![]() |
![]() |
#17561 |
Senior Member
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17562 |
Senior Member
![]() |
![]()
Jesa igra veli balun u ned tako da je to bi jos jedon razlog zoc ne odigrat...... S trenutacno nojbojon ekipi omogucit da igra sa ili bez kakija jo bi uvik biro bez.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17563 |
Senior Member
![]() |
![]()
i dalje mislim da se moglo odigrat veceras utakmica,budimo realni al svako ko se prijavi na mali balun,bilo hvar,stari grad il jelsa mora bit svjestan da ce nekad odigrat i veliki i mali balun isti dan. cestitke dvd jelsi. nisam gledao utakmicu,nije lako dobit gubu bez njih a kamoli sa njima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17564 |
Senior Member
![]() |
![]()
NK VRLIKA : NK HVAR O:2 (0:0)
Stijelci: Josip Radovanović, Antonio Planjar |
![]() |
![]() |
![]() |
#17565 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17566 |
Senior Member
![]() |
![]()
Cujen da je for zajeba protiv trogira neke kartone i dacedu izgubit za zelenim stolom??? Je to istina?? Je more ko stavit tablicu njihove lige
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17567 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
uoči današnjih susreta forske nogometne lige:
1. Varbonj ........18 (-1 utakmica) 2. Jadran ..........18 3. Levanda ........15 4. SOŠK ............14 (- 1 utakmica) itd..... - nije li ove godine jedna od najneizvjesnijih sezona FNL Jadran je jučer vidno oslabljen neigranjem nekoliko važnih igraća izgubio dva velika boda u utrci za naslov, s druge strane Sloga je nastavila niz pozitivnih rezultata protiv Jadrana u prvenstvu i može žaliti što je prokockala pobjedu, ovaj rezultat svakako ide na ruku Varbanju koji danas može pobjedom protiv Mladosti zasjesti sam na vodećem mjestu lige. Levanda se nakon početnih hočeš-nečeš igara opasno približila vodećima a SOŠK bi današnjom pobjedom na Pelinju zakuhao sam vrh tablice...... NK Hvar u 2. ligi NS ŽSD i dalje u samom vrhu, protiv Vrlike na gostovanju vrijedna pobejda 0-2. Rukometaši Jelse više nego uspješni u drugoj rukometnoj ligi - jug. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17568 | |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]() Quote:
http://www.nszsd.hr/natjecanja.php?id=20 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17569 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Jadran - Sloga 2:2
Levanda - Vatra 3:0 Varbonj - Mladost 1:1 Jelsa - SOŠK 1:2 1.VARBONJ..9...5-4-0...19-5.....19 2.JADRAN....9...5-3-1...27-14...18 3.SOŠK.......9....5-2-2...20-12...17 4.LEVANDA..9....5-0-4...23-19...15 5.VRISNIK...8....4-0-4...16-9.....12 6.SLOGA......9....3-3-3...16-16...12 7.JELSA.......9....3-2-4....18-20...11 8.MLADOST..9....1-2-6.....12-26..5 9.VATRA......9....1-0-8......9-28...3 MLADOST-JADRAN SLOGA - JELSA SOŠK - LEVANDA VATRA - VRISNIK JELSA - SOŠK Last edited by monkul; 08-03-2015 at 10:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17570 |
Senior Member
![]() |
![]()
Galapagosi 7-0 lampedusa(galapagosi samouvjereni,tino na branku nesavladiv,ljigi u napadu neumoljiv,moglo je i gore zavarsit....galapagosi pokazijedu snagu i mogu rec da su vec. Osvojili jer ih jedino guba more dobit)
Dvd hvar 1-1 kavana pjaca,na penale 2-1 za dvd(dvd igra lose ,po meni pjaca bolja al idvd ipak ima puno vece utakmicih u nogama i to se osjeti,nema nervoze...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17571 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Polufinala u nedjelju 15.03.2015.
Young Boys - Dvd Jelsa Mnk Galapagosi - Dvd Hvar |
![]() |
![]() |
![]() |
#17572 |
Member
![]() |
![]()
drogo mi je za ove mladice iz young boysa igrodu odlicno.case tice gube i dvda jesa jo mislin da ni tribalo odgodit ipak dvd igro sa malo igrocih.jo mislin da dica gredu u finale s foranima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17573 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Zasigurno super pozitivan rezultat Mladosti u Varbanju, kiks Varbanja - pogotovo nakon ća je Jadran protiv Sloge odigro neriješeno.
Mladost je u nekim pričama unazad ne puno vrimena slovila kao momčad koja je čak pred raspadom odnosno prestankom sudjelovanja u ligi - virujen da je ovaj rezultat samo podstrek svim ljudima iz i oko NK Mladost da budu još jači i bolji i da im ne padaju na pamet više ideje o istupanju iz lige. Varbonj je tribo pobjedu u nediju za koliko toliko "mirniji" nastavak sezone, ali i ovako Varbonj je još vik u "igri". Ali pored Jadrana malo pomalo tuot je i SOŠK, ekipa se popunila sa nekoliko dobrih igroči i bit će SOŠK itekako kandidat za vrh tablice. Nikako ne tribo zapostavit Levandu, samo ili puno su četiri boda od vodeće ekipe. Sloga je bila u odličnoj poziciji da pobijedi Jadrana u subotu, više rezultatski nego igrom - ali do pred sam kraj Sloga je imala odličan rezultat protiv Jadrana koji je bio oslabljen neigranjem nekoliko igrača...... - na kraju ipak itekako pozitivan rezultat za Slogu. Vatra je nakon super rezultata u Kupu protiv Varbanja ipak nastavila negodnom tradicijom poraza u prvenstvu........ Slijedeće kolo donosi nova uzbuđenja forske nogometne lige: Jelsa koja nikako da opravda ( bar moje osobno mišljenje...) ulogu jedne od boljih momčadi lige igra protiv Sloge, Mladost dočekuje Jadrana, sastaju se Vatra i Vrisnik, a derbi je garant susret između SOŠK-a i Levande. Varbonj je slobodan i Jadran, SOŠK i Levanda sigurno će učinit sve da pobijede i učine sam vrh tablice još neizvjesnijim i napetijim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17574 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
Vodeći strijelac forske nogometne lige je Mario Mistrić iz Sloge sa 10 postignutih golova..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17575 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
U rasporedu koji je poslan za kolo fnl ovaj vikend pogresno je naveden termin igranja utakmice Sloga - Jelsa. Utakmica se igra u subotu u 13.00 sati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17576 |
Senior Member
![]() |
![]()
Vatra- vrisnik odgodeno do daljnjega
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17577 |
Junior Member
![]() |
![]()
nadan se samo da nas suci neće oštetit ko prošle godine u polufinalu protiv gube koja je morala osvojit turnir prošle godine. ove godine suci imaju jednak kriterij za sve i neka tako ostane i do kraja. vidićemo koliko možemo protiv galapagosih
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17578 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
RASPORED XI KOLA PRVENSTVA OTOKA HVARA 14 i 15 OŽUJKA 2015
N.K.MLADOST-N.K.JADRAN nedjelja 15.03.2015 igrališteEmilLenkoSlavić u14.00h N.K.SOŠK-N.K.LEVANDA nedjelja 15.03.2015 igralištePelinje u14.30h N.K.VATRA-N.K.VRISNIK O D G O Đ E N O N.K.SLOGA-N.K.JELSA subota 14.03.2015 igrališteDolci u13.00h |
![]() |
![]() |
![]() |
#17579 |
Jeremija
![]() ![]() ![]() |
![]()
APSOLUTNO SAM ZA PROMIJENE I TO DRASTIČNE PROMJENE ALI PROMJENE NA BOLJE.... U tekstu na portalu nogomet.plus analizira se situacija u NS ŽSD nakon odnosno ako se u Saboru usvoje promjene Zakona o sportu... evo citat: - " Po novom prijedlogu izmjena županijskih sportskih saveza, u natjecanjima gdje u prvoj ligi postoji preko 50% profesionalnih sportskih klubova (dakle samo muški (veliki) nogomet), klubovi imaju duplo više glasova kako raste rang natjecanja - tako da sudionik hvarske nogometne lige ima 1 glas/predstavnika, županijski drugoligaš 2 glasa/predstavnika, a prvoligaški klub 32 glasa/predstavnika. Ovim izmjenama se omogućuje da na skupštini sudjeluju svi klubovi, a ne samo neki, kao do sada. .." -
Evo u zadnjoj rečenici se govori da će sada svaki klub sudjelovati u radu Skupštine NS ŽSD a rečenicu prije kaže se : "sudionik hvarske nogometne lige ima 1 glas/predstavnika"...I MAJKE MI NIJE MI JASNO KAKO ĆE TO U RADU SKUPŠTINE SUDJELOVATI SVAKI KLUB HVARSKE NOGOMETNE LIGE AKO ĆE IMATI SAMO JEDAN GLAS/PREDSTAVNIKA????? FORSKA NOGOMETNA LIGA TRENUTNO IMA DEVET KLUBOVA!!! I KOLIKO GOD ME NETKO UVJERAVAO DA SADA FORSKA NOGOMETNA LIGA IMA PREDSTAVNIKE SVIH KLUBOVA U SKUPŠTINI NS ŽSD, JA I NADALJE OSTAJEM PRI TVRDNJI DA FORSKA NOGOMETNA LIGA IMA 3 (TRI) GLASA - PREDSTAVNIKA U SKUPŠTINI. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17580 |
Senior Member
![]() |
![]()
Iskreno ne vidin pomak, kad san govori prin par misecih da sa suprahon, covikon koji je napo brbica i ta to osuđen nemamo co govorit..... Tin covik gleda somo svoju guzicu, a dok i nasi klubovi to cinidu a ne boje kompletne lige bice nan gore, a nakon malo i gasenje lige.... Ako odlazak dvo kluba a po nekin pricama i trecega ni razlog da se povjerenik zapita ca cini za boje lige onda neznan ca je ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|