![]() |
![]() |
#16661 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#16662 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
isto me malo kod tega natoca razocaralo nikega molega su darzali na klupu cilo vrime ni usa cilu utakmicu pari mi se 99 steta jer je na tenis ti moli imo jednu ludilo sonsu. gc mi ni bi nesto mogu oni i bolje. na tenis su imali nelose predtave zodnji turnir. imodu tanku klupu. ako je ko bolje upoznat sa momcadi natoc i gc je mi more napisat prosjek godina tih ekipa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16663 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16664 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
dosta brže i pokretiljivije bi ovo tribalo bit ( bar ovo danas ća son odgledo, dvi utakmice,treća ne spado u tu kategoriju..), tri nose dvo naprid i ća bude, na zonju utakmicu bar u parvo poluvrijeme vidilo se da je moli balun pokretljivi ili "na iskustvo" - a to se nojboje vidilo na Tartajun-Majta utakmici.
YB parvo poluvrijeme izdoržali posli im je Vodenjača učinila razliku i adio. YB možedu i moradu bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16665 |
Member
![]() |
![]()
koji su rezultati od danas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16666 |
Senior Member
![]() |
![]()
Moredu rezultati od danas....cu son da boysi nisu nista od onega ca se najavljivalo i da smo ih prilicno lako rijesili.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16667 |
Senior Member
![]() |
![]()
Evo i do se i jo nadovezem. Bi som gledom moje Forane i nimi se svidilo ca som vidi suci nisu nista boji nego ca su suci na novogodisni turnir u mome Foru. Ca se tice utokmicih Grumen-GC 7-2 moli Posinkovic je zobi 4 gola i Grumeni izgledoju opasni stim molim kako som cu moli ne igro nigdi hoce li moli pocet igrot u FNL? Kopito-DVD Jelsa 1-1 nojdosodnija utokmica dona jelsoni su rano poveli pa se povukli i bronili gol Kopito boji i zasluzeno zabijoju za 1-1 siguro Kopitani nisu ocekivoli toliki otpor jelsona koji se i nisu proslovili proslih godisca. DVD For-Natoc 5-2 siguro nojboja utokmica vidim nove face u DVD jo znom samo ove veterone Jodronka koi je zobi dvo gola i jos jedon moli koji je novi u DVD-a je zabi 5 gol. Koliko je DVD For starij toliko su dica iz Natoca barzij ovi su jedvo cekoli da zavrsi parvo polivrime jer su izgledoli ka da tarce maraton i to su ova dica i iskoristi tako ca im je moli iz natoca vaze balun i zabi za 1-1 inoce tako su mi rekli da moli igro u hajduka. dok drugi gol su im zobili iz slobodnjoka moli je bi lukav i zabim u suprotni kut puno boji ali iskustvo DVD-a i srica je presudilo.
![]() |
#16668 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
"GC" - MNK "GRUMEN ............................. 2 : 7
DVD "JELSA" - NK "KOPITO" .................... 1 : 1 DVD "Hvar" - MNK "Natoc" ....................... 5 : 2 MNK "Konoba Humac Vrisnik" - MNK "Furešt" .. 3 : 1 "GALAPAGOSI" - "NIŠTA POSEBNO" ......... 3 : 0 "YOUNG BOYS" - MNK "Vodenjača" ........... 2 : 5 TARTAJUN - MNK "MAJTA" ...................... 1 : 5 PUSLIĆEVA VLAHADIJA - LA CROMA ......... 7 : 1 https://www.facebook.com/events/5276...9770/?source=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16669 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jeli tko dosad razmišljao o nekoj revijalnoj utakmici poput americke all star utakmice između istoka i zapada NBA lige(kakvu imamo i u hrvatskoj kosarci) ili slicno. Danas sam bas na kavi s nekim od hvarana raspravljao o jednoj takvoj utakmici i mislim da bi bilo dobro da imamo jednu utakmicu tog tipa godisnje. Npr. All Star FNL-a,istok-zapad gdje bi odigrali igraci Levande,Jadrana,Sloge i Varbonja protiva Soška,Vrisnika,Jelse,Vatre i Mladosti i da se svake godine igra u drugom mjestu. Koliko sam upoznat na otoku imamo jednu takvu utakmicu u Starom Gradu,Barcelona-Real. Sigurno bi bio dobar potez,ako ne zbog publike onda zbog promicanja sto boljih odnosa među igracima u ligi sto bi naravno trebalo svima biti u interesu.
![]() |
#16670 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16671 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#16672 |
Senior Member
![]() |
![]()
Evo kako som cu Cibaric se vroca ponovno preuzimje moj For. Cibaric trenutno igro za Slogu neznom zoc (vjerovatno je shvoti di je dosa) dohodi natrag svi znomo da je jedon od nojbojih trenera na otoku a i sire.
![]() |
#16673 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
Zar je Cibaric odigro za Slogu ovu sezonu koju minutu da bi se moglo reć da igro za Slogu??? Možda je registriron, a registrirono je na početku i kvarat Južnjaka pa se ne spominjem baš da su dohodili. Ma nema veze, pustmo to....al baš bi voli znat ća je pjesnik iti reć da je shvoti di je doša??? Doša je u ekipu koja je konstantno zonja u prvenstvima par zonjih godišć, u Kupu ako paso kolo uspjeh je veliki, imo svoj Memorijal ( nažalost... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16674 |
Senior Member
![]() |
![]()
jel ko more ili kako se blokira ovega monkula
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16675 |
Member
![]() |
![]()
Znam da ovo nije uvezi forske lige,ali cibin povratak je vrlo važan,jer na početku sezone nije se vidio pravi Hvar,igrači su igrali u neprirodnim pozicijama.Ciba najbolje zna gdje tko igra i to ce utjecati na stanje na tabeli(i nadam se da ce "Moj For" osvojit opet županijsku
![]() |
#16676 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16677 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#16678 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
subota, 25.01.2014.g.
17,00 sati MNK "FUREŠT" - MNK "NATOC" 17,50 sati MNK "MAJTA" - MNK "GUBA", 18,40 sati DVD "HVAR" - MNK "Konoba Humac Vrisnik" 19,30 sati MNK "Vodenjača" - NIŠTA POSEBNO nedjelja, 26.01.2014. god. 17,00 sati NK "KOPITO" - GC 17,50 sati LA CROMA - TARTAJUN 18,40 sati GALAPAGOSI - YOUNG BOYS 19,30 sati MNK "GRUMEN" - MNK "LAMPEDUSA" |
![]() |
![]() |
![]() |
#16679 | |
Member
![]() |
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16680 |
Member
![]() |
![]()
17,50 sati "Majta" i "Guba" najbolja utakmica za pogledat ovaj tjedan.Sa jedne strane iskusni igraci kao Ciba ili Barcot sa druge strane znamo vec...kao vjeran navijac dvd-a razbicemo vrisnika i ako nismo dobro igrali protiv mladoga natoca koji vjerujem da ce odigrati dobru utakmicu.
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|