![]() |
![]() |
#9481 |
kapo
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9482 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Jadran-Čaporice igra se u Starom Gradu u 14,00 sati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9483 |
don
![]() |
![]()
"Jadran" StG 5:3 "Čaporice" Trilj
(A.Planjar 24', T.Maroević 44', Mario Lušić 51', V.Posinković 66', S.Petrić 71'/ I.Gilić 12', J.Pavela 20', 41') igrač utakmice: Ivica Dujmović gledatelja: 50 na početku utakmice TISUĆU I JEDNA ŠANSA ZA JADRAN! NE MORE SE ZABIT GOL!!! čaporice prvi gol glavom na centaršut iz kornera, drugi gol im je igroč osto som u 16ercu posli auta, i lako LAŽNJAKOM izbaci obrmabenega igroča i PLASIRO balun za povećanje vodstva. u međuvrmenu jadranaši faliju nemoguće, i to dvo puta! planjar posli kontre smanjije na 1:2 asist je upiso vilim. treći gol čaposicih je kopija njihovog drugog gola, jako naivno od obrane jadrana.. u samom kraju prvog dijela tadej na centaršut sa live bonde napada zakucava za 2:3. BOMBA!! za 3:3 pogođo sirko, nakon ča je zagalo probi livi bok i dodo balun na pijat, KLASIČNA PLAY STATION AKCIJA!!! na 4:3 je išo vilim iz kontre, isto tako iz kontre je pogodi i sandro za 5:3. jadran na početku utakmice u bijelo-modroj kombinaciji dresa - na kraju smeđe. istaknuo bi da je vuković utjelovio duh vjekota. tako da nema više popusta za protivničke driblere!
![]() |
#9484 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9485 |
kapo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9486 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() Last edited by monkul; 15-02-2010 at 04:50 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9487 |
Guest
|
![]()
Mogući protivnici H.N.K. Jadrana (StG) u županijskom kupu su:
Solin-Uskok utakmica se igra u Klisu 17.02.2010 Orkan-Urania utakmica se igra u Dugom Ratu 16.02.2010 Zmaj-Jadran(T) utakmica se igra u Makarskoj 17.02.2010 Imotski-Croatia utakmica se igra u Imotskom 17.02.2010 Dugopolje Split Primorac 1929 Mosor Sloga Glavice OSK Hrvace Kamen Mladost Jadran (KS) |
![]() |
![]() |
#9488 |
Senior Member
![]() |
![]()
nece bit lako, ne vidin protivnika sa kojin bi mogli bit ravnopravni!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9489 |
Member
![]() |
![]()
Šta je monkule? sad kad je ovo jedan od tvojih nema upozorenja i izbacivanja sa foruma...malo procitaj sta pise ovaj Šterbik! MONKULE INTERVENIRAJ!
jasmina ipak je sve pod kontrolom..., ne triba bit zloban.... gari ne se srdit..pitaj, reci......nije baš da se baniralo radi manjih stvari, ili je? ista osoba je već bila banirana!!!! pošto znam o čemu se radi i tko kome upućuje epitete, slobodan sam procijenjivati... U četvrtak igraju u Križnoj Luci Jadran i Hvar, a idući vikend vjerovatno će se odigrat neodigrane utakmice ovog kola... pitanje glasi: važe li tj. prenose li se kartoni iz županijskog kupa na našu otočku ligu i obrnuto? jer sve se igra pod istim Savezom???? Last edited by monkul; 15-02-2010 at 05:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9490 | ||
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9491 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
ni von zoliko strasno imo tote dosta ekipih sa kojima se morete nosit ako budete provi i ako bude srice......SRITNO!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9492 |
Senior Member
![]() |
![]()
osim ove dvi koje je monkul nave
![]() pa e ekipe igraju 2. 3. ligu ako izgubidu manje od 3 razlike to je uspjeh. u zodnje vrime nemoredu ni slogu dobit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9493 |
Junior Member
![]() |
![]()
[QUOTE=JASMINA;203216]Šta je monkule? sad kad je ovo jedan od tvojih nema upozorenja i izbacivanja sa foruma...malo procitaj sta pise ovaj Šterbik! MONKULE INTERVENIRAJ!
Nisam ja ničiji, a najmanje sam monkulov... Ja sam ovaj profil napravija radi sprdanja tu po forumu i radi ničeg drugog, to šta neki ne znaju rapoznat šalu to je druga stvar... Al uvik se neki mudraci javljaju sa svojim "mudrim zaključcima", za takve mudrace imam poruku al je ne smim napisat ode jer ce me banirat, kad dođem u Stari Grad, nek slobodno dođu da im je prenesem uživo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9494 |
Senior Member
|
![]()
moremo dobit koga kod hocemo kad dovoljno dobro zagrizemo...a ako je ova sloga ca pise ode sloga iz mravinaca onda se njih more dobit i to neka oni budu zadovoljni ako bude manje od tri razlike...igro son ko junior pri dvi godine protiv njih i to je nikakova ekipa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9495 |
Senior Member
![]() |
![]()
[QUOTE=joker s klupe;203247]moremo dobit koga kod hocemo kad dovoljno dobro zagrizemo...a ako je ova sloga ca pise ode sloga iz mravinaca onda se njih more dobit i to neka oni budu zadovoljni ako bude manje od tri razlike...igro son ko junior pri dvi godine protiv njih i to je nikakova ekipa...[/QUbas
bas me zanima koliko si ti napredova u ta zodnja dvo godisca? bud realan. te ekipe treniroju 3 puta na setemonu, minimalno, i minimalan poraz bi bi uspjeh! to ne znaci da van jo ne zelin sricu, do bog da dobijete i dodete do somega finala!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9496 |
Senior Member
|
![]()
[/QUOTE]bas me zanima koliko si ti napredova u ta zodnja dvo godisca?
bud realan. te ekipe treniroju 3 puta na setemonu, minimalno, i minimalan poraz bi bi uspjeh! to ne znaci da van jo ne zelin sricu, do bog da dobijete i dodete do somega finala!!![/QUOTE] zar je bitno koliko son jo napredova...neka treniroju, trnirali su i ti juniori pa su dosli u hvor i dobili 3 komada u 15 min i onda vec nisu itili igrat utakmicu, ka navodno radi suca, na kraju je rezultat bi 16:0....jo ne govorin nista, ni za sebe ni za moju ekipu al nemores govorit da budemo zadovoljni ako dobijemo manje od 3 komada...mi cemo se borit pa i ako izgubimo nece non niko nista rec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9497 |
Senior Member
![]() |
![]()
pa normalno da cete se borit ali realno ca ti mores ocekivat protiv dugopolja, uskoka, imotskog, splita, solina(izdvoji sa po meni nojboje) , pa igroci u tin klubovima zivedu od baluna i to in je posol.
svaka vamin cast i vec je uspjeh po meni ca ste pasali i parvu prepreku, ali mislin da necete pasat ovu prepreku,to je misljenje i netrebas se jidit. svu van sricu zelin, a bili zivi pa vidili ko je bi u pravu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9498 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
istina al imo i gorih ekipih...nemores vazest solin ko mjerilo... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9499 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() RASPORED XIV KOLA 21 VELJAČE 2010 N.K.VARBONJ-N.K.LEVANDA nedjelja 21.02.2010 igralište Gorica u14.00h N.K.VRISNIK-N.K.JELSA nedjelja 21.02.2010 igralište Pelinje u14.00h N.K.SLOGA-N.K.MLADOST nedjelja 21.02.2010 igralište Dolci u14.00h N.K.HVAR-N.K.JADRAN četvrtak 18.02.2010 igralište Hvar u 15.00h N.K.JUŽNJAK SLOBODAN |
![]() |
![]() |
![]() |
#9500 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
edit (monkul) 16/02/2010 jasmina, govoriš nekome nemoj ovo ono, a činiš isto????? ![]() Last edited by monkul; 17-02-2010 at 04:22 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|