![]() |
![]() |
#16581 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Organizator turnira U-17 se zahvaljuje sponzorima koji su ( do sada...) se javili sa željom da sponzoriraju naš turnir. Naše iskrene zahvale idu :
MNK GALAPAGOSI -Hvar Caffe - bar CASPER - Stari Grad Grande Design i Mali Zeleni Pub - Hvar / Velo Grablje NAUTICA BAR - Hvar T.O MAJTA - Stari Grad Turnir započinje 03.01.2014., petak - razigravanjem po skupinama od 09,00 sati. Poluifinalne i finalne utakmice igraju se 05.01.2014-te u nedjelju. Organizator, MNK Bronx - svim učesnicima, posjetiteljima i Sponzorima uz sportski pozdrav želi sretnu i uspješnu Novu 2014. godinu !!!!! 3.1.2014 - Petak (ujutro) Grupa A - raspored 09:00 Mnk Bronx-Mnk Baracca 09:35 Mnk Tartajun – Mnk Raspašoj 10:10 Mnk Baracca- Mnk Tartajun 10:45 Mnk Raspašoj – Mnk Bronx 11:20 Mnk Baracca-Mnk Raspašoj 11:55 Mnk Bronx-Mnk Tartajun 3.1.2014 - Petak (popodne) Grupa B - raspored 13:30 Mnk Šank – Mnk Young Boys 14:05 Mnk Vrisak- Mnk Uskok 14:45 Mnk Young Boys – Mnk Vrisak 15:20 Mnk Šank – Mnk Uskok 15:55 Mnk Uskok- Mnk Young Boys 16:30 Mnk Šank - Mnk Vrisak Polufinale: A1-B2 B1-A2 Last edited by monkul; 30-12-2013 at 06:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16582 |
Member
![]() |
![]()
Novogodisnji turnir:
Utakmica za 3. misto: 11:00 MNK Guba - MNK Na Booor FINALE: 12:00 DVD Hvar - MNK Galapagosi Dođite i bodrite svoje favorite ![]()
![]() |
#16583 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#16584 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
to je problem tih koje to ne zanimo... a pravit novu "temu"...upravo ste vi, ne jo - dokozali da se ne isploti činit nove teme jer koliko god čovik se trudi uvik se nojde kojin pametnjaković da omalovažava,ignoriro, i...neću reć čo. i sad mi i ti greš filozofirat a bez problema komentiroš upise o molemu balunu..ća nis napiso, ljudi imote di pisat o molemu balunu, turnirima.....
Molim te. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16585 |
Member
![]() |
![]()
Meni iskreno ne smeto ali si ti parvi i jedini grinto na to a sad isto cinis...
Kontradiktoran si |
![]() |
![]() |
![]() |
#16586 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
meni govoriš??? da grinto son i sad činin to da sve objavijen na ovemu mistu jer mi se ni dolo dalje raspravijot sa bilo kim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16587 |
Junior Member
![]() |
![]()
finale će pokazat da je došo kraj dvdu i galapagosi postaju najbolja ekipa. niti jedan turnir se ne može mirit sa ovim turnirom. pobjednik ovog turnira je pobjednik u malom balunu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16588 |
Senior Member
![]() |
![]()
je kad odredene ekipe ne zelidu nastupat na ostalim turnirima na otoku, a to je katastrofa.......bicedu daleko st grod i jelsa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16589 |
Member
![]() |
![]()
To in je ispod casti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16590 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Svim korisnicima i posjetiteljima Foruma, sportskim klubovima i udrugama, sportskim djelatnicima i nadasve Sportašima želim sve najbolje u Novoj godini. Neka Vam se svima ostvari sve ono što sami sebi poželite.
I naravno, svatko od Vas ukoliko se je na bilo koji način osjetio uvrijeđenim nekim mojim postupkom na ovom Forumu u protekloj godini, molim da ne uzmete za zlo jer nikada mi to nije bila namjera. Veseli i zdravi bili !! Bubli |
![]() |
![]() |
![]() |
#16591 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Svim korisnicima i posjetiteljima Foruma, sportskim klubovima i udrugama, sportskim djelatnicima i nadasve Sportašima želim sve najbolje u Novoj godini. Neka Vam se svima ostvari sve ono što sami sebi poželite.
I naravno, svatko od Vas ukoliko se je na bilo koji način osjetio uvrijeđenim nekim mojim postupkom na ovom Forumu u protekloj godini, molim da ne uzmete za zlo jer nikada mi to nije bila namjera. Veseli i zdravi bili !! Bubli |
![]() |
![]() |
![]() |
#16592 |
Senior Member
![]() |
![]()
galapagosi zasluzeno 2-0 dobili dvd-a,moli totti rijesi simeta....daleko nojboji igroc turnira....guba ocekivano lako dobili na booor,katastrofa ekipa bez cibarica
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16593 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
naperen si nesto na na booor??? odlicne utakmice, borbene...... galapagosi zasluzeno dobili, ipak klupa cini razliku... pozdrav svima i sretno u 2014. !!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16594 |
Senior Member
![]() |
![]()
Utakmica za 3. mjesto: Na Booor-Guba 0:1 Borbena utakmica s malo prilika. Guba bolja i potpuno zasluzila 3. mjesto.
Finale: DVD Hvar-Glapagosi 0:2 Galapagosi puno bolji od danas uspavanog DVD-a. Na terenu se vidio izostanak Matkota koji je uz Simeta,a i Zuku najbolji igrac DVD-a. Zuka vrhunski branio cilu utakmicu i spasio DVD od pravog potopa,a Simeta su uvik cuvala dvojica tako da nisu bas napravili puno u cijeloj utakmici. Suci katastrofa,stalno su nasijedali na teatralna padanja igraca Galapagosa u finalu i Gube u utakmici za 3. mjesto,ali su iste također ostetili. Igrac utakmice Zuka,po meni golman turnira,neznam je li dobio nagradu. Glapagosi odlicni bolji nego u polufinalu,sve pet osim smijesnih pokusaja iznuđivanja prekrsaja. Atmosfera na tribinama standardno fantasticna s tu i tamo kojom porukom sucima zbog vec navedenog suđenja. Nakon utakmice velika bakljada s puno dimnih,pa cak i malo dimnih mladih igraca Natoca jer su osvojili nagradu za fair play. Po meni jedan od najboljih turnira otkad ga pratim,svaka cast organizatorima.
![]() |
#16595 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Sto se tice organizatora mislin da se napravio dobar posao. Nekad ni bas jednostavno "ratovati" sa vrucim glavama igraca. Ko je god sudjelovao u organizaciji ovakvih događaja zna koliko to zna bit nekad i neprobavljivo. Cestitka Galapagosima na zasluzenoj pobjedi u finalu. Danas se posebno vidilo kako igraju sa srcem i izgaraju za ekipu. Također cestitka DVD Hvar i Gubi. Ekipa Na booor je pokazala kako se moze igrati kad se ujedini mladosti i iskustvo. Posebno me odusevio Jakov Čibarić. Sve u svemu hvala igracima i voditeljima, gledateljima i sucima. Dogodine se vidimo na jos boljem i jačem turniru. Eto toliko. Sretno svima u 2014. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16596 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#16597 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
ovin puten cestitke galapagosima
![]() |
![]() |
#16598 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16599 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
po nepotvrđenim vijestima ovogodišnje izdanje "Memorijala Tomislav Moškatelo" odigrati će se 18/19.01.2014.
Sudionici bi trebali biti NK Jelsa, HNK Jadran, NK Mladost i domaćin, NK Sloga. Dosadašnji pobjednici Memorijala Tomislav Moškatelo: 2006. - NK Sloga 2007. - NK Varbonj 2008. - NK Levanda 2009. - HNK Jadran 2010. - NK Južnjak 2011. - NK Južnjak 2012. - NK Južnjak 2013. - NK Jelsa 2014. - ? Last edited by monkul; 02-01-2014 at 05:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16600 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Malonogometni u-17, Hvar 2014 - grupa A BRONX - BARACCA 2:2 TARTAJUN - RASPAŠOJ 5:1 BARACCA - TARTAJUN 3:1 RASPAŠOJ - BRONX 1:4 BARACCA - RASPAŠOJ 7:0 BRONX - TARTAJUN 9:0 1.BRONX 15:3 5 2.BARACCA 12:3 5 3.TARTAJUN 6:13 3 5.RASPAŠOJ 2:16 0 grupa B: ŠANK - YOUNG BOYS 0-6 YOUNG BOYS - VRISAK 3-0 VRISAK - ŠANK 1-0 1. YOUNG BOYS 9:0 4 2. VRISAK 1:3 2 3.ŠANK 0:7 0 POLUFINALE (Nedjelja,13,00 sati) Mnk Bronx - Mnk Vrisak Mnk Young Boys - Mnk Baracca NAJBOLJI STRIJELCI : Marin Grgičević 5 Ivan Pavičić 4 Domagoj Planjar 4 Tomislav Brkušić 4 Jakov Ćurin 3 Mihovil Carić 3 Nikola Kokan 3 ... |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|