[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 25-09-2013, 02:42 PM   #16161
pelinje1
Senior Member

pelinje1 is on a distinguished road

kako cujen,juznjak i for necedu igrat....oslabljena liga bez 2 glavna favorita..
njihovin odsustvon vrisnik sa jason postaje 1.pretendent za naslov....nema vise obrane na otoku koja more zaustavit njega,realno gledajuci.....
pelinje1 is offline   Reply With Quote
Old 25-09-2013, 02:48 PM   #16162
zoc uvik jo???
Senior Member

zoc uvik jo???'s Avatar

zoc uvik jo??? is on a distinguished road

Nazalost vidim da Juznjak i Hvar(za koji se vec znalo odprije da nece igrat) nece nastupiti ove godine i mislim da Levanda ima najvece sanse za titulu prvaka ove sezone,ali ce biti za vrh tablice između ostalih klubova...Juznjaci ce stvarno biti veliki nedostatak ligi i bas zato dajem prednost "Zelenima"...
Old 25-09-2013, 02:53 PM   #16163
A jo neznon
Member

A jo neznon's Avatar

A jo neznon is on a distinguished road

Ove godine,u FNL-u,nedostaju dva velika kluba nk hvar zbog nastupanja u Zup.ligu i nk juznjak zbog nedostataka igraca(tako se govori po otoku,i ako je to meni VRLO SUMLJIVO)i tako Nk jadran je glavni favorit ove godine,levanda se oslabila zbog trenera,za jelsu nemogu govoriti nista jer nisam cuo nikakve novosti.Sve u svemu ove godine bit ce zanimljivo pratiti forsku ligu
Old 25-09-2013, 09:25 PM   #16164
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

.. a ono..dosad ni bilo zanimljivo pratit forsku ligu??!!!
ovo je pomak prema naprid...ekipa koja je bila jedanaesta ne more nikako bit opet na tom mistu nego eventualno deveta... dakle ovo je samo kvalitativni pomak lige.
U subotu se odigrava u Hvaru Memorijalni Turnir Luška Nezić, igraju Jadran, Mladost, Hvar i Levanda. U prvoj utakmci sastaju se Jadran-Mladost a u drugoj Levanda -Hvar. Odmah slijede i utakmica za treće misto i finalna utakmica.

Last edited by monkul; 25-09-2013 at 09:50 PM.
monkul is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2013, 12:16 AM   #16165
Pokislo govno
Senior Member

Pokislo govno's Avatar

Pokislo govno is on a distinguished road

Evo i da se i jo jovim nakon dugo vrimena. Ca se tice lige moj For je opeta u zupanisku ligu dok izostonok Juznjoka se i nece toliko ositit ka ca ce se mog Fora koji naravno bi favorit za parvo misto dok bi se Juznjok bori sa zelenima za drugo ili trece misto. Ca se tice ostalih momcadi dojem blogu prednost Jodronu jer imoju dobre golobrode mlodice koje mogu do parvog mista somo da ne padnu nakon 5-6 odigronih baluna, ca se tice Levonde to je vise-monje ista momcad koja nikako da ostari mogu do vrha ali ne i somog vrha, dok ce biti guzva za trece i cetvorto misto (Jelsa ili Sloga/Vrisnik). Jos jednom da se vrotim na izostonok mog Fora u FNL jo bi voli da je moj For osta u ligu te da sa mlodim ticima igro otocno parvenstvo jo znom da nebi bi favorit za parvo misto ali medu 5 nojbojih bi sigurno bi, nezno se provi razlog izostonka Juznjoka ali barem ce bit manje provokocija: Topekih, ili juznjocko doba i takvih baletana.
Old 26-09-2013, 12:29 AM   #16166
pelinje1
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Pokislo govno View Post
Evo i da se i jo jovim nakon dugo vrimena. Ca se tice lige moj For je opeta u zupanisku ligu dok izostonok Juznjoka se i nece toliko ositit ka ca ce se mog Fora koji naravno bi favorit za parvo misto dok bi se Juznjok bori sa zelenima za drugo ili trece misto. Ca se tice ostalih momcadi dojem blogu prednost Jodronu jer imoju dobre golobrode mlodice koje mogu do parvog mista somo da ne padnu nakon 5-6 odigronih baluna, ca se tice Levonde to je vise-monje ista momcad koja nikako da ostari mogu do vrha ali ne i somog vrha, dok ce biti guzva za trece i cetvorto misto (Jelsa ili Sloga/Vrisnik). Jos jednom da se vrotim na izostonok mog Fora u FNL jo bi voli da je moj For osta u ligu te da sa mlodim ticima igro otocno parvenstvo jo znom da nebi bi favorit za parvo misto ali medu 5 nojbojih bi sigurno bi, nezno se provi razlog izostonka Juznjoka ali barem ce bit manje provokocija: Topekih, ili juznjocko doba i takvih baletana.
ca se tice ''tvoga fora'' ,mislin da su pokozali koliko in je stalo do ove lige,jer stvarno ni u redu da ne bronidu naslov,ovo je jedna prekretnica u svitu nogometa opcenito,neznan da niko nikud ni broni naslov!? ca se tice juznjaka to,to je ocekivano ,oni se bez ''vlasih'' ne moredu skupit,jer niko sa otoka nece igrat za njih...for bi i sa juniorima bi u parva 3(uz pomoc 2 iskusnija) u to ne sumnjam.....
Old 26-09-2013, 11:22 AM   #16167
riquelme
Senior Member

riquelme is on a distinguished road

Quote:

Pokislo govneto ti si najveći provokator ovdje.
riquelme is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2013, 07:28 PM   #16168
windfucker
Senior Member

windfucker's Avatar

windfucker is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by -josip- View Post
9 klubova:

dvokružno 18 kola = 16 utakmica svaka ekipa.

čini se malo. Bi li bilo pametno nakon 18 kola, play off jednokružno sa 6 ekipa (dodatnih 5 kola i utakmica za tih 6 ekipa)? prvi drugi i treći kući igraju 3 utakmice, četvrti peti i šesti kući igraju 2 utakmice.

Što se tiče prijenosa bodova za u play off, može se na nekoliko načina:
1. svatko prenosi sve osvojene bodove
2. prenose se bodovi iz međusobnih susreta tih 6 ekipa
3. svi prenose 0 bodova (po meni glupo)
4. prvi prenosi npr. 5 bodova, drugi 4 boda, treći 3 boda, četvrti 2 boda, peti 1 bod, šesti 0 bodova

Eto prijedloga za razmišljanje svima do plenuma klubova! Ja ću ovu ideju sa play off-om predložiti svojima iz Vrisnika pa neka zauzmu stav do plenuma koji hoće, a plenum neka donese odluku o sustavu za ovu godinu.

Živili!
igrat ce se trokruzno
windfucker is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2013, 09:42 PM   #16169
TOPEK
Senior Member

TOPEK is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by pokislo govno View Post
evo i da se i jo jovim nakon dugo vrimena. Ca se tice lige moj for je opeta u zupanisku ligu dok izostonok juznjoka se i nece toliko ositit ka ca ce se mog fora koji naravno bi favorit za parvo misto dok bi se juznjok bori sa zelenima za drugo ili trece misto. Ca se tice ostalih momcadi dojem blogu prednost jodronu jer imoju dobre golobrode mlodice koje mogu do parvog mista somo da ne padnu nakon 5-6 odigronih baluna, ca se tice levonde to je vise-monje ista momcad koja nikako da ostari mogu do vrha ali ne i somog vrha, dok ce biti guzva za trece i cetvorto misto (jelsa ili sloga/vrisnik). Jos jednom da se vrotim na izostonok mog fora u fnl jo bi voli da je moj for osta u ligu te da sa mlodim ticima igro otocno parvenstvo jo znom da nebi bi favorit za parvo misto ali medu 5 nojbojih bi sigurno bi, nezno se provi razlog izostonka juznjoka ali barem ce bit manje provokocija: Topekih, ili juznjocko doba i takvih baletana.
ti si totalna budaletina
TOPEK is offline   Reply With Quote
Old 26-09-2013, 10:42 PM   #16170
pelinje1
Senior Member

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
Igra se Memorijalni u Hvaru... spomen na Lukšu Nezića. Mladost, Hvar, Jadran i Levanda. Drugu subotu a sve u sklopu proslave Sv.Kuzme i Damjana.

