[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-05-2010, 07:52 PM   #10501
daniel
Member

daniel is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by mr.BIG View Post
ma vlahu jedon o cemu ti opce govoris.Kako te ni srom o icemu govorit.Stoj tamo di jes u to Splita i ostav se otoka i nasih poslih!!!

E vlahu jedon kako te ni srom !!!!
daniel is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2010, 09:54 PM   #10502
Ole Gunnar Solskjaer
Member

Ole Gunnar Solskjaer's Avatar

Ole Gunnar Solskjaer is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by eukaliptus View Post
je zno ko najbolje strijelce prošlega godišća, ako ko zno nek napiše (u pitanju je oklada)!!!
i jel se prenosidu kartoni u kup?
Loni ti je nojboji strijelac prvenstva bi ANTONIO BOŽIKOVIĆ(VATRA) sa 15 postignutih pogodaka. Žuti kartoni se NE prenosidu u kup. Za carvene ne znan.
Old 11-05-2010, 03:55 PM   #10503
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

cunga lunga is on a distinguished road

važidu za kup iskljucenja...jo mislin

Ne zelim da se blamiram...
cunga lunga is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2010, 04:07 PM   #10504
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

Jesa -Mladost 2-1

Po meni zasluzena pobijeda mladosti,veće su želili pobjedu...iako da nije bilo kiksa golmana jese kod prvog i drugog gola bila bi to tvrda utakmica na nož do somega kraja .-..ovako mladost zasluženo pasoje naprid.

Još ništo,,,igroči jedne i druge ekipe posebno jese (bi san i cu san) j... sucu mater non stop pogotovo drugo poluvrijeme u ocigled...a ovin to lagano moloje i ne diro ga to ni malo.
Svojevremeno prin par kolih pokrajni sudac izrazitog sluha cuje nasega golmana i expresno obavijestava glavnega koji to strogo po pravilima sankcionira naseg golmana.

Ne opravdavam ponašanje naseg golmana, ali ...

Old 11-05-2010, 04:12 PM   #10505
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

"Pa nije on baš morao trčati upravo tamo gdje sam ja uklizavao!" (Branič Borussije iz Dortmunda, Neven Subotić, nakon prekršaja nad napadačem Hoffenheima Dembom Ba).

Old 11-05-2010, 05:45 PM   #10506
**Baltazar**
Senior Member

**Baltazar**'s Avatar

**Baltazar** is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by cunga lunga View Post
"Pa nije on baš morao trčati upravo tamo gdje sam ja uklizavao!" (Branič Borussije iz Dortmunda, Neven Subotić, nakon prekršaja nad napadačem Hoffenheima Dembom Ba).
Old 11-05-2010, 08:46 PM   #10507
Sloga za prvaka!!!
Junior Member

Sloga za prvaka!!! is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by VALDERRMA View Post
Loni ti je nojboji strijelac prvenstva bi ANTONIO BOŽIKOVIĆ(VATRA) sa 15 postignutih pogodaka. Žuti kartoni se NE prenosidu u kup. Za carvene ne znan.
jo mislin je Antonio DO 16 GOLOVA ALI NISON SIGUR:icon _ques
Sloga za prvaka!!! is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2010, 10:30 PM   #10508
eukaliptus
Junior Member

eukaliptus is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Sloga za prvaka!!! View Post
jo mislin je Antonio DO 16 GOLOVA ALI NISON SIGUR:icon _ques
to smo i pensali, ako znote ko je bi drugi i treći bilo bi super.
eukaliptus is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2010, 07:31 AM   #10509
FORZA MLADOST
Senior Member

FORZA MLADOST's Avatar

FORZA MLADOST is on a distinguished road

Quote:
Jesa -Mladost 2-1

Po meni zasluzena pobijeda mladosti,veće su želili pobjedu...iako da nije bilo kiksa golmana jese kod prvog i drugog gola bila bi to tvrda utakmica na nož do somega kraja .-..ovako mladost zasluženo pasoje naprid.

Još ništo,,,igroči jedne i druge ekipe posebno jese (bi san i cu san) j... sucu mater non stop pogotovo drugo poluvrijeme u ocigled...a ovin to lagano moloje i ne diro ga to ni malo.
Svojevremeno prin par kolih pokrajni sudac izrazitog sluha cuje nasega golmana i expresno obavijestava glavnega koji to strogo po pravilima sankcionira naseg golmana.

***samo ispravak da naš prvi gol je bija pogodak u same rašlje-90 i skinija paučinu iz suprotnog kuta di je golman staja tako da nije moga ništa
jer ono je bilo malo remek djelo,primit odbijenu loptu na nekih 20 metara i svom silinom onako pogodit!
***šta se tiče psovanja mislim da naši nisu jer imali smo i rezultat sve do pred sam kraj od 2-0 a mi smo stalno upozoravali suca na rječnik bahatih igračina jelse!!
***produžetak od nekih 8-9 min je krajnje neprimjeren jer nije bilo baš toliko za produžit.
***i gleda sam vašu utakmicu i ono je bilo sramotno isključenje vašeg golmana jer ovo je ipak amaterizam na hvaru di nam je svaka druga rič beštimja i nekad treba i nečut da utakmicu privedeš kraju bez da se ekipe ljute i izazoveš veće nerede....isto nam je sudio i nama taj dan taj isti pokrajni sudac!
FORZA MLADOST is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2010, 02:07 PM   #10510
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

Quote:
Originally Posted by FORZA MLADOST View Post
***samo ispravak da naš prvi gol je bija pogodak u same rašlje-90 i skinija paučinu iz suprotnog kuta di je golman staja tako da nije moga ništa
jer ono je bilo malo remek djelo,primit odbijenu loptu na nekih 20 metara i svom silinom onako pogodit!
***šta se tiče psovanja mislim da naši nisu jer imali smo i rezultat sve do pred sam kraj od 2-0 a mi smo stalno upozoravali suca na rječnik bahatih igračina jelse!!
***produžetak od nekih 8-9 min je krajnje neprimjeren jer nije bilo baš toliko za produžit.
***i gleda sam vašu utakmicu i ono je bilo sramotno isključenje vašeg golmana jer ovo je ipak amaterizam na hvaru di nam je svaka druga rič beštimja i nekad treba i nečut da utakmicu privedeš kraju bez da se ekipe ljute i izazoveš veće nerede....isto nam je sudio i nama taj dan taj isti pokrajni sudac!

Ma vidi san mestre gol slazen se stvarno je bila golčina...ali predhodila je pogrška vratara jelse.Ne umanjujem umjeće i snalažljivost. prekrasan gol vašeg igrača

Pozdrav

Old 12-05-2010, 02:37 PM   #10511
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

bilo je dosta nadoknade ...ali i bilo je za produzit moras priznat bar 4-5 min

Old 12-05-2010, 03:02 PM   #10512
Sloga za prvaka!!!
Junior Member

Provat cu ti saznat ali nista neobecojen.........:rol leyes::icon_ cool
Old 12-05-2010, 04:29 PM   #10513
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

ni mi jasno, ipak.....znači: obzirom da smo amaterska liga onda su i beštime bezazlene????? da smo profesionalna liga nebi bile dozvoljene...nije li to stvar opće kulture a ne amaterske/neamaterske lige.
naravno da svi beštimomo, ali zar je zaista to ono što trebamo tolerirat? ja ne!!! ja se sramim svojih postupaka na utakmici sa Jadranom i sram me svaki put kada čujem starije bilo na tribini bilo u igralištu da beštimaju, sram me zbog dice koja su uokolo terena i koja upijaju svaki potez nas starijih, i svaku rić.
meni je to katastrofa ...da bih se usudio reć kako je beštimonje normalno. nije.
monkul is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2010, 06:50 PM   #10514
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
ni mi jasno, ipak.....znači: obzirom da smo amaterska liga onda su i beštime bezazlene????? da smo profesionalna liga nebi bile dozvoljene...nije li to stvar opće kulture a ne amaterske/neamaterske lige.
naravno da svi beštimomo, ali zar je zaista to ono što trebamo tolerirat? ja ne!!! ja se sramim svojih postupaka na utakmici sa Jadranom i sram me svaki put kada čujem starije bilo na tribini bilo u igralištu da beštimaju, sram me zbog dice koja su uokolo terena i koja upijaju svaki potez nas starijih, i svaku rić.
meni je to katastrofa ...da bih se usudio reć kako je beštimonje normalno. nije.

Složen se 100%

Somo san ti zapazit kako se svi suci ne pridrzavaju pravilnika ako je u njemu to izričito zabronjeno...
Jo osuđijen takovo ponošonje bilo koga bez obzira za koga igro

Old 12-05-2010, 06:59 PM   #10515
balunjer
don

balunjer's Avatar

balunjer is on a distinguished road
Red face nije nego..

Quote:
Originally Posted by FORZA MLADOST View Post
***vaš parvi gol, je vaš igroč primi balun nikuda između 11m i 16m, ugl. unutar 16erca.. i onda je svom silinom zakuco balun tako da ga ni tri golmana nebi skupila, ali ipak svemu temu je prethodila greška golmana Jelse.. iako to nimalo ne umanjuje (niti to želim) potez i gol

*** drugo poluvrijeme je trajolo jušto 50min, po štoperici, ne areloju! u drugom poluvremenu je napravjeno 4 izmjene za Mladost i 3 za Jelsu, po svakoj izmjeni bi sudac tribo nadoknadit pola minute (ako neko zno da ni tako neka piše, tj. neka me ispravi).. bilo je i par prekida kad su igroči ležoli, tako da mislim da sučeva nadoknada ni bila ni pre duga ni pre krotka...

nojboje bi bilo beštime naminjene sucu ostavit za sebe, tj. ne govorit ih..
Old 12-05-2010, 08:14 PM   #10516
Sloga za prvaka!!!
Junior Member

evo........100% provjereno
Antonio Božiković(Vatra)-15
Romeo Ćurin(Južnjak)-14
Darko Matijević(Južnjak)-13
Amir Nezić(Levanda)-11
Šime Jeličić(Levanda)-11
Old 12-05-2010, 10:56 PM   #10517
Del Piero
Senior Member

Del Piero's Avatar

Del Piero is on a distinguished road

kako sad stvari stoje gledajući prognozu za vikend moglo bi se lako dogodit da se ne bude igralo,subota i nedija kiša al isto tako ču san danas da bi se utakmice vatra-varbonj i mladost-levanda mogle odigrat u Foru....
Del Piero is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2010, 11:26 PM   #10518
Sv. Nikola
Senior Member

Sv. Nikola's Avatar

Sv. Nikola is on a distinguished road
Talking Haramo livadama otoka Hvara...

Quote:
Originally Posted by Del Piero View Post
kako sad stvari stoje gledajući prognozu za vikend moglo bi se lako dogodit da se ne bude igralo,subota i nedija kiša al isto tako ču san danas da bi se utakmice vatra-varbonj i mladost-levanda mogle odigrat u Foru....
Vrime ce probit do nedjelje ako Bog da, a game Mladost United - Požnjena Levanda ce se vrlo vjerovatno ako ne i sigurno odigrat u Hvaru, sta nije nikalo dobro za nas! Nesto san nacuo od povjerenika, a i u nasoj kuci nogometa u Dalme kruze takve glasine!
Ako ko zna ista drugo neka napise!
Sv. Nikola is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2010, 11:44 PM   #10519
milan fan
Senior Member

milan fan is on a distinguished road

Quote:
Jesa -Mladost 2-1

ma doj molin te bogon,koja zasluzena pobjeda,jelsa gledo san statistiku u jakelica je imala vece udarci,korneri 13 prema 1,vece prilikih ali mladost dala dva gola ne zelin sad rec da je golman kriv to je bzv govorit ali je on zaista fali,i som je reka da je fali,da ni bilo onega,jelsa bi dobila glatko,a sudac katastrofa ali jelsu je vece zakini ako to tako mogu rec......uglavnom jelsa je tri klase bolja od sucurja,i morala je proc,ali ipak ni in bi don i to je to
milan fan is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2010, 12:33 AM   #10520
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

mr.BIG is on a distinguished road

promatrajuci vec duze vrijeme ovaj forum i neke glupe upise odluci san da vec necu sudjelovat na ovemu forumu.Hvala i doviđenja!!!!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules