![]() |
![]() |
#16621 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16622 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
...ovaj vikend u Jelsi još jedan u nizu turnira....za dicu. Kod škole će se igrat u petak i subotu. Pa vikend posli Memorijala opet turnir u Starom Gradu. Za ovaj u Jelsi sutra i prekosutra nisam u mogućnosti ga pratit pa će ovi oduševljeni korisnici Foruma koji jedva čekaju informacije na Forumu o turnirima biti uskraćeni..
![]() ![]() Inače TRAPATTONI EVO TI OVI TURNIRI.... DOBAR JE TO POKAZATELJ dokle se došlo i di su dica od 14,15,16 i 17 godina.... uglavnom prepušteni sama sebi uz par entuzijasta koji vode računa i rade s njima. Što se tiće "velikog" baluna, tu je sve rečeno..NK Hvar i HNK Jadran koliko mogu guraju tu dicu da igraju, da su zajedno i da za tri četiri godine ne budu padobranci na terenima forske lige.. . Njihovo druženje i zajedništvo moglo bi biti zalog i garancija nečeg o čemu govoriš ( momlčadi koja bi predstavljala otok u višoj razini takmičenja) jer nadam se da će ta dica prevazići lokalne animozitete...nažalost sam sam ih svjestan vodeći računa o djeci iz Starog Grada slušajući komentare na račun djece iz drugih mjesta otoka koja ravnopravno nastupaju za HNK Jadran u županijskoj ligi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16623 |
Member
![]() |
![]()
Znam da su djeca od 14-16 godine prepuštena sam sebi, jer nema kluba na gornjem djelu otoka koji bi sa njima trenirao. Znam da su oni prepusteni sami sebi i odmah upadaju u seniore otočne lige, preskačuči svoj razvoj u tehničko- taktičkom smislu, kao i kondicionom, tako da nikad nece biti kompletni igrači.
Npr, sad Hvarski Kadeti puni force ima ih preko 20 mladića zajedno treniraju, bave se sportom, druze se itd. Zamisli da su oni na uli,ci pa da svu svoju forcu potrose na alkohol, cigarete tučnjave itd. Ovako su pod kontrolom u sportu, razvoju, svoju pubertetsku dob, agresivnost, i sve sta ide uz to izbace na treninge i utakmice a tu ima i te kako potencijala i kvalitete, eto zato trebamo svih njih spojit pod jedan krov tj selekciju otoka, imali bi fond oko 300 djece igrača možete to zamislit!?? Dakle ovim putem pozivamo sve mlade na otoku od 14-17 g da pritišću svoje klubove, npr konkretno N.K. Jelsu, da sa vama počmu raditi, trenirati, jer jedino ujedinjenjem svih klubova na otoku možemo konkurirati jačim sredinama u Županiji a i šire, talenata ima, samo treba sve osmisliti organizirati i trenirati. Pokrenimo se! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16624 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
u subotu u toliko i toliko sati tradicionalni revijalni ekstra dislocirani dvoboj Barcelone i Reala.. Stadion Dolci Stari Grad.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16625 |
Senior Member
![]() |
![]()
Ne tukaje nom druga ekipa koja ce igrot u zupanisku liga ako vec moj For igro odlicno. Pokuso je Juznjok uc u zupanisku ali nisu uspili sod citom da i Jodron zeli ca bi znocilo da bi odustali od FNL i parvenstvo bi izgubilo kvolitetu. Siguro klubovi nece pustit svoje nojboje igroce jer nit ih imo ko zaminit, i somo parvenstvo ce se ugosit.
![]() |
#16626 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16627 |
Member
![]() |
![]()
ma meni ta ideja nikako ne pase,jer bi forska liga siguro propala. ovi ca igrodu danas nece moc igrat jos sto godisc. jo mislin kako se ni ovo dice ca igro balun i organiziro sve te turnire nece moc dogovorit kako tribo ako se bude cekalo. jedino da se sad svi zajedno prikljucidu u zupanijsku ligu za juniore i da pod palicon nikega trenera pocmedu igrat parvo sa juniorima ili kadetima,pa onda kad bude vrime za to prehitit se u seniore i igrat. to bi bila jedna prova ekipa,ali tesko bi onda opstala forska liga i ovako ni dobra situacija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16628 |
Senior Member
![]() |
![]()
JELSA PLUS d.o.o
organizira MUŠKI MALONOGOMETNI TURNIR JELSA 2014 - PRIJAVE ZAPOČINJU 13.01(P0N) OD 18.00-21.00 U SPORTSKOJ DVORANI „PELINJE“ U UREDU VODITELJA, ZAKLJUČNO SA 15.01.2014(SRIJEDA) DO 21.00 SATI -KOTIZACIJA ZA SUDJELOVANJE IZNOSI 700,00 KN PO EKIPI -PRIJAVA NAJMANJE 10 , NAJVIŠE 15 IGRAČA PO EKIPI,UZ OBAVEZNU UPLATU I SPISAK IGRAČA -IZVLAČENJE GRUPA 16.01.(ČET) U 18.00 h -POČETAK TURNIRA 18.01.2013(SUBOTA) -SVE INFORMACIJE NA MOB 091/585 0748 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16629 |
Member
![]() |
![]()
Turnire, tj prijateljske utakmice, bi organizirale 3 Škole nogometa, Hvar, Starigrad i Jelsa,
1-2x mjesečno, te utakmice bi služile isključivo za skauting tj selekciju među najboljom djecom igračima, zapisala bi se imena najboljih pojedinaca, treneri svih škola bi zajedno selektirali djecu po pozicijama u momčadi, najbolji npr njih 20, kao selekcija Otoka bi zajedno trenirali 1-2x tjedno i tako bi napredovali upoznavali se, družili, itd. Za početak mogu nastupati van konkurencije kao otok Hvar u Županiji, dok svih ostalih 200 djece trenira i igra međusobno u svojim matičnim klubovima. To su samo neke od ideja ali mislim da se sve može kad se hoće! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16630 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16631 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
Ali, da prihvaćam to da ne idu po nekom redu, ne prihvaćam. Pa makar bio i jedini na svitu sa takvim razmišljanjem. Mogu li dica od 14-15 godina trenirat zajedno za npr. seniorima?? Paa, mogu zar ne?, ali to nije njihov pravi put. Meni to nije normalno, ali prihvatam ako nema drugih rješenja odnosno ako se stvari nisu posložile tako da funkcioniraju da su dica dica, pioniri pioniri, kadeti kadeti..seniori seniori. Pa primjer nastupanja pionira HNK Jadran-a u žup ligi je očit primjer... Odličan rezultat u ligi je i zahvaljujući pravu nastupa 2-3-4 starija igraća, odnosno SAMO jedne godine starijih ( naravno da ne umanjujem uspjeh i činjenicu da su trenutno vodeći u toj ligi i između ostalog, i iz razloga što i druge momčadi oho ho koriste te mogučnosti da im igraju stariji...). Dakle uopće nije stvar u tome dali bi dobivali ili gubili, i niti jednom mi to ni palo napamet kad sam im predloži da ne nastupaju na turniru koji je U-18, već mi je prvenstveno u glovi bilo da jednostavno to nije to. Oni bi od gušta se prijovili sad i u dvoranu u Jelsu iako je donja dobna granica 15. godišć a oni su svi tote, li-la.... pa i jo bi ih od gušta vodi protiv Galapagosi, DVD-a, Gube, Vodenjače...ali njihovo vrime bi valjda tek tribalo doć a ne odma da se butojedu u "ogonj". Ionako za dvi tri godine eto svih njih u forskoj ligi i tako i tako kad će igrat i sa i protiv i svojih vršnjaka i debelo starijih. rekli bi englijezi..no hard feelings. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16632 |
Senior Member
![]() |
![]()
Tuko tebi jedno prosvjetljenje.
![]() |
#16633 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
inače samo da spomenem... da je Nagradna igra još uvijek u svom tijeku i da sve normalnim tijekom ide..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16634 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16635 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16636 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
....po terenu teškom za igru danas je odigrana tradicionalna, revijalna utakmica između Barcelone i Reala na stadionu Dolci. Barcelona je bila bolja od Reala rezultatom 9:5, no sveukupni dojam je da današnja utakmica neće biti zapamćena po nekoj ekstrakvaliteti...
I Real i Barcelona priuštili su veću minutažu nego inače, mlađim igraćima. Stručni štab sa tribina za igraća utakmice proglasio je (pripetavanjem) Nikolu MATKOVIĆA iz Barcelone, koji je u mali džep stavio danas indisponiranog Realovog napadača, Davora Šukera -Posinkovića. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16637 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Polufinale: Tartajun 4 - 2 Pajser i društvoYoung Boys 2 - 1 Vladivostok Za treće mjesto: Pajser i društvo 0 - 0 VladivostokNakon izvođenja penala slavila je ekipa Pajser i društvo Finale: Tartajun 1 - 2 Young Boys
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16638 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16639 |
Senior Member
![]() |
![]()
je se zno kad pocinje drugi dil prvenstva??
kad se igra kup??? kad su memorijalni i ko igra na kojemu???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16640 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
Odma vikend posli Memorijala navodno kreće nastavak prvenstva. Kup - neznam |
|
![]() |
![]() |