![]() |
![]() |
#16121 |
Member
![]() |
![]()
Hvar-Južnjak 1:4 nakon jedanaesteraca,mi dali sva 4penala,a Hvarani1 i dvije obrane našeg golmana.Utakmica napeta Hvarani imali bolje šanse,ali ni mi nismo igrali sporednu ulogu.Hvaranima ne služi na čast da su napustili teren prilikom dodjele pehara,ljuti na glavnog suca što nije sviro penal za njih 10min prije kraja.Vidi sam gustava u publici pa bi bilo lipo da on napiše dvi riči ko neutralni promatrač.Nažalost kako izgleda ovo danas je bila posljednja utakmica NK Južnjak ali je osvojen kup protiv velikog rivala,hvala našim vjernim navijačima koji su se danas okupili u priličnom broju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16122 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16123 |
Senior Member
![]() |
![]()
KUP JE NAŠ !!!
Hvar - Južnjak 0 - 0 ( 1 - 4 ) Veliki trofej je u vitrinama Južnjaka, zaslužili smo ga. Hvar je prvo poluvrijeme bio bolji, drugo je bilo izjednačeno. Pred kraj utakmice je sudac propustio dosuditi penal za Hvar, vjerojatno zato što se igrač Hvara nakon što ga je naš igrač gurnio dosta očito i dobro bacio. Ali penal je postojao. Kada su došli penali tu je naš golman Bašić bio superioran i obranio prva 2 penala Hvaru a naši igrači su dali sva 4 penala. Nije mi jasno zašto su se igrači Hvara pokupili s terena i nisu sačekali dodjelu pehara, mislim da to nije lipo. Čestitali nam jesu i dali ruku ali mogli su i tih 5 minuta istrpit. Kao što nije lipo ponašanje njihovog trenera po završetku regularnog dijela utakmice kada je trčao za sucem i prijetio mu. Ali to je sad u drugom planu, važno je da je NK Južnjak osvajač kupa za sezonu 2012/13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16124 |
Member
![]() |
![]()
Zaslužena i slatka pobjeda u finalu Kupa.
Borili smo se ove 4 utakmice do zadnje kapi znoja, ulazili smo sa 9 ili 10 igrača u utakmicu i imali smo malo sreće u finalu. Ali jednostavno smo htjeli osvojiti kup i grizli smo za to. Teška utakmica u kojoj smo znali što želimo i tako smo se i postavili, bilo je bitno ne primiti gol. Hvar je imao 2 izrazite šanse i pogodio je stativu i prečku ali to je bilo sve. Izdržali smo pritisak i ušli u lutriju penala. E tu Hvar nije imao šansi protiv golmana Bašića i KUP je otišao u Svetu Nedjelju gdje je ostavljen kraj komina na kojem se sinoć skromno proslavila velika pobjeda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16125 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Nadam se da si uvidio da si malo glup, i da ubuduće nećeš pisati glupe komentara kao ovaj iznad. NK Južnjak protiv tvog Hvara nije primio nijedan gol u finalu, daj reci mi kako je to moguće? Mi u svojim redovima Garifule imamo nekoliko iskusnih igrača koji su puno puno bolji od dosta igrača NK Hvar, ali koji nisu u fizičkom stanju kao igrači NK Hvar. I upravo to iskustvo i mirnoća koju oni imaju je ono što tvoji igrači nisu imali u trenucima izvođenja penala. KUP JE NAŠ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16126 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Cestiton Juznjacima na ko zno kojemu trofeju! Tocno san prognoziro ![]() To ca forani nisu nazocili dodjeli pehara ne prilici jednemu tako "velikemu" klubu ko ca je for! Spominjen se prin par godisc kad smo mi izgubili od juznjaka u finalu u stori grod kad je jedon igroc juznjaka posli doso provocirat i svasta govori, a nami je bilo dosta ca smo izgubili jos nas on gre jebat u mozak... al eto to je tako ...uvik veselo na terenima forske lige. Gotova jos jedna sezona koja je pasala u dominaciji fora i lipo je da je bar 2. kup iso u svetu nediju. Sad nema baluna do posli lita, nodon se da ce liga bar ostat na istoj razini iako sumnjon u to... Dosta bi bilo da nema juznjaka ca je dosta moguce kako cujen. Nodon se da ce juznjak ostat i nastavit se natjecat u nasu ligu. To ca su dosli u ovu situaciju isto imo veze i sa losim vodjenjem kluba i bazironju somo na igroce iz vonka iako su imali priliku sastavit dobru ekipu vecinon iz otoka! mogli su i morali su pokozat vece osjecaja za to... jer znot onu :Nije u soldima sve! Veliki pozdrav od Cunge Lunge
![]() |
![]() |
#16127 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16128 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16129 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16130 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
pozdrav svima i guštaj te u ljetnim danima.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16131 |
Senior Member
![]() |
![]()
Juznjok 0-0 Moj For (5-3) nakon penolih. Steta ca nisu vazeli i toj bokol nakon ca su se prosetoli u parvenstvu. Nakon ca je moj For bi boji u parvo poluvrime drugo ni bilo dobro ka i parvo ali nimo veze to ne umonjuje moj For. A i do su ga vazeli di bi ga stovili? vitrina je puna tukalo bi srusit zid tako da je boje dok se ne naprovi mista da ga Juznjok pricuvo do godisca.
![]() |
#16132 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16133 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
osvajač Kupa otoka Hvara je NK Južnjak !! Poslije jedanaesteraca igrači Južnjaka zasluženo u Sućurju odnose Kup protiv NK Hvar.
Čestitke Južnjacima!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16134 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
![]() postoje zakonske obaveze, postoje proračunske stavke...a postoje i oni koji raspoređuju proračunska sredstva. Politika u sportu??? goli K. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16135 |
Member
![]() |
![]()
Izrazavam zaljenje Nk Hvaru sto ce i iduce 4 godine igrat otocku ligu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16136 |
Senior Member
![]() |
![]()
oce bit u poljica turnir 3 na 3 za 2 sedmice,da se prijovimo na vrime a ne ko pasono godisce kad nas nisu tili primit radi previse ekipa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16137 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Sloga je odigrala tradicionalnu "Stori-Mlodi", ovaj put na igralištu u Varbanju... - ove godine Sloga je ugostila prijatelje sa otoka Visa i u prijateljskom susretu uoči utakmice Stori-Mlodi nastavila prijateljsku suradnju sa Višanima..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16138 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Na sportskim terenima Helios odigrava se malonogometni turnir, jučerašnji rezultati:
Pasko i prijatelji 1 - 4 opcije Psg 1 - 0 marlboro Opcije 0 - 0 marlboro Psg 6 - 0 pasko i prijatelji Pasko i prijatelji 2 - 5 marlboro Psg 6 - 4 opcije. Današnji raspored: 15:30 young boys-tartajun 16:00 bronx-vrisak 16:30 young boys-vrisak 17:00 bronx tartajun 17:30 vrisak-tartajun 18:00 bronx-young boys |
![]() |
![]() |
![]() |
#16139 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
evo nas...i Grad Stari Grad i Grad Hvar: naš otok Hvar predstavljamo na sportskim igrama mladih koje se održavaju u Splitu. Nastupamo u malom nogometu na terenu poznatom po Torcida Kupu. Danas nastupili po prvi put protiv odličnih ali nažalost nedoraslih protvnika, pobijedili i veselimo se idućem nastupu.
Pozdrav. MNK Bronx ot. Hvar |
![]() |
![]() |
![]() |
#16140 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Malonogometni U-17 turnir, Stari Grad 2013.
1.mjesto MNK YOUNG BOYS 2. MNK BRONX 3.MNK TARTAJUN 4.MNK PSG https://www.facebook.com/media/set/?...7514862&type=3 |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|