Inače, svoje sudjelovanje u drugoj županijskoj ligi započeli su NK Hvar i HNK Jadran u kategoriji "pioniri". Jučer je odigrano prvo kolo, protiv NK Jadran iz Supetra, HNK Jadran pobijedio je 10-0 a hvarani neznam kako su odigrali.
HNK Jadran igra od igrača sastavljenih ne samo iz Paiza, nego i šire...tako da igraju i Bugrić, Miško, Luksi...Florijan.. . iz Jelse.
navodno tote dohodidu i forani...tako da ce bit zanimljivo vidit nojboje sa otoka u generaciji tamo 99 godiste,2000 .....navodno ce trener iz fora hodit na gostovanja a domaci jadrana ce vodit ekipu u sg-u....
Old 27-09-2013, 04:31 PM   #16171
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Exclamation

Quote:
Originally Posted by pelinje1 View Post
navodno tote dohodidu i forani...tako da ce bit zanimljivo vidit nojboje sa otoka u generaciji tamo 99 godiste,2000 .....navodno ce trener iz fora hodit na gostovanja a domaci jadrana ce vodit ekipu u sg-u....
malo si poburto ovo al dobro....
HNK Jadran i NK Hvar u mlađim kategorijama ( u-13, u-15) nastupajnu van konkurencije u županijskoj ligi - pioniri. Kako nastupaju van konkurencije dozvolom Saveza za ekipu HNK Jadran nastupaju i igrači koji ne spadaju u godišta 1999-2000, najviše 4 igrača!!. Hvarani u svom "pogonu" imaju i previše igrača stoga je u dogovoru dva kluba ( Jadran - Hvar) dogovorena suradnja da će za HNK Jadran nastupati i nekolicina djece godišta 1999-2000 iz Hvara. Zajednički će trenirati svake druge sedmice jednom, a treninzi HNK Jadran su već ustaljeni u ritmu ponedjeljak, četvrtak.... Treneri HNK Jadran (pioniri) su Dužević Igor i Vinko Vranjican, Hvarsku djecu trenira Ljigi (?...nisam sto posto siguran..i Lori je tu....), nema nikakve podjele da će netko voditi momčad van otoka netko treći u domačinskim utakmicama...... U prvom kolu lige HNK Jadran pobijedio je vršnjake iz istoimenog kluba iz Supetra rezultatom 10-0, u drugom kolu HNK Jadran ne nastupa zbog odustajanja od takmičenja ekipe iz Mravinaca ( Elektroprijenos), sutra, u subotu u Hvaru se uoči Memorijala igra prijateljska, revijalna trening utakmica - dok se liga nastavlja već iduće subote kada u Starom Gradu gostuje momčad Sloga Mravinci....

eto, nadam se da sam pojasnio neke stvari vezane uz djecu. hvala na pažnji...
Old 28-09-2013, 06:38 PM   #16172
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

u tijeku je Memoriajlni turnir Lukša Nezić u Hvaru.... u prvoj utakmici Jadran i Mladost igrali su izjednačeno 1-1, Jadran je penale dobio u svoju korist 3-0. U drugoj utakmici Levanda je pobijedila Hvar 1-0. U utakmici za treće mjesto Hvar je na početku drugog poluvremena imao 2-0 protiv Mladosti..i onda je zazvonio mobitel i portili smo doma......
Old 28-09-2013, 07:04 PM   #16173
Pokislo govno
Senior Member

Pokislo govno's Avatar

Pokislo govno is on a distinguished road

Quote:
u tijeku je Memoriajlni turnir Lukša Nezić u Hvaru.... u prvoj utakmici Jadran i Mladost igrali su izjednačeno 1-1, Jadran je penale dobio u svoju korist 3-0. U drugoj utakmici Levanda je pobijedila Hvar 1-0. U utakmici za treće mjesto Hvar je na početku drugog poluvremena imao 2-0 protiv Mladosti..i onda je zazvonio mobitel i portili smo doma......
Moj For je zadrzo vodstvo od 2-0 protiv Mladosti te je osvoi 3. misto. Levonda je u finolu dobila Jodron te su zeleni osvili parvo misto. Moj For je moga i do finola ali je igro sa kadetima koi su pogodi dvo puta okvir zelenih, Levonda sa malo bojom igrom u finole, dok protiv Mladosti je moj For bi puno boji te na krilima robusnog Bepa koi je dvo puta pogodi pobidili 2-0.
1. Levonda
2. Jodron
3. moj For
4. Mladost
Old 28-09-2013, 09:24 PM   #16174
pelinje1
Senior Member

Quote:
Moj For je zadrzo vodstvo od 2-0 protiv Mladosti te je osvoi 3. misto. Levonda je u finolu dobila Jodron te su zeleni osvili parvo misto. Moj For je moga i do finola ali je igro sa kadetima koi su pogodi dvo puta okvir zelenih, Levonda sa malo bojom igrom u finole, dok protiv Mladosti je moj For bi puno boji te na krilima robusnog Bepa koi je dvo puta pogodi pobidili 2-0.
1. Levonda
2. Jodron
3. moj For
4. Mladost
for izosa sa momcadi kojoj prosjek godina ni bi priko 17,ali su odusevili,2.poluvrijeme drzali levandu prakticki u njihovih 16m ali zavrsnica losa....a protiv sucurja rutinski odigrano i to je trebalo zavarsit sa vecon razlikon,u finalu levanda zasluzeno dobila 2-1 iako je jadran imo cistu sansu sirkota za 2-2 pri kraju....
Old 28-09-2013, 09:48 PM   #16175
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

onda je se zna išta o prijelazima??? navodno Čibarić u Slogu, Darko u Varbonj....između ostalih..
Old 28-09-2013, 09:49 PM   #16176
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
1. Levonda
2. Jodron
3. moj For
4. Mladost
e ali stvarno koji bi ovo tribo bit dijalekt???

p.s kad je HVAR promini ime u moj For?????
Old 01-10-2013, 12:18 AM   #16177
gariful
Junior Member

gariful is on a distinguished road

Nikola Plenković kad se oporavi u Levandu koliko čujen
gariful is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2013, 01:27 AM   #16178
Diego Milito
Member

Diego Milito is on a distinguished road

Quote:
e ali stvarno koji bi ovo tribo bit dijalekt???

p.s kad je HVAR promini ime u moj For?????
je se ovo zajeboješ ili?
pa čovik piše ovako već ohoho vrimena...
isparve san misli da je retardiran, al onda san zakjuči da se sprda, jer ne želin virovat da more niko bit ovoko matunon...
Diego Milito is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2013, 05:02 PM   #16179
pelinje1
Senior Member

Quote:
Originally Posted by gariful View Post
Nikola Plenković kad se oporavi u Levandu koliko čujen
e vec dvojbe nema,sime i nikola napad a matko ih hroni balunima,ne pise se dobro drugima!
Old 01-10-2013, 08:05 PM   #16180
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
Originally Posted by Diego Milito View Post
je se ovo zajeboješ ili?
pa čovik piše ovako već ohoho vrimena...
isparve san misli da je retardiran, al onda san zakjuči da se sprda, jer ne želin virovat da more niko bit ovoko matunon...
a ca ces poc govorit....

p.s
nekidan na Memorijalu Lukše Nezića, pored svih momčadi koje su nastupile (Jadran, Hvar i Levanda), nastupila je i Mladost.... pa nepoznavajući sve ljude iz Sućurja a poznavajući momčad ( otprilike) iz prethodnih sezona, zanima me, jel u ovoj momčadi koja je nastupila na Memorijalu bilo igrača van otoka/Sućurja????
Uoči Memorijala trening utakmicu odigrali su zajednički dica koja nas predstavljaju u županijskoj ligi, uzrast pionira - šteta šta nije bilo više svita jer ipak, ima dice koja će za ne puno godina, biti nosioci ili bar standardni igrači Hvara, Jadrana, Jelse, Sloge.....
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules