[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-11-2009, 06:07 PM   #8781
no.1
Senior Member

no.1 is on a distinguished road

LEVANDA-JUŽNJAK 2
ŠOŠK- JELSA 2
HVAR-DALMATINAC 1
VATRA-SLOGA 1
JADRAN-MLADOST 1
VARBONJ-VRSNIK X
no.1 is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2009, 10:14 PM   #8782
Try2BeFair
Member

Try2BeFair's Avatar

Try2BeFair is on a distinguished road

LEVANDA-JUŽNJAK X Sve vuče na x.Levanda u usponu, Južnjak još prvi.
ŠOŠK- JELSA 2 Jelsa pokazuje da ima kvalitetu za sam vrh pa ovo treba pobijedit.
VATRA-SLOGA 1 Vatra mi se čini kvalitetnija, ali moraju nije ni Sloga bez šansi
JADRAN-MLADOST 1 Jadran jednostavno treba uzest bodove.
VARBONJ-VRSNIK 1 Prednost Varbanju jer igra na domaćem terenu, a uz to je postigo više golova i primio manje od Vrisnika
HVAR-DALMATINAC 2 Ne smin tipovat na svoju ekipu. I treba malo skinut pritisak sa leđa.
Try2BeFair is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2009, 11:17 PM   #8783
foranin
Member

foranin is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by milan fan View Post
a vidin jo rjesavadu ti njihovi pojedinci,svaku utakmicu ali ne protivnika nego somi sebe...i ni bila subota nego nedija
nison reka da rijesavadu ..nego da imodu take igroce koi mogu rijesit utakmicu,,. daleko od tega da oni to cinidu...ali realno ako si hi malo prati to e nojtalentiranija momcad u ovoj lizi ...i kad sve dojde na misto (mladost-ludost)..oni ce harat ligom....P.S. imos provo bila je nedija..ZaBuNa..
foranin is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2009, 12:52 AM   #8784
You'll never walk alone
Senior Member

You'll never walk alone's Avatar

You'll never walk alone is on a distinguished road

LEVANDA-JUŽNJAK 1
Levanda u naletu, a Južnjak u posljednje dva kola jako loš. Jedinica
SOŠK- JELSA 2
Ekipe podjednake kvalitete i forme. Lagana prednost Jelsi zbog mjesta na tablici.
HVAR-DALMATINAC 1
Samo da se Dalmatincu ne dogodi kao Wiganu protiv Tottenhama...
VATRA-SLOGA X
Također momčadi podjednake kvalitete. Vatra ne pruža neke vrhunske partije, ali se momci bore. Sloga ove sezone mnogo jača nego prijašnjih. X
JADRAN-MLADOST 1
Jadran bi konačno trebao prekinuti crni niz, a za to ima idealnog protivnika. Po mom mišljenju, najlošiju ovogodišnju ekipu poslije Dalmatinca.
VARBONJ-VRSNIK X
Tvrda utakmica, vjerojatno bez mnogo golova. Najrealnija je 0
You'll never walk alone is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2009, 01:22 PM   #8785
balunjer
don

balunjer's Avatar

balunjer is on a distinguished road
Cool copy-paste

Quote:
Originally Posted by You'll never walk alone View Post
LEVANDA-JUŽNJAK 1
Levanda u naletu, a Južnjak u posljednje dva kola jako loš. Jedinica
SOŠK- JELSA 2
Ekipe podjednake kvalitete i forme. Lagana prednost Jelsi zbog mjesta na tablici.
HVAR-DALMATINAC 1
Samo da se Dalmatincu ne dogodi kao Wiganu protiv Tottenhama...
VATRA-SLOGA X
Također momčadi podjednake kvalitete. Vatra ne pruža neke vrhunske partije, ali se momci bore. Sloga ove sezone mnogo jača nego prijašnjih. X
JADRAN-MLADOST 1
Jadran bi konačno trebao prekinuti crni niz, a za to ima idealnog protivnika. Po mom mišljenju, najlošiju ovogodišnju ekipu poslije Dalmatinca.
VARBONJ-VRSNIK X
Tvrda utakmica, vjerojatno bez mnogo golova. Najrealnija je 0
kolega slažem se sa svime navedenim, mada naginjem na:
vatra-sloga X2 (navodno grgo nece igrat)
varbonj-vrisnik X2 (aša je u životnoj formi)
Old 27-11-2009, 04:26 PM   #8786
milan fan
Senior Member

milan fan is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by foranin View Post
nison reka da rijesavadu ..nego da imodu take igroce koi mogu rijesit utakmicu,,. daleko od tega da oni to cinidu...ali realno ako si hi malo prati to e nojtalentiranija momcad u ovoj lizi ...i kad sve dojde na misto (mladost-ludost)..oni ce harat ligom....P.S. imos provo bila je nedija..ZaBuNa..
a ni nego gledan ode svak broni svoju ekipu,a jelsu nimo ko kad se govorilo o juznjaku,onda se javijalo 4 ili 5 svita i uvik dovalo kontru i svaka im cast svak broni svoje,ali jo mislin isto da jadran imo igroce i igru,ali di su oni a ove ekipe ca manje pokazijodu po igri su po puntima boji i to je nojvaznije i to se gledo na kraju...ali ni mi bilo jasno kako to sad kad je jelsa druga na tablici da niko ne penso da mogu dobit jer znaci ipak dobijedu ako imodu toko puntih....ali isto tako imodu po meni i svircani isto dobre pojedince isto tako i juznjak i vatra a to niko ne spominje bas ko ovo zajadran a imodu vece bodih....ajmo jelsa samo naprijed i izdrzite ovo jer imote sve iskustvo,znanje i ca je jos nojvaznije nase jude i dicu....samo tako i borte se pa di finite....
milan fan is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2009, 05:15 PM   #8787
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

nkranjcar is on a distinguished road

LEVANDA-JUŽNJAK 0:1
Ovako odigrat sa igračen manje 50min svaka čast,levanda ni iskoristila dvi milijunpostotne šanse u parvemu poluvremenu.Južnjaku isključen igrač u 40min i tek tad počimju igrat,neuništivi struja do gol glovom iz kontre.
bravo,bravo,bravo,bravo,bravoooooooooooooooooooooo oo Južnjak,dobro ste prognozirali ovu utakmicu,čast izuzecima.
nkranjcar is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2009, 05:24 PM   #8788
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

Quote:
Originally Posted by crni View Post
LEVADA-JUŽNJAK 1
Minimalno 2 razlike
Od svih prognozih za pobjedu Levande ili X,moran izdvojit ovu od crnija.
Je bilo dvo ili tri razlike za Levandu,rano ste nos otpisali.Sad svi na Jadrana 2
sljedeće kolo protiv Južnjaka.Bravo za milana,jedon od ritkih ješanih na forumu i svin sarcem se bori za svoju jesu,svaka čast.Taki smo i mi,krepat,a ne molat.
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JUŽNJAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Old 27-11-2009, 06:06 PM   #8789
vratar
Senior Member

vratar is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by nkranjcar View Post
LEVANDA-JUŽNJAK 0:1
Ovako odigrat sa igračen manje 50min svaka čast,levanda ni iskoristila dvi milijunpostotne šanse u parvemu poluvremenu.Južnjaku isključen igrač u 40min i tek tad počimju igrat,neuništivi struja do gol glovom iz kontre.
bravo,bravo,bravo,bravo,bravoooooooooooooooooooooo oo Južnjak,dobro ste prognozirali ovu utakmicu,čast izuzecima.
Čestitke Južnjaku, odlično su se rasporedili po terenu u drugom poluvrimenu i tražili svoje u kontrama. U prvom Levanda nadmočna i tribali su bar jednu od onih pustih šansi izkoristit. Sale dobija crveni, neki kažu jer je pljunuja suca...nemogu virovat da bi Sale takvo što učinija... Na kraju Južnjak ima puno sriće čisti penal nije dosudjen za Levandu...ali Levanda se nema šta žaliti, bija je tu i oštar prekršaj od njihovog Saleta koji bi neki drugi sudac povuka i karton. A propustili su pustih šansih u prvom dilu. U drugom Levanda sa igračem više non stop priskače igru sa dugin loptama, ili ulaze u bezvezne driblinge umisto da rašire oslabljenog protivnika.
Ajde bar sam pogodija prognozom.
Old 27-11-2009, 09:00 PM   #8790
foranin
Member

