[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-01-2014, 02:28 AM   #16621
pelinje1
Senior Member

pelinje1 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Trapatoni View Post
Ako niste znali projekt je već počeo ali sa mlađim uzratsima, Bilo je nekoliko turnira u vrtićima koje su organizirali nogomtni klubovi između Hvara, Jelse, i Starigrada. Nadalje organizirali smo turnire 1,2 razredi i 3,4 razredi osnovne škole, između istih gradova i to je bilo super- fantastično, roditelja ko u priči, aparati, kamere, navijanje, smjeha, radosti, nikad nisam vidio toliko roditelja na utakmice svoje djece, nešto stvarno za pohvalit.
Na znanje da starigrad sad ima oko 80 djece koji trenriraju nogomet ove godine im je jedan uzrast igrao u županiji i tamo su sve pobjeđivali.
Andro Balić je pokrenuo školu nogometa kod njega otprilike trenira oko 60 djece od vrtića do mlađih pionira, a čuo sam da će uskoro N.K. Jelsa otvoriti svoju školu nogometa i početi sa radom i upisima djece, obukom trenera, tako da planiraju i oni u dogledno vrijeme izbacili jedan svoj uzrast u županijsku ligu, dok u N.K. Hvaru danas ukupno trenira 100 djece ima 3 natjecateljske kategorije u županiji i seniorsku momčad, mislim da je to odlična baza za otok Hvar pa eto čekat ćemo njih za selekciju otoka ako sad nema zainteresiranih.
boje cekot,jer sa ovin igrocima nebi funkcioniralo,tj,kvalitete ima da me niko nebi krivo svati,ali kozna kako bi to izgledalo na terenu.....cu son da u foru imo niki talenat za kojega govoridu da je strasan ,vj. i nojveci kojega su ikad imali,marko bibic? pa ako ga je ko gledo neka napise cogod o molemu
pelinje1 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2014, 09:26 AM   #16622
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

...ovaj vikend u Jelsi još jedan u nizu turnira....za dicu. Kod škole će se igrat u petak i subotu. Pa vikend posli Memorijala opet turnir u Starom Gradu. Za ovaj u Jelsi sutra i prekosutra nisam u mogućnosti ga pratit pa će ovi oduševljeni korisnici Foruma koji jedva čekaju informacije na Forumu o turnirima biti uskraćeni.. - jedan od razloga nepraćenja je i osbno neslaganje sa uzrastom za taj turnir... osobno se ne slažem ni da 14,15-to godišnjaci igraju zajedno/protiv 17-o godišnjacima a pogotovo 18-o godišnjacima.... tu smo se malo razmimoišli u shvatanjima ovih turnira..pa momčad pobjednik sa hvarskog turnira neće ni nastupiti u Jelsi. .

Inače TRAPATTONI EVO TI OVI TURNIRI.... DOBAR JE TO POKAZATELJ dokle se došlo i di su dica od 14,15,16 i 17 godina.... uglavnom prepušteni sama sebi uz par entuzijasta koji vode računa i rade s njima. Što se tiće "velikog" baluna, tu je sve rečeno..NK Hvar i HNK Jadran koliko mogu guraju tu dicu da igraju, da su zajedno i da za tri četiri godine ne budu padobranci na terenima forske lige.. . Njihovo druženje i zajedništvo moglo bi biti zalog i garancija nečeg o čemu govoriš ( momlčadi koja bi predstavljala otok u višoj razini takmičenja) jer nadam se da će ta dica prevazići lokalne animozitete...nažalost sam sam ih svjestan vodeći računa o djeci iz Starog Grada slušajući komentare na račun djece iz drugih mjesta otoka koja ravnopravno nastupaju za HNK Jadran u županijskoj ligi.
monkul is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2014, 11:35 AM   #16623
Trapatoni
Member

Trapatoni is on a distinguished road

Znam da su djeca od 14-16 godine prepuštena sam sebi, jer nema kluba na gornjem djelu otoka koji bi sa njima trenirao. Znam da su oni prepusteni sami sebi i odmah upadaju u seniore otočne lige, preskačuči svoj razvoj u tehničko- taktičkom smislu, kao i kondicionom, tako da nikad nece biti kompletni igrači.
Npr, sad Hvarski Kadeti puni force ima ih preko 20 mladića zajedno treniraju, bave se sportom, druze se itd. Zamisli da su oni na uli,ci pa da svu svoju forcu potrose na alkohol, cigarete tučnjave itd. Ovako su pod kontrolom u sportu, razvoju, svoju pubertetsku dob, agresivnost, i sve sta ide uz to izbace na treninge i utakmice a tu ima i te kako potencijala i kvalitete, eto zato trebamo svih njih spojit pod jedan krov tj selekciju otoka, imali bi fond oko 300 djece igrača možete to zamislit!??
Dakle ovim putem pozivamo sve mlade na otoku od 14-17 g da pritišću svoje klubove, npr konkretno N.K. Jelsu, da sa vama počmu raditi, trenirati, jer jedino ujedinjenjem svih klubova na otoku možemo konkurirati jačim sredinama u Županiji a i šire, talenata ima, samo treba sve osmisliti organizirati i trenirati.
Pokrenimo se!
Trapatoni is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2014, 12:47 PM   #16624
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

u subotu u toliko i toliko sati tradicionalni revijalni ekstra dislocirani dvoboj Barcelone i Reala.. Stadion Dolci Stari Grad.....
Attached Images

Old 09-01-2014, 02:18 PM   #16625
Pokislo govno
Senior Member

Pokislo govno's Avatar

Pokislo govno is on a distinguished road

Ne tukaje nom druga ekipa koja ce igrot u zupanisku liga ako vec moj For igro odlicno. Pokuso je Juznjok uc u zupanisku ali nisu uspili sod citom da i Jodron zeli ca bi znocilo da bi odustali od FNL i parvenstvo bi izgubilo kvolitetu. Siguro klubovi nece pustit svoje nojboje igroce jer nit ih imo ko zaminit, i somo parvenstvo ce se ugosit.
Old 09-01-2014, 04:26 PM   #16626
ruppa
Senior Member

ruppa is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Pokislo govno View Post
Ne tukaje nom druga ekipa koja ce igrot u zupanisku liga ako vec moj For igro odlicno. Pokuso je Juznjok uc u zupanisku ali nisu uspili sod citom da i Jodron zeli ca bi znocilo da bi odustali od FNL i parvenstvo bi izgubilo kvolitetu. Siguro klubovi nece pustit svoje nojboje igroce jer nit ih imo ko zaminit, i somo parvenstvo ce se ugosit.
nama ne tukaje tvoj komentar sad si već dosadan
ruppa is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2014, 04:58 PM   #16627
sucuranin
Member

sucuranin is on a distinguished road

ma meni ta ideja nikako ne pase,jer bi forska liga siguro propala. ovi ca igrodu danas nece moc igrat jos sto godisc. jo mislin kako se ni ovo dice ca igro balun i organiziro sve te turnire nece moc dogovorit kako tribo ako se bude cekalo. jedino da se sad svi zajedno prikljucidu u zupanijsku ligu za juniore i da pod palicon nikega trenera pocmedu igrat parvo sa juniorima ili kadetima,pa onda kad bude vrime za to prehitit se u seniore i igrat. to bi bila jedna prova ekipa,ali tesko bi onda opstala forska liga i ovako ni dobra situacija.
sucuranin is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2014, 05:06 PM   #16628
pelinje1
Senior Member

JELSA PLUS d.o.o
organizira
MUŠKI MALONOGOMETNI
TURNIR
JELSA 2014

- PRIJAVE ZAPOČINJU 13.01(P0N) OD 18.00-21.00 U SPORTSKOJ DVORANI „PELINJE“ U UREDU VODITELJA, ZAKLJUČNO SA 15.01.2014(SRIJEDA) DO 21.00 SATI
-KOTIZACIJA ZA SUDJELOVANJE IZNOSI 700,00 KN PO EKIPI
-PRIJAVA NAJMANJE 10 , NAJVIŠE 15 IGRAČA PO EKIPI,UZ OBAVEZNU UPLATU I SPISAK IGRAČA
-IZVLAČENJE GRUPA 16.01.(ČET) U 18.00 h
-POČETAK TURNIRA 18.01.2013(SUBOTA)
-SVE INFORMACIJE NA MOB 091/585 0748
Old 09-01-2014, 05:21 PM   #16629
Trapatoni
Member

Trapatoni is on a distinguished road

Turnire, tj prijateljske utakmice, bi organizirale 3 Škole nogometa, Hvar, Starigrad i Jelsa,
1-2x mjesečno, te utakmice bi služile isključivo za skauting tj selekciju među najboljom djecom igračima, zapisala bi se imena najboljih pojedinaca, treneri svih škola bi zajedno selektirali djecu po pozicijama u momčadi, najbolji npr njih 20, kao selekcija Otoka bi zajedno trenirali 1-2x tjedno i tako bi napredovali upoznavali se, družili, itd. Za početak mogu nastupati van konkurencije kao otok Hvar u Županiji, dok svih ostalih 200 djece trenira i igra međusobno u svojim matičnim klubovima.
To su samo neke od ideja ali mislim da se sve može kad se hoće!
Trapatoni is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2014, 07:25 PM   #16630
pelinje1
Senior Member

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
...ovaj vikend u Jelsi još jedan u nizu turnira....za dicu. Kod škole će se igrat u petak i subotu. Pa vikend posli Memorijala opet turnir u Starom Gradu. Za ovaj u Jelsi sutra i prekosutra nisam u mogućnosti ga pratit pa će ovi oduševljeni korisnici Foruma koji jedva čekaju informacije na Forumu o turnirima biti uskraćeni.. - jedan od razloga nepraćenja je i osbno neslaganje sa uzrastom za taj turnir... osobno se ne slažem ni da 14,15-to godišnjaci igraju zajedno/protiv 17-o godišnjacima a pogotovo 18-o godišnjacima.... tu smo se malo razmimoišli u shvatanjima ovih turnira..pa momčad pobjednik sa hvarskog turnira neće ni nastupiti u Jelsi. .

Inače TRAPATTONI EVO TI OVI TURNIRI.... DOBAR JE TO POKAZATELJ dokle se došlo i di su dica od 14,15,16 i 17 godina.... uglavnom prepušteni sama sebi uz par entuzijasta koji vode računa i rade s njima. Što se tiće "velikog" baluna, tu je sve rečeno..NK Hvar i HNK Jadran koliko mogu guraju tu dicu da igraju, da su zajedno i da za tri četiri godine ne budu padobranci na terenima forske lige.. . Njihovo druženje i zajedništvo moglo bi biti zalog i garancija nečeg o čemu govoriš ( momlčadi koja bi predstavljala otok u višoj razini takmičenja) jer nadam se da će ta dica prevazići lokalne animozitete...nažalost sam sam ih svjestan vodeći računa o djeci iz Starog Grada slušajući komentare na račun djece iz drugih mjesta otoka koja ravnopravno nastupaju za HNK Jadran u županijskoj ligi.
pa tvoja dica ce se razvit u boje igroce ako igrodu protiv starijih,pa co ako izgubidu i poraz je sastavni dil igre...ako neznodu gubit ca onda igrodu?
Old 09-01-2014, 08:37 PM   #16631
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
Originally Posted by pelinje1 View Post
pa tvoja dica ce se razvit u boje igroce ako igrodu protiv starijih,pa co ako izgubidu i poraz je sastavni dil igre...ako neznodu gubit ca onda igrodu?
možda...ali ne slažem se...jer sve mora bit u svoje vrijeme, bar ja tako mislim. Nije uopće u pitanju dali gubit ili dobivat.... siguran sam da bi mnoge starije dobili, isto kako bi nastradali od starijih...u rezultatskom smislu.
Ali, da prihvaćam to da ne idu po nekom redu, ne prihvaćam. Pa makar bio i jedini na svitu sa takvim razmišljanjem. Mogu li dica od 14-15 godina trenirat zajedno za npr. seniorima?? Paa, mogu zar ne?, ali to nije njihov pravi put. Meni to nije normalno, ali prihvatam ako nema drugih rješenja odnosno ako se stvari nisu posložile tako da funkcioniraju da su dica dica, pioniri pioniri, kadeti kadeti..seniori seniori. Pa primjer nastupanja pionira HNK Jadran-a u žup ligi je očit primjer... Odličan rezultat u ligi je i zahvaljujući pravu nastupa 2-3-4 starija igraća, odnosno SAMO jedne godine starijih ( naravno da ne umanjujem uspjeh i činjenicu da su trenutno vodeći u toj ligi i između ostalog, i iz razloga što i druge momčadi oho ho koriste te mogučnosti da im igraju stariji...).
Dakle uopće nije stvar u tome dali bi dobivali ili gubili, i niti jednom mi to ni palo napamet kad sam im predloži da ne nastupaju na turniru koji je U-18, već mi je prvenstveno u glovi bilo da jednostavno to nije to. Oni bi od gušta se prijovili sad i u dvoranu u Jelsu iako je donja dobna granica 15. godišć a oni su svi tote, li-la.... pa i jo bi ih od gušta vodi protiv Galapagosi, DVD-a, Gube, Vodenjače...ali njihovo vrime bi valjda tek tribalo doć a ne odma da se butojedu u "ogonj". Ionako za dvi tri godine eto svih njih u forskoj ligi i tako i tako kad će igrat i sa i protiv i svojih vršnjaka i debelo starijih.
rekli bi englijezi..no hard feelings.
Old 09-01-2014, 08:45 PM   #16632
Pokislo govno
Senior Member

Pokislo govno's Avatar

Pokislo govno is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by ruppa View Post
nama ne tukaje tvoj komentar sad si već dosadan
Tuko tebi jedno prosvjetljenje.
Old 09-01-2014, 08:47 PM   #16633
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

inače samo da spomenem... da je Nagradna igra još uvijek u svom tijeku i da sve normalnim tijekom ide.. Malo su čudna pravila nagradne igre ali nema veze. Organizator postavlja pravila.
Old 09-01-2014, 09:06 PM   #16634
pelinje1
Senior Member

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
možda...ali ne slažem se...jer sve mora bit u svoje vrijeme, bar ja tako mislim. Nije uopće u pitanju dali gubit ili dobivat.... siguran sam da bi mnoge starije dobili, isto kako bi nastradali od starijih...u rezultatskom smislu.
Ali, da prihvaćam to da ne idu po nekom redu, ne prihvaćam. Pa makar bio i jedini na svitu sa takvim razmišljanjem. Mogu li dica od 14-15 godina trenirat zajedno za npr. seniorima?? Paa, mogu zar ne?, ali to nije njihov pravi put. Meni to nije normalno, ali prihvatam ako nema drugih rješenja odnosno ako se stvari nisu posložile tako da funkcioniraju da su dica dica, pioniri pioniri, kadeti kadeti..seniori seniori. Pa primjer nastupanja pionira HNK Jadran-a u žup ligi je očit primjer... Odličan rezultat u ligi je i zahvaljujući pravu nastupa 2-3-4 starija igraća, odnosno SAMO jedne godine starijih ( naravno da ne umanjujem uspjeh i činjenicu da su trenutno vodeći u toj ligi i između ostalog, i iz razloga što i druge momčadi oho ho koriste te mogučnosti da im igraju stariji...).
Dakle uopće nije stvar u tome dali bi dobivali ili gubili, i niti jednom mi to ni palo napamet kad sam im predloži da ne nastupaju na turniru koji je U-18, već mi je prvenstveno u glovi bilo da jednostavno to nije to. Oni bi od gušta se prijovili sad i u dvoranu u Jelsu iako je donja dobna granica 15. godišć a oni su svi tote, li-la.... pa i jo bi ih od gušta vodi protiv Galapagosi, DVD-a, Gube, Vodenjače...ali njihovo vrime bi valjda tek tribalo doć a ne odma da se butojedu u "ogonj". Ionako za dvi tri godine eto svih njih u forskoj ligi i tako i tako kad će igrat i sa i protiv i svojih vršnjaka i debelo starijih.
rekli bi englijezi..no hard feelings.
mladici iz natoca ca su igrali u foru na novogodisnji imodu 15,16 godisc...i igrali ravnopravno sa dvd-om gubom vodenjacom,i siguro su sad vidili da moredu i dobili samopouzdanje da ih mozda vec na iducem turniru i dobijedu....moje je misljenje da ca mlaji pocnedu prin cedu se priviknut na seniorski balun,ali i ti si donekle u pravu nikoga to more unazadit a nikoga lansirat u bojeg igroca
Old 10-01-2014, 06:07 PM   #16635
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

https://www.facebook.com/events/1397...6109/?source=1

turnir u Jelsi....
Old 11-01-2014, 05:56 PM   #16636
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Default isolirani el clasicco

....po terenu teškom za igru danas je odigrana tradicionalna, revijalna utakmica između Barcelone i Reala na stadionu Dolci. Barcelona je bila bolja od Reala rezultatom 9:5, no sveukupni dojam je da današnja utakmica neće biti zapamćena po nekoj ekstrakvaliteti...
I Real i Barcelona priuštili su veću minutažu nego inače, mlađim igraćima.
Stručni štab sa tribina za igraća utakmice proglasio je (pripetavanjem) Nikolu MATKOVIĆA iz Barcelone, koji je u mali džep stavio danas indisponiranog Realovog napadača, Davora Šukera -Posinkovića.
Attached Images

Old 11-01-2014, 07:23 PM   #16637
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Default U-18 malonogometni turnir -Jelsa 2014

Polufinale:
Tartajun 4 - 2 Pajser i društvo
Young Boys 2 - 1 Vladivostok

Za treće mjesto:
Pajser i društvo 0 - 0 Vladivostok
Nakon izvođenja penala slavila je ekipa Pajser i društvo

Finale:
Tartajun 1 - 2 Young Boys
Old 12-01-2014, 12:13 PM   #16638
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

http://www.hnkhajduk.com/forum/showp...1&postcount=11

nakon prvog dijela prvenstva.
Old 12-01-2014, 04:45 PM   #16639
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

plamus1 is on a distinguished road

je se zno kad pocinje drugi dil prvenstva??
kad se igra kup???
kad su memorijalni i ko igra na kojemu????
plamus1 is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2014, 05:11 PM   #16640
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
Originally Posted by plamus1 View Post
je se zno kad pocinje drugi dil prvenstva??
kad se igra kup???
kad su memorijalni i ko igra na kojemu????
koliko sam upoznat....: Memorijal Tomislav Moškatelo 2014 odigrat će se 18/19.01.2014 - sudjeluju Mladost, Jelsa, Jadran i Sloga.
Odma vikend posli Memorijala navodno kreće nastavak prvenstva.
Kup - neznam
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules