![]() |
![]() |
#8741 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8742 |
Senior Member
![]() |
![]()
Drugovi i drugarice, dame i gospodo, nema još tablice pa se nemojte još organizirati, čeka se tablica velog baluna sa satnicama, pa je onda sastanak, pa treba potvrditi kad je rukomet, pa oće li oni odgoditi utakmicu ili ne, pa onda se napravi satnica, pa nakon što se napravi zaključi se da ovi ne mogu tad, a da oni mogu baš tad, pa se konačno sastavi tablica, pa nakon dva dana saznamo da oni koji nisu mogli tad i oni koji mogu tad baš i ne mogu ni tad ni onda kad su mogli, jer zapravo mogu onda kad ovi drugi ne mogu...eto kao šta je neko gore spomenio nije to baš kruha i paštete, treba radit za klub ili bit u organizaciji i treba procijeniti je li bolji ovaj sad balun ili onaj select od lani kad se dvista svita žalililo ili sad kad se žali samo 100 svita.
Koliko sam upoznat a upoznat sam načelno bit će rješeno sve u sridu navečer, pa bi Vas molio za strpljenje, tek je prvo kolo za nama, već svi otprilike znaju di su i kakvi su, sve će bit ok. A sad prvenstvo, neizmjerno mi je drago šta se niko osobito nije odvojio i dalje mislin da je prerano za sve kalkulacije, jedna stvar me bode u oči...otkad pratim otočku čini mi se da su ove godine suci ipak malo ispod...nazovi dozvoljenog praga il su mladi i neiskusni ili su flegme ili su skromnog znanja i ono najvažnije slabo procjenjuju, fali onaj moment...nažalost. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8743 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
tablica velikog baluna stiže sutra, a sa njom i raspored velikog baluna...pa će se onda znat i raspored malog baluna.......
a što se tiće baluna - osluškujući prigovaranja, kod mene je 3 prema nula kontra škatule furmini.. p.s ukoliko je netko primjetio u starogrojskoj vali dvi nepoznate osobe sa krokima oko posa, molim da se jave najbližoj stanici za gorsku službu spašavanja. hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8744 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
Voli bi da su Varbanjani dobili a mislin da su mogli jer mi se učinilo da ni suđen penal na Ćurinu na 1:0.A još da je igro Leo.....
![]() |
![]() |
#8745 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
sucko ti si stvarno stvarno totalna budaletina... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8746 |
Member
![]() |
![]()
Može li itko objavit, naravno ako zna, listu strijelaca?
Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#8747 |
Senior Member
![]() |
![]()
LEVANDA-JUŽNJAK 27.11 petak u ?? sati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8748 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8749 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8750 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8751 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Vatra -Sloga.....subota, 14,00 - stadion Pelinje, Jelsa.
igra se u subotu zbog "Bokun Betuna od Šponde". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8752 |
Member
![]() |
![]()
sucko---> posljednji mohikanac...
![]() ![]() nema predaje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8753 |
Member
![]() |
![]()
VARBONJ-VRISNIK x
VATRA-SLOGA 1 HVAR-DALMATINAC 1 LEVANDA-JUŽNJAK 1 JADRAN-MLADOST 1 SOŠK-JELSA 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8754 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() RASPORED VIII KOLA 27,28 i 29 STUDENOG 2009 N.K.LEVANDA-N.K.JUŽNJAK petak 27.11.2009 igralište Hvar u14.00h N.K.VATRA-N.K.SLOGA subota 28.11.2009 igralište Pelinje u14.00h N.K.JADRAN-N.K.MLADOST subota 28.11.2009 igralište Dolci u14.00h N.K.SOŠK-N.K.JELSA nedjelja 29.11.2009 igralište Pelinje u14.00h N.K.VARBONJ-N.K.VRISNIK nedjelja 29.11.2009 igralište Gorica u14.00h N.K.HVAR-N.K.DALMATINAC nedjelja 29.11.2009 igralište Hvar u14.00h |
![]() |
![]() |
![]() |
#8755 |
Senior Member
![]() |
![]()
N.K.LEVANDA-N.K.JUŽNJAK 1x -mislin da levanda imo velike sanse za pobijedu protiv trenutnih lidera
N.K.VATRA-N.K.SLOGA-x-sloga boja u gostima nego doma,a vatra dobra i doma i oldoma N.K.JADRAN-N.K.MLADOST-1 Jadran mora proradit N.K.SOŠK-N.K.JELSA-1 Strasno mi se svidjo igra sosk-a N.K.VARBONJ-N.K.VRISNIK 2--Nevjeruje srce pameti,hehe,uvik na svoje N.K.HVAR-N.K.DALMATINAC 1 - nean co puno objasnjavat
Football is a beautiful game played by 22 players, and the Germans always win! Ne zelim da se blamiram... Last edited by cunga lunga; 24-11-2009 at 07:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8756 |
Senior Member
![]() |
![]()
N.K.Levanda-N.K.Juznjak x
a ne znan ca bi ode reka,juznjak je po meni neocekivano poce padot,levanda se dize,nikako sve mirise na x......... N.K.Vatra-N.K.Sloga 1 a vatra ode favorit,igra doma,iako sloga ode ni bez sansi,vatra sigurno bliza pobijedi...... N.K.Jadran-N.K.Mladost 1 a valjda ovo jadran more dobit..... N.K.Sosk-N.K.Jelsa 2 lagana pobijeda jelsana....... N.K.Varbonj-N.K.Vrisnik 1 vrbanj doma,nema vrisnik ode sta trazit....jedinica N.K.Hvar-N.K.Dalmatinac 1 molin ekipu hvara da ne daje vise od 10 golova......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8757 |
Senior Member
![]() |
![]()
LEVANDA-JUŽNJAK 2
dvo kiksa za redom bilo bi previše VATRA-SLOGA 2 sloga kvalitetnija i igro boje u gostima,senjo ne more primit gol JADRAN-MLADOST 1 mladost i dalmatinac dvi nojgore momčadi lige SOŠK-JELSA X više želja,ali moglo bi bit VARBONJ-VRISNIK 2 iza južnjaka,vrisnik mi je nojdraži i kad su dobili slogu moredu i varbanja HVAR-DALMATINAC 1 kad bidu ušli u utakmicu ko protiv južnjaka bare deset razlike |
![]() |
![]() |
![]() |
#8758 |
Senior Member
![]() |
![]()
[QUOTE=nkranjcar;198510]
VATRA-SLOGA 2 sloga kvalitetnija i igro boje u gostima,senjo ne more primit gol cae ovin senjo buffon kad nemore primit gol.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8759 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
[quote=Del Piero;198511]
Quote:
![]() ![]() o kvaliteti ne bih, aL O TOME DA SLOGA PO DOSADAŠNJIM REZULTATIMA JESTE KVALITETNIJA VANI....TO JE. inace, ako cemo o golmanima priznat ćemo da sloga ima sasvim solidne, da ne kažem odlične golmane....imomo ih 4.......a i 5 ako je potriba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8760 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Što se tiče baluna slažem se sa Mirkom, ja sam isto obavijestio Lorenza da bi balun trebalo mijenjati, a isto sam čuo od protivničke ekipe kao i ekipa koje su igrale prije nas. Naravno vi ste organizatori i svaku vašu odluku ćemo prihvatiti. Također ako mogu kako pomoći, tu sam, slobodno me kontaktirajte. Još jednom bravo za turnir! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|