kad je gospođu koja se kretala ispod publike udaljio i kad je kod delegata upozoravao da će prekinit utakmicu ako se nastavi sa bacanjem petardi, koje su zaista prije sličlile na bombe nego na petarde....a danas od starne istog suca skoro je žuti karton dobio četveronožni ljubimac Žareta, djelatnika NK Jelsa, inače u slobodno vrijeme djelatnik PP SDŽ, PU HVAR... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8710 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
n.k.soŠk-n.k.varbonj 1:1
n.k.jelsa-n.k.jadran 2:1 n.k.mladost-n.k.levanda 0:2 n.k.juŽnjak-n.k.hvar 0:3 n.k.dalmatinac-n.k.vatra 0:3 n.k.sloga-n.k.vrisnik 0:1 1.JUŽNJAK 16 2.JELSA 16 3.HVAR 13 4.LEVANDA 13 5.SOŠK 12 6.VATRA 11 7.SLOGA 10 8.VRISNIK 10 9.JADRAN 7 10.VARBONJ 7 11.MLADOST 4 12.DALMATINAC 0 8.kolo VARBONJ-VRISNIK VATRA-SLOGA HVAR-DALMATINAC LEVANDA-JUŽNJAK JADRAN-MLADOST SOŠK-JELSA Last edited by monkul; 22-11-2009 at 06:11 PM. Reason: zaebo son gol razliku pa je izbriso da ne piše krivo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8711 | |
Junior Member
![]() |
![]()
:
Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8712 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8713 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8714 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8715 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ali što jest jest čisti penal vam nije dosudija na Darkotu....ali nevirujen da bi išta prominilo
![]() |
![]() |
#8716 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8717 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() nego de mi reci di si ti vidija snimku jer na utakmici nisi bija. Ako more de je meni prosljedi i ja bi tija vidit još dvi tri scene.
![]() |
![]() |
#8718 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8719 |
Senior Member
![]() |
![]()
Varbonj i Svirče odigrali 1-1 u Jelsi. Rezultat koji bi možda potpisali pri utakmice, na kraju nas ne zadovoljava.
Igroč veće i 1-0, 15 minutih pri kraja, šteta. Opet smo privarili sve prognoze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8720 |
Junior Member
![]() |
![]()
unatoč nerješenom ishodu čestitke igračima varbanja koji su danas doli sve od sebe na terenu.nakon zasluženog crvenog kartona koji je igrač soška dobi zbog slanja suca u p.... materinu varbonj se malo opusti te su jeftino primili gol.no na kraju ipak jedan bod (nije puno ali čovika veseli)
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|