![]() |
![]() |
#16101 |
Senior Member
![]() |
![]()
Južnjak - Vrisnik 3 - 0
Mislim da smo bili bolji i zasluženo ušli u finale. U finalu nas čeka Hvar koji je u svakom slučaju apsolutni favorit u tom dvoboju. Protiv Vrisnika kao i obično borbena utakmica u kojoj smo u prvom poluvremenu stvorili prednost od 2 - 0 i tu prednost u drugom poluvremenu još povećali za jedan gol. Golove su dali Darko Matijević x2 i Marko Plenković. Moram reći da ovo apsolutno nije najbolje odabrana satnica za igrat nogomet je je bilo prevruće. Drago mi je vidit kako TOPEK i Gustavo lijepo komuniciraju samo me strah da oba ne polude opet u dogledno vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16102 |
Senior Member
![]() |
![]()
stoposto zasluzena pobjeda juznjaka, bilo je vruce za popizdit i nenormalna ura za igrat, a jesa i for su don prin igrali u 2 ure. Sramota za one koji postavijedu satnicu, vece se vodi racuna o sucima nego o igrocima i to je velika sramota jer je po meni opasno za zdrovje igrat po onemu.
![]() |
#16103 |
Senior Member
![]() |
![]()
juznjak- vrisnik 3:0
zasluzena pobjeda juznjaka, osim ta 3 gola imali su jos 5-6 vrhunskih sansi,a somo su 3 iskoristili. mi svoje sanse kojih je bilo nismo iskoristili, a nojvece mozemo zalit za 100% kod 1-0. sve u svemu solidna utakmica , juznjak pokozo da imadu klasne igroce i da kad su na okupu svi tesko ih se moze dobit. igranje u 2 i 2ipo ure u ovin misecima moredu somo odredit idioti, da mislim da je idiot koje to odredi ( da nebi bilo da se sakrijen iza nicka ko hoce znat kojin san recu mu na pp). i jos jedna stvor, a reka san to i igrocima juznjaka.....bila bi steta da fermote igrat, a sa 4-5 igrocih sa otoka morete igrat bez problema........ako ce ova pobjeda bit poticaj da se ne ugosite ali da idete u provemu pravcu vodenja kluba onda mi je drogo. monkule ako mores kontaktirat povjerenika u vezi 4 utakmice koje su iza sebe imale disciplinske postupke, kako su ti postupci zavarsili. 1. sosk- vrbanj 2. jadran-vatra 3 hvar- jelsa 4 levanda- sloga ( odustajanje od natjecanja) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16104 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16105 |
Senior Member
![]() |
![]()
topek i gustavo su se pokazali ko dva mlakonje.....ocekivali baren verbalni dvoboj ,a dobili poljupce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16106 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16107 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16108 |
Senior Member
![]() |
![]()
Vrlo vjerovatno ovo je moj zodnji upis na forumu. Skuzojen se komu san bi dosadan,pogotovo Topekima kojim zelin uspjeh u kupu. pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16109 |
Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16110 |
Member
![]() |
![]()
Zno li se je li finale u subotu ili nediju? Vajalo bi se zaputit u Sućuraj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16111 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#16112 |
Member
![]() |
![]()
Zoc ni bilo finale pasoni vikend?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16113 |
Member
![]() |
![]()
E na to ti ne znon odgovorit..... Jo son u zagreb i nison upoznat sa nicin konkretnim..... Somo son cu od svojih suigračih da se igro valjda u cetvortak
![]() |
#16114 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
HVARSKA NOGOMETNA LIGA
30 SVIBNJA 2013 FINALE KUPA OTOKA HVARA Igralište: Emil Lenko Slavić (Sućuraj) 17:00 h
N.K.HVAR-N.K.JUŽNJAK ( HVAR) ( SVETA NEDJELJA ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16115 |
Senior Member
![]() |
![]()
Sutra nas čeka finale kupa a kako stvari stoje vrime bi moglo zajebat sve.
Uglavnom veselimo se utakmici sa Hvarom i nadamo se osvajanju Kupa. Hvar je apsolutni favorit, ali jedna je utakmica i mislim da i mi imamo dobre šanse za pobjedu. Jedinu prepreku i nama i Hvaru može predstavljati teren ukoliko ga kiša natopi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16116 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Juznjak je jedina ekipa koja po kvaliteti moze parirat foru, pogotovo u sucuraj di puno tega moze ovisit o pojedincu ili ptezu a juznjak je u temu nojjaci... Prognoza For-Juznjak 1-2
![]() |
![]() |
#16117 |
Senior Member
![]() |
![]()
Hvar je sigurno favorit ali isto ocekujem otpor Juznjaka i zanimljivu utakmicu sutra u Sucurju...
![]() |
#16118 |
Senior Member
![]() |
![]()
je more ko napisat rezultat finala kupa, cu san da je juznjak osvoji !!!!
nodan se da ce in ovo pokozat da se more igrat otocna liga i dogodine.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16119 |
Senior Member
![]() |
![]()
Južnjak - Hvar 0:0, 5:3 nakon jedanaesteraca.
Čestitke Južnjaku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16120 |
Senior Member
![]() |
![]()
Pomalo sam iznenađen rezultatom i cestitam Juznjaku na osvojenom kupu,svaka cast
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|