![]() |
![]() |
#8781 |
Senior Member
![]() |
![]()
LEVANDA-JUŽNJAK 2
![]() ŠOŠK- JELSA 2 ![]() HVAR-DALMATINAC 1 ![]() VATRA-SLOGA 1 ![]() JADRAN-MLADOST 1 ![]() VARBONJ-VRSNIK X ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8782 |
Member
![]() |
![]()
LEVANDA-JUŽNJAK X Sve vuče na x.Levanda u usponu, Južnjak još prvi.
ŠOŠK- JELSA 2 Jelsa pokazuje da ima kvalitetu za sam vrh pa ovo treba pobijedit. VATRA-SLOGA 1 Vatra mi se čini kvalitetnija, ali moraju nije ni Sloga bez šansi JADRAN-MLADOST 1 Jadran jednostavno treba uzest bodove. VARBONJ-VRSNIK 1 Prednost Varbanju jer igra na domaćem terenu, a uz to je postigo više golova i primio manje od Vrisnika ![]() HVAR-DALMATINAC 2 Ne smin tipovat na svoju ekipu. I treba malo skinut pritisak sa leđa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8783 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8784 |
Senior Member
![]() |
![]()
LEVANDA-JUŽNJAK 1
Levanda u naletu, a Južnjak u posljednje dva kola jako loš. Jedinica SOŠK- JELSA 2 Ekipe podjednake kvalitete i forme. Lagana prednost Jelsi zbog mjesta na tablici. HVAR-DALMATINAC 1 Samo da se Dalmatincu ne dogodi kao Wiganu protiv Tottenhama... VATRA-SLOGA X Također momčadi podjednake kvalitete. Vatra ne pruža neke vrhunske partije, ali se momci bore. Sloga ove sezone mnogo jača nego prijašnjih. X JADRAN-MLADOST 1 Jadran bi konačno trebao prekinuti crni niz, a za to ima idealnog protivnika. Po mom mišljenju, najlošiju ovogodišnju ekipu poslije Dalmatinca. VARBONJ-VRSNIK X Tvrda utakmica, vjerojatno bez mnogo golova. Najrealnija je 0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8785 | |
don
![]() |
![]() Quote:
vatra-sloga X2 (navodno grgo nece igrat) varbonj-vrisnik X2 (aša je u životnoj formi)
![]() |
![]() |
#8786 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8787 |
Senior Member
![]() |
![]()
LEVANDA-JUŽNJAK 0:1
Ovako odigrat sa igračen manje 50min svaka čast,levanda ni iskoristila dvi milijunpostotne šanse u parvemu poluvremenu.Južnjaku isključen igrač u 40min i tek tad počimju igrat,neuništivi struja do gol glovom iz kontre. bravo,bravo,bravo,bravo,bravoooooooooooooooooooooo oo Južnjak,dobro ste prognozirali ovu utakmicu,čast izuzecima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8788 |
Senior Member
![]() |
![]()
Od svih prognozih za pobjedu Levande ili X,moran izdvojit ovu od crnija.
Je bilo dvo ili tri razlike za Levandu,rano ste nos otpisali.Sad svi na Jadrana 2 sljedeće kolo protiv Južnjaka.Bravo za milana,jedon od ritkih ješanih na forumu i svin sarcem se bori za svoju jesu,svaka čast.Taki smo i mi,krepat,a ne molat. BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JUŽNJAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8789 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ajde bar sam pogodija prognozom.
![]() |
![]() |
#8790 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8791 |
Member
![]() |
![]()
SOSK-JELSA x
mislim da je ovako nojrealnie HVAR-DALMATINAC 1 sve je jasno..sve drugo je ravno cudu.. naprid nasii ![]() VATRA-SLOGA 1 ipak je vatra jaca za klasu i jos igro doma JADRAN-MLADOST 1 vraco im se moli vilim a i bez njega ovo moraju dobit VARBONJ-VRISNIK x vrisnik na krilima pobijede protiv sloge more izvuc x u varbanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#8792 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Bravo Južnjakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkk, tako se bori za svoj klub. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8793 |
Senior Member
![]() |
![]()
evo mene nakon dosta vrimena.Kako ni faxa i lagano se oporavijemo pa se more malo i vrimena za forum noc.Moro bi rec da mi se cini da ce ovo prvenstvo bit ludilo do somega kraja.Jo ko favorita po mome misljenju vidin Juznjaka,ali se nikad nezna ca more bit.Ca se tice moga Vrisnika situacije se pomalo popravije i 3 boda u nediju bi bila odlicna stvor.Malo nas ovo godisce muci manjak igrocih na par utakmicih ali ce i to proc i redovi ce se konsolidirat.Vidit cemo kako ce se rasplest situacija ovin vikend.
pozdrav ozljedenom igrocu Sloge i nodan se da ce se ca prin oporavit
![]() |
#8794 |
Senior Member
![]() |
![]()
Za tri boda ćemo se morat i jedni i drugi dobro namučit. Bit će sigurno tvorda utakmica, jedni i drugi želimo pobjedu da se nastavi niki pozitivni niz.
Igra se u Varbanju i mi to moramo opravdat. Pozdrav veteranima Varbanja koji su danas i sutra u Metkoviću. Jadan ti ga je Jambo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8795 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8796 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() slušaj ne umanjujem popjedu Južnjaka koji je kao što je crni reka zasluženo dobija. Ali crni i ja smo stali pravo iznad tog mista i imali smo prekrasan pogled na tu situaciju, kustura stoji u šesnaestercu i ruka ide u stranu prema lopti, ne ide prema naprid, već prema strani i ostaje tako u šesnaestercu.... Ali da možda ti imaš pravo i mi smo se svi urotili protiv Južnjaka ![]() ![]() E da zaboravih, i ja se priključujem Crnom kapa do poda Struji, koji je pokaza da je puno korisniji momčadi kad igra nego kad se bavi razgovorom sa sucem.
![]() |
![]() |
#8797 |
Junior Member
![]() |
![]()
čestitka južnjaku na pobjedi,ali s dvi opaske.prva je da su opet na kraju viđene boce,a druga je ono rastrčavanje južnjaka poslije utakmice,ako ste nas baš tili kopirat onda ste tribali udarit lagani tempo a ne sprintat,ne pripremate se kod našeg stručnjaka za fizičku spremu za HANŽEK,PA DA MORATE SPRINTAT
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8798 |
Senior Member
![]() |
![]()
Južnjak je jučere pokozo da je fizički spremniji od levande,jer onako odigrat drugo poluvrijeme sa deset igračih i među njima četvorica priko 35g svaka čast.Levandini igrači i klupa su pokozali da su veliki klub jer su igrali i ponošali se fer i korektno,neka se niki ugledodu u njih,svaka čast.A Vi gospodine Bubalo već ste dosadni sa tim glupim komentarima,Vi imate bocu na sebi.Amo SLOGA ugasite danas Vatru svin sarcem sam za Vos,ipak su četiri bivša igrača Južnjaka u Slogi.Senjo legendo nema šanse da primiš gol.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8799 |
Senior Member
![]() |
![]()
jel se danas igro u jesi balun
![]() |
#8800 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
i baš su jučer bili odlični,a što se tiče sudca nekad je zakaza za jednu bondu a nekad za druga,a i oni su judi!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|