Quote:
Originally Posted by milan fan View Post
a ni nego gledan ode svak broni svoju ekipu,a jelsu nimo ko kad se govorilo o juznjaku,onda se javijalo 4 ili 5 svita i uvik dovalo kontru i svaka im cast svak broni svoje,ali jo mislin isto da jadran imo igroce i igru,ali di su oni a ove ekipe ca manje pokazijodu po igri su po puntima boji i to je nojvaznije i to se gledo na kraju...ali ni mi bilo jasno kako to sad kad je jelsa druga na tablici da niko ne penso da mogu dobit jer znaci ipak dobijedu ako imodu toko puntih....ali isto tako imodu po meni i svircani isto dobre pojedince isto tako i juznjak i vatra a to niko ne spominje bas ko ovo zajadran a imodu vece bodih....ajmo jelsa samo naprijed i izdrzite ovo jer imote sve iskustvo,znanje i ca je jos nojvaznije nase jude i dicu....samo tako i borte se pa di finite....
pardon,hmm...jadran Ni moja ekipa nego ih somo simpatizirom.. ..ako zelis znat moja ekipa je for!!! o koemu jos rici nisom reka na ovemu forumu..
Old 27-11-2009, 09:15 PM   #8791
foranin
Member

SOSK-JELSA x
mislim da je ovako nojrealnie
HVAR-DALMATINAC 1
sve je jasno..sve drugo je ravno cudu.. naprid nasii
VATRA-SLOGA 1
ipak je vatra jaca za klasu i jos igro doma
JADRAN-MLADOST 1
vraco im se moli vilim a i bez njega ovo moraju dobit
VARBONJ-VRISNIK x
vrisnik na krilima pobijede protiv sloge more izvuc x u varbanju
Old 27-11-2009, 10:20 PM   #8792
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

Quote:
Originally Posted by vratar View Post
Čestitke Južnjaku, odlično su se rasporedili po terenu u drugom poluvrimenu i tražili svoje u kontrama. U prvom Levanda nadmočna i tribali su bar jednu od onih pustih šansi izkoristit. Sale dobija crveni, neki kažu jer je pljunuja suca...nemogu virovat da bi Sale takvo što učinija... Na kraju Južnjak ima puno sriće čisti penal nije dosudjen za Levandu...ali Levanda se nema šta žaliti, bija je tu i oštar prekršaj od njihovog Saleta koji bi neki drugi sudac povuka i karton. A propustili su pustih šansih u prvom dilu. U drugom Levanda sa igračem više non stop priskače igru sa dugin loptama, ili ulaze u bezvezne driblinge umisto da rašire oslabljenog protivnika.
Ajde bar sam pogodija prognozom.
O kojem penalu pričaš,kusturi je bila ruka,ali barem 30cm van kaznenog prostora.
Bravo Južnjakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkk,
tako se bori za svoj klub.
Old 27-11-2009, 10:55 PM   #8793
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

mr.BIG is on a distinguished road

evo mene nakon dosta vrimena.Kako ni faxa i lagano se oporavijemo pa se more malo i vrimena za forum noc.Moro bi rec da mi se cini da ce ovo prvenstvo bit ludilo do somega kraja.Jo ko favorita po mome misljenju vidin Juznjaka,ali se nikad nezna ca more bit.Ca se tice moga Vrisnika situacije se pomalo popravije i 3 boda u nediju bi bila odlicna stvor.Malo nas ovo godisce muci manjak igrocih na par utakmicih ali ce i to proc i redovi ce se konsolidirat.Vidit cemo kako ce se rasplest situacija ovin vikend.

pozdrav ozljedenom igrocu Sloge i nodan se da ce se ca prin oporavit
Old 27-11-2009, 11:26 PM   #8794
ejon
Senior Member

ejon is on a distinguished road

Za tri boda ćemo se morat i jedni i drugi dobro namučit. Bit će sigurno tvorda utakmica, jedni i drugi želimo pobjedu da se nastavi niki pozitivni niz.
Igra se u Varbanju i mi to moramo opravdat.

Pozdrav veteranima Varbanja koji su danas i sutra u Metkoviću.
Jadan ti ga je Jambo
ejon is offline   Reply With Quote
Old 28-11-2009, 01:14 AM   #8795
crni
Member

crni is on a distinguished road

Quote:
Od svih prognozih za pobjedu Levande ili X,moran izdvojit ovu od crnija.
Je bilo dvo ili tri razlike za Levandu,rano ste nos otpisali.Sad svi na Jadrana 2
sljedeće kolo protiv Južnjaka.Bravo za milana,jedon od ritkih ješanih na forumu i svin sarcem se bori za svoju jesu,svaka čast.Taki smo i mi,krepat,a ne molat.
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JUŽNJAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Niko niko vas kao prvo nije otpisa,jer ja sam samo realan u prognozama a vi ste prvo poluvrime odigrali prema mojim očekivanjima(znači loše totalno),di vam je levanda tribala utrpat 2,3 komada.Zašto nisu to je već njihov problem.U prvo poluvrime niste prišli centra,a uputili ste samo jedan udarac po golu.Za drugo poluvrime prvenstveno skidan kapu STRUJI jer čovik je da gol,izvodio aute,skida balun sa crte,izvodio slobodnjake i još dosta toga.Ima sam filing da leti jer je uvik bio na pravom mistu.A pošto si tako precizan penal je bi jer ruka je bila jedno 29,50 cm unutar kaznenog prostora.Ali daleko od toga da su zeleni igrom u drugom poluvrimenu zasluŽili nulu,jer nisu.Južnjak je danas zasluženo osvojio 3 boda i ja vam to iskreno čestitam.
crni is offline   Reply With Quote
Old 28-11-2009, 07:34 AM   #8796
vratar
Senior Member

vratar is on a distinguished road

Quote:
O kojem penalu pričaš,kusturi je bila ruka,ali barem 30cm van kaznenog prostora.
Bravo Južnjakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkk,
tako se bori za svoj klub.

slušaj ne umanjujem popjedu Južnjaka koji je kao što je crni reka zasluženo dobija. Ali crni i ja smo stali pravo iznad tog mista i imali smo prekrasan pogled na tu situaciju, kustura stoji u šesnaestercu i ruka ide u stranu prema lopti, ne ide prema naprid, već prema strani i ostaje tako u šesnaestercu....
Ali da možda ti imaš pravo i mi smo se svi urotili protiv Južnjaka

E da zaboravih, i ja se priključujem Crnom kapa do poda Struji, koji je pokaza da je puno korisniji momčadi kad igra nego kad se bavi razgovorom sa sucem.
Old 28-11-2009, 08:14 AM   #8797
Stanko Bubalo
Junior Member

Stanko Bubalo's Avatar

Stanko Bubalo is on a distinguished road

čestitka južnjaku na pobjedi,ali s dvi opaske.prva je da su opet na kraju viđene boce,a druga je ono rastrčavanje južnjaka poslije utakmice,ako ste nas baš tili kopirat onda ste tribali udarit lagani tempo a ne sprintat,ne pripremate se kod našeg stručnjaka za fizičku spremu za HANŽEK,PA DA MORATE SPRINTAT
Stanko Bubalo is offline   Reply With Quote
Old 28-11-2009, 11:44 AM   #8798
nkranjcar
Senior Member

nkranjcar's Avatar

Južnjak je jučere pokozo da je fizički spremniji od levande,jer onako odigrat drugo poluvrijeme sa deset igračih i među njima četvorica priko 35g svaka čast.Levandini igrači i klupa su pokozali da su veliki klub jer su igrali i ponošali se fer i korektno,neka se niki ugledodu u njih,svaka čast.A Vi gospodine Bubalo već ste dosadni sa tim glupim komentarima,Vi imate bocu na sebi.Amo SLOGA ugasite danas Vatru svin sarcem sam za Vos,ipak su četiri bivša igrača Južnjaka u Slogi.Senjo legendo nema šanse da primiš gol.
Old 28-11-2009, 12:51 PM   #8799
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

mr.BIG is on a distinguished road

jel se danas igro u jesi balun
Old 28-11-2009, 01:33 PM   #8800
mačak
Junior Member

mačak is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Stanko Bubalo View Post
čestitka južnjaku na pobjedi,ali s dvi opaske.prva je da su opet na kraju viđene boce,a druga je ono rastrčavanje južnjaka poslije utakmice,ako ste nas baš tili kopirat onda ste tribali udarit lagani tempo a ne sprintat,ne pripremate se kod našeg stručnjaka za fizičku spremu za HANŽEK,PA DA MORATE SPRINTAT
baš mi je bilo super kad su trčali ,a to da su vas kopirali ni istina,ako su bacili šprint to je očito njihova ideja a neznam šta tebi škodi trčanje ili to šta je JUŽNJAK DOBIIII!!!!!!
i baš su jučer bili odlični,a što se tiče sudca nekad je zakaza za jednu bondu a nekad za druga,a i oni su judi!!!!
mačak is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules