![]() |
![]() |
#17401 | |
Junior Member
![]() |
![]() Quote:
Ali pitanje je zašto bi netko to radio.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17402 |
Senior Member
![]() |
![]()
Totti ja znam 2 igraca kojima roditelji nisu nista potpisivali...a jedan jos nema ni 15 tako da provjeris nesto prije nego sta kazes,a i godinama igraj uigraci ispod 16(upuceno plamusu) i oko toga se nikad nisz vukli problemi...a ti plamus ih trazis tamo di ih ni...
Galapagosima se vidi trenutna dimenzija vise sa pridoslim igracima,a upeu ce sa godinama samo nastaviti tradiciju igranja i svake godine ce to bit slabije i slabije nazalost godine ne stede nikoga... Mi vodeni danas pasali ali odigrali lose,a honolulu je imo svoje sanse i ni ih iskoristi tako da se nema co govorit... A dvd ocekivano ,iako sam cuo da je bili gusto do zadnjeg sekunda i penala |
![]() |
![]() |
![]() |
#17403 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
ali me smeto da organizatori nikad nisu u stanju priznat svoju gresku...... jo znon da san fali, ali kad cujen danas od suca da neviruje koliko su me kaznili te da in ni do nikakvu izjavu ili potpiso da bi dobi toliku kaznu buden razocoron........... a mlode klase ko planjar miritodu igrat i dizat kvalitetu turnira |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17404 | |
Senior Member
![]() |
![]() Quote:
Ti znos da si fali, ali ne odustajes sa uvjeravanjem da si neduzan. Toliko o tome. Sudac i nije trebao davati niti potpisivati bilo kakvu izjavu. Inace ne podrzavam takvu komunikaciju od sudaca. Njima je da sude utakmicu, a organizatorima je da se bave sa svim ostalim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17405 |
Senior Member
![]() |
![]()
Igracu rnk splita koji ima 13god nisu dali da nastupa ali da ima 14 dopustili bi mu
![]() |
#17406 |
Senior Member
![]() |
![]()
NOVOGODISNJI MALONOGMETNI TURNIR HVAR 2014.
POLUFINALE, Ponedjeljak 29.12.2014. Raspored: 11:00 DVD HVAR - MNK GUBA 12:00 VODENJACA - GALAPAGOSI |
![]() |
![]() |
![]() |
#17407 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
nastupi igraća mlađih od 16.godina su stvar klubova i organizatora turnira gdje organizator dozvoljava jednog do dva igraća mlađa od 16 godina po ekipi.
potrebno je bilo nazvati organizatora i iskazati namjeru uvrštavanja u popis igraća mlađih od 16. godina, a organizator je taj koji je donio konačni sud. Konkretno ovako je bilo za MNK Volat koji je u svojim redovima imao igraća mlađeg od 16.godina. Sad imamo polufinalne utakmice u kojima su četiri ekipe koje su posljednjih godina sam vrh otočkog malog nogometa i nezahvalno je bilo šta prognozirat, osim lipo se uputit do Venerande i odgledat dvi, virujen odlične, reka bi moj punac - sakramentone, utakmice. .................................................. .................................................. ... Jucer na stadionu Dolci, Sloga je pobijedila Mladost 3-1, sa dva gola Marija Mistrića i jednim Stjepka Duževića, poraz Mladosti ublažio je iz penala Juraj Vujnović. Utakmica sasvim ok, prvenstveno za sve navijače i prijatelje Sloge ![]() Gušt je sigurno igrat kad je prvenstvo ovako više manje izjednačeno, a i za gledat ovo je sasvim druga priča u odnosu na prethodne godine, bar šta se Sloge tiće. U Jelsi Jadran je pobijedio Vatru sa 0-5 i time preuzeo vodeće mjesto na tablici i lako moguće osvojio naslov jesenskog prvaka obzirom na ove današnje vremenske (ne)uvjete.... http://youtu.be/aC3UUMM9g6o Last edited by monkul; 28-12-2014 at 07:48 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17408 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Dakle....obzirom da danas nisu odigrane utakmice......
moze li se proglasiti jesenski prvak FNL??? dobro..ne baš jesenski jer još bi trebalo odigrat. Last edited by monkul; 28-12-2014 at 08:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17409 |
Senior Member
![]() |
![]()
Nazalost bolest me prikovala uz krevet idanas nisam mogo pomoc svojoj momcadi a kako cujemrezultati su ocekivani..
Galapagosi 4:1 vodenjaca boja momcad je u finalu Guba 5:1 dvd hvar ,dvd previse ovisi o 1 igracu a to je trbuhovic,i ovaj rezultatje realan |
![]() |
![]() |
![]() |
#17410 |
Senior Member
![]() |
![]()
DVD Hvar - Guba 1 :5
Galapagosi - Vodenjača 3 : 1 Nazalost dogodile su se dvije ozljede, pa u ime organizatora turnira Grgotu i Matkotu želimo brz oporavak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17411 |
Senior Member
![]() |
![]()
RASPORED SUTRAŠNJIH UTAKMICA
10:00 UTAKMICA HVARSKE DJECE 11:00 UTAKMICA ZA 3.MJESTO: DVD HVAR-VODENJAČA 12:00 FINALE: GALAPAGOSI- GUBA Nakon finala održat će se izvlačenje lutrije a glavne nagrade su sljedeće: 1.nagrada: -televizija LG LED 32 2.nagrada: -odojak 12.85 kg 3.nagrada:-tablet Vivax 7 4.nagrada:-Nautica bar,bon 500 kn konzumacije 5.nagrada:- Fontik,polugodišnja karta i još druge nagrade.... Lutriju/ulaznicu možete kupit na ulazu igrališta "Tenis" po cijeni od 10kn. Također ćete bit u mogućnosti kupit i knjigu o 30 godina Novogodišnjeg turnira. Dođite i uživate ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17412 |
Senior Member
![]() |
![]()
Mr.big zelimo ti brz oporavak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17413 |
Member
![]() |
![]()
Zelim brz oporavak matku zaninovicu i grgi barbicu ,a sto se tice borbe za pehare realno guba ima z vece sanse od galapagosih dok dvd hvar i nebi bas trebo imat problema sa vidno oslabljenom vodenjacon ,koja je po meni uugodno iznenađenje u zodnje vrime jer su postali konstantni i imaju igru i nikome nece bit lako protiv njih.Šuska se nesto da nece bit turnira u jelsi ,to bi stvarno bilo steta.Sretna nova godina i ugodni blagdani
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17414 |
Senior Member
![]() |
![]()
Nazalost grgo ce trebat na operaciju i ozljeda je teze prirode,a ovo da nece bit turnira u jesi je pizdarija
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17415 |
Senior Member
![]() |
![]()
A ca se tice finala u foru,i jo dojen prednost gubi ali nekako m ise cini da tako svi mislidu a galapagosima je ovo 4 finale u zodnjih 5 godisc a guba u foru ne pokazihe onu igru ko u jesi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17416 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jedna obavijest za igrace pa mizda im posluzi kao motivacija.
Nagrade na turniru: 1. mjesto - pehar i 5 000,00 kn 2. mjesto - pehar i 3 000,00 kn 3. mjesto - pehar i 1 500,00 kn 4. mjesto - pehar i 500,00 kn Najstrijelac turnira: pehar + 300 kn u trgovini MAJTA Najbolji golman turnira: pehar Nagrada za Fair play: pehar |
![]() |
![]() |
![]() |
#17417 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Grgotu brz i uspješan oporavak želim!! Matkotu također!!
Lipe su nagrade u For. i finale i utakmica za treće misto odličan su poziv svima za ubit dvi ure vrimena po ovo bure. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17418 |
Senior Member
![]() |
![]()
Utakmica djecaka mladjeg uzrasta koja se sutra ujutro trebala igrati u 10.00 sati je otkazana.
Razlog je orkanska bura i hladnoca. Djecu ipak ne treba muci da igraju u ovakvim vremenskim uvjetima. Sve ostalo je po najavljenom programu. Pocinjemo u 11:00 sati. Dobro se obucite i vidimo se sutra na finalnom danu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17419 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
pokušavam mailovima al ni baš da mi uspijeva.....zamolit klubove da mi pošajedu slike od ovega godišća.. Jedino su mi poslali NK Varbonj i NK Vatra a Slogu i Levandu imam u arhivi.... Jadrana imon dicu od loni i to je sve.... ajde molim Vas, bilo koga - pošajte mi slike od klubova forske lige, možete ovdje a možete i na mail: monkul1950@gmail.com.
Bio bih zahvalan ako zbog ničega a ono da bar svaki put kad šaljem izvještaj za dalmatinskiportal stavimo drugu sliku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17420 |
Senior Member
![]() |
![]()
cestitke nojuspjesnijoj momcadi u povijesti otockog molega baluna na jos jednemu trofeju, svaka cast..........
a svin posjetiteljima i clanovima foruma uspjesnu 2015. !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|