![]() |
![]() |
#10501 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10502 |
Member
![]() |
![]()
Loni ti je nojboji strijelac prvenstva bi ANTONIO BOŽIKOVIĆ(VATRA) sa 15 postignutih pogodaka. Žuti kartoni se NE prenosidu u kup. Za carvene ne znan.
![]() |
#10503 |
Senior Member
![]() |
![]()
važidu za kup iskljucenja...jo mislin
![]() |
#10504 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jesa -Mladost 2-1
Po meni zasluzena pobijeda mladosti,veće su želili pobjedu...iako da nije bilo kiksa golmana jese kod prvog i drugog gola bila bi to tvrda utakmica na nož do somega kraja .-..ovako mladost zasluženo pasoje naprid. Još ništo,,,igroči jedne i druge ekipe posebno jese (bi san i cu san) j... sucu mater non stop pogotovo drugo poluvrijeme u ocigled...a ovin to lagano moloje i ne diro ga to ni malo. Svojevremeno prin par kolih pokrajni sudac izrazitog sluha cuje nasega golmana i expresno obavijestava glavnega koji to strogo po pravilima sankcionira naseg golmana. Ne opravdavam ponašanje naseg golmana, ali ...
![]() |
#10505 |
Senior Member
![]() |
![]()
"Pa nije on baš morao trčati upravo tamo gdje sam ja uklizavao!" (Branič Borussije iz Dortmunda, Neven Subotić, nakon prekršaja nad napadačem Hoffenheima Dembom Ba).
![]() |
#10506 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10507 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10508 |
Junior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10509 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
jer ono je bilo malo remek djelo,primit odbijenu loptu na nekih 20 metara i svom silinom onako pogodit! ***šta se tiče psovanja mislim da naši nisu jer imali smo i rezultat sve do pred sam kraj od 2-0 a mi smo stalno upozoravali suca na rječnik bahatih igračina jelse!! ***produžetak od nekih 8-9 min je krajnje neprimjeren jer nije bilo baš toliko za produžit. ***i gleda sam vašu utakmicu i ono je bilo sramotno isključenje vašeg golmana jer ovo je ipak amaterizam na hvaru di nam je svaka druga rič beštimja i nekad treba i nečut da utakmicu privedeš kraju bez da se ekipe ljute i izazoveš veće nerede....isto nam je sudio i nama taj dan taj isti pokrajni sudac! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10510 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ma vidi san mestre gol slazen se stvarno je bila golčina...ali predhodila je pogrška vratara jelse.Ne umanjujem umjeće i snalažljivost. prekrasan gol vašeg igrača Pozdrav
![]() |
![]() |
#10511 |
Senior Member
![]() |
![]()
bilo je dosta nadoknade ...ali i bilo je za produzit moras priznat bar 4-5 min
![]() |
#10512 |
Junior Member
![]() |
![]()
Provat cu ti saznat ali nista neobecojen.........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10513 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
ni mi jasno, ipak.....znači: obzirom da smo amaterska liga onda su i beštime bezazlene????? da smo profesionalna liga nebi bile dozvoljene...nije li to stvar opće kulture a ne amaterske/neamaterske lige.
naravno da svi beštimomo, ali zar je zaista to ono što trebamo tolerirat? ja ne!!! ja se sramim svojih postupaka na utakmici sa Jadranom i sram me svaki put kada čujem starije bilo na tribini bilo u igralištu da beštimaju, sram me zbog dice koja su uokolo terena i koja upijaju svaki potez nas starijih, i svaku rić. meni je to katastrofa ...da bih se usudio reć kako je beštimonje normalno. nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10514 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Složen se 100% Somo san ti zapazit kako se svi suci ne pridrzavaju pravilnika ako je u njemu to izričito zabronjeno... Jo osuđijen takovo ponošonje bilo koga bez obzira za koga igro
![]() |
![]() |
#10515 | |
don
![]() |
![]() Quote:
*** drugo poluvrijeme je trajolo jušto 50min, po štoperici, ne areloju! u drugom poluvremenu je napravjeno 4 izmjene za Mladost i 3 za Jelsu, po svakoj izmjeni bi sudac tribo nadoknadit pola minute (ako neko zno da ni tako neka piše, tj. neka me ispravi).. bilo je i par prekida kad su igroči ležoli, tako da mislim da sučeva nadoknada ni bila ni pre duga ni pre krotka... nojboje bi bilo beštime naminjene sucu ostavit za sebe, tj. ne govorit ih..
![]() |
![]() |
#10516 |
Junior Member
![]() |
![]()
evo........100% provjereno
Antonio Božiković(Vatra)-15 Romeo Ćurin(Južnjak)-14 Darko Matijević(Južnjak)-13 Amir Nezić(Levanda)-11 Šime Jeličić(Levanda)-11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10517 |
Senior Member
![]() |
![]()
kako sad stvari stoje gledajući prognozu za vikend moglo bi se lako dogodit da se ne bude igralo,subota i nedija kiša al isto tako ču san danas da bi se utakmice vatra-varbonj i mladost-levanda mogle odigrat u Foru....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10518 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ako ko zna ista drugo neka napise! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10519 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10520 |
Senior Member
![]() |
![]()
promatrajuci vec duze vrijeme ovaj forum i neke glupe upise odluci san da vec necu sudjelovat na ovemu forumu.Hvala i doviđenja!!!!
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|