[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-01-2014, 08:22 PM   #16601
pelinje1
Senior Member

pelinje1 is on a distinguished road

jel se zno co kad bi moga pocet turnir u jesi u dvoranu,drugu subotu mozda?
pelinje1 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2014, 09:02 PM   #16602
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

i mene to zanimo....
monkul is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2014, 09:50 AM   #16603
Trapatoni
Member

Trapatoni is on a distinguished road

Pozdrav svima!
Zanima me, dali ima zainteresiranih igraca na otoku, koji bi napustili svoje klubove i igrali za selekciju otoka Hvara u Županijsku ligu? Ovo pitanje sam postavio kao anketu da vidim, šta vi mislite dali bi to bilo dobro za otok i forsku ligu.
Kada bi selektirali sve najbolje igrače, (naravno one koji to žele i u dogovoru sa svojim matičnim klubovima) da nastupimo u viši rang natjecanja u Županiji kao selekcija Otoka Hvaar mislite li da imamo šanse protiv jačih klubova?
Vaše prognoze i mišljenja koliko smo mi na otoku kvalitetni, i dali je po vama ovakvo nešto moguće?
Postoji mogućnost, ako bi bilo zainteresiranih igrača mislim na seniore a može se nastupiti i sa kadetima ili juniorima otoka, da se to realizira već sljedeće sezone iza ljeta.
Ako ne hvala bogu ostajete na otoku i igrate otočnu ligu.
Sportski pozdrav od Vizionara?
Trapatoni is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2014, 12:21 PM   #16604
User Name
Junior Member

User Name is on a distinguished road

Ta selekcija bez igrača Hvara bi bila preslaba za županijsku ligu.
User Name is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2014, 12:49 PM   #16605
Pokislo govno
Senior Member

Pokislo govno's Avatar

Pokislo govno is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by User Name View Post
Imos prov bez 5-6 igroca mog Fora ta selekcija nimo smislo. Imo dobrih igroca u FNL koji siguro necedu otic iz svojih klubova jer bi parvenstvo bilo upitno i bilo bi monje interesotno. Ne tribo nikakvo selekcija jer moj For igro odlicno u zupanijsku te ne tukoje grodit novu ekipu.
Old 05-01-2014, 01:11 PM   #16606
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

plamus1 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Trapatoni View Post
Pozdrav svima!
Zanima me, dali ima zainteresiranih igraca na otoku, koji bi napustili svoje klubove i igrali za selekciju otoka Hvara u Županijsku ligu? Ovo pitanje sam postavio kao anketu da vidim, šta vi mislite dali bi to bilo dobro za otok i forsku ligu.
Kada bi selektirali sve najbolje igrače, (naravno one koji to žele i u dogovoru sa svojim matičnim klubovima) da nastupimo u viši rang natjecanja u Županiji kao selekcija Otoka Hvaar mislite li da imamo šanse protiv jačih klubova?
Vaše prognoze i mišljenja koliko smo mi na otoku kvalitetni, i dali je po vama ovakvo nešto moguće?
Postoji mogućnost, ako bi bilo zainteresiranih igrača mislim na seniore a može se nastupiti i sa kadetima ili juniorima otoka, da se to realizira već sljedeće sezone iza ljeta.
Ako ne hvala bogu ostajete na otoku i igrate otočnu ligu.
Sportski pozdrav od Vizionara?

u svakom slucaju ima igraca medu klubovima koji imaju kvalitete za zupanijsku ligu.......ali ca to donosi, gasenje klubova u fnl??
kad bi se mogla iskombinirat zupanijska i otocna sa istim igrocima to bi bilo ludilo.....
dobri igroci , u treningu ........bila bi puno jaca liga, a ostvari bi se dobar rez u zupanijskoj lizi
plamus1 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2014, 04:49 PM   #16607
pelinje1
Senior Member

Quote:
Originally Posted by User Name View Post
ma ca ti je? mislis da se nebi skupilo dobrih 15-ak igrocih vonka fora....jel ti opce pratis ovu ligu?
Old 05-01-2014, 06:46 PM   #16608
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Thumbs up Malonogometni turnir U-17 Hvar 2014

POLUFINALE:
Mnk Vrisak 0-4 Mnk Bronx
Mnk Young Boys 6-2 Mnk Baracca

ZA 3. MJESTO
Mnk Baracca 2-2 Mnk Vrisak ( Penali 3-2)

FINALE

Mnk Bronx 3-1 Mnk Young Boys

NAJBOLJI STRIJELCI:

Domagoj Planjar 8
Marin Grgičević 7
Jakov Ćurin 6

1. Mnk Bronx
2. Mnk Young Boys
3. Mnk Baracca
4. Mnk Vrisak

ORGANIZATORI SE ZAHVALJUJU SVIMA KOJI SU SUDJELOVALI NA TURNIRU, SVIMA KOJI SU POMOGLI ORGANIZACIJU TURNIRA A POSEBNA ZAHVALA IDE:

MNK GALAPAGOSI - HVAR (Bepo, Radovanović etc....)
NAUTICA Bar HVAR (posebno Jadranko Ćurin)
T.O Majta -Stari Grad
Caffe bar CASPER Stari Grad (Rozita i Ivan)
MALI ZELENI PUB Velo Grablje
GRANDE DESIGN -Hvar ( Ivo Zaninović - Grande)

A NAJVEĆA ZAHVALA IDE SUCU KOJI JE "ODRADIO" CIJELI TURNIR:
VID ZANINOVIĆ - Hvar.

Na kraju smo se malo potaramburali al bez težih posljedica..
Attached Images

Last edited by monkul; 15-01-2014 at 01:24 PM.
Old 05-01-2014, 11:49 PM   #16609
dinanipedro
Member

dinanipedro's Avatar

dinanipedro is on a distinguished road

cestike bronxu, provi kvart (i jo san tamo) i prova ekipa

otok for da ima "provi" klub i to s stadionom i da nastupo zajednicki cili otok, pa dospi bi siguro u veca ligaska natjecanja jako brzo.. koliko san vidi talentih samo kroz ovu moju karijeru u forskoj ligi uvik san bi uvjeren da bi taka ekipa daleko dogurala.. svaka cast kome god uspije ujedinit skoj! a taki klub i tako organiziran otok bi bi interesantan i nadaleko

hvarani svoj otok zovu for..
dinanipedro is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2014, 01:45 AM   #16610
sucuranin
Member

sucuranin is on a distinguished road

nebi to ujedinjenje donilo nista dobrega. jo mislin da nimo nista od tega jer pored foranih nemore puno njih igrat. igroci iz ekipi sa varha tablice bi mogli kupit balune i nosit vodu molemu bepotu,radovanovicu i drugima. malo ko more igrat pored takvih igrocih mozda koji svirconi ili ko iz levonde,ma drugi ne.
sucuranin is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2014, 08:51 AM   #16611
Trapatoni
Member

1. Nisam reko bez igrača Hvara, obavezno da bi to ukljucivalo igrace Hvara i to većinski dio.
2.FNL se nebi ugasio, naprotiv još bi imali veći motiv na otoku u FNL, jer bi ljudi koji rade za selekciju otoka svaki vikend pratili sve pojedince po svojim pozicijama koje igraju u klubovima od Sućurja, Vrisnika, Jelse, Svirći, Starigrada, Varbanja, Dola, Levande, I Fora. Pratili bi se najbolji pojedince u tim klubovima i ako se dokazu i pokazu, trude, treniraju da budu što bolji, da su disciplinirani da slušaju, takve igrače bi selekcija odmah pozvala u reprezentaciju otoka.
Na taj način bi se digla kvaliteta otočne lige, jer bi svi davali 100%. Smatram da je to dobra motivacija svakom igraču koji igra, jer zna da ga selekcija prati na sve utakmice. Ljudi koji bi selektirali igrače bi bili najbolji treneri na otoku u suradnji sa izbornikom koji se izabere.
3.Za stadion za sad zadovoljava Jelsa i Starigrad uz obavezno uređenje svlačionica, u Jelsi se može presvlačit u dvoranu za početak.

Zaključak je: Selekciju bi sačinjavalo 5-6 igrača Hvara i po 2-3 ponajbolja igrača iz svake momčadi na otoku tako da se klubovi nebi raspali, a drugi igrači bi se trudili trenirali borili da upadnu u selekciju i svake godine bi izbacili još 2-3 igrača u selekciju.
Dakle najbolje i najtalentiranije i koji se trude treniraju, slušaju koji su disciplinirani bi igrali za selekciju a u dogledno vrime bi imali i mlađe uzraste Kadete Juniore tj U 19 Otoka Hvara, za financiranje nije problem šoldih već ima, samo je na na vama da vi prihvatiti ovu priču i vaše uprave i vaši treneri.
1.Da li mi to možemo?
2.Dali možemo svi skupa dalje u Županiju?
3.Dali ste zainteresirani?
Bi li podržali takvo nešto ili ne?
Old 06-01-2014, 08:53 AM   #16612
Trapatoni
Member

SELEKCIJA OTOKA HVARA!

Kratka degresija:

1. Nisam reko bez igrača Hvara, obavezno da bi to ukljucivalo igrace Hvara i to većinski dio.
2.FNL se nebi ugasio, naprotiv još bi imali veći motiv na otoku u FNL, jer bi ljudi koji rade za selekciju otoka svaki vikend pratili sve pojedince po svojim pozicijama koje igraju u klubovima od Sućurja, Vrisnika, Jelse, Svirći, Starigrada, Varbanja, Dola, Levande, I Fora. Pratili bi se najbolji pojedince u tim klubovima i ako se dokazu i pokazu, trude, treniraju da budu što bolji, da su disciplinirani da slušaju, takve igrače bi selekcija odmah pozvala u reprezentaciju otoka.
Na taj način bi se digla kvaliteta otočne lige, jer bi svi davali 100%. Smatram da je to dobra motivacija svakom igraču koji igra, jer zna da ga selekcija prati na sve utakmice. Ljudi koji bi selektirali igrače bi bili najbolji treneri na otoku u suradnji sa izbornikom koji se izabere.
3.Za stadion za sad zadovoljava Jelsa i Starigrad uz obavezno uređenje svlačionica, u Jelsi se može presvlačit u dvoranu za početak.

Zaključak je: Selekciju bi sačinjavalo 5-6 igrača Hvara i po 2-3 ponajbolja igrača iz svake momčadi na otoku tako da se klubovi nebi raspali, a drugi igrači bi se trudili trenirali borili da upadnu u selekciju i svake godine bi izbacili još 2-3 igrača u selekciju.
Dakle najbolje i najtalentiranije i koji se trude treniraju, slušaju koji su disciplinirani bi igrali za selekciju a u dogledno vrime bi imali i mlađe uzraste Kadete Juniore tj U 19 Otoka Hvara, za financiranje nije problem šoldih već ima, samo je na na vama da vi prihvatiti ovu priču i vaše uprave i vaši treneri.
1.Da li mi to možemo?
Bi li podržali takvo nešto ili ne?[/QUOTE]
Old 06-01-2014, 10:33 AM   #16613
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

super , pet...ideja. ali uvik ima i ali....
u startu stavljaš u tu momčad većinu igraća iz Hvara, ja ne želim umanjivati kvalitetu igraća iz Hvara ( mislim na NK Hvar, ne na sve momke iz Hvara), ali nebi li takva odluka ipak bila na osobi koja bi birala takvu selekciju???
Zatim, koliko bi klubovi iz otoka bili spremni odreći se po 2-3 najbolja igraća, jer bilo bi nespojivo igranje otoćke i županijske lige, zar ne?
Treće, županijska liga nije prvenstvo reprezentacija Gradova, Općina ili otoka već je regularna liga registriranih klubova. To znači registraciju novog kluba sa svime što to podrazumijeva, zar ne?
Četvrto, kažeš lova nije problem - super, dakle oprema dresovi bili bi riješeni ( od koga? od strane uprave takvog kluba ili nekog sponzora koji već postoji??), putovanja bi plaćao tko? jedinice lokalne samouprave??? ( nije li financijska situacija u našim JLS ipak malo lošijja...?) Do Splita uvijek treba platiti ili katamaran ili trajekt, di je još ako se ide na Brač, di su autobusi za gostovanja van Splita?.....
NK Hvar je sudionik županijske lige pa bi bilo super kad bi netko iz NK Hvar prezentirao koliko je to financijski isplativo ili nije, jer bez obzira na sportski spekt uvijek je tu i taj financijski problem...
Osobno sudjelujući na neki način u nečem sličnom, a to je sudjelovanje pionira HNK Jadran u županijskoj ligi mogu reć da nije dovoljno rećio - homo pa ćemo u "letu" rješavat stvari. Dobar primjer kako bi to izgledalo mogli bi biti RK Jelsa (ili Hvar) koji sudjeluju u takmičenjima i dobro se nose sa svim problemima - to je moje osobno mišljenje promatrajući sa strane..
Dobra ideja šta se mene tiće, prvenstveno kao super prilika svim našim kvalitetnim igraćima, kao prilika prezentacije i samog otoka i svih nas.
Iduće sezone HNK Jadran najvaljuje sudjelovanje u županisjkoj ligi u dvi kategorije i to službeno a ne van konkurencije - ovo se odnosi na mlađe kategorije i meni je za sada to odlično iako me strah znajući koliko financijskih sredstava takvo nešto zahtjeva....

ovo je samo malo razmišljanja na temu, koja nije od jucer....
Old 06-01-2014, 11:19 AM   #16614
Trapatoni
Member

Najbolje je bit ka i svi na otoku nemore, teško je, neće to uspit itd. E pa vrime je da se to promini!!!

I HAVE A DREAM, REKO JE MARTHIN LUTHER KING!!

1.N.K. Hvar se natječe niz godina u Županiji ima najbolje igrače iskustvo, organizaciju mlađe uzraste, jer najmanje 3 kategorije se moraju natjecat da bi imao seniorsku momčad u Županiji, a to Hvar sve ima, isto tako i financije, a treniraju 3-4x tjedno zbog toga sam reko 5-6 igrača iz N.K. Hvara šta je i logično.
2. Uvjeren sam ako su namjere časne i poštene da bi svi klubovi iz Hvara dali 2-3 igrača neznam koji bi jači motiv bio igračima od reprezentacije otoka?
3. Nismo važni mi, uprava, predsjedici, treneri, nego su važna djeca, sportaši, igrači, a mi im moramo omogućiti najbolje, da se ide napred, nije valjda cilj svima ostati u otočnu ligu(bez uvrede) ako si mlad zdrav jak i pun force zar ne??
4. Ti koji bi bili selektirani naravno da nebi igrali u otočnu ligu, to je logično.
5. Naravno da bi trebalo registrirati novi klub, udrugu kao otok Hvar, ili da se reprezentacija otoka natječe i registrira se pod N.K. Hvar, pošto on ima sve uvjete za Županijsku ligu, koje sam naveo a to su mlađi uzrasti, financije, a igralište bi bilo Jelsa ili Starigrad.
6. Novci nisu vaš problem, novaca ima, dakle rješeni su svi troškovi putovanja, opreme, kotizacije, prevoza katamaran, autobus, i sve šta to natjecanje donosi.
7. Ovo nije homo, pa ćemo u letu, nego je logičan slijed događaja i jedini pravi put za budućnost nogomneta na otoku, za FNL koja se skoro raspada i sve se više gubi i nteres za sport i natjecanje. Ovakvo nešto bi bilo pravo osvježenje i spas od melankonije.
8. Zadnje, ako vam N.K. Hvar ne pomogne financijski, nećete se moći natjecati sa te dvije uzrasne kategorije u županiji jer su to preveliki novci a vaša općina ih nema nažalost, bilo bi bolje da svaka općina ima novaca za našu dicu onda bi sve bilo drugačije ovako...
U čemu je problem da se reprezentacija otoka natječe pod N.K. Hvar ja ga ne vidim....

Ovo je moje razmišljanje na temu koje nije od jučer ali treba vizionar, entuzijasta, pokretač, ljudi koji neće kočiti projekt, nego ga podržati, zato i ničega nema na otoku, jer uvik niko minira nešto šta je dobro za omladinu.

Pozy1
Old 06-01-2014, 12:36 PM   #16615
mr.BIG
Senior Member

mr.BIG's Avatar

mr.BIG is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Trapatoni View Post

1.Da li mi to možemo?
Bi li podržali takvo nešto ili ne?

ovo je smiješno
Old 06-01-2014, 01:59 PM   #16616
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

aloo, ja sam samo postavio neka logična pitanja... nisam apriori se postavio ni za ni protiv, jel tako??? Ovdje na Forumu se može raspravljati, a idealan početak realizacije takvog projekta ipak bi trebao biti na sastanku predstavnika svih klubova otočke lige.... Preko Povjerenika se sazove sastanak i na sastanku se iznese prijedlog, klubovi kasnije o tome raspravljaju i donose zaključke...
Old 06-01-2014, 04:50 PM   #16617
pelinje1
Senior Member

Quote:
Originally Posted by mr.BIG View Post
ovo je smiješno
smijesan si ti.......neka neko napise svojih 15 igraca koji bi tote igrali,ali pod tin mislin da su to nojboji igraci na otoku kad su u top formi....

sime(levanda)
vinko(jelsa)
kaki(vatra)
matko z.(levanda)
goic golman(bez kluba)
trbic(hvar)
frina(jelsa)
grgo(jelsa)
sirko(jadran)
salek(sosk)
darko(Varbonj)
darko matijevic x2(neznon jel vec igro za vatru)
ljigi(hvar)
bepo(hvar)
ive(hvar)
grabic(jelsa)
ivan(sloga)
zagalo(jadran)
kruno(Varbonj)
stipisic(Hvar)
nikola(juznjak,neznan jel on vec igro)
Old 06-01-2014, 05:07 PM   #16618
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

plamus1 is on a distinguished road

sve lipo ca govorite....
ali kakva bi bila levanda bez simeta, matkota
jesa bez grabica, grgota, frine, vinkota
varbonj bez darkota i krunota
st. grod bez sandrota. sirkota, zagalota
vatra bez kakija i đobota

bome nebi bilo tih klubova.......pa klubovi su i sad limitirani na 2-3 u nojbojim slucajevima 4 zamjene.....da ih napusti 2-3-4 igroca mogli bi zaboravit na igru i to jedino realno.
koda da ne pratite ligu i neznate u kojo su situaciji igroci..

bez da se uspije da ti igroci nastupaju u obe lige tesko da je ovo moguce ....
plamus1 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2014, 09:08 PM   #16619
trebotic10
Junior Member

trebotic10's Avatar

trebotic10 is on a distinguished road

Lipa van je to ideja, ali ne moguca. Prvo i osnovno malo bi ko osim hvarana mogo igrat u toj ekipi, a druga stvar ne moze se lokat i onda igrat tako da je daleko od toga da bi ta momcad negdi dogurala. Nema sanse!
trebotic10 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2014, 11:44 PM   #16620
Trapatoni
Member

Ako niste znali projekt je već počeo ali sa mlađim uzratsima, Bilo je nekoliko turnira u vrtićima koje su organizirali nogomtni klubovi između Hvara, Jelse, i Starigrada. Nadalje organizirali smo turnire 1,2 razredi i 3,4 razredi osnovne škole, između istih gradova i to je bilo super- fantastično, roditelja ko u priči, aparati, kamere, navijanje, smjeha, radosti, nikad nisam vidio toliko roditelja na utakmice svoje djece, nešto stvarno za pohvalit.
Na znanje da starigrad sad ima oko 80 djece koji trenriraju nogomet ove godine im je jedan uzrast igrao u županiji i tamo su sve pobjeđivali.
Andro Balić je pokrenuo školu nogometa kod njega otprilike trenira oko 60 djece od vrtića do mlađih pionira, a čuo sam da će uskoro N.K. Jelsa otvoriti svoju školu nogometa i početi sa radom i upisima djece, obukom trenera, tako da planiraju i oni u dogledno vrijeme izbacili jedan svoj uzrast u županijsku ligu, dok u N.K. Hvaru danas ukupno trenira 100 djece ima 3 natjecateljske kategorije u županiji i seniorsku momčad, mislim da je to odlična baza za otok Hvar pa eto čekat ćemo njih za selekciju otoka ako sad nema zainteresiranih.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules