[www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka  

Go Back   [www.hnkhajduk.com] - Neslužbeni forum HNK Hajduka > Hajduk OnLine forumi > Forska Liga

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19-01-2014, 02:46 AM   #16661
cunga lunga
Senior Member

cunga lunga's Avatar

cunga lunga is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by pelinje1 View Post
grumen 7-2 gc(vilim som rijesi utakmicu)
kopito 1-1 dvd jelsa(kopito po meni ipak za nijansu boji ali realniji je x)
dvd for 5-2 (4 min prin kraja mladici imodu 2-2 i milijun sansi i bome iskustvo dvd je to kaznilo,ali ove mladice se isploti poc pogledat,definitivno utakmica dana,kojin tempo,onin moli sa brojen 7 je ismijava igroce dvd-a)
na utakmici vrisnik furesti san isa ca 10min pri kraja i vrisnik je vodi 2-1...lipu ekipu je vrisnik skupi,ali neznon ocedu moc zaustavit zahuktale mladice natoca....
konobo mojaaa...

Ne zelim da se blamiram...
cunga lunga is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2014, 09:37 AM   #16662
sucuranin
Member

sucuranin is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by pelinje1 View Post
malo in je klupa tanka,cin je izosa onin desni bek 5 min pri kraja osjetilo se....
je,je desni bek igro stvarno dobro gledo san ga jucera i vidi se da je vođa ekipe. jos kad son paso mimo tega molega na pijacu cu san kako govori o drugin mlodim igrocima i dosa son do zakljucka da zno puno o balunu i da bi moga ti moli bit niki sportski menađer,skaut ili slicno jer imo mota za te aspekte baluna.
isto me malo kod tega natoca razocaralo nikega molega su darzali na klupu cilo vrime ni usa cilu utakmicu pari mi se 99 steta jer je na tenis ti moli imo jednu ludilo sonsu.
gc mi ni bi nesto mogu oni i bolje. na tenis su imali nelose predtave zodnji turnir. imodu tanku klupu.
ako je ko bolje upoznat sa momcadi natoc i gc je mi more napisat prosjek godina tih ekipa
sucuranin is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2014, 12:51 PM   #16663
belvedere
Junior Member

belvedere is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by sucuranin View Post
je,je desni bek igro stvarno dobro gledo san ga jucera i vidi se da je vođa ekipe. jos kad son paso mimo tega molega na pijacu cu san kako govori o drugin mlodim igrocima i dosa son do zakljucka da zno puno o balunu i da bi moga ti moli bit niki sportski menađer,skaut ili slicno jer imo mota za te aspekte baluna.
isto me malo kod tega natoca razocaralo nikega molega su darzali na klupu cilo vrime ni usa cilu utakmicu pari mi se 99 steta jer je na tenis ti moli imo jednu ludilo sonsu.
gc mi ni bi nesto mogu oni i bolje. na tenis su imali nelose predtave zodnji turnir. imodu tanku klupu.
ako je ko bolje upoznat sa momcadi natoc i gc je mi more napisat prosjek godina tih ekipa
Natoc odprilike 16/16.5 , a GC odprilike 17.5/18
belvedere is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2014, 08:54 PM   #16664
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough

dosta brže i pokretiljivije bi ovo tribalo bit ( bar ovo danas ća son odgledo, dvi utakmice,treća ne spado u tu kategoriju..), tri nose dvo naprid i ća bude, na zonju utakmicu bar u parvo poluvrijeme vidilo se da je moli balun pokretljivi ili "na iskustvo" - a to se nojboje vidilo na Tartajun-Majta utakmici.
YB parvo poluvrijeme izdoržali posli im je Vodenjača učinila razliku i adio. YB možedu i moradu bolje.
monkul is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2014, 09:04 PM   #16665
sucuranin
Member

koji su rezultati od danas
Old 19-01-2014, 10:19 PM   #16666
pelinje1
Senior Member

pelinje1 is on a distinguished road

Moredu rezultati od danas....cu son da boysi nisu nista od onega ca se najavljivalo i da smo ih prilicno lako rijesili.....
pelinje1 is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2014, 11:42 PM   #16667
Pokislo govno
Senior Member

Pokislo govno's Avatar

Pokislo govno is on a distinguished road

Evo i do se i jo nadovezem. Bi som gledom moje Forane i nimi se svidilo ca som vidi suci nisu nista boji nego ca su suci na novogodisni turnir u mome Foru. Ca se tice utokmicih Grumen-GC 7-2 moli Posinkovic je zobi 4 gola i Grumeni izgledoju opasni stim molim kako som cu moli ne igro nigdi hoce li moli pocet igrot u FNL? Kopito-DVD Jelsa 1-1 nojdosodnija utokmica dona jelsoni su rano poveli pa se povukli i bronili gol Kopito boji i zasluzeno zabijoju za 1-1 siguro Kopitani nisu ocekivoli toliki otpor jelsona koji se i nisu proslovili proslih godisca. DVD For-Natoc 5-2 siguro nojboja utokmica vidim nove face u DVD jo znom samo ove veterone Jodronka koi je zobi dvo gola i jos jedon moli koji je novi u DVD-a je zabi 5 gol. Koliko je DVD For starij toliko su dica iz Natoca barzij ovi su jedvo cekoli da zavrsi parvo polivrime jer su izgledoli ka da tarce maraton i to su ova dica i iskoristi tako ca im je moli iz natoca vaze balun i zabi za 1-1 inoce tako su mi rekli da moli igro u hajduka. dok drugi gol su im zobili iz slobodnjoka moli je bi lukav i zabim u suprotni kut puno boji ali iskustvo DVD-a i srica je presudilo.
Old 20-01-2014, 08:51 AM   #16668
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

monkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the roughmonkul is a jewel in the rough
Default l kolo malonogometnog turnira u Jelsi 2014

"GC" - MNK "GRUMEN ............................. 2 : 7
DVD "JELSA" - NK "KOPITO" .................... 1 : 1
DVD "Hvar" - MNK "Natoc" ....................... 5 : 2
MNK "Konoba Humac Vrisnik" - MNK "Furešt" .. 3 : 1

"GALAPAGOSI" - "NIŠTA POSEBNO" ......... 3 : 0
"YOUNG BOYS" - MNK "Vodenjača" ........... 2 : 5
TARTAJUN - MNK "MAJTA" ...................... 1 : 5
PUSLIĆEVA VLAHADIJA - LA CROMA ......... 7 : 1

https://www.facebook.com/events/5276...9770/?source=1
Old 20-01-2014, 02:40 PM   #16669
zoc uvik jo???
Senior Member

zoc uvik jo???'s Avatar

zoc uvik jo??? is on a distinguished road

Jeli tko dosad razmišljao o nekoj revijalnoj utakmici poput americke all star utakmice između istoka i zapada NBA lige(kakvu imamo i u hrvatskoj kosarci) ili slicno. Danas sam bas na kavi s nekim od hvarana raspravljao o jednoj takvoj utakmici i mislim da bi bilo dobro da imamo jednu utakmicu tog tipa godisnje. Npr. All Star FNL-a,istok-zapad gdje bi odigrali igraci Levande,Jadrana,Sloge i Varbonja protiva Soška,Vrisnika,Jelse,Vatre i Mladosti i da se svake godine igra u drugom mjestu. Koliko sam upoznat na otoku imamo jednu takvu utakmicu u Starom Gradu,Barcelona-Real. Sigurno bi bio dobar potez,ako ne zbog publike onda zbog promicanja sto boljih odnosa među igracima u ligi sto bi naravno trebalo svima biti u interesu.
Old 20-01-2014, 03:18 PM   #16670
plamus1
Senior Member

plamus1's Avatar

plamus1 is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by zoc uvik jo??? View Post
Jeli tko dosad razmišljao o nekoj revijalnoj utakmici poput americke all star utakmice između istoka i zapada NBA lige(kakvu imamo i u hrvatskoj kosarci) ili slicno. Danas sam bas na kavi s nekim od hvarana raspravljao o jednoj takvoj utakmici i mislim da bi bilo dobro da imamo jednu utakmicu tog tipa godisnje. Npr. All Star FNL-a,istok-zapad gdje bi odigrali igraci Levande,Jadrana,Sloge i Varbonja protiva Soška,Vrisnika,Jelse,Vatre i Mladosti i da se svake godine igra u drugom mjestu. Koliko sam upoznat na otoku imamo jednu takvu utakmicu u Starom Gradu,Barcelona-Real. Sigurno bi bio dobar potez,ako ne zbog publike onda zbog promicanja sto boljih odnosa među igracima u ligi sto bi naravno trebalo svima biti u interesu.
odlicna ideja, za kraj sezone......i onda zajednicka vecera
plamus1 is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2014, 08:02 AM   #16671
A jo neznon
Member

A jo neznon's Avatar

A jo neznon is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by zoc uvik jo??? View Post
Zašto ne?Osim promicanja boljih odnosa dokazalo bi se da,stvoriti novi klub koji ujedinjuje sve igrače otoka ipak nije nemoguce.Sigurno bi tu utakmicu svi pratili
Old 21-01-2014, 02:51 PM   #16672
Pokislo govno
Senior Member

Pokislo govno's Avatar

Evo kako som cu Cibaric se vroca ponovno preuzimje moj For. Cibaric trenutno igro za Slogu neznom zoc (vjerovatno je shvoti di je dosa) dohodi natrag svi znomo da je jedon od nojbojih trenera na otoku a i sire.
Old 21-01-2014, 05:32 PM   #16673
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Question

Quote:
Originally Posted by Pokislo govno View Post
Evo kako som cu Cibaric se vroca ponovno preuzimje moj For. Cibaric trenutno igro za Slogu neznom zoc (vjerovatno je shvoti di je dosa) dohodi natrag svi znomo da je jedon od nojbojih trenera na otoku a i sire.

Zar je Cibaric odigro za Slogu ovu sezonu koju minutu da bi se moglo reć da igro za Slogu??? Možda je registriron, a registrirono je na početku i kvarat Južnjaka pa se ne spominjem baš da su dohodili. Ma nema veze, pustmo to....al baš bi voli znat ća je pjesnik iti reć da je shvoti di je doša??? Doša je u ekipu koja je konstantno zonja u prvenstvima par zonjih godišć, u Kupu ako paso kolo uspjeh je veliki, imo svoj Memorijal ( nažalost... zbog prerane smrti svog člana..)) na kojemu ravnopravno sudjeluje sa ostalim pozvanim momčadima, i svi članovi Sloge su izuzetno ponosni na Memorijal i ne samo na Memorijal već i na samu činjenicu da unatoč tome što rezultatski ne predstavljaju nešto u forskoj ligi - opstaju!!. Struja je bi i je u Slogu, igralo je masu fureštih, Dinko iz Levonde, iz Jadrana nekoliko igroči, iz NK Hvor također...pa isčitavajući Tvoj upis piton se ća in je svima skupa bilo kad su pristali igrat za tin klub.....
Old 21-01-2014, 07:29 PM   #16674
Bambi
Senior Member

Bambi's Avatar

Bambi is on a distinguished road

jel ko more ili kako se blokira ovega monkula
Bambi is offline   Reply With Quote
Old 21-01-2014, 07:36 PM   #16675
A jo neznon
Member

A jo neznon's Avatar

Quote:
Originally Posted by Pokislo govno View Post
Znam da ovo nije uvezi forske lige,ali cibin povratak je vrlo važan,jer na početku sezone nije se vidio pravi Hvar,igrači su igrali u neprirodnim pozicijama.Ciba najbolje zna gdje tko igra i to ce utjecati na stanje na tabeli(i nadam se da ce "Moj For" osvojit opet županijsku
Old 21-01-2014, 07:47 PM   #16676
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bambi View Post
jel ko more ili kako se blokira ovega monkula
mogu jo.....
Old 21-01-2014, 08:23 PM   #16677
Pokislo govno
Senior Member

Pokislo govno's Avatar

Quote:
Originally Posted by A jo neznon View Post
Znam da ovo nije uvezi forske lige,ali cibin povratak je vrlo važan,jer na početku sezone nije se vidio pravi Hvar,igrači su igrali u neprirodnim pozicijama.Ciba najbolje zna gdje tko igra i to ce utjecati na stanje na tabeli(i nadam se da ce "Moj For" osvojit opet županijsku
Je i to ca govoris. Iznenodi som se kad som cu da je otiso Cibaric sa katride mog Fora znom da se puno tega prominilo: nova uprova, trener... ali napocetok parvenstva igroci su se jos trozili ali mislim da je sod dobro. Parvo misto ni daleko i nebi tukalo bit problem ponovno osvoit.
Old 22-01-2014, 09:25 AM   #16678
monkul
Jeremija

monkul's Avatar

Default malonogometni turnir Jelsa 2014

subota, 25.01.2014.g.

17,00 sati MNK "FUREŠT" - MNK "NATOC"
17,50 sati MNK "MAJTA" - MNK "GUBA",
18,40 sati DVD "HVAR" - MNK "Konoba Humac Vrisnik"
19,30 sati MNK "Vodenjača" - NIŠTA POSEBNO

nedjelja, 26.01.2014. god.

17,00 sati NK "KOPITO" - GC
17,50 sati LA CROMA - TARTAJUN
18,40 sati GALAPAGOSI - YOUNG BOYS
19,30 sati MNK "GRUMEN" - MNK "LAMPEDUSA"
Old 22-01-2014, 09:56 AM   #16679
sucuranin
Member

Quote:
Originally Posted by monkul View Post
subota, 25.01.2014.g.

17,00 sati MNK "FUREŠT" - MNK "NATOC"
17,50 sati MNK "MAJTA" - MNK "GUBA",
18,40 sati DVD "HVAR" - MNK "Konoba Humac Vrisnik"
19,30 sati MNK "Vodenjača" - NIŠTA POSEBNO

nedjelja, 26.01.2014. god.

17,00 sati NK "KOPITO" - GC
17,50 sati LA CROMA - TARTAJUN
18,40 sati GALAPAGOSI - YOUNG BOYS
19,30 sati MNK "GRUMEN" - MNK "LAMPEDUSA"
mlodi natoc ce siguro iznenadit fureste koji me nisu impresionirali zodnje kolo. guba bi mogla izgubit ovu utakmicu majta ni losa ovo godisce. forani ce razbit humca jer su ipak oni klasa za vrisnicane. ove nista posebno nison niti gledo ali mi nisu nista napeti i niti me ni brige koji su to. mlodi gc imo popravni u nediju,a galapagosi su veliki favoriti protiv young boysa.grumen lampedusa veliki starograjanski derbi i grumenh siguro dobije velon razlikom. suci su nojgori koje san u zivot vidi,na razini su sa brunom maricem i bebekom tako da se dogodisce jelsani ne tribodu zalit na suđenje jer forani prolazidu puno gore u jesu. lakrdija od turnira
Old 22-01-2014, 09:58 AM   #16680
A jo neznon
Member

A jo neznon's Avatar

17,50 sati "Majta" i "Guba" najbolja utakmica za pogledat ovaj tjedan.Sa jedne strane iskusni igraci kao Ciba ili Barcot sa druge strane znamo vec...kao vjeran navijac dvd-a razbicemo vrisnika i ako nismo dobro igrali protiv mladoga natoca koji vjerujem da ce odigrati dobru utakmicu.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules