[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 21-11-2009, 10:25 PM   #8701
TorcaFor
Junior Member

TorcaFor is on a distinguished road
Send a message via MSN to TorcaFor

molio bi da neko napiše današnje rezultate forske lige i novogodišnjeg turnira...unaprijed hvala
TorcaFor is offline   Reply With Quote
Old 21-11-2009, 11:18 PM   #8702
no.1
Senior Member

no.1 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by TorcaFor View Post
molio bi da neko napiše današnje rezultate forske lige i novogodišnjeg turnira...unaprijed hvala
DAMIŽONA-FANTASTIKO mislim 4-2
BILO JIDRO VIRTUOZI -KOPITO 3-0
VOLAT-VRISAK 5-0
SIOUXI -VRNIK KONOBA HUMAC mislim 2-1
no.1 is offline   Reply With Quote
Old 21-11-2009, 11:19 PM   #8703
no.1
Senior Member

Dalmatinac- vatra 3-0
sloga-vrsnik 0-1
Old 21-11-2009, 11:50 PM   #8704
trouble maker
Junior Member

trouble maker is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by no.1 View Post
Dalmatinac- vatra 3-0
sloga-vrsnik 0-1
Valjda si misli
Dalmatinac - Vatra 0-3
Sloga - Vrisnik 0-1
trouble maker is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2009, 12:09 AM   #8705
no.1
Senior Member

Quote:
Originally Posted by trouble maker View Post
Valjda si misli
Dalmatinac - Vatra 0-3
Sloga - Vrisnik 0-1
je greška,sorry
Old 22-11-2009, 04:15 PM   #8706
dinanipedro
Member

dinanipedro's Avatar

dinanipedro is on a distinguished road

Hvar - Juznjak 3-0
10 min do kraja, dva igraca hvara na hitnu zavrse, juznjak los hvar dosta dobre igre pokazuje.
dinanipedro is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2009, 04:52 PM   #8707
ac milan
Member

ac milan is on a distinguished road

Jelsa-Jadran 2-1
ac milan is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2009, 05:26 PM   #8708
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

nkranjcar is on a distinguished road

Hvar boji zasluženo dobi,penal ni bi,mujo tribo bit isključen u 20 min kod 1:0.Sudac drastično ošteti Južnjaka iako ni zasluži više od poraza.Dvo igrača Hvara zavoršili na hitnu,ali ne zbog grubih faulova.Parvi zbog sudara glavama s Nikolom,pukla arkada,drugi nezgodno po na rame,izgledalo je da mu je izletilo rame.Kod penala je igrač reko da on zno past,čista gluma.
nkranjcar is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2009, 05:48 PM   #8709
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

Levanda - Mladost 2:0

(Bilić, Grande)

......................
Jelsa -Jadran 2-1, pred sam kraj, dok je rezultat još bio 1-1, smišlja sam šta napisat ovdje o utakmici....uglavnom sam se bavio mišlju kako ću napisat da nešto ka, Jelsa je pala i Jadran će zahvaljujući individualnim majstorijama dobit utakmicu, jer neko vrime u drugom dijelu izgledalo je kao da Jelsa ne može ništa drugo osim grčevito se braniti..ali, ipak nakraju Jelsa je bila jača upravo za pojedince, tako je i Luka dva puta po desnoj strani izvrtio obrambenog igraća Jadrana, prvi puta prislio ga je na prekršaj i zaradio slobodni za Jelsu na nekih 18-ak metara, drugi puta također Luka lomi obranu Jadrana, dolazi sam isprid golmana Jadrana, ali odlazi previše ustranu, i kad smo svi već mislili kako je opasnost prošla iz mrtvog kantuna vraća balun na 5-6 metara, Jadranova obrana kao da nije očekivala da će na taj balun skočit neko drugi osim njih...i pored sve obrane jelšanski igrać glavom odlučuje utakmicu.... imala je Jelsa i penal, kojeg golman Jadrana brani, s druge strane fenomenalnim udarcem iskosa sa live strane Jadran postiže svoj gol....
sve u svemu Jelsa ovom pobjedom leti vrlo visokoooo, Jadran ostaje di je, Južnjak malo gubi korak, Hvar se diže, Sloga lako ćemo, nećemo...Varbonj i SOŠK sa 1-1 miroljubivo susjedski...a najveći skok nakon ovog kola mislim da je napravila LEVANDA!!!!

Na novogodišnjem turniru u Hvaru Voli te Tomi pobjeđuje Doc rezultatom 5-2, druge rezultate upisat će netko iz Hvara.......

konkretno za naš mali klub ( ), ostaje čudna činjenica, a koja i ne3 mora biti tako čudna...da smo uspješniji kao gosti nego domaćini, možda da prominimo mjesto odigravanja domaćinskih utakmica pa da budemo i kao domaćini gosti???....
.................................................. .....

igrać ovog kola forske lige je definitivno sudac koji je jučer bio glavni na utakmici Sloga-Vrisnik, a danas na Jelsa- Jadran prvi pokrajni.....htio ne htio, jučer je on bio jedan od najupečatljivijih sudionika utakmice u SG-u, svojim striktnim držanjem pravila i tumačenjem istih iziritirao je većinu i jednih i drugih, no najlipši detalj je bio kad je gospođu koja se kretala ispod publike udaljio i kad je kod delegata upozoravao da će prekinit utakmicu ako se nastavi sa bacanjem petardi, koje su zaista prije sličlile na bombe nego na petarde....a danas od starne istog suca skoro je žuti karton dobio četveronožni ljubimac Žareta, djelatnika NK Jelsa, inače u slobodno vrijeme djelatnik PP SDŽ, PU HVAR...
monkul is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2009, 05:59 PM   #8710
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Default neslužbeno.....:)

n.k.soŠk-n.k.varbonj 1:1
n.k.jelsa-n.k.jadran 2:1
n.k.mladost-n.k.levanda 0:2
n.k.juŽnjak-n.k.hvar 0:3
n.k.dalmatinac-n.k.vatra 0:3
n.k.sloga-n.k.vrisnik 0:1

1.JUŽNJAK 16
2.JELSA 16
3.HVAR 13
4.LEVANDA 13
5.SOŠK 12
6.VATRA 11
7.SLOGA 10
8.VRISNIK 10
9.JADRAN 7
10.VARBONJ 7
11.MLADOST 4
12.DALMATINAC 0

8.kolo

VARBONJ-VRISNIK
VATRA-SLOGA
HVAR-DALMATINAC
LEVANDA-JUŽNJAK
JADRAN-MLADOST
SOŠK-JELSA

Last edited by monkul; 22-11-2009 at 06:11 PM. Reason: zaebo son gol razliku pa je izbriso da ne piše krivo....
monkul is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2009, 07:07 PM   #8711
Stanko Bubalo
Junior Member

Stanko Bubalo's Avatar

Stanko Bubalo is on a distinguished road

:
Quote:
Originally Posted by no.1 View Post
ni vos niko pokro jer tine znoš ca je krađa, vi niste igrali za dobit jučere nego ste se došli potuc ,a da ste došli igrat balun kako znote igrat možda bi te i bili dobili, jer teren je bi loš a to južnjaku ne paše za njihovu igru, a da se igralo u foru siguro bi bilo drugaćije, a to čemo vidit u drugemu dilu,a to vaše doli su mu vina, potplotili ga, to su takve bedastoče to nijednemu normalnome čoviku ne može past napamet,a ako več mislite da su suci takvi čain vi ne dote maslinovega uja poiškega pa ce sudit za vos
opet loš teren kriv što južnjak nije moga razvit svoju igru
Stanko Bubalo is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2009, 07:31 PM   #8712
crni
Member

crni is on a distinguished road
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by mačak View Post
MA KAKO JE HVAR BOJI....južnjak je 1 na ljestvici a hvar,...daj me podsjeti zaboravi sam......
Slijedi objašnjenje;

Jednostavno su bolji!
crni is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2009, 07:43 PM   #8713
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

Quote:
Originally Posted by Stanko Bubalo View Post
:

opet loš teren kriv što južnjak nije moga razvit svoju igru
Jesi da jučer hercegovačkog crnjaka sucu kad ste dali prvi gol rukom ko franzuzi ircima.
Old 22-11-2009, 08:23 PM   #8714
crni
Member

crni is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by nkranjcar View Post
Hvar boji zasluženo dobi,penal ni bi,mujo tribo bit isključen u 20 min kod 1:0.Sudac drastično ošteti Južnjaka iako ni zasluži više od poraza.Dvo igrača Hvara zavoršili na hitnu,ali ne zbog grubih faulova.Parvi zbog sudara glavama s Nikolom,pukla arkada,drugi nezgodno po na rame,izgledalo je da mu je izletilo rame.Kod penala je igrač reko da on zno past,čista gluma.
Penal za hvarane čist ko suza!Crveni (odnosno drugi žuti) za Mujota isto je triba bit ali nije sviran.Moje mišljenje je da vam ni to nebi pomoglo jer su hvarani danas stvarno bili bolji i bili prije vas na svaki balun.Nije vam suđen i čisti penal na Darki al to je bilo već na 3-0.Sve u svemu zaslužena pobijeda hvarana.Samo se nadam da su igrači koji su prispili na centar dobro.
crni is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2009, 08:35 PM   #8715
vratar
Senior Member

vratar is on a distinguished road
Default Južnjak - Hvar

Quote:
Originally Posted by mačak View Post
A TO DA SMO IH MI POTPLOTILI SVEŽITE MAČKU ZA REP::::::::::::.TO VAM NE PIJE VODU:::::::::MA DA MI JE ZNAT ŠTA VAS MUČI...da ste se tako uznemirili:::: pa drugi put vam savjetujem prije svake utakmice ,u apoteku pa tablete za smirenje,od toga von se puno boje spi.............ovo je bi besplatan savjet....nema na čemu...
Izgleda Mačak da su te tvoji poslušali, jer ste danas ostali totalno mirni. Izgledalo je kao da neželite dobit. Jedino se Karmelino tamo isprid studenca borio...čak je traži žuti za momka kojem je izletilo rame (jer ovaj kao glumio)...
Ali što jest jest čisti penal vam nije dosudija na Darkotu....ali nevirujen da bi išta prominilo
Old 22-11-2009, 08:37 PM   #8716
vratar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by vratar View Post
Pa pogledat ćemo za pet šest kola. Namučili ste se protiv nas, koji možda pojedinačno igrački i nismo sam vrh lige, šta će tek bit kad naletite na Hvara, Stari Grad, Levandu.....
Old 22-11-2009, 08:41 PM   #8717
vratar
Senior Member

Quote:
Originally Posted by nkranjcar View Post
Jesi da jučer hercegovačkog crnjaka sucu kad ste dali prvi gol rukom ko franzuzi ircima.
da blatine a našla se i žilavka
nego de mi reci di si ti vidija snimku jer na utakmici nisi bija. Ako more de je meni prosljedi i ja bi tija vidit još dvi tri scene.
Old 22-11-2009, 08:55 PM   #8718
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

Quote:
Originally Posted by crni View Post
Penal za hvarane čist ko suza!Crveni (odnosno drugi žuti) za Mujota isto je triba bit ali nije sviran.Moje mišljenje je da vam ni to nebi pomoglo jer su hvarani danas stvarno bili bolji i bili prije vas na svaki balun.Nije vam suđen i čisti penal na Darki al to je bilo već na 3-0.Sve u svemu zaslužena pobijeda hvarana.Samo se nadam da su igrači koji su prispili na centar dobro.
Složen se sa tobon da je Hvar bi puno bolji,ali da je mujo isključen u 20 min,i još penal na Darku,ko zno čabi bilo.Igrat 70min sa igračem manje ni nikomu sve isto.
Old 22-11-2009, 08:55 PM   #8719
ejon
Senior Member

ejon is on a distinguished road

Varbonj i Svirče odigrali 1-1 u Jelsi. Rezultat koji bi možda potpisali pri utakmice, na kraju nas ne zadovoljava.
Igroč veće i 1-0, 15 minutih pri kraja, šteta.
Opet smo privarili sve prognoze.
ejon is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2009, 10:01 PM   #8720
andrijano
Junior Member

andrijano is on a distinguished road

unatoč nerješenom ishodu čestitke igračima varbanja koji su danas doli sve od sebe na terenu.nakon zasluženog crvenog kartona koji je igrač soška dobi zbog slanja suca u p.... materinu varbonj se malo opusti te su jeftino primili gol.no na kraju ipak jedan bod (nije puno ali čovika veseli)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules