![]() |
![]() |
#15501 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15502 |
Senior Member
![]() |
![]()
a koce kaznit povjerenika- hns kad odgodi kolo zbog kise, a kise ne bude????
moredu njih kaznit ali ovo je po meni jedini nocin da se pokoze voja za boje ovoj lizi i da napokon pocmemo razmisljat svojon glovon ,a ne neke totalno, po meni, debilne odluke povjerrenika ispoštivat..... evo npr utakmica jadran - hvar, ne igra se po lipemu vrimenu , a onda moradu odigrovat po taotalnoj kisi...... i jel istina da vas je gordan zvo 5 minutih prin utakmice i reka da odgodite??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15503 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15504 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
ajde da napišem... i unaprijed se ograđujući od možebitnog mišljenja da sam nečiji advokat. Činjenica je ovakva:
maloprije sam se vidi sa Povjerenikom i pito ga kad će Sloga igrat zaostalu utakmicu, rečeno mi je da vjerovatno onako kako je navedeno u dopisu klubovima, a isto tako Povjerenik me zamoli da prenesem na Forum slijedeće: nikoga Povjerenik nije zvao, ni da se odgodi, a još manje 5 minuta prije termina početka utakmice...te, kako mi je Povjerenik reka: o odgodama utakmica ne odlučuje on nego klubovi sa sucima a takva je odluka donesena na sastanku predstavnika klubova. Eto, radi objektivne informacije stavi son ovo, nadam se da Povjerenik neće zamjeriti što sam na Forum napiso ono ća mi je reka u razgovoru, te da isto tako svi će te razumit o čemu se radi. Inače, pozdrav Južnjaku ( poseban pozdrav Danijelu uz želje da sve bude ok) - a još posebniji pozdrav i Vatri i Mladosti...jer.....: ni Sloga nego portila pobjeđivot a Vatra odma isto napravila...ne more tuo tako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15505 |
Senior Member
![]() |
![]()
boje da si napiso, jer mi ni jasno da ima debelih u odredenim i oko odredenih klubova koji su spremni dovat lažne informacije......
a ca se tice odgoda, more bit da od sad odlucujedu suci zajedno sa klubovima ali mislim da smo svi bili u situaciji pa i ti monkul da su se odluke donosile bez sudaca, tj ti suci su bili u splitu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15506 |
Junior Member
![]() |
![]()
Je ko zno raspored molega baluna u Jelsu?? fola nojbaržijemu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15507 |
Senior Member
![]() |
![]()
II.KOLO Subota, 26.01.2013
17.00 MNK“VRISNIK – KONOBA HUMAC“ – Caffe bar MATIJAC 17.50 LAMPEDUSA – GALAPAGOSI 18.40 MNK“NATOC“ – NK“KOPITO 99“ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15508 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15509 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15510 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15511 |
Senior Member
![]() |
![]()
sloga - sošk od jucera rezultat od zaostale utakmice 9. kolo? ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15512 |
Senior Member
![]() |
![]()
Peticija na forumu,gustava za novog povjerenika forske lige.
NK Južnjak bezrezervno podržava tu odluku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15513 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15514 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15515 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15516 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15517 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
evo..izgleda da će vrime poslužiti ovaj vikend, bit će hladno ali nema veze...
![]() svi su uvjeti za još jedan susret rivala i sportskih prijatelja , Sloge i Jadrana u nedjelju u dvi ure.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15518 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.weather.com/weather/pastw...tdate=20130123 ![]() a i dan prije nije bas nesto puno kise palo....... ![]() to da je se tribalo igrati 24. to da bilo kiše ko u prici ali 23. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15519 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() teren na stadionu Dolci je bio sve samo ne pogodan za odigravanje utakmice, a napominjem da su ovo moji osobni stavovi, upisi, kako god hočeš.. ![]() ![]() kišurina uoči ili na dan utakmice mene uvijek podsjeti na onaj jedan od prethodnih Memorijala Tomislav Moškatelo, Sloga je igrala protiv Levande ( završilo je na penale pobjedom Sloge.. ![]() inače monkulu je 23-eg bio rođendan i Sloga je taj dan odlučila monkulu pokolniti zasluženu mirovinu bez stresova.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15520 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
A sto se tice tvog rodjendana naknadno ti sve najbolje......i ako se zato nije igralo onda je to opravdano i objasneno......a ne neke kise i mokri tereni ;-)
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|